Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
Εισαι απολυτως σιγουρος οτι το πιστευεις αυτο?

Εγω μαλλον το αντιθετο βλεπω να συμβαινει.
Οτι ολοι οι αντιεμβολιαστες αν κυβερνουσε ο Τσιπρας θα ηταν υπερμαχοι του εμβολιου.
Οι δεξιοι ειναι σοβαροι ανθρωποι και παντα θα συμπορευονται με την επιστημη.
Αλλού ψαξε για κομματικες επιλογες ακομη και σε αυτο το θεμα.

Τις φώτο και τα βίντεο από τις ψεκοσυγκεντρώσεις τις έχεις δει και δεν σε κόβω για χαζό, οπότε θα λάβουμε το σχόλιό σου αυτό ως τρολάρισμα. Ειδικά εκεί με τους σοβαρούς δεξιούς ξεπέρασες τον εαυτό σου

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
  • Like
Αντιδράσεις: alex71

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πιστεύω ότι αν κυβερνούσε ο τσιπρανδρεου και ήταν υπέρμαχος του εμβολίου, τύποι σα τον αλεξ, τον πχ και εκείνο το χαμένο κορμί τον χαζοπηδουλα θα ήταν κάθε μέρα στο σύνταγμα σε πορείες αντιεμβολιαστων. Γνώμη σου.
Εσυ σαλτα γαμησου πρώτα και δευτερον διόρθωσε το nickname σου αγράμματο θρεφτάρι!!! :tooth:

TomahAWK ειναι ρε ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑ!!!!!! :tooth: :tooth:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Παραακούστηκαν. Φτανει.
Θεωρεις λοιπον λαθος της κυβερνησης την "παραχωρηση" προς τους οδοντιατρους; Επρεπε να εμμεινει στην αρχικη σκληρη αυστηρη αποφαση;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.164
Πόντοι
3.656
Το ότι θα βρίζαμε τους Τσιπροπολάκηδες για την αποδεδειγμένη ανικανότητα τους τι σχέση έχει με το αν θα κάναμε το εμβόλιο;
Γιατί σου απαγόρευσε κανείς να το κάνεις? Και εγώ το έκανα...αλλά φασιστοειδή πράγματα του τύπου επειδή είναι αντι εμβολιαστής δεν πρέπει να του δίνουμε βήμα εγώ δεν μπορώ να τα αφήσω ασχολίαστα.

Να μη δώσουμε και βήμα σε όσους διαμαρτύρονται επειδή τους πηδάει το κράτος επειδή χαλάνε την κοινωνική ειρήνη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τις φώτο και τα βίντεο από τις ψεκοσυγκεντρώσεις τις έχεις δει και δεν σε κόβω για χαζό, οπότε θα λάβουμε το σχόλιό σου αυτό ως τρολάρισμα. Ειδικά εκεί με τους σοβαρούς δεξιούς ξεπέρασες τον εαυτό σου
Δεν συμπεριλαμβανω στους δεξιους τα σκουπιδια με τους σταυρους και τα βιβλια του Παπαδοπουλου, μην μπερδευεσαι

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.049
Πόντοι
606
Εισαι απολυτως σιγουρος οτι το πιστευεις αυτο?

Εγω μαλλον το αντιθετο βλεπω να συμβαινει.
Οτι ολοι οι αντιεμβολιαστες αν κυβερνουσε ο Τσιπρας θα ηταν υπερμαχοι του εμβολιου.
Οι δεξιοι ειναι σοβαροι ανθρωποι και παντα θα συμπορευονται με την επιστημη.
Αλλού ψαξε για κομματικες επιλογες ακομη και σε αυτο το θεμα.
Το να λες στις μέρες μας "δεξιος/αριστερός" στερείται σοβαρότητας από μόνο του. Αδικείς τον εαυτό σου γιατί αν εξαιρέσει κάνεις την κομματοσκυλιαση που σε διακρίνει είσαι άτομο με σταθερές και σοβαρές απόψεις..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.031
Πόντοι
25.467

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Και ποιος σου είπε ρε σκατογλείφτρα πως δεν είναι κάτι άσχετο με το ινδιάνικο τσεκούρι;;;
Τάδε εφη ο αρχιμαλακας που το γράφει και στην υπογραφή του ακόμα όπως ακριβώς ο pyssywagon που παρακαλούσε να τον ψηφίσουμε για τον μαλακα του μπου.

Ίδιοι level με τον ΜΑΛΑΚΑ του μπου!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

OΡΣΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ!!!!! :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.031
Πόντοι
25.467
Τάδε εφη ο αρχιμαλακας που το γράφει και στην υπογραφή του ακόμα όπως ακριβώς ο pyssywagon που παρακαλούσε να τον ψηφίσουμε για τον μαλακα του μπου.

Ίδιοι level με τον ΜΑΛΑΚΑ του μπου!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

OΡΣΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ!!!!! :tooth:
Βρε δέσε ένα κουβά με σκατά στα πόδια σου, και πέσε στην πισίνα σου να πνιγείς.

Νοητικά ανάπηρε!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.031
Πόντοι
25.467

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εντελώς.

Όποτε δεν ξέρει τι να γράφει αρχίζει το γνωστό τρίπτυχο: σκατά - χυσαμόλιασμα - μαλάκας.
Για αρχιμαλάκας είπα. Και το απίστευτο είναι ότι είσαι τόσο αρχιμαλάκας που το έβαλες και στην υπογραφή σου!!!!!

Μα πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι ρε μεγάλε??? Μουνοβαγόνας Level!!!!

ΡΕΖΙΛΑ!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Άντε, συνέχισε να μιλάς με το αγράμματο σκουπίδι, το συνηθίζετε όταν τρώτε την πούτσα :)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ακουγα σημερα τον Παπαδακη στον ΑΝΤ1 που ειχε τον Θεμιστοκλεους απο την κυβερνηση, για τα εμβολια. Λεει ο Παπαδακης <Ο κοσμος απαιτει μαζικα πλεον ελεγχο αντισωματων για να δουμε που βρισκομαστε.> Και απαντησε ο Θεμιστοκλεους οτι αυτα δεν θεωρουνται τοσο αξιοπιστα. Δεν υπαρχει ενιαιος τροπος που μετριουνται, αναλογα το εργαστηριο. Και συμφωνησε ο Παπαδακης, γνωστος γιατρος της Επιτροπης του ειπε να παει σε συγκεκριμενο μικροβιολογικο εργαστηριο για να εχει αξιοπιστα αποτελεσματα.

Συναδελφος που εχει νοσησει εδω και αρκετους μηνες, εκανε τεστ αντισωματων. Κοστος 25 ευρω. Αιμα του πηραν. Αποτελεσμα. Με οριο 0,80 του βγηκε 165. Αρκετα υψηλα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.164
Πόντοι
3.656
Ρε άνθρωπε, δεν υπάρχει άποψη όσον αφορά τα εμβόλια. Υπάρχουν έρευνες και επιστημονικές αποδείξεις. Εκτός κι'αν κάποιος απ'αυτούς τους τύπους έχει κάνει τη δική του και μπορεί να αποδείξει με ακλόνητα στοιχεία ότι τα εμβόλια είναι κακά τότε δε μας ενδιαφέρουν οι "απόψεις" τους περί μεταλλαγμένου DNA και περί συνομωσίας του Μπιλ Γκέιτς να μας τσιπάρει.
Ναι..και γιαυτό θα παραμείνεις κάποιος που τσουβαλιάζει και λογοκρίνει.

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι καυλωμένοι με τις συνομοσίες και το Λιακόπουλο.

Υπαρχουν και αυτοι που απλώς δεν θέλουν να το κάνουν ακόμα...όχι γιατί περιέχει ''τζιπάκι'' αλλά γιατί δεν αισθάνονται ασφαλείς. Και οι περισσότεροι που ακούω εγώ είναι ενάντια στην ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ και τις αναγκαστικές αργείες άνευ αποδοχών.

Εγώ το έκανα από τους πρώτους αλλά υποστηρίζω την ελευθερία του άλλου να διαλέξει για τον εαυτό του αν θα το κάνει η όχι. Και σίγουρα δε δέχομαι από κανέναν να μου απαγορεύει να πω την άποψη μου επειδή δε τη γουστάρει.

Εκτος αν εσύ μπορείς να μου υποδείξεις μια ερευνα που να πιστοποιηεί ότι όποιος το κάνει δεν μπορεί 100% να κολλήσει τους άλλους αυτά περί γενικού καλού και δημόσιας υγείας πάνε περίπατο. Όταν το κανεις προστατευεις μονο τον εαυτο σου και οχι τους γυρω σου.

Μιλάω και επιχειρήματα οπως βλεπεις και δεν αναφερω ουτε κομματα ουτε πολιτικα ουτε τιποτα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.164
Πόντοι
3.656
Περίμενε τύπε να πιάσω ένα μαντήλι να σκουπίσω τα δάκρυα μου με το δράμα που ζούνε αυτοί οι άνθρωποι.
Οκ τυπε...οπως ειδες εγω εφερα επιχειρηματα ενω εσυ πετσοκοωες την απαντηση μου για να πουλησεις πνευμα.

Και να θα επρεπε να βγαλεις μαντιλι να κλαψεις γιατι ειναι ανθρωποι με οικογεννειες..παιδια...δανεια και υποχρεωσεις.

Καποιοι απο αυτους που κοροιδευεις περασαν την καραντινα στα νοσοκομεια με κυνδυνο της ζωης τους ενω εσυ ησουν ολη μερα στο μπου και σχολιαζες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom