Κι αυτό είναι τσουβάλιασμα?
Όταν λέω χτικιάρη, εννοώ τον ανεμβολίαστο. Η ΧΑ είναι δηλαδή χτικιάρηδες για μένα. Μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα οπότε το ξαναλέω:
Τον χτικιάρη (ανεμβολίαστο) δεν τον θέλω δίπλα μου κι έτσι ΕΚΕΙΝΟΣ θα πάει πιο πέρα. Όπως κι εγώ δεν έχω την απαίτηση να καπνίσω μέσα στο μαγαζί και πάω πιο πέρα. Ελευθερία μου δεν είναι? Δεν κατάλαβα! Εμένα η επιλογή μου είναι να καπνίζω. Άντε πάγαινε πιο πέρα!!!
Έτσι?
Γιατί από τότε που ανακαλύφθηκε το αυτοκίνητο (1880κάτι) και μέχρι και σήμερα (δηλαδή εδώ και 140 χρόνια), ουδέποτε έχουν γεμίσει οι ΜΕΘ από τροχαία. Αν θυμάσαι κάτι εσύ, να μου το θυμίσεις κι εμένα! Άρα, ατυχέστατο το παράδειγμα μιας και στην περίπτωση του covid οι ΜΕΘ γέμισα σε μερικούς μήνες
ΝΑ συγκρίνουμε μήλα με μήλα και όχι σταφύλια με καρπούζια
Όχι, γιατί αν είναι κι ο άλλος δίπλα σου εμβολιασμένος, τότε το πιθανότερο είναι να μην πάθει τίποτα και το πιο πιθανόν είναι να μην πάει στην ΜΕΘ. Το ίδιο και ο δίπλα του αν είναι εμβολιασμένος. Το ίδιο κι ο παραδίπλα του αν είναι εμβολιασμένος. Το ίδιο και ο πάρα-πάρα δίπλα του αν είναι εμβολιασμένος. Και ξαφνικά... πέφτουμε στον ηλίθιο ανεμβολίαστο! Και κολλάει! Και πολύ πιθανόν να πάει ΜΕΘ. Και δίπλα στον ηλίθιο είναι ένας άλλος ηλίθιος. Κολλάει κι αυτός. Πολύ πιθανόν να πιάσει κι αυτός μια ΜΕΘ!
Κατάλαβες πως πάει η αλυσίδα?
Στον μπούτσο μου πως με αποκαλεί το κάθε σούργελο ανάλογα με την απόφαση που παίρνω. Τους γράφω όλους στα αρχίδια μου γενικώς και οι διάφορες γνώμες με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Δεν είμαι κάνα παιδάκι ή κάνας φουκαράς να με πάρει από κάτω ή να σεναχωρηθώ. Στο μπούτσο μου τους γράφω όλους για τον απλό λόγο ότι δεν έχω ανάγκη κανέναν μπούστη