Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Πω ρε τύπε…… δλδ έλεος, καταρχήν πως ξέρεις ποιό είναι το κόμμα μου.

Επίσης… γράφω με κεφαλαία γιατί δεν διαβάζετε μάλλον:

ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ Ο ΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕ -ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ- ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΩΣΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ?

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ, AIDS….. ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.

ΔΛΔ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΕΚΕΣ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΓΑΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΟΣ, ΜΕΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΙΠΗ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙΑ, ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ, ΜΕΤΑ ΞΕΣΤΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑ ΖΕΝΕΚΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΜΕΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΙΣΧΥΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ «ΕΡΕΥΝΑ» ΣΑΣ?

Εγώ τύπε και ο κάθε εγώ, δεν είμαι διορισμένος απ'τον Κούλη, ούτε και με πληρώνει για να λέω αρλουμπες, όπως οι βλακοεπιστημονες.

Αντίθετα στην δουλειά μου,οι πελάτες μου με πληρώνουν για να τηρηθουνε τα μέρη μιας και μόνης συμφωνίας.

Εδώ οι "επιστήμονες" γίνανε χειρότεροι και από τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού.Το κακό είναι ότι αυτό το στηρίζουν στο όνομα της "έρευνας"

Και εσείς όλοι τους χτυπάτε παλαμάκια.Και εμάς όλους που έχουμε ενστάσεις μας χαρακτηρίζεται ψεκες.

Ναι αδερφέ,το ότι δεν πειθομαι απ'τον ειδικό συψα και Παγώνη με κάνει περήφανο, γιατί οι τύποι χάριν της "έρευνας" αυτό αναιρούνται καθημερινώς

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν ήξερα ότι είναι το site.
Που να ξέρεις τέτοις αγράμματος μαλάκας που είσαι! :)

Καλά που είσαι κ εσύ και μου το έμαθες γιατί νομιζα ότι είναι το σαη.
ΟΚ αυτό το έμαθες.... το Nickname σου? Tomahawk? :tooth:

Πιάσε την αποχη να καθαρίσεις τη πισίνα γιατί έπεσαν φύλλα.
Και μετά ξύπνα :2funny:
Tην καθάρισα και την χλωρίωσα το πρωί, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου φτρωχομπινέ αγράμματε μαλάκα :)

1632255217000.jpeg

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.054
Πόντοι
606
Που να ξέρεις τέτοις αγράμματος μαλάκας που είσαι! :)

ΟΚ αυτό το έμαθες.... το Nickname σου? Tomahawk? :tooth:

Tην καθάρισα και την χλωρίωσα το πρωί, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου φτρωχομπινέ αγράμματε μαλάκα :)

1632255217000.jpeg
Αφού τη χλωριωσες το πρωί, επειδή εγώ δεν είμαι λεφτάς σαν εσένα και στα μικράτα μου δούλεψα σε ξενοδοχείο και είχα χρεωμενη τη πισινα, πόσο περίπου χλώριο χρειαστηκες γ αυτές τις διαστάσεις?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.164
Πόντοι
3.656
Aαρέσω βλέπουμε ξεκάθαρα οτι στα παπάρια σου οι δημοκρατίες και οι ελευθερίες… κανεις απλα αντειπωλοίτεφσι! Εκτος αν πιστεύεις οτι η μόνη κυβέρνηση παγκοσμίως που εχει κανει υποχρεωτικότητα και αναστολές και τέτοια. Αν μου το πεις αυτο… τοτε φίλε ο Κούλης ειναι ΘΕΟΣ!!!! Θα τον ψηφίζω με χέρια και με πόδια μεχρι να ψοφήσω γιατί ειναι ο παντοκράτορας!!!

Δεν χρειάζεται να του πω τίποτα, δεν ασχολούμαι με σκουπίδια ουτε πλακώνομαι στους δρόμους σαν αλητακι :) Προτιμώ να περνάω αλλιώς την ημέρα μου :)

Το οτι θα πάει παραπέρα ΕΚΕΙΝΟΣ θα το επιβάλλει ο νόμος. Πολύ απλα. Όπως εμένα μου επιβάλλει ο νόμος να βγω εξω απο το μαγαζί για να καπνίσω. Τελεία. Άρα αν εχει αντίρρηση, έλα πες μου εσυ τι θα γινει όταν πλακώσει η αστυνομία :)

Εγώ σου είπα επώνυμα (διότι μπορώ να το πω επειδη ειναι Δημόσιο πρόσωπο) με ποιον μίλησα. Και όχι, οι ΜΕΘ δεν έχουν γεμίσει ΠΟΤΕ απο τροχαία. Μα ΠΟΤΕ! Και για να το διαπιστώσεις και σήμερα, πήγαινε μια βόλτα απο το ΚΑΤ και ρωτά αν δεν πιστεύεις εμένα :)

Κανεις πολύ μεγάλο λάθος διότι το θέμα το εκανε η αντειπωλοιτεφσι πολιτικό, ενώ φυσικά ποτε δεν έπρεπε να γινει πολιτικό. Ιατρική και Πολιτική δεν θα έπρεπε να πανε μαζί. Καταλάβαινεις τωρα γιατί λέω αντειπωλοίτεφσι? :)

Οσο για το προσωπικό που θα φύγει, θα αντικατασταθεί απο εμβολιασμένους. Ουρά οι αιτήσεις!!!

Όχι κι ουτε πρόκειται :) Προτιμώ την πολυθρόνα μου! :)
Μακρυγορούμε χωρίς λόγο,

Έχω χεσμενη και την κυβερνηση και το συριζα και ολα τα πουλημενα τομαρια της βουλης και κανω αντιπολιτευση ως πολιτης και οχι ως κομματοσκυλο. Ουτε παιρνω 0,30/post ουτε και εχω καμια αγαπη για ΚΑΝΕΝΑΝ πολιτικο. Η ελευθερία και η δημοκρατια ειναι θεματα πολιτικα και με ενδιαφερουν γιαυτο και τα συζηταω. Αυτες τις γενικευσεις και τους χαρακτηρισμους μπορεις να τους κανεις σε τιποτα κομματο τσιρακια που ειναι γεματο το σαιτ και οχι σε εμενα.

Επειδη ομως μεχρι στιγμης δεν υπαρχει κανενας νομος που να υποχρεωνει τον ανεμβολιαστο να παει πιο περα επειδη τον θεωρεις εσυ χτικιαρη...και εφοσον υπαρχουν νομοι...ελα εσυ να φωναξεις την αστυνομια επειδη ενας ανεμβολιαστος καθεται διπλα σου εξω στο δρομο.

Συμφωνουμε...ιατρικη και πολιτικη δεν πανε μαζι. Τοτε γιατι τις αποφασεις τις παιρνουν τα υπουργεια συμφωνα με την δημοτικοτητα του καθε υπουργου? Γιατι απο τη μια σου λενε κανε εμβολιο και απο την αλλη δινουν 150 ευρω στους 15χρονους να πανε στη μυκωνο και να φερουν πισο τον κοβιντ για να κολλησουν τους μεσηλικες? Εκει δε θα γεμισουν οι μεθ? Γιατι πηραν τα καναλια εκατομυρια και δεν στελεχωθηκαν καλυτερα οι μεθ που τοσο σε καινε? Γιατι σε καθε νικη μιλαμε για πολιτικη αποφαση και σε καθε μαλακια που γινεται τα ριχνουν στους λοιμοξιολογους? Που ειναι οι εμβολιασμενοι και ποτε θα ανατικατασταθει? Γιατι δεν ανακοινωσαν προσληψεις την επομενη βδομαδα? Αν ηταν για κανενα συγγενη του μητσοτακη θα ειχε βγει ΦΕΚ απο την Κυριακη για να πιασει δουλεια Δευτερα.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Το ότι κάποιοι χιλιάδες βλάκες ψήφησαν κάποιον, όποιος και αν είναι αυτός, δεν σημαίνει ότι αυτός μπορεί να κάνει ότι γουστάρει. Δεύτερον, αυτοί οι πανίβλακες ψήφησαν κυβέρνηση να κυβερνήσει, δεν ψήφισαν λοιμοξιολόγους να πάρουν μέτρα και καλά. Τρίτον, η ικανότητα κάποιου να διοικεί δεν κρίνεται απ το τι ψηφίζει ο κάθε κάφρος, κρίνεται από άλλα πράγματα. Τέταρτον, αν οι πολιτικοί είχαν έστω μια τσίπα φιλοτιμίας θα έκαναν δημοψήφισμα για το τι θέλει ο λαός, υποχρεωτικό εμβόλιο η όχι, lockdown η όχι.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.054
Πόντοι
606
Δε ξέρει να απαντήσει πόσο χλώριο χρειάζεται για μια διαδικασία που κάνει συχνά μόνος του όπως προείπε.
Το ξεροχυμενο ψευτοσκουπιδι..

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μακρυγορούμε χωρίς λόγο,

Έχω χεσμενη και την κυβερνηση και το συριζα και ολα τα πουλημενα τομαρια της βουλης και κανω αντιπολιτευση ως πολιτης και οχι ως κομματοσκυλο.
Tι ψηφίζεις δηλαδή? ή μήπως δεν ψηφίζεις γιατί όλοι είναι πουλημένα τομάρια?

Ουτε παιρνω 0,30/post ουτε και εχω καμια αγαπη για ΚΑΝΕΝΑΝ πολιτικο.
Ούτε εγώ αγαπάω κανέναν πολιτικό. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνουν την δουλειά, γι' αυτό άλλωστε τους πληρώνω :)

Η ελευθερία και η δημοκρατια ειναι θεματα πολιτικα και με ενδιαφερουν γιαυτο και τα συζηταω. Αυτες τις γενικευσεις και τους χαρακτηρισμους μπορεις να τους κανεις σε τιποτα κομματο τσιρακια που ειναι γεματο το σαιτ και οχι σε εμενα.
Το "η ελευθερία σου σταματάει εκεί που αρχίζει του άλλου" δεν είναι γενικευμένο, είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και πάγιο... για την δημοκρατία μιλάμε πάντα! :)

Επειδη ομως μεχρι στιγμης δεν υπαρχει κανενας νομος που να υποχρεωνει τον ανεμβολιαστο να παει πιο περα επειδη τον θεωρεις εσυ χτικιαρη...και εφοσον υπαρχουν νομοι...ελα εσυ να φωναξεις την αστυνομια επειδη ενας ανεμβολιαστος καθεται διπλα σου εξω στο δρομο.
Μα εγώ δεν μίλησα για το δρόμο. Στο δρόμο ας κάνει ότι θέλει. Εγώ ειπα για το εστιατόριο, το σινεμά, το θέατρο, τους κλειστούς χώρους. Όπως ακριβώς ισχύει για το τσιγάρο :)

Συμφωνουμε...ιατρικη και πολιτικη δεν πανε μαζι. Τοτε γιατι τις αποφασεις τις παιρνουν τα υπουργεια συμφωνα με την δημοτικοτητα του καθε υπουργου?
Χμμμ... ποιος να τις πάρει δηλαδή? Μην μου πεις ότι θες δημοψήφισμα... ε????

Γιατι απο τη μια σου λενε κανε εμβολιο και απο την αλλη δινουν 150 ευρω στους 15χρονους να πανε στη μυκωνο και να φερουν πισο τον κοβιντ για να κολλησουν τους μεσηλικες?
Η Αμερικάνοι γιατί έδιναν ουίσκια και 200 δολάρια στους φοιτητές? Οι Άγγλοι γιατί έδιναν κεμπάπ? Οι Γερμανοί γιαί έδιναν λουκάνικα και μπύρες και ρευστό?

Εκει δε θα γεμισουν οι μεθ? Γιατι πηραν τα καναλια εκατομυρια και δεν στελεχωθηκαν καλυτερα οι μεθ που τοσο σε καινε?
Πάλι πολιτικό κάνεις... είδες που δεν μπορείς να ξεφύγεις με τίποτα? :) Συνδέεις τα λεφτά που πήραν τα κανάλια με τις ΜΕΘ. Αλλά κι έτσι να το πάρουμε, οι ΜΕΘ διπλασιάστηκαν μέσα σε ένα χρόνο. Από 500 έγιναν 1000. Εσύ θα ήσουν ιακνοποιημένος με.... πόσες? Για πες νούμερο :)

Γιατι σε καθε νικη μιλαμε για πολιτικη αποφαση και σε καθε μαλακια που γινεται τα ριχνουν στους λοιμοξιολογους? Που ειναι οι εμβολιασμενοι και ποτε θα ανατικατασταθει? Γιατι δεν ανακοινωσαν προσληψεις την επομενη βδομαδα? Αν ηταν για κανενα συγγενη του μητσοτακη θα ειχε βγει ΦΕΚ απο την Κυριακη για να πιασει δουλεια Δευτερα.
Είδες που το κάνεις ΠΑΛΙ πολιτικό? Άρα κάνεις αντειπωλείτεφσοι μεγάλε... όσο κι αν προσπαθείς να το κρύψεις. Οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε και πολλά παραπάνω.

Σου τη δίνει ο Κούλης, η οικογένειά του,μ η γυναίκα του, το σόι του. ΟΚ.

Οπλίσου με υπομονή τότε γιατί θα τον έχεις χρόνια. Έτσι δείχνουν τα πράγματα τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ψάχνει ακόμα το ζώο..
Τι να ψάξω βρε μαλάκα αγράμματε tomahawk, νομίζεις ότι δίνω και πολύ σημασία στις πούτσες που γράφεις? Μιλάω με τον άλλον, έχω μια πολύ πιο εποικοδομητική συζήτηση από το να ασχολούμαι με την σύφιλή σου επειδή τα έχεις καταφέρει έτσι στην ζωή σου που είσαι φτωχομπινές μαλάκας!

Εξαρτάται, αν έχω κόσμο που την χλωριώνω παραπάνω ή όχι :) Τι θες από τα δύο αγράμματε μαλάκα? :)

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Τα δικαστήρια το αποφασίζουν αυτό και όσον αφορά την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών αποφάσισαν ότι μπορεί.
Τα δικαστήρια αποφασίζουν για την νομιμότητα, σύμφωνα με τους υπάρχοντες βλακώδες νόμους που ψηφίζουν οι πολιτικοί. Μου αρέσει που κάποιοι μιλάνε για νομιμότητα, λες και οι νόμοι είναι σταλμένοι απ τον θεό, δεν τους ψηφίζουν η δεν τους φτιάχνουν όπως θέλουν οι κρατούντες, η δεν τους αλλάζουν ανα πάσα ώρα και στιγμή. Μιλάμε για πλήρη παράνοια, να μην πούμε για το μέγα ευαγγέλιο, το σύνταγμα, θεόσταλτο και αυτό, δεν το έφτιαξαν οι πολιτικοί, κάποιο θεικό χέρι το έγραψε. Όταν η βλακεία ξεπερνά τα όρια της παράνοιας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
το ότι δεν πειθομαι απ'τον ειδικό συψα και Παγώνη με κάνει περήφανο,
Περαστικά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το ότι κάποιοι χιλιάδες βλάκες ψήφησαν κάποιον, όποιος και αν είναι αυτός, δεν σημαίνει ότι αυτός μπορεί να κάνει ότι γουστάρει. Δεύτερον, αυτοί οι πανίβλακες ψήφησαν κυβέρνηση να κυβερνήσει, δεν ψήφισαν λοιμοξιολόγους να πάρουν μέτρα και καλά. Τρίτον, η ικανότητα κάποιου να διοικεί δεν κρίνεται απ το τι ψηφίζει ο κάθε κάφρος, κρίνεται από άλλα πράγματα. Τέταρτον, αν οι πολιτικοί είχαν έστω μια τσίπα φιλοτιμίας θα έκαναν δημοψήφισμα για το τι θέλει ο λαός, υποχρεωτικό εμβόλιο η όχι, lockdown η όχι.
Ασυναρτησιες

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.164
Πόντοι
3.656
Tι ψηφίζεις δηλαδή? ή μήπως δεν ψηφίζεις γιατί όλοι είναι πουλημένα τομάρια?

Ούτε εγώ αγαπάω κανέναν πολιτικό. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνουν την δουλειά, γι' αυτό άλλωστε τους πληρώνω :)

Το "η ελευθερία σου σταματάει εκεί που αρχίζει του άλλου" δεν είναι γενικευμένο, είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και πάγιο... για την δημοκρατία μιλάμε πάντα! :)

Μα εγώ δεν μίλησα για το δρόμο. Στο δρόμο ας κάνει ότι θέλει. Εγώ ειπα για το εστιατόριο, το σινεμά, το θέατρο, τους κλειστούς χώρους. Όπως ακριβώς ισχύει για το τσιγάρο :)

Χμμμ... ποιος να τις πάρει δηλαδή? Μην μου πεις ότι θες δημοψήφισμα... ε????

Η Αμερικάνοι γιατί έδιναν ουίσκια και 200 δολάρια στους φοιτητές? Οι Άγγλοι γιατί έδιναν κεμπάπ? Οι Γερμανοί γιαί έδιναν λουκάνικα και μπύρες και ρευστό?

Πάλι πολιτικό κάνεις... είδες που δεν μπορείς να ξεφύγεις με τίποτα? :) Συνδέεις τα λεφτά που πήραν τα κανάλια με τις ΜΕΘ. Αλλά κι έτσι να το πάρουμε, οι ΜΕΘ διπλασιάστηκαν μέσα σε ένα χρόνο. Από 500 έγιναν 1000. Εσύ θα ήσουν ιακνοποιημένος με.... πόσες? Για πες νούμερο :)

Είδες που το κάνεις ΠΑΛΙ πολιτικό? Άρα κάνεις αντειπωλείτεφσοι μεγάλε... όσο κι αν προσπαθείς να το κρύψεις. Οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε και πολλά παραπάνω.

Σου τη δίνει ο Κούλης, η οικογένειά του,μ η γυναίκα του, το σόι του. ΟΚ.

Οπλίσου με υπομονή τότε γιατί θα τον έχεις χρόνια. Έτσι δείχνουν τα πράγματα τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
Δεν χρειαζεται να σου πω τι και αν ψηφιζω...οτι και να επιλεγω δεν το διαφημιζω στο ιντερνετ σαν funboy της lady gaga οπως κανουν εδω με το συριζα και το πασοκ και τη νδ.

Ναι η ελευθερια σου σταματαει εκει που ξεκιναει του αλλου...αυτο ισχυει και για τους εμβολιασμενους και για τους ανεμβολιαστους. Απλα εσυ την θεωρεις δεδωμενη μονο για εσενα απο οτι φαινεται.

Δεν μου ειπες βεβαια...στο εστιατοριο και εφοσον εσυ εχεις εμβολιαστει και αρα δεν κυνδυνευεις...και εφοσον εχει κανει καποιος αρνητικο τεστ...τι φοβασαι? Μηπως ειναι λιγο υπερβολικο ολο αυτο? Οταν καποιος παει με call girls και στα μπουρδέλα και στα studio ειναι λιγοτερο επικυνδυνο να κολλήσει? Εχεις κατανοήσει τη φυση του σαιτ που γραφουμε? Μηπως να μη πουλαμε φουμαρα?

Να αποφασιζουν οι ΕΙΔΙΚΟΙ...δηλαδη οι γιατροι. Ο καθε μητσοτακης και ο καθε χαρδαλιας ειναι οπως εγω και εσυ...δηλαδη ασχετοι με το αντικειμενο.

Εγω σου εθεσα ενα επιχειρημα...ειναι λογικο να προτρεπεις τους 15χρονους να πανε στα νησια να κανουν gangbangs και μετα να ερθουν να μας κολησουν ολους εδω στην Αθηνα? Τι μου απαντας για τους αμερικανους? Αυτο ειναι η αιτιολογια σου?

Αν με ρωτας για τις μεθ να σου απαντησς...οσες περισσοτερες μπορουσαν! Αν λοιπον κοφτεσαι για μεθ...φανταζομαι οτι θα ησουν πιο ικανοποιημενος ως πολιτης αν ειχαμε 5 μεθ παραπανω αλλα αν δεν ειχε παρει 20 μυρια ο σκαι,το μεγκα, ο αντ1 και ολα τα σαιτ με μοδα που πηραν τα φραγκα....εκτος αν αυτα ειναι καλα φραγκα...και τα ειχαμε αναγκη περισσοτερο απο τις μεθ...που σε απασχολουν...

οσο αφορα τον μητσοτακη....ενω ο ιδιος μου προκαλει την ιδια αηδια με ολους τους πολιτικους...η οικογεννεια του φαινεται πολυ decent...και η μαρεβα ιδιαιτερα ωραιο μιλφακι και δυνατη επιχειρηματιας...εμπαινε anytime.

Σημειωση : Αυτα τα θα μεινει η νδ για 10 χρονια ακομα που τα βρισκεις? Γιαυτο εχει γινει πρωτη μουρη στο tweeter το μητσοτακη γαμιεσαι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τα δικαστήρια αποφασίζουν για την νομιμότητα, σύμφωνα με τους υπάρχοντες βλακώδες νόμους που ψηφίζουν οι πολιτικοί.
Υπαρχει κατι που λεγεται λαϊκή κυριαρχια. Που σημαινει οτι ο λαος επιλεγει ποιος θα τον κυβερνα. Και αυτος θα αποφασιζει, στα ορια του συνταγματος και των νομων. Και υπαρχουν και δικαστηρια που κρινουν γι αυτα τα ορια.

Τα υπολοιπα, περι βλακών που ψηφιζουν και περι βλακωδων νομων που ψηφιζουν οι πολιτικοι, δειχνουν πολλα για τις δημοκρατικες σου ευαισθησιες, καταλαβαμε.

Εδωσες στιγμα και πριν, με κατι αρχαιολατρικα, δωδεκαθειστικα, καθώς και κατι αντισημιτισμους, οπως και περι ιδεολογιας των ναζι. Εχεις δωσει στιγμα μεγαλου ψεκασμενου και συνεχιζεις

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Τι λες ρε τύπε, τα δικαστήρια αποφασίζουν σύμφωνα με τους νόμους.
Ενώ κανονικά θα'πρεπε να ρωτάνε εσένα πρώτα.
Άσε τι λένε τα δικαστήρια, το θέμα είναι εσύ τι λες; Εγώ που είμαι Ναζιστής λέω: Δημοψήφισμα. Εσύ που είσαι δημοκράτης τι λες;

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.054
Πόντοι
606
Τι να ψάξω βρε μαλάκα αγράμματε tomahawk, νομίζεις ότι δίνω και πολύ σημασία στις πούτσες που γράφεις? Μιλάω με τον άλλον, έχω μια πολύ πιο εποικοδομητική συζήτηση

Τι να ψάξω βρε μαλάκα αγράμματε tomahawk, νομίζεις ότι δίνω και πολύ σημασία στις πούτσες που γράφεις? Μιλάω με τον άλλον, έχω μια πολύ πιο εποικοδομητική συζήτηση από το να ασχολούμαι με την σύφιλή σου επειδή τα έχεις καταφέρει έτσι στην ζωή σου που είσαι φτωχομπινές μαλάκας!

Εξαρτάται, αν έχω κόσμο που την χλωριώνω παραπάνω ή όχι :) Τι θες από τα δύο αγράμματε μαλάκα? :)
Τίποτα άλλο δε θέλω. Η χλωρίωση της πισίνας ουδεμία σχέση έχει με το πόσα άτομα θα βουτήξουν μέσα. Αν ήταν έτσι στα ξενοδοχεία θα περίμενε ο συντηρητής από πάνω και ανάλογα τη προσέλευση θα έριχνε και χλώριο. Για ακόμα μια φορά έγινες ρεζίλι. Αν εσύ έχεις πισίνα, εγώ είμαι ο Χριστόδουλος..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
φανταζομαι οτι θα ησουν πιο ικανοποιημενος ως πολιτης αν ειχαμε 5 μεθ παραπανω αλλα αν δεν ειχε παρει 20 μυρια ο σκαι,το μεγκα, ο αντ1 και ολα τα σαιτ με μοδα που πηραν τα φραγκα....
Ποσα κρουσματα και επομενως ποσες νοσηλειες γλυτωσαμε με τη συστηματικη προβολη του θεματος της πανδημιας απο τα καναλια και τον τηλεοπτικο χρονο που "αγορασε" επομενως για το θεμα η κυβερνηση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom