Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.087
Πόντοι
25.467
Για αρχιμαλάκας είπα. Και το απίστευτο είναι ότι είσαι τόσο αρχιμαλάκας που το έβαλες και στην υπογραφή σου!!!!!

Μα πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι ρε μεγάλε??? Μουνοβαγόνας Level!!!!

ΡΕΖΙΛΑ!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Άντε, συνέχισε να μιλάς με το αγράμματο σκουπίδι, το συνηθίζετε όταν τρώτε την πούτσα :)
Untitled-1.gif

αρκουδίτσα μου εσύ! :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Άσε τι λένε τα δικαστήρια, το θέμα είναι εσύ τι λες; Εγώ που είμαι Ναζιστής λέω: Δημοψήφισμα. Εσύ που είσαι δημοκράτης τι λες;
Δημοψηφισμα για ποιο πραγμα? Για το αν οι υγειονομικοι θα εχουν υποχρεωτικο εμβολιασμο και αν επρεπε να γινει λοκνταουν?

Ναι ρε τύπε, εβραζε ο τοπος απο την πανδημια κι εμεις θα στηναμε καλπες
Σε λιγο θα πεις να γινει και δημοψηφισμα αν θα κανουμε πολεμο οταν ο εχθρος θα ειναι στα συνορα

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Εγώ λέω ότι λες μαλακίες. Άκου δημοψήφισμα για ιατρικό ζήτημα. Σιγά μην κάνουμε και δημοψήφισμα και για το αν ισχύει η θεωρία της σχετικότητας.
Δεν είχα καμία αμφιβολία, χαίρομαι που οι δημοκράτες ξερνάνε τις άθλιες απόψεις τους και βγάζουν φάτσα φόρα το πραγματικό βρωμερό τους πρόσωπο.
Επίσης, ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι έχω επιλέξει τον σωστό δρόμο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.167
Πόντοι
3.656
Ποσα κρουσματα και επομενως ποσες νοσηλειες γλυτωσαμε με τη συστηματικη προβολη του θεματος της πανδημιας απο τα καναλια και τον τηλεοπτικο χρονο που "αγορασε" επομενως για το θεμα η κυβερνηση?
Πρώτων το δημόσιο χρήμα δεν είναι για να αγοράσει από τον κάθε επιχειρηματία τηλεοπτικό χρόνο το κράτος λες και είναι το μαντρι του. Δεύτερον αφού αγόρασε ας βγουν οι συμβάσεις σε δημόσια θεα να δούμε σε τι τιμή έπαιξε όλο αυτο το πάρε δώσε.

Τρίτον και κυριώτερο....αν βγεις στη γυρα...και κανεις μερικες συζητησεις θα διαπιστωσεις οτι εκαναν περισσοτερο κακο παρα καλο. Οπως κανει η μανια της κυβερνησης να σου χωσει το εμβολιο με κλισμα και με το ετσι θελω.

Ο κοσμος σταθηκε περισσοτερο στο ποσα λεφτα πηρε το μπόβαρι της μαρέβας παρα στο θεμα της πανδημιας. Ενω πριν βγει το εμβολιο η κοιν γνωμη ηταν ''μακαρι να βγει ενα εμβολιο να τελειωσουμε απο αυτο το θεμα''....

με την υποχρεοτικότητα και με τους τραμπουκισμους των αχρηστων....εχουμε αντιθετα αποτελεσματα..και εγω εχω κανει το εμβολιο και πιστευω καλως το εκανα...αλλα αν δεν το ειχα κανει μπορει με τοσο πιεση που βλεπω να μου εμπαιναν και δευτερες σκεψεις.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τίποτα άλλο δε θέλω. Η χλωρίωση της πισίνας ουδεμία σχέση έχει με το πόσα άτομα θα βουτήξουν μέσα. Αν ήταν έτσι στα ξενοδοχεία θα περίμενε ο συντηρητής από πάνω και ανάλογα τη προσέλευση θα έριχνε και χλώριο. Για ακόμα μια φορά έγινες ρεζίλι. Αν εσύ έχεις πισίνα, εγώ είμαι ο Χριστόδουλος..
Όχι απλά ο συντηρητής την έχει στο φουλ μαλάκα αγράμματε και άχρηστε. Τώρα εξηγείται γιατί τα έχεις σκατώσει κι είσαι φτωχομπινές! Σε έδιωξαν κλωτσηδόν από το ξενοδοχείο ανεπρόκοπε μαλάκα? :)

Λοιπόν, η δικιά μου παίρνει από 0,6kg Μέχρι 1,1kg μαλάκα άχρηστε! :)

Θες να σου πω και τι πληρώνω? Κάνα 500άρι, μαζί με τα φάρμακα.

