Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μετά από ψαχτηρι στο γκουγκλ απάντησε μια μπούρδα σε σχέση με τις διαστάσεις που μας δείχνει στη γούναμπι πισίνα του και χωρίς να μας πει κάθε πότε. Και χωρίς φυσικά να μας εξηγήσει πως πληρώνει 500 ευρώ για τα χημικά της πισίνας και 10 ευρώ για να γαμησει :2funny:
Βλέπω γυρισατε μαζί πουστρακια, θέλετε κι άλλο :)

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Να ορισει τι?
Το να εισαι ανθρωπος, ελληνας και ανδρας?
Καταλαβαίνεις τι ρωτάω, για το αν θα γεννηθείς άνδρας η γυναίκα, η αν θα γεννηθείς ζώο η άνθρωπος, η σε ποια φυλή θα ανήκεις ποιος το καθορίζει;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.087
Πόντοι
25.467
Βλέπω γυρισατε μαζί πουστρακια, θέλετε κι άλλο :)

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
26-9-2015%2B1-36-22%2B%25CE%25BC%25CE%25BC.jpg

• Χαχα
Αντιδράσεις: lailas

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.167
Πόντοι
3.656
Καλά μην μου πεις, από την στιγμή που ένα nickname είμαστε εδώ, άγνωστοι μεταξύ αγνώστων (εσύ το είπες) μάλλον έχεις πολύ σοβαρούς λόγους να μην θες να πεις και το σέβομαι :)

Όχι γιατί βγαίνω έξω για κάπνισμα. Και σου ορκίζομαι ότι δεν έχω κάνει ποτέ διαδήλωση για να μπορώ να καπνίζω μέσα :)

Δεν είπα ποτέ ότι είναι η απόλυτη προστασία και σου επαναλαμβάνω ότι το απόλυτο δεν υπάρχει. Προτιμώ όμως έναν με αρνητικό τεστ παρά έναν με θετικό. Εσύ? :)

Δεν έχουν δικαιοδοσία να αποφασίσουν για κάτι τέτοιο αλλά εισηγείται τα μέτρα. Ουσιαστικά οι γιατροί λένε τι μέτρα πρέπει να παρθούν. Και την απόφαση την παίρνουν οι πολιτικοί.

Σου απαντώ ότι όλες οι χώρες έχουν δώσει benefits. Κι όσον αφορά τα gangbangs, αυτά γίνονται και σε άλλες χώρες και πολύ περισσότερο από ότι εδώ στην Ελλάδα :)

Πόσες? 2.000? 10.000? 1.000.000? 1 δις? Πόσες?

Το θέμα εσένα απασχολεί πολιτικά. Εμένα όχι. Εσύ αναφέρεσαι στην λίστα πέτσα μονίμως. Και νομίζω συμφωνήσαμε ότι δεν πρέπει να τα μπλέκουμε αυτά. Αλλά δεν μπορείς να τηρήσεις την συμφωνία! :)

Ναι, άρα ο ίδιος σου προκαλεί αηδία και θες να του γαμήσεις την γυναίκα... Αυτή είναι η άποψή σου... Να σου δώσω μια συμβουλή? Μην ψηφίζεις μωρέ... που να τρέχεις τώρα! Άκου που σου λέω: )

Τα βρίσκω από όλες τις δημοσκοπήσεις... οκ τις πληρωμένες. Δείξε μου τις απλήρωτες εσύ για να με πείσεις :)

ΑΝ λοιπόν επικροτείς το μητσοτάκη γαμιέσαι και τέτοιες πολιτικές αντιπαραθέσεις θεωρώντας το κάτι το υγιές, είναι η απαντηση στο ότι δεν θα γίνει κυβέρνηση ΠΟΤΕ ένα κόμμα που επικροτεί τέτοιες πίπες, όσο "μαγκιά" κι αν σου φαίνεται εσένα :)
Δεν θα σου πω γιατι δεν εχει κανενα νοημα στην συζητηση.

Εγω πρροτιμώ έναν ανεμβολίαστο με αρνητικό τεστ απο έναν εμβολιασμένο που δε προσέχει και είναι θετικός χωρις να το ξέρει επειδή το κράτος δεν του επιβάλει να κάνει τεστ επειδή είναι εμβολιασμένος. Σε κάλυψα σε αυτό?

Οι ειδικοί εισηγούνται τα μέτρα..τα οποία εαφρμόζονται Η ΟΧΙ αναλογα με το πόσες μούτζες εισπράτει ο κάθε υπουργός.

Το να μου λες τι γινεται σε αλλες χωρες δεν αναιρει την ερωτηση...εσυ το θεωρεις λογικο? Αν οι αλλοι πανε να πνιγουν να παμε και εμεις?

Μην με ρωτάς πόσες μεθ θελω σου ειπα οσες περισοτερες μπορουσαν. Εσυ εισαι ικανοποιημενος με το αν εχεις 10 λιγοτερες απο οτι θα μπορουσες? Αν ναι οκ μαγκια σου.

Εσενα δεν σε απασχολει η λιστα πετσα...διοτι φαινεται οτι χαρηκες που απο τους φορους που πληρωσες (για να εχεις πισινα ηταν και πολλοι)...και τα χρηματα σου πηγαν στο σαιτ της τριτης ξαδερφης του καθε πολιτικου ε? Ολα για την πατριδα ρε γμτ...

Δεν χρειαζεται να δεις καμια δημοσκοπιση..ολες σκουπιδια ειναι ετσι και αλλιως. Στις εκλογες φαινονται τα παντα...απο παντα.

Γιατι να μην επικροτω το μητσοτακη γαμιεσαι?Υπαρχει κανενας αλλος τροπος να καταλαβουν αυτοι εκει πανω οτι δε μπορουν να γαμουν και να δερνουν και να τους λεμε και ευχαριστω? Εσενα τι σε πειραζει? θιξανε τον μεγαλο ηγετη?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
με αυτα που λενε για εσενα για γλυφοκωλαδες στο μεταξουργειο εισαι κινητη υγειονομικη βομβα, δεν θα επρεπε να χρησιμοποεις σκευη σε εστιατορια εκτος αν απολυμαινονται με κλιβανο
Σε μονιμη καραντινα πρεπει να βρισκεσαι
.... είπε το ανάρχιδο κλωνάρι που έκανε εγγραφή 11/09/21 κι έχει ήδη 80+ μηνύματα!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τραγικος πραγματικα
Ας αυτοπυρποληθει επιτελους να βαλει ενα τελος στο μαρτυριο του αλλα και να σωσει ανυποψιαστους που θα βρεθουν στον ιδιο χωρο η ακομα χειροτερα χρησιμοποησουν τα ιδια σκευη με αυτον
Θα το κάνω αφού σε νεκροφιλήσω με ροχάλα :)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.167
Πόντοι
3.656
Να απαντήσω κύριε? :)

Δεν μου λες... εσύ δηλαδή θεωρείς ότι ο Άδωνις ήξερε ότι ο άλλος ήταν παιδεραστής και γι' αυτό έκανε παρέα μαζί του. Σωστά τα λέω? Αυτό πιστεύεις και υποννοείς? Ότι ο Άδωνις γουστάρει τους παιδέρες?

Για πες :)
Ναι...ειμαι σιγουρος οτι οχι μονο Αδωνης αλλα και τα 3/4 του πολιτικου συστηματος...αριστεριοι δεξιοι και ολοι...γνωριζουν τα παντα για τους περισσοτερους. Και μεγαλυτερα σκανδαλα..και μεγαλυτερη ανωμαλια..και παει λεγοντας...και δε μιλαει κανενας προφανως γιατι εκει επικρατει ομερτα.

Και ολοι αυτοι μαζι γελανε μαζι σου και μαζι μου που καθομαστε και σχολιαζουμε και πιστευουμε οτι διαβαζουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Καταλαβαίνεις τι ρωτάω, για το αν θα γεννηθείς άνδρας η γυναίκα, η αν θα γεννηθείς ζώο η άνθρωπος, η σε ποια φυλή θα ανήκεις ποιος το καθορίζει;
Ε προφανως αφου ο Θαλης ευχαριστουσε τον Θεο (ή την Τύχη), τότε κατα λογικη αναγκαιοτητα καθοριζονται απο τον Θεο (ή την Τυχη) αλλιως δεν ειχε λογο να τον ευχαριστει

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν θα σου πω γιατι δεν εχει κανενα νοημα στην συζητηση.
Μην μου πεις :)

Εγω πρροτιμώ έναν ανεμβολίαστο με αρνητικό τεστ απο έναν εμβολιασμένο που δε προσέχει και είναι θετικός χωρις να το ξέρει επειδή το κράτος δεν του επιβάλει να κάνει τεστ επειδή είναι εμβολιασμένος. Σε κάλυψα σε αυτό?
ΟΚ, αυτό προτιμάς εσύ. Αποφάσισαν όμως κάτι άλλο. Τους λόγους στους είπα... πιθανότητες να μπει ο ένας ή ο άλλος σε ΜΕΘ, κτλ, κτλ, κτλ... μην τα ξαναλέμε! Τι θες να κάνουμε τώρα?

Οι ειδικοί εισηγούνται τα μέτρα..τα οποία εαφρμόζονται Η ΟΧΙ αναλογα με το πόσες μούτζες εισπράτει ο κάθε υπουργός.
Νάτο πάλι το πολιτικό. Έχεις τρελό θέμα, λυπάμαι :)

Το να μου λες τι γινεται σε αλλες χωρες δεν αναιρει την ερωτηση...εσυ το θεωρεις λογικο? Αν οι αλλοι πανε να πνιγουν να παμε και εμεις?
Βλέπεις κανέναν να πνίγεται? :)

Μην με ρωτάς πόσες μεθ θελω σου ειπα οσες περισοτερες μπορουσαν. Εσυ εισαι ικανοποιημενος με το αν εχεις 10 λιγοτερες απο οτι θα μπορουσες? Αν ναι οκ μαγκια σου.
Εγώ με τον διπλασιασμό μέσα σε 1 χρόνο, θεωρώ ότι ήταν πολύ κοντά σε αυτό που μπορούσαν. Εσύ πόσο πιστεύεις ότι έπρεπε να τις πάνε? Φτιάξανε άλλες 500. Πόσες λες να μπορούσαν και δεν έκαναν? 501? 520? 700? 1000? 10.000? Πες ένα νούμερο ρε παιδί μου!

Εσενα δεν σε απασχολει η λιστα πετσα...διοτι φαινεται οτι χαρηκες που απο τους φορους που πληρωσες (για να εχεις πισινα ηταν και πολλοι)...και τα χρηματα σου πηγαν στο σαιτ της τριτης ξαδερφης του καθε πολιτικου ε? Ολα για την πατριδα ρε γμτ...
Γίνεσαι ο κλασσικός μαλάκας που βγάζει συμπεράσματα επειδή δεν έχει τι άλλο να πει. Κι απλά ρίχνει λάσπη του στυλ "εσύ έκλεψες για να έχεις λεφτά", "εσύ είσαι λαμόγιο επειδή έχεις πισίνα", "εσένα στα χαρίσανε" κι άλλες τέτοιες πίπες.

Μάθε ότι υπάρχουν κι επιτυχημένοι που δούλεψαν και τα εβγαλαν χωρίς μπάρμπα στην Κορώνη! Δεν με πιστεύεις? Λέγαμε πριν λίγο που γράφω όλους αυτους που με αποκαλούν με διάφορα ονόματα :)

Δεν χρειαζεται να δεις καμια δημοσκοπιση..ολες σκουπιδια ειναι ετσι και αλλιως. Στις εκλογες φαινονται τα παντα...απο παντα.

Γιατι να μην επικροτω το μητσοτακη γαμιεσαι?Υπαρχει κανενας αλλος τροπος να καταλαβουν αυτοι εκει πανω οτι δε μπορουν να γαμουν και να δερνουν και να τους λεμε και ευχαριστω? Εσενα τι σε πειραζει? θιξανε τον μεγαλο ηγετη?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.087
Πόντοι
25.467
Τραγικος πραγματικα
Ας αυτοπυρποληθει επιτελους να βαλει ενα τελος στο μαρτυριο του αλλα και να σωσει ανυποψιαστους που θα βρεθουν στον ιδιο χωρο η ακομα χειροτερα χρησιμοποησουν τα ιδια σκευη με αυτον

Μερακλής. Γλείφει σκατό μαζί με πάκικα και αφγανικά χύσια από σάπιους κώλους στο Μετάξι. :)

Μετά βέβαια, έρχεται και μας το παίζει μεγιστάνας. :)

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Εγώ ρωτάω εσένα, αυτά ποιος πιστεύεις ότι τα ορίζει; Για εμένα πχ αυτά τα ορίζει μια ανωτέρα δύναμη, που την ονομάζω θεό.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Το φιλι σου ισοδυναμει με βουτια στον Γαγγη
Ναι γιατί θα έχω ρουφήξει όλες τις χλέπες από τα βάθη της ρινικής μου κοιλότητας μετά από ξενύχτι, μεθύσι και ένα πακέτο τσιγάρα!

Θα φας χλέπα ότι πρέπει για σένα, μην ανησυχείς, θα πας φτιαγμένος στον άλλο κόσμο!!! :tooth:

Αυτος ολοκληρο τζαμι καταπιε στον δροσερο παιδερα θα κολλουσε;
Άρα θεωρείς ότι ο Άδωνις επικροτεί και υποστηρίζει τους παιδέρες. Σωστά?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.087
Πόντοι
25.467

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.167
Πόντοι
3.656
Μην μου πεις :)

ΟΚ, αυτό προτιμάς εσύ. Αποφάσισαν όμως κάτι άλλο. Τους λόγους στους είπα... πιθανότητες να μπει ο ένας ή ο άλλος σε ΜΕΘ, κτλ, κτλ, κτλ... μην τα ξαναλέμε! Τι θες να κάνουμε τώρα?

Νάτο πάλι το πολιτικό. Έχεις τρελό θέμα, λυπάμαι :)

Βλέπεις κανέναν να πνίγεται? :)

Εγώ με τον διπλασιασμό μέσα σε 1 χρόνο, θεωρώ ότι ήταν πολύ κοντά σε αυτό που μπορούσαν. Εσύ πόσο πιστεύεις ότι έπρεπε να τις πάνε? Φτιάξανε άλλες 500. Πόσες λες να μπορούσαν και δεν έκαναν? 501? 520? 700? 1000? 10.000? Πες ένα νούμερο ρε παιδί μου!

Γίνεσαι ο κλασσικός μαλάκας που βγάζει συμπεράσματα επειδή δεν έχει τι άλλο να πει. Κι απλά ρίχνει λάσπη του στυλ "εσύ έκλεψες για να έχεις λεφτά", "εσύ είσαι λαμόγιο επειδή έχεις πισίνα", "εσένα στα χαρίσανε" κι άλλες τέτοιες πίπες.

Μάθε ότι υπάρχουν κι επιτυχημένοι που δούλεψαν και τα εβγαλαν χωρίς μπάρμπα στην Κορώνη! Δεν με πιστεύεις? Λέγαμε πριν λίγο που γράφω όλους αυτους που με αποκαλούν με διάφορα ονόματα :)
Δε με νοιαζουν οι πισινες σου τυπε ουτε το δραμα σου γιατο ποιος σου τη λεει που εχεις η δεν εχεις φραγκα...after all εσυ τις ποστάρεις καθε μερα.

Το θεμα που συζηταμε ειναι πολιτικο...γιατι περι ιατρικης...δεν μπορουμε να εκφερουμε αποψη.

Οσο για το αν πνιγεται κανεις....να σου απαντησω...σχεδον ολοι...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.087
Πόντοι
25.467
Τοτε τι μας πρηζει για τα εμβολια αφου ζει ακομα εχει αντισωματα για πανωλη, τυφο, χολερα και εμπολα
Αν ειναι μεγιστανας καλο θα ηταν να τα εκανε σε καμια βιλα, μακρια απο τα αδιακριτα βλεμματα στο μεταξι, σιγουρα θα ειναι γνωστος στους υψηλους κυκλους

Θα τα έκανε και στη βίλα του, αλλά δεν θέλει να λερώσει με σκατό τα μπουχάρα και την πισίνα. :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Όχι μόνο τους παιδεραστές. Υποστηρίζει όλους του ανώμαλους. Κώλος και βρακί ήταν με τον "άντρακλα" τον Σπηλιωτόπουλο. :)
Πoλύ ωραίο ποστ για screenshot :)

Kαι μάλιστα σε ποστ που δεν απευθυνόταν σε σένα.

ΤΟΣΟ αρχιμαλάκας! Δικαίως κι έχεις τον τίτλο :)

Thanks! :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.087
Πόντοι
25.467
Πoλύ ωραίο ποστ για screenshot :)

Kαι μάλιστα σε ποστ που δεν απευθυνόταν σε σένα.

ΤΟΣΟ αρχιμαλάκας! ΔΙκαίως κι έχεις τον τίτλο :)

Thanks! :)

Αν σου άρεσε, να σου γράψω και άλλα δέκα, να τα βάλεις σφήνα στον πάτο σου, να μην λερώνεις και την πισίνα και να ξοδεύεσαι σε χημικά. :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δε με νοιαζουν οι πισινες σου τυπε ουτε το δραμα σου γιατο ποιος σου τη λεει που εχεις η δεν εχεις φραγκα...after all εσυ τις ποστάρεις καθε μερα.
Δεν τις πόσταρα σε σένα, σε κάτι άλλα σούργελα που τραβάνε εγκεφαλικά τα πόσταρα! :)

Το θεμα που συζηταμε ειναι πολιτικο...γιατι περι ιατρικης...δεν μπορουμε να εκφερουμε αποψη.
Όχι, για το ιατρικό μιλούσαμε και το γύρισες σε πολιτικό. Κι είχαμε συμφωνήσει ότι δεν πρέπει να μπλέκουν αυτά τα δύο. Έτσι δεν είναι? :)

Οσο για το αν πνιγεται κανεις....να σου απαντησω...σχεδον ολοι...
Πως ακριβώς πνίγονται δηλαδή... για πες...!

Αν σου άρεσε, να σου γράψω και άλλα δέκα, να τα βάλεις σφήνα στον πάτο σου, να μην λερώνεις και την πισίνα και να ξοδεύεσαι σε χημικά. :)
Γραψε ότι θες, χαλάω εγώ χατήρι? :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.087
Πόντοι
25.467
Ισως φοβαται μην τον σφαξουν οι Πακηδες οπως τον Σεργιανοπουλο

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά για τον Σπηλιωτόπουλο... τσιμουδιά... Η μπάλα στην εξέδρα και επιχείρημα η μόνιμη επωδός περί Αρχιμαλάκα. :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εγώ ρωτάω εσένα, αυτά ποιος πιστεύεις ότι τα ορίζει; Για εμένα πχ αυτά τα ορίζει μια ανωτέρα δύναμη, που την ονομάζω θεό.
Κατ' αρχην εγω πιστευω οτι δεν ειναι ούτε "καλό", ούτε "κακο" να εισαι ανδρας/γυναικα, ελληνας/μη ελληνας, ανθρωπος/ζωο.
Ο Θαλης επομενως (αν δεχθουμε οτι τα εχει οντως πει αυτα, γιατι δεν διασωζεται κανενα γραπτο κειμενο του) υποπιπτει σε βασικο σφαλμα, θεωρωντας ότι καποια απο αυτα ειναι κακα και καποια καλα. Ή εστω καποια ειναι καλυτερα απο αλλα.
Το συμπαν ομως δεν ειναι ούτε καλο, ούτε κακο. Απλώς ειναι.
Και δεν βλεπω το λογο να αναζητησω τον θεο στις επιλογες της τυχαιοτητας και οχι στην ιδια την υπαρξη του συμπαντος. Ενα βημα πριν δηλαδη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom