Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ναι..και γιαυτό θα παραμείνεις κάποιος που τσουβαλιάζει και λογοκρίνει.
Γιατί, εσύ τι κάνεις?

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι καυλωμένοι με τις συνομοσίες και το Λιακόπουλο.
Όχι αλλά είναι πάρα πολλοί.

Υπαρχουν και αυτοι που απλώς δεν θέλουν να το κάνουν ακόμα...όχι γιατί περιέχει ''τζιπάκι'' αλλά γιατί δεν αισθάνονται ασφαλείς. Και οι περισσότεροι που ακούω εγώ είναι ενάντια στην ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ και τις αναγκαστικές αργείες άνευ αποδοχών.
Κι εγώ είμαι ενάντια στο να έχω τον χτικιάρη δίπλα μου :) Ποιος από τους δύο έχει δίκιο?

Εγώ το έκανα από τους πρώτους αλλά υποστηρίζω την ελευθερία του άλλου να διαλέξει για τον εαυτό του αν θα το κάνει η όχι.
Να διαλέξει, αλλά να αναλάβει και την ευθύνη αυτού που κάνει. Ουδένα πρόβλημα τότε!

Και σίγουρα δε δέχομαι από κανέναν να μου απαγορεύει να πω την άποψη μου επειδή δε τη γουστάρει.
Κανείς δεν στο απαγορεύει, δεν ζεις στην Κούβα ή στην Βενεζουέλα :)

Εκτος αν εσύ μπορείς να μου υποδείξεις μια ερευνα που να πιστοποιηεί ότι όποιος το κάνει δεν μπορεί 100% να κολλήσει τους άλλους αυτά περί γενικού καλού και δημόσιας υγείας πάνε περίπατο. Όταν το κανεις προστατευεις μονο τον εαυτο σου και οχι τους γυρω σου.
Πες μου ΕΝΑ πράγμα που υπάρχει στο 100%. Πόσο μάλλον για φάρμακα και εμβόλια. Ο εμβολιασμός πρέπει να γίνει αφενός μεν για να μην ψοφολογήσεις (ναι, το κράτος έχει την υποχρέωση να προστατεύει τους ηλίθιους από το να ψοφάνε) κι ένα απλό παράδειγμα είναι η υποχρεωτικότητα της ζώνης ασφαλείας στο αμάξι. Τράβα δες αρχές δεκαετίας '80 τι είχε γίνει τότε στον κόσμο με την επιβολή ζώνης και θα σου θυμίσει πολύ από αυτό που γίνεται σήμερα :) Αφετερου, πρέπει να εμβολιαστεί ο κόσμος για να μην γεμίζουν οι ΜΕΘ από ηλίθιους (ανεμβολίαστους), οι οποίοι είναι το 90% σε ΟΛΟ τον κόσμο. Άρα πιάνουν κρεβάτια, επειδή είναι ηλίθιοι. Άρα, κάποιοι άλλοι δεν έχουν ΜΕΘ που την χρειάζονται. Αντιλαβού? :)

Μιλάω και επιχειρήματα οπως βλεπεις και δεν αναφερω ουτε κομματα ουτε πολιτικα ουτε τιποτα.
Κανένα επιχείρημα δεν έχεις. Το επιχείρημα "σέβομαι την ελευθερία του άλλου" και τίποτε άλλο να το συνοδεύει, είναι ένα τίποτα. Η ελευθερία σου σταματάει εκεί που αρχίζει του αλλουνού. Πάγιος όρος της Δημοκρατίας... εκτός αν δεν θέλεις δημοκρατία και θες κάτι άλλο :wink:

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
Δεν συμπεριλαμβανω στους δεξιους τα σκουπιδια με τους σταυρους και τα βιβλια του Παπαδοπουλου, μην μπερδευεσαι

Γιατί βρε συ, τόσους υπουργούς έχεις από αυτήν την δεξαμενή :think: :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.164
Πόντοι
3.656
Γιατί, εσύ τι κάνεις?

Κι εγώ είμαι ενάντια στο να έχω τον χτικιάρη δίπλα μου :) Ποιος από τους δύο έχει δίκιο?

Να διαλέξει, αλλά να αναλάβει και την ευθύνη αυτού που κάνει. Ουδένα πρόβλημα τότε!

Πες μου ΕΝΑ πράγμα που υπάρχει στο 100%. Πόσο μάλλον για φάρμακα και εμβόλια. Ο εμβολιασμός πρέπει να γίνει αφενός μεν για να μην ψοφολογήσεις (ναι, το κράτος έχει την υποχρέωση να προστατεύει τους ηλίθιους από το να ψοφάνε) κι ένα απλό παράδειγμα είναι η υποχρεωτικότητα της ζώνης ασφαλείας στο αμάξι. Τράβα δες αρχές δεκαετίας '80 τι είχε γίνει τότε στον κόσμο με την επιβολή ζώνης και θα σου θυμίσει πολύ από αυτό που γίνεται σήμερα :) Αφετερου, πρέπει να εμβολιαστεί ο κόσμος για να μην γεμίζουν οι ΜΕΘ από ηλίθιους (ανεμβολίαστους), οι οποίοι είναι το 90% σε ΟΛΟ τον κόσμο. Άρα πιάνουν κρεβάτια, επειδή είναι ηλίθιοι. Άρα, κάποιοι άλλοι δεν έχουν ΜΕΘ που την χρειάζονται. Αντιλαβού? :)

Κανένα επιχείρημα δεν έχεις. Το επιχείρημα "σέβομαι την ελευθερία του άλλου" και τίποτε άλλο να το συνοδεύει, είναι ένα τίποτα. Η ελευθερία σου σταματάει εκεί που αρχίζει του αλλουνού. Πάγιος όρος της Δημοκρατίας... εκτός αν δεν θέλεις δημοκρατία και θες κάτι άλλο :wink:
1) Εγώ ποιόν τσουβάλιασα και πως? τόση ώρα ανταλλάσω απόψεις και παίρνω απαντήσεις τύπου πουλάω πνευμα και ότι γίνει.

2) Αν δε θες να έχεις το χτικιάρη δίπλα σου να πας πιο πέρα. Ή να ψηφίζεις χρυσές αυγές για να ''ξεβρομίζει ο τόπος''...γιατί μόνο έτσι δε θα τον έχεις δίπλα σου.

3-4 και 5 μαζί) Θα συμφωνήσω μαζί σου όταν θα πηγαίνουν στις ΜΕΘ σακατεμένους από τροχαία που τράκαραν μόνοι τους και δεν θα τους περιθάλπτουν γιατί το προκάλεσαν οι ίδιοι στον εαυτό τους. Συμφωνείς με αυτό? ΓΙατί να μου φάει τη ΜΕΘ ο καυλόγκαζος μεθυσμένος που τράκαρε ενώ εγώ πχ είμαι άρρωστος?

Εφόσον εγώ που έχω κάνει το εμβόλιο μπορώ να κολλήσω εσένα και μαζί ένα γήπεδο γεμάτο...δε νομίζεις ότι είναι υπερβολική η διαφήμιση ότι κάνοντας το προστατευεις το κοινωνικό σύνολο?

Εγώ τύπε θέλω δημοκρατία...γιαυτό και θέλω να έχεις εσυ την ελευθερια να το κανεις χωρις να σε λενε προβατο..και ο άλλος να μη το κανει χωρις να τον λενε ψεκασμένο.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.054
Πόντοι
606
Γιατί, εσύ τι κάνεις?

Ο αλλουνος του αλλουνού ω αλλουνού. Γαμημενε βλακα..

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
1) Εγώ ποιόν τσουβάλιασα και πως? τόση ώρα ανταλλάσω απόψεις και παίρνω απαντήσεις τύπου πουλάω πνευμα και ότι γίνει.
Κι αυτό είναι τσουβάλιασμα?

2) Αν δε θες να έχεις το χτικιάρη δίπλα σου να πας πιο πέρα. Ή να ψηφίζεις χρυσές αυγές για να ''ξεβρομίζει ο τόπος''...γιατί μόνο έτσι δε θα τον έχεις δίπλα σου.
Όταν λέω χτικιάρη, εννοώ τον ανεμβολίαστο. Η ΧΑ είναι δηλαδή χτικιάρηδες για μένα. Μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα οπότε το ξαναλέω:

Τον χτικιάρη (ανεμβολίαστο) δεν τον θέλω δίπλα μου κι έτσι ΕΚΕΙΝΟΣ θα πάει πιο πέρα. Όπως κι εγώ δεν έχω την απαίτηση να καπνίσω μέσα στο μαγαζί και πάω πιο πέρα. Ελευθερία μου δεν είναι? Δεν κατάλαβα! Εμένα η επιλογή μου είναι να καπνίζω. Άντε πάγαινε πιο πέρα!!!

Έτσι? :wink:

3-4 και 5 μαζί) Θα συμφωνήσω μαζί σου όταν θα πηγαίνουν στις ΜΕΘ σακατεμένους από τροχαία που τράκαραν μόνοι τους και δεν θα τους περιθάλπτουν γιατί το προκάλεσαν οι ίδιοι στον εαυτό τους. Συμφωνείς με αυτό? ΓΙατί να μου φάει τη ΜΕΘ ο καυλόγκαζος μεθυσμένος που τράκαρε ενώ εγώ πχ είμαι άρρωστος?
Γιατί από τότε που ανακαλύφθηκε το αυτοκίνητο (1880κάτι) και μέχρι και σήμερα (δηλαδή εδώ και 140 χρόνια), ουδέποτε έχουν γεμίσει οι ΜΕΘ από τροχαία. Αν θυμάσαι κάτι εσύ, να μου το θυμίσεις κι εμένα! Άρα, ατυχέστατο το παράδειγμα μιας και στην περίπτωση του covid οι ΜΕΘ γέμισα σε μερικούς μήνες :)

ΝΑ συγκρίνουμε μήλα με μήλα και όχι σταφύλια με καρπούζια :)

Εφόσον εγώ που έχω κάνει το εμβόλιο μπορώ να κολλήσω εσένα και μαζί ένα γήπεδο γεμάτο...δε νομίζεις ότι είναι υπερβολική η διαφήμιση ότι κάνοντας το προστατευεις το κοινωνικό σύνολο?
Όχι, γιατί αν είναι κι ο άλλος δίπλα σου εμβολιασμένος, τότε το πιθανότερο είναι να μην πάθει τίποτα και το πιο πιθανόν είναι να μην πάει στην ΜΕΘ. Το ίδιο και ο δίπλα του αν είναι εμβολιασμένος. Το ίδιο κι ο παραδίπλα του αν είναι εμβολιασμένος. Το ίδιο και ο πάρα-πάρα δίπλα του αν είναι εμβολιασμένος. Και ξαφνικά... πέφτουμε στον ηλίθιο ανεμβολίαστο! Και κολλάει! Και πολύ πιθανόν να πάει ΜΕΘ. Και δίπλα στον ηλίθιο είναι ένας άλλος ηλίθιος. Κολλάει κι αυτός. Πολύ πιθανόν να πιάσει κι αυτός μια ΜΕΘ!

Κατάλαβες πως πάει η αλυσίδα?

Εγώ τύπε θέλω δημοκρατία...γιαυτό και θέλω να έχεις εσυ την ελευθερια να το κανεις χωρις να σε λενε προβατο..και ο άλλος να μη το κανει χωρις να τον λενε ψεκασμένο.
Στον μπούτσο μου πως με αποκαλεί το κάθε σούργελο ανάλογα με την απόφαση που παίρνω. Τους γράφω όλους στα αρχίδια μου γενικώς και οι διάφορες γνώμες με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Δεν είμαι κάνα παιδάκι ή κάνας φουκαράς να με πάρει από κάτω ή να σεναχωρηθώ. Στο μπούτσο μου τους γράφω όλους για τον απλό λόγο ότι δεν έχω ανάγκη κανέναν μπούστη :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ο αλλουνος του αλλουνού ω αλλουνού. Γαμημενε βλακα..
Εσύ τράβα να μάθεις αγγλικά αγράμματε μαλάκα tomahawk γιατί βλέπεις ότι έχω μια κουβέντα με τον άλλον. Θα σε πιάσω μετά εσένα σούργελο, κάνε λίγο υπομονή και μάθε αγγλικά. ΜΑΛΑΚΑ! :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:wanker: :wanker:
Καλησπέρα..
Έπιασα στασιδι.
:tooth:

Βρε καλώστον!

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.054
Πόντοι
606
Εσύ τράβα να μάθεις αγγλικά αγράμματε μαλάκα tomahawk γιατί βλέπεις ότι έχω μια κουβέντα με τον άλλον. Θα σε πιάσω μετά εσένα σούργελο, κάνε λίγο υπομονή και μάθε αγγλικά. ΜΑΛΑΚΑ! :tooth:

:tooth:

Βρε καλώστον!
Σου γαμαω το κωλο στη πισίνα που νομίζεις ότι έχεις και επιμένεις να το παίζεις Αγγλομαθείς όταν δε ξέρεις να γράφεις Ελληνικά. Έχεις γίνει νούμερο σε όλο το μπου και προσπαθείς ακόμα. Σε λυπάμαι πλέον και βαριέμαι ακόμα και να σε κατουρησω. Τα χαιρετησματα μου στη κακόμοιρα την Ερατώ από τα Λιόσια που αναγκάζεται για 10 ευρώ να σε έχει από πάνω της..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.472
Πόντοι
22.785
Πως πηγε το ψαρεμα σημερα; δεν ειδα φωτο στους παππουληδες.
Α ωραία πήγε είχα καλή ΠΣΑΡΙΑ..
Ας την βάλουμε εδωυ δεν πειράζει... Φίλοι είναι κ εδώ..
Πως πηγε το ψαρεμα σημερα; δεν ειδα φωτο στους παππουληδες.

Συνημμένα

• IMG_20210921_222736.jpg
    IMG_20210921_222736.jpg
    452,2 KB · Εμφανίσεις: 27

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.164
Πόντοι
3.656
Κι αυτό είναι τσουβάλιασμα?

Όταν λέω χτικιάρη, εννοώ τον ανεμβολίαστο. Η ΧΑ είναι δηλαδή χτικιάρηδες για μένα. Μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα οπότε το ξαναλέω:

Τον χτικιάρη (ανεμβολίαστο) δεν τον θέλω δίπλα μου κι έτσι ΕΚΕΙΝΟΣ θα πάει πιο πέρα. Όπως κι εγώ δεν έχω την απαίτηση να καπνίσω μέσα στο μαγαζί και πάω πιο πέρα. Ελευθερία μου δεν είναι? Δεν κατάλαβα! Εμένα η επιλογή μου είναι να καπνίζω. Άντε πάγαινε πιο πέρα!!!

Έτσι? :wink:

Γιατί από τότε που ανακαλύφθηκε το αυτοκίνητο (1880κάτι) και μέχρι και σήμερα (δηλαδή εδώ και 140 χρόνια), ουδέποτε έχουν γεμίσει οι ΜΕΘ από τροχαία. Αν θυμάσαι κάτι εσύ, να μου το θυμίσεις κι εμένα! Άρα, ατυχέστατο το παράδειγμα μιας και στην περίπτωση του covid οι ΜΕΘ γέμισα σε μερικούς μήνες :)

ΝΑ συγκρίνουμε μήλα με μήλα και όχι σταφύλια με καρπούζια :)

Όχι, γιατί αν είναι κι ο άλλος δίπλα σου εμβολιασμένος, τότε το πιθανότερο είναι να μην πάθει τίποτα και το πιο πιθανόν είναι να μην πάει στην ΜΕΘ. Το ίδιο και ο δίπλα του αν είναι εμβολιασμένος. Το ίδιο κι ο παραδίπλα του αν είναι εμβολιασμένος. Το ίδιο και ο πάρα-πάρα δίπλα του αν είναι εμβολιασμένος. Και ξαφνικά... πέφτουμε στον ηλίθιο ανεμβολίαστο! Και κολλάει! Και πολύ πιθανόν να πάει ΜΕΘ. Και δίπλα στον ηλίθιο είναι ένας άλλος ηλίθιος. Κολλάει κι αυτός. Πολύ πιθανόν να πιάσει κι αυτός μια ΜΕΘ!

Κατάλαβες πως πάει η αλυσίδα?

Στον μπούτσο μου πως με αποκαλεί το κάθε σούργελο ανάλογα με την απόφαση που παίρνω. Τους γράφω όλους στα αρχίδια μου γενικώς και οι διάφορες γνώμες με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Δεν είμαι κάνα παιδάκι ή κάνας φουκαράς να με πάρει από κάτω ή να σεναχωρηθώ. Στο μπούτσο μου τους γράφω όλους για τον απλό λόγο ότι δεν έχω ανάγκη κανέναν μπούστη :)
Όχι αυτό δεν είναι τσουβάλιασμα..εγώ προσπαθώ να κάνω μια κανονική συζήτηση και παίρνω απαντήσεις της πούτσας της μπλέ κιόλας.

Εσύ μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα γιαυτό θα στο κάνω μασημένο : Τον κάθε χτικιάρη, ανεμβολίαστο, αριστερό, δεξιό, γαύρο-βάζελο..θα τον έχεις δίπλα σου και αν δεν σου αρέσει θα πηγαίνεις πιο πέρα...γιατί αυτό είναι η δημοκρατία. Εαν δεν σου αρέσει είπα υπάρχει και η χρυσή αυγή που αυτούς τους έσφαζε. Τα ''ΕΚΕΙΝΟΣ'' θα πάει πιο πέρα πες τα κάπου εκτός μπου εισαι ελευθερος να πας πιο περα οποιον θες και οπως θες...αν μπορεις.

Όσον αφορά τα αυτοκινητιστικά λογικά δεν έχεις μιλησει ποτε ανθρωπο που εργαζεται στο ΚΑΤ. Ναι σας πηρε η στεναχωρια για τις ΜΕΘ...μεχρι πριν τον κοβιντ δε ξερανε οι περισσοτεροι ουτε τι σημαινει ΜΕΘ.

Τελος..οκ ρε τυπε δεν μας αφορα τι ειναι στον πουτσο σου και τι οχι ουτε ποιον εχεις αναγκη...εσυ σχολιαζεις σε αυτα που γραφονται δεν σε περιμενουν οι παπαρατσι κατω απο την πορτα σου καθε πρωι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Σου γαμαω το κωλο στη πισίνα που νομίζεις ότι έχεις και επιμένεις να το παίζεις Αγγλομαθείς όταν δε ξέρεις να γράφεις Ελληνικά. Έχεις γίνει νούμερο σε όλο το μπου και προσπαθείς ακόμα. Σε λυπάμαι πλέον και βαριέμαι ακόμα και να σε κατουρησω. Τα χαιρετησματα μου στη κακόμοιρα την Ερατώ από τα Λιόσια που αναγκάζεται για 10 ευρώ να σε έχει από πάνω της..
Μου κλανεις τα αρχίδια φτωχομπινέ αγράμματε μαλακα.
Και το ξερεις. Και το ξέρω :)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.054
Πόντοι
606

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Όχι αυτό δεν είναι τσουβάλιασμα..εγώ προσπαθώ να κάνω μια κανονική συζήτηση και παίρνω απαντήσεις της πούτσας της μπλέ κιόλας.
ΟΚ, whatever.

Εσύ μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα γιαυτό θα στο κάνω μασημένο : Τον κάθε χτικιάρη, ανεμβολίαστο, αριστερό, δεξιό, γαύρο-βάζελο..θα τον έχεις δίπλα σου και αν δεν σου αρέσει θα πηγαίνεις πιο πέρα...γιατί αυτό είναι η δημοκρατία.
Όχι, αυτο δεν ειναι δημοκρατία. Δημοκρατία ειναι αυτο που σου είπα: η ελευθερία σου σταματάει εκεί που αρχίζει η δικη μου. Τελεία.

Εαν δεν σου αρέσει είπα υπάρχει και η χρυσή αυγή που αυτούς τους έσφαζε. Τα ''ΕΚΕΙΝΟΣ'' θα πάει πιο πέρα πες τα κάπου εκτός μπου εισαι ελευθερος να πας πιο περα οποιον θες και οπως θες...αν μπορεις.
Όχι, δεν θα πάω εγώ πιο πέρα. Θα πάει ΕΚΕΙΝΟΣ πιο πέρα. Γιατί? Γιατί έτσι! Δεν θα μπω στην διαδικασία να στο εξηγήσω ξανά. Γιατί ΕΤΣΙ :)

Όσον αφορά τα αυτοκινητιστικά λογικά δεν έχεις μιλησει ποτε ανθρωπο που εργαζεται στο ΚΑΤ.
Ο Διοικητής του ΚΑΤ (Ηλιόπουλος) είναι φίλος. Εσυ με ποιον μίλησες απο εκεί? Για πες….!

Ναι σας πηρε η στεναχωρια για τις ΜΕΘ...μεχρι πριν τον κοβιντ δε ξερανε οι περισσοτεροι ουτε τι σημαινει ΜΕΘ.
Τα βλέπεις που δεν εχεις επιχειρήματα? Ειναι επιχείρημα τωρα αυτο «τωρα σας μάραναν οι ΜΕΘ!!!». Για διάβασε το λιγο παλι και πες μου την γνώμη σου :)

Με αυτο που είπες, αυτοαναιρεσες αβίαστα αυτό που είπες για τα θύματα στο ΚΑΤ και πόσες ΜΕΘ πιάνουν :wink:

Τελος..οκ ρε τυπε δεν μας αφορα τι ειναι στον πουτσο σου και τι οχι ουτε ποιον εχεις αναγκη...εσυ σχολιαζεις σε αυτα που γραφονται δεν σε περιμενουν οι παπαρατσι κατω απο την πορτα σου καθε πρωι
Aυτο το είπα για να σου δείξω οτι στον μπουτσο μου αν κάποιος με αποκαλεί τρυπημένο ή πρόβατο ή οτιδήποτε άλλο. Πραγματικά στα παπάρια μου!

Εσένα γιατί σε ενοχλεί τόσο?

Φάτε ένα πλούσιο που γαμαει γυφτισσες στο Μεταξουργείο μετά τα πακια με ένα ψωροδεκαρικο..
Φάτε ενα αγράμματο μαλακα που ουτε το nickname του δεν ξέρει να γράψει σωστά!!!

TomahAWk!!! :tooth:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.054
Πόντοι
606
Έχει μρ μαλακά για το 2021?
Γιατι αν έχει, ο μαλακάς της καρδιάς μας, ο χαζός, ο χιλιογαμημενος, ο σκυλοχυμενος, ο αρχικακομοιρης ο χαζοπηδουλα δεν έχει αντίπαλο!
Ας μπει ένας διαγωνισμός για τον αρχιμαλακα του μπου για το 2021 (τουλάχιστο) και αν δε βγει αυτό το ζώο εγώ θα διαγράφω για πάντα μετά από τόσα χρόνια από το σαη..

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Έχει μρ μαλακά για το 2021?
Γιατι αν έχει, ο μαλακάς της καρδιάς μας, ο χαζός, ο χιλιογαμημενος, ο σκυλοχυμενος, ο αρχικακομοιρης ο χαζοπηδουλα δεν έχει αντίπαλο!
Eτσι, έτσι…. Το εγκεφαλικό θα έρθει με το καλό :tooth:

Ας μπει ένας διαγωνισμός για τον αρχιμαλακα του μπου για το 2021 (τουλάχιστο) και αν δε βγει αυτό το ζώο εγώ θα διαγράφω για πάντα μετά από τόσα χρόνια από το σαη..
Ποιο ΣΑΗ βρε μαλακα αγράμματε tomahawk!!! :tooth: :tooth: :tooth:

SITE ειναι βρε ΜΜΜΜΜΜΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Άκου κει σαη!!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
:tooth: :tooth: :tooth::tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.164
Πόντοι
3.656
ΟΚ, whatever.

Όχι, αυτο δεν ειναι δημοκρατία. Δημοκρατία ειναι αυτο που σου είπα: η ελευθερία σου σταματάει εκεί που αρχίζει η δικη μου. Τελεία.

Όχι, δεν θα πάω εγώ πιο πέρα. Θα πάει ΕΚΕΙΝΟΣ πιο πέρα. Γιατί? Γιατί έτσι! Δεν θα μπω στην διαδικασία να στο εξηγήσω ξανά. Γιατί ΕΤΣΙ :)

Ο Διοικητής του ΚΑΤ (Ηλιόπουλος) είναι φίλος. Εσυ με ποιον μίλησες απο εκεί? Για πες….!

Τα βλέπεις που δεν εχεις επιχειρήματα? Ειναι επιχείρημα τωρα αυτο «τωρα σας μάραναν οι ΜΕΘ!!!». Για διάβασε το λιγο παλι και πες μου την γνώμη σου :)

Με αυτο που είπες, αυτοαναιρεσες αβίαστα αυτό που είπες για τα θύματα στο ΚΑΤ και πόσες ΜΕΘ πιάνουν :wink:

Aυτο το είπα για να σου δείξω οτι στον μπουτσο μου αν κάποιος με αποκαλεί τρυπημένο ή πρόβατο ή οτιδήποτε άλλο. Πραγματικά στα παπάρια μου!

ΟΚ, whatever.

Φάτε ενα αγράμματο μαλακα που ουτε το nickname του δεν ξέρει να γράψει σωστά!!!

TomahAWk!!! :tooth:
Εσένα ποιος σου στέρησε την ελευθερία σου? Ελευθερία είναι όταν χάνουν τον μισθό τους χιλιάδεις άνθρωποι? Άυριο τι θα είναι? Ή δέχεστε μισθό 400/10h ή βγαίνετε σε αναστολή εργασίας? Ακόμα δεν κατάλαβες οτι το προβλημα ειναι η υποχρεωτηκότητα και ο απολιταρχισμος της κυβερνησης και οχι τοσο το εμβολιο?

Καλά οκ το θα πάει ο άλλος πιο πέρα γιατι έτσι τυπε εγώ δεν τα διαβαζω καν. Αν θε πηγαινε καπου εκει εξω και πες στον αλλον τραβα πιο περα γιατι με ενοχλεις γιατι ετσι και μετα ελα να μας πεις τι εγινε.

Αυτα με τα ονοματα και τα προσωπικα αστα ρε μαν....εγω και εσυ μπορει να ειμαστε ο οποιοσδηποτε....τι νοημα εχουν σε ενα ανωνυμο θρεντ? Αφου λοιπον εχεις γνωση απο πρωτο χερι θα ξερεις οτι το κατ ειναι γεματο απο σακατεμενους με αμαξια και μηχανες. Τι εγινε? σου εχει πει το αφεντικο του κατ οτι δεν ειχε πελατεια πριν τον κοβιντ? Παρεπιπτοντως αν τον γνωριζεις να του πεις να πληρωνει τα τιμολογια και μεσα στο ιδιο ετος που κοβονται και καμια φορα....

Αυτο που ειπα για τις μεθ αφορουσε στο οτι εγινε ξαφνικα θεμα συζητησης η μεθ μεσα στα πολιτικα θεματα και τις πολιτικα επιχειρηματα...και ο καθε μπλε κομματοσκυλος το εχει κανει σκοινι κροδονι. Πες μας ρε φιλε εσυ που κοφτεσαι για τις ΜΕΘ...τωρα που εφυγε το 30% του προσωπικου των νοσοκομειων ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ?

Τελος...δεν με ενοχλει καθολου απλα σχολιασα την απαντηση σου. Μπορεις να πιστευεις και να κανεις οτι θες....μηπως μου καθεσαι στο σβερκο?

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.054
Πόντοι
606
:2funny: Eτσι, έτσι…. Το εγκεφαλικό θα έρθει με το καλό :tooth:

Ποιο ΣΑΗ βρε μαλακα αγράμματε tomahawk!!! :tooth: :tooth: :tooth:

SITE ειναι βρε ΜΜΜΜΜΜΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Άκου κει σαη!!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
:tooth: :tooth: :tooth::tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Δεν ήξερα ότι είναι το site.
Καλά που είσαι κ εσύ και μου το έμαθες γιατί νομιζα ότι είναι το σαη.
Πιάσε την αποχη να καθαρίσεις τη πισίνα γιατί έπεσαν φύλλα.
Και μετά ξύπνα :2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εσένα ποιος σου στέρησε την ελευθερία σου? Ελευθερία είναι όταν χάνουν τον μισθό τους χιλιάδεις άνθρωποι? Άυριο τι θα είναι? Ή δέχεστε μισθό 400/10h ή βγαίνετε σε αναστολή εργασίας? Ακόμα δεν κατάλαβες οτι το προβλημα ειναι η υποχρεωτηκότητα και ο απολιταρχισμος της κυβερνησης και οχι τοσο το εμβολιο?
Aαρέσω βλέπουμε ξεκάθαρα οτι στα παπάρια σου οι δημοκρατίες και οι ελευθερίες… κανεις απλα αντειπωλοίτεφσι! Εκτος αν πιστεύεις οτι η μόνη κυβέρνηση παγκοσμίως που εχει κανει υποχρεωτικότητα και αναστολές και τέτοια. Αν μου το πεις αυτο… τοτε φίλε ο Κούλης ειναι ΘΕΟΣ!!!! Θα τον ψηφίζω με χέρια και με πόδια μεχρι να ψοφήσω γιατί ειναι ο παντοκράτορας!!!

Καλά οκ το θα πάει ο άλλος πιο πέρα γιατι έτσι τυπε εγώ δεν τα διαβαζω καν. Αν θε πηγαινε καπου εκει εξω και πες στον αλλον τραβα πιο περα γιατι με ενοχλεις γιατι ετσι και μετα ελα να μας πεις τι εγινε.
Δεν χρειάζεται να του πω τίποτα, δεν ασχολούμαι με σκουπίδια ουτε πλακώνομαι στους δρόμους σαν αλητακι :) Προτιμώ να περνάω αλλιώς την ημέρα μου :)

Το οτι θα πάει παραπέρα ΕΚΕΙΝΟΣ θα το επιβάλλει ο νόμος. Πολύ απλα. Όπως εμένα μου επιβάλλει ο νόμος να βγω εξω απο το μαγαζί για να καπνίσω. Τελεία. Άρα αν εχει αντίρρηση, έλα πες μου εσυ τι θα γινει όταν πλακώσει η αστυνομία :)

Αυτα με τα ονοματα και τα προσωπικα αστα ρε μαν....εγω και εσυ μπορει να ειμαστε ο οποιοσδηποτε....τι νοημα εχουν σε ενα ανωνυμο θρεντ? Αφου λοιπον εχεις γνωση απο πρωτο χερι θα ξερεις οτι το κατ ειναι γεματο απο σακατεμενους με αμαξια και μηχανες. Τι εγινε? σου εχει πει το αφεντικο του κατ οτι δεν ειχε πελατεια πριν τον κοβιντ? Παρεπιπτοντως αν τον γνωριζεις να του πεις να πληρωνει τα τιμολογια και μεσα στο ιδιο ετος που κοβονται και καμια φορα....
Εγώ σου είπα επώνυμα (διότι μπορώ να το πω επειδη ειναι Δημόσιο πρόσωπο) με ποιον μίλησα. Και όχι, οι ΜΕΘ δεν έχουν γεμίσει ΠΟΤΕ απο τροχαία. Μα ΠΟΤΕ! Και για να το διαπιστώσεις και σήμερα, πήγαινε μια βόλτα απο το ΚΑΤ και ρωτά αν δεν πιστεύεις εμένα :)

Αυτο που ειπα για τις μεθ αφορουσε στο οτι εγινε ξαφνικα θεμα συζητησης η μεθ μεσα στα πολιτικα θεματα και τις πολιτικα επιχειρηματα...και ο καθε μπλε κομματοσκυλος το εχει κανει σκοινι κροδονι.
Κανεις πολύ μεγάλο λάθος διότι το θέμα το εκανε η αντειπωλοιτεφσι πολιτικό, ενώ φυσικά ποτε δεν έπρεπε να γινει πολιτικό. Ιατρική και Πολιτική δεν θα έπρεπε να πανε μαζί. Καταλάβαινεις τωρα γιατί λέω αντειπωλοίτεφσι? :)

Οσο για το προσωπικό που θα φύγει, θα αντικατασταθεί απο εμβολιασμένους. Ουρά οι αιτήσεις!!!

Τελος...δεν με ενοχλει καθολου απλα σχολιασα την απαντηση σου. Μπορεις να πιστευεις και να κανεις οτι θες....μηπως μου καθεσαι στο σβερκο?
Όχι κι ουτε πρόκειται :) Προτιμώ την πολυθρόνα μου! :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom