Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τύποι, ετοιμάστε τα SMS .
Δεν νομίζω να τα ξεχάσατε...Τα γνωστά κομματοσκυλα να ετοιμάζουν γλωσσιτσες...θα πέσει πολύ γλυψιμο φέτος,σε μία νέα φιγούρα που ακούει στο όνομα Πλεύρης...

Οι ειδικοί γλύφτες θα μας τον βγάλουν και αυτόν επιστήμονα, όπως τον Κικίλια,μαλακα γελάνε και οι πέτρες...

Ε,ε, έρχεται:

Που ‘σαι αγαμητε μαλακα με τον Τουρκαλά φίλο που απο οτι φαίνεται σου ρίχνει κάτι μωαμεθανικά μιας κι οι δυο μαζί έχετε να γαμησετε 20 χρονια!

Και μετά αναρωτιέστε γιατί σας λέμε ΨΕΚΙΑ!!!

Για εσχατη προδοσία????????????????????????????????????

ΕΥΓΕ στο γατόνι δικηγόρο που θα βγάλει λεφτά απο ΨΕΚΙΑ!!!!!! :)

Ρε σοβαρευτείτε ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

69658EEA-E84B-4B15-BB61-85C50829917A.jpeg

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Που ‘σαι αγαμητε μαλακα με τον Τουρκαλά φίλο που απο οτι φαίνεται σου ρίχνει κάτι μωαμεθανικά μιας κι οι δυο μαζί έχετε να γαμησετε 20 χρονια!

Και μετά αναρωτιέστε γιατί σας λέμε ΨΕΚΙΑ!!!

Για εσχατη προδοσία????????????????????????????????????

ΕΥΓΕ στο γατόνι δικηγόρο που θα βγάλει λεφτά απο ΨΕΚΙΑ!!!!!! :)

Ρε σοβαρευτείτε ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

69658EEA-E84B-4B15-BB61-85C50829917A.jpeg
Πιασε θεση εσυ να γλυφεις Πλευρη...Τον χουντικο βεβαιως βεβαιως ο οποιος κατουρησε μεχρι τον πατερα του στα μουτρα να πιασει καρεκλα...

Γελαει ολη η χωρα με τα χαλια σας

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πιασε θεση εσυ να γλυφεις Πλευρη...Τον χουντικο βεβαιως βεβαιως ο οποιος κατουρησε μεχρι τον πατερα του στα μουτρα να πιασει καρεκλα...

Γελαει ολη η χωρα με τα χαλια σας
Παρε θεση και χαρτάκι ΜΠΑΣ και γαμησεις!
Εχεις ρέψει στη μαλακια μεγάλε! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

kisss69

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
179
Πόντοι
1
Τύποι, ετοιμάστε τα SMS .
Δεν νομίζω να τα ξεχάσατε...Τα γνωστά κομματοσκυλα να ετοιμάζουν γλωσσιτσες...θα πέσει πολύ γλυψιμο φέτος,σε μία νέα φιγούρα που ακούει στο όνομα Πλεύρης...

Οι ειδικοί γλύφτες θα μας τον βγάλουν και αυτόν επιστήμονα, όπως τον Κικίλια,μαλακα γελάνε και οι πέτρες...

Ε,ε, έρχεται:

Στην Ελλαδα ανεκαθεν ο καθενας ηταν ο, τι δηλωνε.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Παρε θεση και χαρτάκι ΜΠΑΣ και γαμησεις!
Εχεις ρέψει στη μαλακια μεγάλε! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Μαλακα,απιστευτο!

Κοτζαμ αντρας ξημεροβραδιαζεις στο μπου ρε καυλαρα να μαζευεις 0,30€ το ποστ!

Που κατανταει ο ανθρωπος...

Τυπε ειλικρινα στειλε μ μια διευθυνση να σ στειλω δεμα με 5€ και μια κουραδα να μας αφησεις λιγο σε ησυχια για καμμια βδομαδα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μαλακα,απιστευτο!

Κοτζαμ αντρας ξημεροβραδιαζεις στο μπου ρε καυλαρα να μαζευεις 0,30€ το ποστ!

Που κατανταει ο ανθρωπος...

Τυπε ειλικρινα στειλε μ μια διευθυνση να σ στειλω δεμα με 5€ και μια κουραδα να μας αφησεις λιγο σε ησυχια για καμμια βδομαδα
Eνώ εσύ? Εδω δεν είσαι εδω? :)

Τον έπαιξες το πρωί αγαμητε μαλακα? Τουλάχιστον να γαμησεις παλάμη! Και μετά συνεχίζεις να ανεβάζεις πουτσες εδω :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Eνώ εσύ? Εδω δεν είσαι?

Τον έπαιξες το πρωί αγαμητε μαλακα? Τουλάχιστον να γαμησεις παλάμη! Και μετά συνεχίζεις να ανεβάζεις πουτσες εδω :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Επαιξες-αγαμητε-μαλακα-γαμησεις-πουτσες...

το λεξιλογιο σου...

Κανε μια χαρη στον εαυτο σ και αυτοκτονα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
υπαρχει εξαναγκασμος στα σχολεια τα παιδια να κανουν το εμβολιο

και εγω σε ρωτω

εαν καποιο παιδι παθει αλλιεργικο σοκ η οποιαδηποτε αλλη ασθενεια την οποια εχουν οι ενηλικοι ποιος θα πληρωσει την νυφη? το κρατος? οι επιδημιολογοι?
Ναι αλλά απάντησέ μου στην ερώτηση που έκανα. Απο αλλεργικό σοκ δεν πεθαίνεις εκτός αν αγνοήσεις τα συμπτώματα. Εχω να σου πω πως υπάρχουν απλές τροφές πολυ πιο επικίνδυνες για αλλεργικό σοκ από ότι το εμβόλιο…αλλά τέλος πάντων… Ρώτα τον γιατρό σου… θα σου πει

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.217
Πόντοι
6.256
Επιασες στασίδι εσυ πρωινιατικα?

• Like
Αντιδράσεις: lailas

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Εγώ τύπε και ο κάθε εγώ, δεν είμαι διορισμένος απ'τον Κούλη, ούτε και με πληρώνει για να λέω αρλουμπες, όπως οι βλακοεπιστημονες.

Αντίθετα στην δουλειά μου,οι πελάτες μου με πληρώνουν για να τηρηθουνε τα μέρη μιας και μόνης συμφωνίας.

Εδώ οι "επιστήμονες" γίνανε χειρότεροι και από τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού.Το κακό είναι ότι αυτό το στηρίζουν στο όνομα της "έρευνας"

Και εσείς όλοι τους χτυπάτε παλαμάκια.Και εμάς όλους που έχουμε ενστάσεις μας χαρακτηρίζεται ψεκες.

Ναι αδερφέ,το ότι δεν πειθομαι απ'τον ειδικό συψα και Παγώνη με κάνει περήφανο, γιατί οι τύποι χάριν της "έρευνας" αυτό αναιρούνται καθημερινώς
Αυτό είναι το πρόβλημά σου? Η Παγώνη και ο Σύψας? Το ότι το 95% των γιατρών υποστηρίζουν την άποψή τους δεν σου φτάνει (95% έχουν εμβολιαστεί, το υπόλοιπο 5% δεν μπορούν/δεν θέλουν)

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Όχι απλά ο συντηρητής την έχει στο φουλ μαλάκα αγράμματε και άχρηστε. Τώρα εξηγείται γιατί τα έχεις σκατώσει κι είσαι φτωχομπινές! Σε έδιωξαν κλωτσηδόν από το ξενοδοχείο ανεπρόκοπε μαλάκα? :)

Λοιπόν, η δικιά μου παίρνει από 0,6kg Μέχρι 1,1kg μαλάκα άχρηστε! :)

Θες να σου πω και τι πληρώνω? Κάνα 500άρι, μαζί με τα φάρμακα.

Θες να σου πω και τι σκέφτομαι να κάνω? Να σκάσω κάνα 2χίλιαρο και να το γυρίσω σε καθαρισμό με ηλεκτρόλυση που είναι χωρίς χλωριώσεις! Μαλάκα, αγράμματε φτωχομπινεδιάρη άχρηστε! :)

Α, σου είπα ότι αλλάζει και χρώματα? Θες να σου πω τι μηχανισμό έχω? :tooth:

1632258100889.jpeg
Τον αποτελείωσες τώρα….. ? πάει η ψυχολογία του ?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τον αποτελείωσες τώρα….. ? πάει η ψυχολογία του ?
Γαμησε τον μωρέ το μαλακα το γίδι! Αστον να εχει μένος εναντίον αυτών που δεν ειναι κοπρόσκυλα κι έκαναν 3 πραγματα στην ζωη τους. Κι επειδη ο ίδιος δεν κατάφερε τίποτα, ας γαμησουμε αυτούς που τα κατάφεραν!

Το αποτέλεσμα όμως ειναι οτι τρώνε γαμησι απο όλες τις πάντες. Γι αυτο και αποκαλούνται ΠΛΕΜΠΑ :)

• Like
Αντιδράσεις: sigman

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ναι αλλά απάντησέ μου στην ερώτηση που έκανα. Απο αλλεργικό σοκ δεν πεθαίνεις εκτός αν αγνοήσεις τα συμπτώματα. Εχω να σου πω πως υπάρχουν απλές τροφές πολυ πιο επικίνδυνες για αλλεργικό σοκ από ότι το εμβόλιο…αλλά τέλος πάντων… Ρώτα τον γιατρό σου… θα σου πει
50-50 ειναι να σου τυχει αλιεργικο σοκ ειται απο τις τροφες ειτε απο το εμβολιο

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Αυτό είναι το πρόβλημά σου? Η Παγώνη και ο Σύψας? Το ότι το 95% των γιατρών υποστηρίζουν την άποψή τους δεν σου φτάνει (95% έχουν εμβολιαστεί, το υπόλοιπο 5% δεν μπορούν/δεν θέλουν)
Τυπε,μιλας σ εναν μαραθωνοδρομο,κατι π ξεκινησα στα 30 μου,την στιγμη που το επαγγελμα μου ειναι στον κατασκευαστικο κλαδο,ουδεμια σχεση εχει με τρεξιμο,οπου οταν ξεκινησα ο γιατρος μου ελεγε για την καταπονηση που εβαζα την μυοσκελετικη μου κατασκευη...

Πιστευεις οτι τον ακουσα;
Πιστευεις πως αραξα στα κυβικα μου επειδη ο γιατρος μου πε την αποψη του;

Πιστευεις οτι δεν υπηρξαν αλλοι επιστημονες των οποιων δεν μ ενδιεφερε η προσωπικη τους αποψη,παρα μονο να μου εξηγησουν τις εξετασεις που βλεπανε μπροστα τους;

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Γαμησε τον μωρέ το μαλακα το γίδι! Αστον να εχει μένος εναντίον αυτών που δεν ειναι κοπρόσκυλα κι έκαναν 3 πραγματα στην ζωη τους. Κι επειδη ο ίδιος δεν κατάφερε τίποτα, ας γαμησουμε αυτούς που τα κατάφεραν!

Το αποτέλεσμα όμως ειναι οτι τρώνε γαμησι απο όλες τις πάντες. Γι αυτο και αποκαλούνται ΠΛΕΜΠΑ :)
Το θέμα είναι οτι στερούνται επιχειρημάτων για τα εμβόλια και το γυρίζουν στο κομματικό… ξεβράζονται από μόνοι τους δλδ. Προκειμένου να στηρίξουν το κόμμα τους θυσιάζουν τα πάντα, ακόμα και τη δημόσια υγεία…. Το μόνο επιχείρημα που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν περισσότερες ΜΕΘ, λες και δεν έγιναν. Δλδ τι? εμβόλια δεν θα έφερναν? δεν θα εμβολίαζαν κόσμο. Με λίγα λόγια δεν ψάχνουμε να βρούμε πως θα σταματήσουμε τον πόλεμο, στέλνουμε συνεχώς κόσμο να πολεμήσει και κοιτάμε πως θα τους σώσουμε εκ των υστέρων….. Επίσης μπερδεύονται με την λέξη «υγειονομικός». Η πλειονότητα των «υγειονομικών» που δεν έχει εμβολιαστεί, είναι πολιτικό προσωπικό και κάποιες -λίγες- νοσηλέυτριες.

Απλά βάσει λογικής συριζαίων και όποιων άλλων, το θέμα είναι η υποχρεωτικότητα. ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ να δεχθώ. Δηλαδή έχουν κατανοήσει την ανάγκη του εμβολιασμού αλλά δεν πάνε γιατί «πείσμωναν»?? «Προτιμώ να γαμήσω την κοινωνία γιατί δεν θέλω να κάνω ότι μου επιβάλλουν»

ΑΠΛΟ ΚΥΡΙΟΙ: ΟΣΟΙ δεν έχουν πεισθεί για την ανάγκη του εμβολσασμού έως τώρα, στερούνται αντίληψης, σε αυτούς λειτουργεί μόνο η λογική της υποχρεωτικότητας…. ΔΛΔ τόσους μήνες ειχανε να πάνε να εμβολιαστούν και τώρα τους πείραξε το αναγκαστικό της υπόθεσης…. άντε καλά…. μας πείσανε

Εδω πέρα 9 στους 10 στις ΜΕΘ είναι μη εμβολιασμένοι και πάλι προβάλλουν επιχειρήματα…. Δυο τα σενάρια: ή είναι χαζοί ή κάνουν την πιο αρρωστημένη αντιπολίτευση που έγινε ποτέ.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Τυπε,μιλας σ εναν μαραθωνοδρομο,κατι π ξεκινησα στα 30 μου,την στιγμη που το επαγγελμα μου ειναι στον κατασκευαστικο κλαδο,ουδεμια σχεση εχει με τρεξιμο,οπου οταν ξεκινησα ο γιατρος μου ελεγε για την καταπονηση που εβαζα την μυοσκελετικη μου κατασκευη...

Πιστευεις οτι τον ακουσα;
Πιστευεις πως αραξα στα κυβικα μου επειδη ο γιατρος μου πε την αποψη του;

Πιστευεις οτι δεν υπηρξαν αλλοι επιστημονες των οποιων δεν μ ενδιεφερε η προσωπικη τους αποψη,παρα μονο να μου εξηγησουν τις εξετασεις που βλεπανε μπροστα τους;
Δικό σου το θέμα…. αφορά εσένα μόνο. Πρέπει να αναγνωρίζεις πως στην πανδημία η ατομική σου ελευθερία βρίσκεται πολύ κάτω σε σχέση με τη δημόσια υγεία.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Δικό σου το θέμα…. αφορά εσένα μόνο. Πρέπει να αναγνωρίζεις πως στην πανδημία η ατομική σου ελευθερία βρίσκεται πολύ κάτω σε σχέση με τη δημόσια υγεία.
Να σ πω κατι τυπε!

Εγω ακολουθω τον πρωθυπουργο κ τους ειδικους...εμενα μεσα στην πανδημια....ειδα τον πρωθυπουργο στην παρνηθα με το ποδηλατο....ειπανε καπακι επιτρεπεται εντος νομου η μετακινηση,πηρα το ποδηλατο πηγα Κισσαβο-Ολυμπο,ταξιδια επιτρεπονται εαν κανεις ραπιντ τεστ,εχω παει σε δυο νησια κ δυο μηνες ευρωπη...

Οταν ερχομαι σε μικρη αποσταση με τριτους φοραω παντα μασκα,προσεχω την διατροφη,δεν πινω κλπ,οσοι εμβολιασμενοι ειναι στον κυκλο των γνωστων μ,πεταξαν μασκες,χωνονται στα μπαρακια,καφετεριες για πλακα...

ειμαι πανω απο σιγουρος οτι ΜΕΘ δεν θα χρειαστω εγω,αλλα καποιος εμβολιασμενος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom