Καλά μην μου πεις, από την στιγμή που ένα nickname είμαστε εδώ, άγνωστοι μεταξύ αγνώστων (εσύ το είπες) μάλλον έχεις πολύ σοβαρούς λόγους να μην θες να πεις και το σέβομαι
Όχι γιατί βγαίνω έξω για κάπνισμα. Και σου ορκίζομαι ότι δεν έχω κάνει ποτέ διαδήλωση για να μπορώ να καπνίζω μέσα
Δεν είπα ποτέ ότι είναι η απόλυτη προστασία και σου επαναλαμβάνω ότι το απόλυτο δεν υπάρχει. Προτιμώ όμως έναν με αρνητικό τεστ παρά έναν με θετικό. Εσύ?
Δεν έχουν δικαιοδοσία να αποφασίσουν για κάτι τέτοιο αλλά εισηγείται τα μέτρα. Ουσιαστικά οι γιατροί λένε τι μέτρα πρέπει να παρθούν. Και την απόφαση την παίρνουν οι πολιτικοί.
Σου απαντώ ότι όλες οι χώρες έχουν δώσει benefits. Κι όσον αφορά τα gangbangs, αυτά γίνονται και σε άλλες χώρες και πολύ περισσότερο από ότι εδώ στην Ελλάδα
Πόσες? 2.000? 10.000? 1.000.000? 1 δις? Πόσες?
Το θέμα εσένα απασχολεί πολιτικά. Εμένα όχι. Εσύ αναφέρεσαι στην λίστα πέτσα μονίμως. Και νομίζω συμφωνήσαμε ότι δεν πρέπει να τα μπλέκουμε αυτά. Αλλά δεν μπορείς να τηρήσεις την συμφωνία!
Ναι, άρα ο ίδιος σου προκαλεί αηδία και θες να του γαμήσεις την γυναίκα... Αυτή είναι η άποψή σου... Να σου δώσω μια συμβουλή? Μην ψηφίζεις μωρέ... που να τρέχεις τώρα! Άκου που σου λέω: )
Τα βρίσκω από όλες τις δημοσκοπήσεις... οκ τις πληρωμένες. Δείξε μου τις απλήρωτες εσύ για να με πείσεις
ΑΝ λοιπόν επικροτείς το μητσοτάκη γαμιέσαι και τέτοιες πολιτικές αντιπαραθέσεις θεωρώντας το κάτι το υγιές, είναι η απαντηση στο ότι δεν θα γίνει κυβέρνηση ΠΟΤΕ ένα κόμμα που επικροτεί τέτοιες πίπες, όσο "μαγκιά" κι αν σου φαίνεται εσένα