Θες να σου πω και τι σκέφτομαι να κάνω? Να σκάσω κάνα 2χίλιαρο και να το γυρίσω σε καθαρισμό με ηλεκτρόλυση που είναι χωρίς χλωριώσεις! Μαλάκα, αγράμματε φτωχομπινεδιάρη άχρηστε! :)

Α, σου είπα ότι αλλάζει και χρώματα? Θες να σου πω τι μηχανισμό έχω? :tooth:

1632258100889.jpeg

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Δημοψηφισμα για ποιο πραγμα? Για το αν οι υγειονομικοι θα εχουν υποχρεωτικο εμβολιασμο και αν επρεπε να γινει λοκνταουν?

Ναι ρε τύπε, εβραζε ο τοπος απο την πανδημια κι εμεις θα στηναμε καλπες
Σε λιγο θα πεις να γινει και δημοψηφισμα αν θα κανουμε πολεμο οταν ο εχθρος θα ειναι στα συνορα
Εσύ απάντησε μου για ποιους τρεις λόγους ευχαριστούσε ο θαλής τον θεό και μετά μπορούμε να συζητήσουμε.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Untitled-1.gif

αρκουδίτσα μου εσύ! :2funny: :2funny: :2funny:
Α, ήρθε κι ο αρχιμαλάκας! Τόσο αρχιμαλάκας που το έγραψε και στην υπογραφή του :)

Γεια σου ρε αρχιμαλάκα που όμοιός σου δεν υπάρχει... εεεε... ίσως ο πουσιβαγόνας!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

saint_sig.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.087
Πόντοι
25.467

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.054
Πόντοι
606
Όχι απλά ο συντηρητής την έχει στο φουλ μαλάκα αγράμματε και άχρηστε. Τώρα εξηγείται γιατί τα έχεις σκατώσει κι είσαι φτωχομπινές! Σε έδιωξαν κλωτσηδόν από το ξενοδοχείο ανεπρόκοπε μαλάκα? :)

Λοιπόν, η δικιά μου παίρνει από 0,6kg Μέχρι 1,1kg μαλάκα άχρηστε! :)

Θες να σου πω και τι πληρώνω? Κάνα 500άρι, μαζί με τα φάρμακα.

Θες να σου πω και τι σκέφτομαι να κάνω? Να σκάσω κάνα 2χίλιαρο και να το γυρίσω σε καθαρισμό με ηλεκτρόλυση που είναι χωρίς χλωριώσεις! Μαλάκα, αγράμματε φτωχομπινεδιάρη άχρηστε! :)

Α, σου είπα ότι αλλάζει και χρώματα? Θες να σου πω τι μηχανισμό έχω? :tooth:

1632258100889.jpeg
Μετά από ψαχτηρι στο γκουγκλ απάντησε μια μπούρδα σε σχέση με τις διαστάσεις που μας δείχνει στη γούναμπι πισίνα του και χωρίς να μας πει κάθε πότε. Και χωρίς φυσικά να μας εξηγήσει πως πληρώνει 500 ευρώ για τα χημικά της πισίνας και 10 ευρώ για να γαμησει :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.167
Πόντοι
3.656
εχετε μια συμπαθεια ειναι αληθεια

6913F9C2-C249-48F0-B1B0-6D7D9ABFFD23.jpeg
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny: Θελω να δω ΕΝΑΝ απο του τυπους που πουλαγαν πνευμα πριν να απαντησει κατι για τον συγκεκριμενο...γαλαζιο παλικαρι....

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν χρειαζεται να σου πω τι και αν ψηφιζω...οτι και να επιλεγω δεν το διαφημιζω στο ιντερνετ σαν funboy της lady gaga οπως κανουν εδω με το συριζα και το πασοκ και τη νδ.
Καλά μην μου πεις, από την στιγμή που ένα nickname είμαστε εδώ, άγνωστοι μεταξύ αγνώστων (εσύ το είπες) μάλλον έχεις πολύ σοβαρούς λόγους να μην θες να πεις και το σέβομαι :)

Ναι η ελευθερια σου σταματαει εκει που ξεκιναει του αλλου...αυτο ισχυει και για τους εμβολιασμενους και για τους ανεμβολιαστους. Απλα εσυ την θεωρεις δεδωμενη μονο για εσενα απο οτι φαινεται.
Όχι γιατί βγαίνω έξω για κάπνισμα. Και σου ορκίζομαι ότι δεν έχω κάνει ποτέ διαδήλωση για να μπορώ να καπνίζω μέσα :)

Δεν μου ειπες βεβαια...στο εστιατοριο και εφοσον εσυ εχεις εμβολιαστει και αρα δεν κυνδυνευεις...και εφοσον εχει κανει καποιος αρνητικο τεστ...τι φοβασαι? Μηπως ειναι λιγο υπερβολικο ολο αυτο? Οταν καποιος παει με call girls και στα μπουρδέλα και στα studio ειναι λιγοτερο επικυνδυνο να κολλήσει? Εχεις κατανοήσει τη φυση του σαιτ που γραφουμε? Μηπως να μη πουλαμε φουμαρα?
Δεν είπα ποτέ ότι είναι η απόλυτη προστασία και σου επαναλαμβάνω ότι το απόλυτο δεν υπάρχει. Προτιμώ όμως έναν με αρνητικό τεστ παρά έναν με θετικό. Εσύ? :)

Να αποφασιζουν οι ΕΙΔΙΚΟΙ...δηλαδη οι γιατροι. Ο καθε μητσοτακης και ο καθε χαρδαλιας ειναι οπως εγω και εσυ...δηλαδη ασχετοι με το αντικειμενο.
Δεν έχουν δικαιοδοσία να αποφασίσουν για κάτι τέτοιο αλλά εισηγείται τα μέτρα. Ουσιαστικά οι γιατροί λένε τι μέτρα πρέπει να παρθούν. Και την απόφαση την παίρνουν οι πολιτικοί.

Εγω σου εθεσα ενα επιχειρημα...ειναι λογικο να προτρεπεις τους 15χρονους να πανε στα νησια να κανουν gangbangs και μετα να ερθουν να μας κολησουν ολους εδω στην Αθηνα? Τι μου απαντας για τους αμερικανους? Αυτο ειναι η αιτιολογια σου?
Σου απαντώ ότι όλες οι χώρες έχουν δώσει benefits. Κι όσον αφορά τα gangbangs, αυτά γίνονται και σε άλλες χώρες και πολύ περισσότερο από ότι εδώ στην Ελλάδα :)

Αν με ρωτας για τις μεθ να σου απαντησς...οσες περισσοτερες μπορουσαν!
Πόσες? 2.000? 10.000? 1.000.000? 1 δις? Πόσες?

Αν λοιπον κοφτεσαι για μεθ...φανταζομαι οτι θα ησουν πιο ικανοποιημενος ως πολιτης αν ειχαμε 5 μεθ παραπανω αλλα αν δεν ειχε παρει 20 μυρια ο σκαι,το μεγκα, ο αντ1 και ολα τα σαιτ με μοδα που πηραν τα φραγκα....εκτος αν αυτα ειναι καλα φραγκα...και τα ειχαμε αναγκη περισσοτερο απο τις μεθ...που σε απασχολουν...
Το θέμα εσένα απασχολεί πολιτικά. Εμένα όχι. Εσύ αναφέρεσαι στην λίστα πέτσα μονίμως. Και νομίζω συμφωνήσαμε ότι δεν πρέπει να τα μπλέκουμε αυτά. Αλλά δεν μπορείς να τηρήσεις την συμφωνία! :)

οσο αφορα τον μητσοτακη....ενω ο ιδιος μου προκαλει την ιδια αηδια με ολους τους πολιτικους...η οικογεννεια του φαινεται πολυ decent...και η μαρεβα ιδιαιτερα ωραιο μιλφακι και δυνατη επιχειρηματιας...εμπαινε anytime.
Ναι, άρα ο ίδιος σου προκαλεί αηδία και θες να του γαμήσεις την γυναίκα... Αυτή είναι η άποψή σου... Να σου δώσω μια συμβουλή? Μην ψηφίζεις μωρέ... που να τρέχεις τώρα! Άκου που σου λέω: )

Σημειωση : Αυτα τα θα μεινει η νδ για 10 χρονια ακομα που τα βρισκεις?
Τα βρίσκω από όλες τις δημοσκοπήσεις... οκ τις πληρωμένες. Δείξε μου τις απλήρωτες εσύ για να με πείσεις :)

Γιαυτο εχει γινει πρωτη μουρη στο tweeter το μητσοτακη γαμιεσαι?
ΑΝ λοιπόν επικροτείς το μητσοτάκη γαμιέσαι και τέτοιες πολιτικές αντιπαραθέσεις θεωρώντας το κάτι το υγιές, είναι η απαντηση στο ότι δεν θα γίνει κυβέρνηση ΠΟΤΕ ένα κόμμα που επικροτεί τέτοιες πίπες, όσο "μαγκιά" κι αν σου φαίνεται εσένα :)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.054
Πόντοι
606
Επειδή αύριο το πρωί δουλεύω και δεν καθαρίζω και χλωριωνω τη πισινα που δεν έχω, αφήνω το γνωστό ρεζίλι του μπου στα χέρια σας. Περιποιηθειτε το σας παρακαλώ γιατί το ζητάει η κωλοτρυπιδα του.
Καλό σας βράδυ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εσύ απάντησε μου για ποιους τρεις λόγους ευχαριστούσε ο θαλής τον θεό και μετά μπορούμε να συζητήσουμε.
Επειδη γεννηθηκε ανθρωπος και οχι ζωο, επειδη γεννηθηκε ανδρας και οχι γυναικα και επειδη γεννηθηκε Ελληνας και οχι βαρβαρος.

Λοιπον? Τι?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny: Θελω να δω ΕΝΑΝ απο του τυπους που πουλαγαν πνευμα πριν να απαντησει κατι για τον συγκεκριμενο...γαλαζιο παλικαρι....
Να απαντήσω κύριε? :)

Δεν μου λες... εσύ δηλαδή θεωρείς ότι ο Άδωνις ήξερε ότι ο άλλος ήταν παιδεραστής και γι' αυτό έκανε παρέα μαζί του. Σωστά τα λέω? Αυτό πιστεύεις και υποννοείς? Ότι ο Άδωνις γουστάρει τους παιδέρες?

Για πες :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Επειδή αύριο το πρωί δουλεύω και δεν καθαρίζω και χλωριωνω τη πισινα που δεν έχω, αφήνω το γνωστό ρεζίλι του μπου στα χέρια σας. Περιποιηθειτε το σας παρακαλώ γιατί το ζητάει η κωλοτρυπιδα του.
Καλό σας βράδυ.
Πάρε και τον αρχιμαλακα τον φίλο σου τώρα (ξέρεις ποιον, ΕΝΑΣ είναι!!!) και πηγαίνετε παραπέρα να κάνετε cum-swap :)

Kαλό βράδυ :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.087
Πόντοι
25.467

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Επειδη γεννηθηκε ανθρωπος και οχι ζωο, επειδη γεννηθηκε ανδρας και οχι γυναικα και επειδη γεννηθηκε Ελληνας και οχι βαρβαρος.

Λοιπον? Τι?
Πολύ σωστά, όλα αυτά ποιος είναι ικανός να τα ορίσει κατά την άποψη σου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.087
Πόντοι
25.467

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.087
Πόντοι
25.467
με αυτα που λενε για εσενα για γλυφοκωλαδες στο μεταξουργειο εισαι κινητη υγειονομικη βομβα, δεν θα επρεπε να χρησιμοποεις σκευη σε εστιατορια εκτος αν απολυμαινονται με κλιβανο
Σε μονιμη καραντινα πρεπει να βρισκεσαι

Δεν τα λέμε εμείς. Μόνος του τα γράφει. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom