Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.190
- Πόντοι
- 3.656
Ότι αφορά την κορόνα τα είπαμε δεν έχω κάτι άλλο να πω.Nαι, αλλά δεν ξέρω γιατί θυμάσαι τα μισά. Η ελευθερία πήγε στο εμβόλιο και στο αν πρέπει να εμβολιαστεί ο κόσμος ή όχι. Και μετά ξαφνικά πέταξε μέσα και τα λεφτά των καναλιών.... δεν θυμάσαι, δεν θυμάσαι!
Η εστίαση είναι συν, ο τουρισμός επίσης συν, η ανάπτυξη δείχνει 16,2% ανάπτυξη, ο πληθωρισμός πέφτει, δανειζόμαστε με σχεδόν μηδενικά επιτόκια. Μάλλον ζεις κάπου αλλού...!
Για το e-food πήγαινε στο ανάλογο νήμα να δεις. Το προβατάκι που καταπίνει σανό είσαι εσύ. Κι αυτό διότι στο μόνο που άλλαξε ο νόμος αλεξέγιεφ του 18 ήταν ότι οι ντελιβεράδες μπορούν να έχουν συνδικαλιστικό όργανο. Για περισσότερα πήγαινε δες, βαριέμαι να γράφω.
Για μένα λες? Δεν το νομίζω
Καλά αυτά τα είπαμε, δεν έχει νόημα
Ποιο μνημόνιο? Με ανάπτυξη μνημόνιο? Με τέτοιο δανεισμό? Ξέρεις καθόλου από οικονομικά ή απλά έτσι λες κάποιες ατάκες?
Τι Image του παπαρίδη το δέχονται πάρα πολύ όλοι οι έξω. Χέστηκα φίλε μου αν εσένα σε χαλάει, μου περισσεύεις τελείως.
Η ΔΕΗ ήταν έτοιμη να κλείσει. Παρόλα αυτά με όλα τα μέτρα που έχουν πάρει η αύξηση αντισταθμίζεται κατά πολύ. Κι εν πάση περιπτώση, αν πιστεύεις ότι φταίει ο παπαρίδης για τις αυξήσεις που έρχονται, τότε μου δίνεις έναν ακόμα λόγο να πιστεύω ότι ο παπαρίδης είναι πραγματικά ΘΕΟΣ και κινεί τα νήματα παγκοσμίως! Άρα θα τον ψηφίζω με χέρια και με πόδια!
Η αγοραστική δύναμη έχει αυξηθεί, το μέσο εισόδημα έχει αυξηθεί, οι καταθέσεις στις τράπεζες αυξήθηκαν καμιά 30αριά δις κι όλα αυτά μπορείς να τα βρεις στο internet (όχι στο pronews ή στον βλαξεβάνη, οκ?)
Σωστά, αφού ο αλεξέγιεφ τον πήγες στα 750 ευρώ (τι? όχι???), τότε... είναι όντως παπαρίδης!
οσον αφορά τα εργατικά έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Όταν δουλεύεις με μπλοκάκι (αυτό που πήγε να κάνει το efood) σημαίνει ότι η εταιρεία δεν δεσμεύεται από την εθνική συλλογική σύμβαση, δεν έχει σταθερή απασχόληση με τον εργαζόμενο, δεν πληρώνει 14 μισθούς ούτε και ΦΜΥ(για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος)
ο βασικός είναι 750 ΜΕΙΚΤΑ! Ο βασικός που παίρνει ένας υπάλληλος για 8ωρο είναι 750ΜΕΙΚΤΑ! Για κάτω των 25. Τι ποιο μνημόνιο; Τα λεφτά που δόθηκαν στην αγορα για να κινηθεί κατά την πανδημία αλλά και αυτή τη στιγμή ποιος θα τα πληρώσει;
Αφού την ΔΕΗ την έφτασαν στο σημείο να κλείσει και αφού δεν προσφέρει τίποτα πλέον στον καταναλωτή ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ…τι νόημα έχει η ύπαρξη της; Υπάρχει αγορα να πάρει το μερίδιο της και πολύ καλη μάλιστα.
αφού ο παπαρίδης δεν ευθύνεται για τις ανατιμήσεις γιατί βγήκε και είπε ότι η πολιτικά έχει χρέος να προστατεύει τον καταναλωτή; Για να τον δείξει ο σκαι;
Τελος…η αγοραστική δύναμη του μεσου έλληνα είναι στα ίδια επίπεδα. Τι άλλαξε; Το ποσοστό της ανεργίας;