Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.190
Πόντοι
3.656
Nαι, αλλά δεν ξέρω γιατί θυμάσαι τα μισά. Η ελευθερία πήγε στο εμβόλιο και στο αν πρέπει να εμβολιαστεί ο κόσμος ή όχι. Και μετά ξαφνικά πέταξε μέσα και τα λεφτά των καναλιών.... δεν θυμάσαι, δεν θυμάσαι! :)

Η εστίαση είναι συν, ο τουρισμός επίσης συν, η ανάπτυξη δείχνει 16,2% ανάπτυξη, ο πληθωρισμός πέφτει, δανειζόμαστε με σχεδόν μηδενικά επιτόκια. Μάλλον ζεις κάπου αλλού...!

Για το e-food πήγαινε στο ανάλογο νήμα να δεις. Το προβατάκι που καταπίνει σανό είσαι εσύ. Κι αυτό διότι στο μόνο που άλλαξε ο νόμος αλεξέγιεφ του 18 ήταν ότι οι ντελιβεράδες μπορούν να έχουν συνδικαλιστικό όργανο. Για περισσότερα πήγαινε δες, βαριέμαι να γράφω.

Για μένα λες? Δεν το νομίζω :)

Καλά αυτά τα είπαμε, δεν έχει νόημα :)

Ποιο μνημόνιο? Με ανάπτυξη μνημόνιο? Με τέτοιο δανεισμό? Ξέρεις καθόλου από οικονομικά ή απλά έτσι λες κάποιες ατάκες? :)

Τι Image του παπαρίδη το δέχονται πάρα πολύ όλοι οι έξω. Χέστηκα φίλε μου αν εσένα σε χαλάει, μου περισσεύεις τελείως.

Η ΔΕΗ ήταν έτοιμη να κλείσει. Παρόλα αυτά με όλα τα μέτρα που έχουν πάρει η αύξηση αντισταθμίζεται κατά πολύ. Κι εν πάση περιπτώση, αν πιστεύεις ότι φταίει ο παπαρίδης για τις αυξήσεις που έρχονται, τότε μου δίνεις έναν ακόμα λόγο να πιστεύω ότι ο παπαρίδης είναι πραγματικά ΘΕΟΣ και κινεί τα νήματα παγκοσμίως! Άρα θα τον ψηφίζω με χέρια και με πόδια! :)

Η αγοραστική δύναμη έχει αυξηθεί, το μέσο εισόδημα έχει αυξηθεί, οι καταθέσεις στις τράπεζες αυξήθηκαν καμιά 30αριά δις κι όλα αυτά μπορείς να τα βρεις στο internet (όχι στο pronews ή στον βλαξεβάνη, οκ?) :)

Σωστά, αφού ο αλεξέγιεφ τον πήγες στα 750 ευρώ (τι? όχι???), τότε... είναι όντως παπαρίδης! :)
Ότι αφορά την κορόνα τα είπαμε δεν έχω κάτι άλλο να πω.

οσον αφορά τα εργατικά έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Όταν δουλεύεις με μπλοκάκι (αυτό που πήγε να κάνει το efood) σημαίνει ότι η εταιρεία δεν δεσμεύεται από την εθνική συλλογική σύμβαση, δεν έχει σταθερή απασχόληση με τον εργαζόμενο, δεν πληρώνει 14 μισθούς ούτε και ΦΜΥ(για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος)

ο βασικός είναι 750 ΜΕΙΚΤΑ! Ο βασικός που παίρνει ένας υπάλληλος για 8ωρο είναι 750ΜΕΙΚΤΑ! Για κάτω των 25. Τι ποιο μνημόνιο; Τα λεφτά που δόθηκαν στην αγορα για να κινηθεί κατά την πανδημία αλλά και αυτή τη στιγμή ποιος θα τα πληρώσει;
Αφού την ΔΕΗ την έφτασαν στο σημείο να κλείσει και αφού δεν προσφέρει τίποτα πλέον στον καταναλωτή ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ…τι νόημα έχει η ύπαρξη της; Υπάρχει αγορα να πάρει το μερίδιο της και πολύ καλη μάλιστα.

αφού ο παπαρίδης δεν ευθύνεται για τις ανατιμήσεις γιατί βγήκε και είπε ότι η πολιτικά έχει χρέος να προστατεύει τον καταναλωτή; Για να τον δείξει ο σκαι;

Τελος…η αγοραστική δύναμη του μεσου έλληνα είναι στα ίδια επίπεδα. Τι άλλαξε; Το ποσοστό της ανεργίας;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ότι αφορά την κορόνα τα είπαμε δεν έχω κάτι άλλο να πω.

οσον αφορά τα εργατικά έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Όταν δουλεύεις με μπλοκάκι (αυτό που πήγε να κάνει το efood) σημαίνει ότι η εταιρεία δεν δεσμεύεται από την εθνική συλλογική σύμβαση, δεν έχει σταθερή απασχόληση με τον εργαζόμενο, δεν πληρώνει 14 μισθούς ούτε και ΦΜΥ(για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος)
Καλά ΟΚ. Τράβα διάβασε το ΦΕΚ και πες μου.

ο βασικός είναι 750 ΜΕΙΚΤΑ! Ο βασικός που παίρνει ένας υπάλληλος για 8ωρο είναι 750ΜΕΙΚΤΑ! Για κάτω των 25.
Αλήθεια? Εγώ ξέρω ότι παίρνουν κάτι 500άρια κι 600άρια. Είσαι σίγουρος ότι ζεις εδώ?

Τι ποιο μνημόνιο; Τα λεφτά που δόθηκαν στην αγορα για να κινηθεί κατά την πανδημία αλλά και αυτή τη στιγμή ποιος θα τα πληρώσει;
Για να ξέρεις τι γίνεται με τα λεφτά:
Με τον δανεισμό που έχουμε τώρα, ξέρεις ποια είναι η διαφορά μεταξύ 0,5% και 4,5%? Είναι κάτι ΔΙΣ... όχι εκατομμύρια... ΔΙΣεκατομμύρια. Με αυτά τα λευτά λοιπόν, πληρώνουμε τα προηγούμενα κι αυτά που περισσεύουν τα διαθέτει. Θυμήσου ότι ΑΥΤΑ τα έχουμε δανειστεί με 0,5% και 1%. Για πες. Τι καταλαβαίνεις? Ποιος θα πληρώσει?

Αφού την ΔΕΗ την έφτασαν στο σημείο να κλείσει και αφού δεν προσφέρει τίποτα πλέον στον καταναλωτή ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ…τι νόημα έχει η ύπαρξη της; Υπάρχει αγορα να πάρει το μερίδιο της και πολύ καλη μάλιστα.
Πολύ καπιταλιστικά μου τα λες! Είσαι σίγουρος? :)

αφού ο παπαρίδης δεν ευθύνεται για τις ανατιμήσεις γιατί βγήκε και είπε ότι η πολιτικά έχει χρέος να προστατεύει τον καταναλωτή; Για να τον δείξει ο σκαι;
Όπως η πολιτεία έχει χρέος να προστατέψει τον αντιεμβολιαστή-μαλάκα που λέγαμε πριν, έτσι έχει και χρέος να προστατέψει και τον καταναλωτή. Αν δεν το έκανε, τότε θα έσκουζες (και με το δίκιο σου) που "η πολιτεία αφήνει τον καταναλωτή στο έλεος της ακρίβειας".

Έχεις μεγάαααααααααλο θέμα με τον Κούλη κι αυτό είναι το πρόβλημά σου. Σου το ειπα και πρίν: οπλίσου με πολύυυυυυυυυ υπομονή γιατί δεν θα αντέξεις :)

Κακό στον εαυτό σου κάνεις βασικά. Δεν είσαι ικανός να δεις τι έρχεται... κρίμα.
Τελος…η αγοραστική δύναμη του μεσου έλληνα είναι στα ίδια επίπεδα. Τι άλλαξε; Το ποσοστό της ανεργίας;
Kαι αυτό, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιοι βρήκαν δουλειά, άρα βγάζουν λεφτά, άρα καταναλώνουν, αλλά αυξήθηκε και το ΑΕΠ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.151
Πόντοι
25.467
Aυτά? Με διασκεδάζουν επειδή σε ξεφτιλίζουν :)

Ηττημένος μια ζωή, έχεις και το ανάλογο Thread :)

Τελικά δεν μπορώ να σου κρατήσω κακία, γιατί είσαι εντελώς ηλίθιος. :)

Τόσο πολύ μάλιστα, που παραδέχεσαι από μόνος σου πως ξοδεύεις μέρος από τον κατά τα άλλα πολύτιμο χρόνο σου για να ασχοληθείς με κάποιον που θεωρείς Αρχιμαλάκα. :)

Πιο εγκεφαλικά νεκρός, σου βγάζουν την πρίζα από το μηχάνημα. :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τα λες επειδη εισαι πλουσιος και πετυχημενος
Σου ευχομαι να μην βρεθεις ποτε στην θεση μου ανικανος, κερατας διωγμενος απο την γυναικα του και μπατιρης να γαμει μονο στο μεταξι με λεβιτρα
Να ναι καλα η μανα μου που με μαζεψε πισω στο πατρικο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :thumbsup:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τα λες επειδη εισαι πλουσιος και πετυχημενος
Σου ευχομαι να μην βρεθεις ποτε στην θεση μου ανικανος, κερατας διωγμενος απο την γυναικα του και μπατιρης να γαμει μονο στο μεταξι με λεβιτρα
Να ναι καλα η μανα μου που με μαζεψε πισω στο πατρικο
Λυπάμαι αλλά και παλι στ' αρχίδια μου :)

Τι δεν καταλαβαίνεις? Κλάψε στον ώμο του κολλητού σου, εμένα εξάλλου μου βρωμάς :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τελικά δεν μπορώ να σου κρατήσω κακία, γιατί είσαι εντελώς ηλίθιος. :)

Τόσο πολύ μάλιστα, που παραδέχεσαι από μόνος σου πως ξοδεύεις μέρος από τον κατά τα άλλα πολύτιμο χρόνο σου για να ασχοληθείς με κάποιον που θεωρείς Αρχιμαλάκα. :)
Όλα αυτά στα έλεγα εγώ τότε που έψαχνες τα ποστ μου ένα-ένα βράδυα ολόκληρα :)

Και τώρα λες τα ίδια!

Εξού και το ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ!

Γι' αυτό και πείστηκες και ο ίδιος και το έβαλες στην υπογραφή σου :)

Κι αυτό είναι το story!

Ξυδάκι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ :tooth:

Πιο εγκεφαλικά νεκρός, σου βγάζουν την πρίζα από το μηχάνημα. :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :thumbsup:

:klapseee::klapseee:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ωραία, ας πούμε μία ανώτερη δύναμη, τι σημασία έχει πώς θα τη βαφτίσεις...

Εσύ θα μας πεις τι σχέση έχει αυτό με αυτά που έλεγες πριν, περί πανύβλακων και κάφρων πολιτών,
ηλίθιων νόμων και ανάγκη δημοψηφίσματος για ιατρικές αποφάσεις ??
Σημασία έχει ότι αυτή η ανώτερη δύναμη έχει ορίσει τα πάντα που υπάρχουν, δεν είμαστε σε θέση να παρεκκλίνουμε ούτε στο ελάχιστο. Ο εξάχρονος Νικόλας δεν επέλεξε τον θάνατο του, ούτε επέλεξε να έχει πατέρα αυτό το ανθρωπόμορφο ον Εμμανουήλ Δουρή, ούτε τα χιλιάδες παιδιά που πεθαίνουν της πείνας στα βάθη της Αφρικής μπορούν να αλλάξουν την μύρα τους, ούτε εσείς που πιστεύεται ότι θα σωθείτε η θα πεθάνετε από το εμβόλιο η τον COVID μπορείτε να κάνετε κάτι, όλα είναι προκαθορισμένα.

Σταματήστε να πιστεύεται σε ψεύτικους σωτήρες που δεν είναι ικανοί να ζήσουν ένα δευτερόλεπτο παρά πάνω απ ότι η ανώτερη δύναμη έχει ορίσει και ενώ δεν μπορούν να σώσουν τους εαυτούς τους, μπορούν να σώσουν εσάς και τον κόσμο όλο. Σταματήστε να πιστεύεται σε παραμύθια, σε άθλιους ψεύτες που ως μόνο σκοπό έχουν να θησαυρίσουν τους εαυτούς τους στις πλάτες τις ανθρωπότητας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.151
Πόντοι
25.467
Όλα αυτά στα έλεγα εγώ τότε που έψαχνες τα ποστ μου ένα-ένα βράδυα ολόκληρα :)

Και τώρα λες τα ίδια!

Εξού και το ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ!

Γι' αυτό και πείστηκες και ο ίδιος και το έβαλες στην υπογραφή σου :)

Κι αυτό είναι το story!

Ξυδάκι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ :tooth:

:klapseee::klapseee:
xa.jpg

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Καλά δεν τον κατάλαβες από την αρχή;
Δεν ασχολούμαι και ιδιαίτερα, ούτε τον Ninja είχα καταλάβει στην αρχή!!! Τον κατάλαβα σαν chezan όμως! :tooth:

Απλά επειδή ο συγκεκριμένος μαλάκας έχει φάει ΤΗΝ καραμούζα, δεν μπορεί να κρατήσει να νευράκια του και να κρατήσει την "κάλυψη"... συφιλιάζει και γίνεται ο παλιός καλός μαλάκας ave! :tooth:

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Σημασία έχει ότι αυτή η ανώτερη δύναμη έχει ορίσει τα πάντα που υπάρχουν, δεν είμαστε σε θέση να παρεκκλίνουμε ούτε στο ελάχιστο. Ο εξάχρονος Νικόλας δεν επέλεξε τον θάνατο του, ούτε επέλεξε να έχει πατέρα αυτό το ανθρωπόμορφο ον Εμμανουήλ Δουρή, ούτε τα χιλιάδες παιδιά που πεθαίνουν της πείνας στα βάθη της Αφρικής μπορούν να αλλάξουν την μύρα τους, ούτε εσείς που πιστεύεται ότι θα σωθείτε η θα πεθάνετε από το εμβόλιο η τον COVID μπορείτε να κάνετε κάτι, όλα είναι προκαθορισμένα.

Σταματήστε να πιστεύεται σε ψεύτικους σωτήρες που δεν είναι ικανοί να ζήσουν ένα δευτερόλεπτο παρά πάνω απ ότι η ανώτερη δύναμη έχει ορίσει και ενώ δεν μπορούν να σώσουν τους εαυτούς τους, μπορούν να σώσουν εσάς και τον κόσμο όλο. Σταματήστε να πιστεύεται σε παραμύθια, σε άθλιους ψεύτες που ως μόνο σκοπό έχουν να θησαυρίσουν τους εαυτούς τους στις πλάτες τις ανθρωπότητας.
Οπότε η απάντηση που απέφυγες να δώσεις στον αλεξ είναι ότι εάν πάθεις περιτονίτιδα δεν θα καθίσεις να σε χειρουργήσουν αφού τα έχει προαποφασίσει η δύναμη... τώρα καταλαβαίνω γιατί στο νήμα της Κατριν μας έλεγες πως οι σωστές κοινωνίες δε χρειάζονται γιατρούς.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.140
Πόντοι
4.895

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

:hi:

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Οπότε η απάντηση που απέφυγες να δώσεις στον αλεξ είναι ότι εάν πάθεις περιτονίτιδα δεν θα καθίσεις να σε χειρουργήσουν αφού τα έχει προαποφασίσει η δύναμη... τώρα καταλαβαίνω γιατί στο νήμα της Κατριν μας έλεγες πως οι σωστές κοινωνίες δε χρειάζονται γιατρούς.
Είναι σαν να λες πέσε απ το γκρεμό η φάε δηλητήριο, άμα είναι να ζήσεις θα ζήσεις. Αυτό στέκει; Τι θες να σου απαντήσω σε ανοησίες;

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Είναι σαν να λες πέσε απ το γκρεμό η φάε δηλητήριο, άμα είναι να ζήσεις θα ζήσεις. Αυτό στέκει; Τι θες να σου απαντήσω σε ανοησίες;
Όπως πάντα σαφείς και to the point οι απαντήσεις σου... :confused:

Θα μου πεις δε φταις εσύ, η δύναμη έχει προαποφασίσει τι θα γράψεις και το χέρι σου πάει μόνο του

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.401
Πόντοι
2.356
Ωραία, αφού είναι καλό να ακούγονται οι αντίθετες απόψεις ελπίζω στις επόμενες εκπομπές να καλέσει κάνα παιδεραστή να μας εξηγήσει πόσο σωστό είναι να γαμάμε 12χρονα κοριτσάκια, ή κάναν χριστιανοταλιμπάν να μας πει πως πρέπει να επαναποινικοποιηθεί η μοιχεία.
η μοιχεια θα επρεπε να ποινικοποιηθει οχι με φυλακιση τυπε αλλα με χασιμο διατροφης, μοιρασμα περιουσιας κτλ επισης θα επρεπε ο μοιχος να εδινε και καποια αποζημιωση για τις οικονομικες ζημιες! και δεν ειμαι χριστιανοταλιμπαν! η δεσμευεσαι εν ονοματι του νομου η αραξε ελευθερος!

• Like
Αντιδράσεις: lailas

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.401
Πόντοι
2.356
Δεν υπάρχουν γνώμες όσον αφορά τα εμβόλια. Είναι σα να μου λες ότι κάποιος έχει γνώμη σχετικά με το αν ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή ή κάποιος άλλος ότι κατά τη γνώμη του δεν υπάρχει βαρύτητα. Τέτοιους ανθρώπους τους κρατάμε στο περιθώριο, δεν τους δίνουμε βήμα για να διαδίδουν τις ανοησίες τους.
εσυ παντως κανεις σαν χριστιανοταλιμπαν σε ενα κοσμο αθεων!!! συνεχισε τους σπασμους σου

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.401
Πόντοι
2.356
Εισαι απολυτως σιγουρος οτι το πιστευεις αυτο?

Εγω μαλλον το αντιθετο βλεπω να συμβαινει.
Οτι ολοι οι αντιεμβολιαστες αν κυβερνουσε ο Τσιπρας θα ηταν υπερμαχοι του εμβολιου.
Οι δεξιοι ειναι σοβαροι ανθρωποι και παντα θα συμπορευονται με την επιστημη.
Αλλού ψαξε για κομματικες επιλογες ακομη και σε αυτο το θεμα.
βγαλτε τον τσιπρα τοτε επιτελους!!!

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τύποι, ετοιμάστε τα SMS .
Δεν νομίζω να τα ξεχάσατε...Τα γνωστά κομματοσκυλα να ετοιμάζουν γλωσσιτσες...θα πέσει πολύ γλυψιμο φέτος,σε μία νέα φιγούρα που ακούει στο όνομα Πλεύρης...

Οι ειδικοί γλύφτες θα μας τον βγάλουν και αυτόν επιστήμονα, όπως τον Κικίλια,μαλακα γελάνε και οι πέτρες...

Ε,ε, έρχεται:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom