Τι εννοεις ρε τυπε? Για το θεμα της ελευθεριας δε ξεκινησαμε την κουβεντα? για την ελευθερια του λογου και για την αντιμετωπιση της πανδημιας απο την κυβερνηση? Τι ιατρικα να μιλησουμε? Εισαι ιατρος? αν ναι κανε μας αναλυση.
Nαι, αλλά δεν ξέρω γιατί θυμάσαι τα μισά. Η ελευθερία πήγε στο εμβόλιο και στο αν πρέπει να εμβολιαστεί ο κόσμος ή όχι. Και μετά ξαφνικά πέταξε μέσα και τα λεφτά των καναλιών.... δεν θυμάσαι, δεν θυμάσαι!
Πνιγονται οι μικρες επιχειρισεις οι οποιες ακομα προσπαθουν να γλιτωσουν απο τη ζημια της πανδημιας...
Η εστίαση είναι συν, ο τουρισμός επίσης συν, η ανάπτυξη δείχνει 16,2% ανάπτυξη, ο πληθωρισμός πέφτει, δανειζόμαστε με σχεδόν μηδενικά επιτόκια. Μάλλον ζεις κάπου αλλού...!
πλητονται τα εργασιακα δικαιωματα που οπως ειδες και μετο efood
Για το e-food πήγαινε στο ανάλογο νήμα να δεις. Το προβατάκι που καταπίνει σανό είσαι εσύ. Κι αυτό διότι στο μόνο που άλλαξε ο νόμος αλεξέγιεφ του 18 ήταν ότι οι ντελιβεράδες μπορούν να έχουν συνδικαλιστικό όργανο. Για περισσότερα πήγαινε δες, βαριέμαι να γράφω.
σε λιγο θα τους παρακαλας να δουλευεις για πενταροδεκάρες...
Για μένα λες? Δεν το νομίζω
πλητονται οι ατομικες και συνταγματικες ελευθεριες (και οχι μονο λογω πανδημιας)...
Καλά αυτά τα είπαμε, δεν έχει νόημα
θετονται οι βασεις για το κορονομνημονιο...
Ποιο μνημόνιο? Με ανάπτυξη μνημόνιο? Με τέτοιο δανεισμό? Ξέρεις καθόλου από οικονομικά ή απλά έτσι λες κάποιες ατάκες?
και η πολιτεια ειναι περα βρεχει...αρκει να μη χαλασει το image του παπαριδη.
Τι Image του παπαρίδη το δέχονται πάρα πολύ όλοι οι έξω. Χέστηκα φίλε μου αν εσένα σε χαλάει, μου περισσεύεις τελείως.
Πριν λιγο καιρο εβγαινε ο μαλακας ο υπουργος και ελεγε κανενας δε θα πληρωσει παραπανω ΔΕΗ...παρε τωρα την αυξηση στον κωλο....
Η ΔΕΗ ήταν έτοιμη να κλείσει. Παρόλα αυτά με όλα τα μέτρα που έχουν πάρει η αύξηση αντισταθμίζεται κατά πολύ. Κι εν πάση περιπτώση, αν πιστεύεις ότι φταίει ο παπαρίδης για τις αυξήσεις που έρχονται, τότε μου δίνεις έναν ακόμα λόγο να πιστεύω ότι ο παπαρίδης είναι πραγματικά ΘΕΟΣ και κινεί τα νήματα παγκοσμίως! Άρα θα τον ψηφίζω με χέρια και με πόδια!
ερχεται ανατιμιση στα παντα...χωρις να εχει αυξηθει η αγοραστικη δυναμη του καταναλλωτη....
Η αγοραστική δύναμη έχει αυξηθεί, το μέσο εισόδημα έχει αυξηθεί, οι καταθέσεις στις τράπεζες αυξήθηκαν καμιά 30αριά δις κι όλα αυτά μπορείς να τα βρεις στο internet (όχι στο pronews ή στον βλαξεβάνη, οκ?)
αλλα οκ..αφου αυξηθηκε ο βασικος μισθος 20 ευρω ειμαστε στο σωστο δρομο.
Σωστά, αφού ο αλεξέγιεφ τον πήγε στα 750 ευρώ (τι? όχι???), τότε... είναι όντως παπαρίδης!