Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Πω ρε τύπε…… δλδ έλεος, καταρχήν πως ξέρεις ποιό είναι το κόμμα μου.
Επίσης… γράφω με κεφαλαία γιατί δεν διαβάζετε μάλλον:
ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ Ο ΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕ -ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ- ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΩΣΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ?
ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ, AIDS….. ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.
ΔΛΔ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΕΚΕΣ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΓΑΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΟΣ, ΜΕΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΙΠΗ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙΑ, ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ, ΜΕΤΑ ΞΕΣΤΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑ ΖΕΝΕΚΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΜΕΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.
ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΙΣΧΥΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ «ΕΡΕΥΝΑ» ΣΑΣ?
Εγώ τύπε και ο κάθε εγώ, δεν είμαι διορισμένος απ'τον Κούλη, ούτε και με πληρώνει για να λέω αρλουμπες, όπως οι βλακοεπιστημονες.
Αντίθετα στην δουλειά μου,οι πελάτες μου με πληρώνουν για να τηρηθουνε τα μέρη μιας και μόνης συμφωνίας.
Εδώ οι "επιστήμονες" γίνανε χειρότεροι και από τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού.Το κακό είναι ότι αυτό το στηρίζουν στο όνομα της "έρευνας"
Και εσείς όλοι τους χτυπάτε παλαμάκια.Και εμάς όλους που έχουμε ενστάσεις μας χαρακτηρίζεται ψεκες.
Ναι αδερφέ,το ότι δεν πειθομαι απ'τον ειδικό συψα και Παγώνη με κάνει περήφανο, γιατί οι τύποι χάριν της "έρευνας" αυτό αναιρούνται καθημερινώς