Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
εγω τυπε παντως το διασκεδαζω!

δηλαδη αν ειχα ανακτορο θα σας εκοβα ενα κονδυλιο εσενα και τον πιεξ για να σας εχω παλιατσους!
Το ιδιο κανω και γω με τον βλακα...ποτε δεν παρεξηγω ενα ατομο περιορισμενης ευθυνης,ουτε τον ιδιο λυπαμαι,τα παιδια του μονο π λεει οτι εχει

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.480
Πόντοι
786
με 1% θανατους με το ζορι των νοσησαντων? ε οχι βεβαια! γλυτωσε η ελλαδα 10.000 συνταξιουχους και κατι τρεχει στα γυφτικα! ετσι θεριζουν οι αρρωστιες? γελανε η πανουκλα και η χολερα στο χρονοντουλαπο της ιστοριας!!!!!
η πανούκλα και η χολέρα δεν σκοτώνουν το 2021 στην ελλάδα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

αντε και σε καλη μερια αμμα του κατσει το λαχειο
Για τον συγκεκριμενο παλαβιαρη ψεκασμενο, περιμενω εισαγγελικη παραγγελια για να του αφαιρεθει η επιμελεια του παιδιου του. Ειναι επικινδυνος να μεγαλωνει παιδι αυτος ο θεοτρελος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γλυτωσαμε λεει ο παλαβιαρης το λοκνταουν.......ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΕΙ Ο ΚΗΦΗΝΑΣ ΤΟ ΕΦΤΑΧΙΛΙΑΡΟ +ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΤΟ.....ΜΕ ΤΙ ΑΝΑΡΧΙΔΟΥΣ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!
Γινεται λοκνταουν, γκρινιαζεις, δεν γινεται, παλι γκρινιαζεις, τι θες ρε φιλε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.335
Πόντοι
3.656
Και μυαλό καθόλου μερικοί... :( :( :(
koronoios-thessaloniki-voreia-ellada-1.jpg.webp

koronoios-thessaloniki-voreia-ellada-2%20%28Custom%29.jpg.webp
θα πεταχτούν οι ψεκασμένοι και θα σου πουν ότι οι αριθμοί δεν είναι πραγματικοί, και τους έχει κανονίσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786

δηλαδη αν ειχα ανακτορο θα σας εκοβα ενα κονδυλιο εσενα και τον πιεξ για να σας εχω παλιατσους!
Εγώ όμως είμαι πιο ξύπνιος απο εσένα!

Δεν κόβω κανένα κονδύλι και σας έχω παλιάτσους οικειοθελώς! :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Το ιδιο κανω και γω με τον βλακα...ποτε δεν παρεξηγω ενα ατομο περιορισμενης ευθυνης,ουτε τον ιδιο λυπαμαι,τα παιδια του μονο π λεει οτι εχει
Εγώ δεν σε λυπάμαι καθόλου όμως, μου αρέσει που σέρνεσαι σαν το σκουπιδι κι εχεις να δεις μουνι απο την εποχή του Ναβουχοδονόσορα :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Φαντασου ποσο μαγκες ειναι αυτοι που σε εχουν τσαμπα καθε μερα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786

αντε και σε καλη μερια αμμα του κατσει το λαχειο
Σε καλή μεριά του δικηγόρου θες να πεις. Τον έγδυσε και ΚΑΛΑ τον εκανε τον μαλακα!!! Ρε πούστη μου, μα την Παναγία, προλαβαίνω να πάω να βγάλω νομική? Θα υπάρχουν τέτοια σούργελα και μετά απο 3-4 χρονια? :tooth:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.335
Πόντοι
3.656
Αυτη τη στιγμη που διαβαζα το ποστ σου, τυχαια εξω απο τον χωρο που βρισκομαι, περασε ενα 6χρονο, περιπου κοριτσακι, που το πηγαινε η μανα του, αλλοδαποι, μαλλον Πολωνοι ανα ακουσα καλα την γλωσσα που μιλανε. Απο το καροτσακι, που ητανε κανονικο αναπηρικο και οχι κατι που εδειχνε προσωρινη κατασταση, καταλαβα οτι το κοριτσακι εχει μια μονιμη, πιθανον, αναπηρια. Γι αυτο το κοριτσακι, σε αυτη την ηλικια, και για παρομοιες καταστασεις, αναρωτιεμαι καμμια φορα: Υπαρχει Θεος;
μα βέβαια, στους εγκέφαλους των πιστών του. Αν τους ρωτήσεις γιατί κάθε χρόνο πεθαίνουν εκατομμύρια παιδιά από ασιτία κι άλλες ασθένειες θα σου πουν ότι ο θεό ςέχει ένα σχέδιο που εσύ δεν το καταλαβαίνεις. Το ίδιο με τα παιδιά που αφήνει να βιάζουν οι Ιερείς του

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.480
Πόντοι
786
Για τον συγκεκριμενο παλαβιαρη ψεκασμενο, περιμενω εισαγγελικη παραγγελια για να του αφαιρεθει η επιμελεια του παιδιου του. Ειναι επικινδυνος να μεγαλωνει παιδι αυτος ο θεοτρελος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γινεται λοκνταουν, γκρινιαζεις, δεν γινεται, παλι γκρινιαζεις, τι θες ρε φιλε
και θα υπερασπιστεί και μόνος του τον εαυτό του την Παρασκευή,
το πιο συνετό,
δεν βρέθηκε ένας να του πάρει κάνα χιλιάρικο;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.335
Πόντοι
3.656
Ναι αλλά οσοι εκαναν το εμβολιο πανουκλας πριν 100 χρονια μπορει να εχουν προβλημα σημερα τύπε
ΝΑΙ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ. Τι άλλο θέλουμε για να καταλάβουμε πως τα εμβόλια στοχεύουν στη μείωση του Παγκόσμιου Πληθυσμού, και ο Μπιλ Γκέιτς τους χρηματοδοτεί; ΔΓΙΑΔΟΣΤΑΙ1111111

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Να σ πω κατι τυπε!

Εγω ακολουθω τον πρωθυπουργο κ τους ειδικους...εμενα μεσα στην πανδημια....ειδα τον πρωθυπουργο στην παρνηθα με το ποδηλατο....ειπανε καπακι επιτρεπεται εντος νομου η μετακινηση,πηρα το ποδηλατο πηγα Κισσαβο-Ολυμπο,ταξιδια επιτρεπονται εαν κανεις ραπιντ τεστ,εχω παει σε δυο νησια κ δυο μηνες ευρωπη...

Οταν ερχομαι σε μικρη αποσταση με τριτους φοραω παντα μασκα,προσεχω την διατροφη,δεν πινω κλπ,οσοι εμβολιασμενοι ειναι στον κυκλο των γνωστων μ,πεταξαν μασκες,χωνονται στα μπαρακια,καφετεριες για πλακα...

ειμαι πανω απο σιγουρος οτι ΜΕΘ δεν θα χρειαστω εγω,αλλα καποιος εμβολιασμενος
Πάντως τα μέχρι τώρα στατιστικά της ΜΕΘ δείχνουν 9 στους 10 χωρίς εμβόλιο. Βασίζεσαι στο οτι είσαι υγιής και πως οργανισμός σου θα αντέξει τον ιο…. μέχρι να κάνει αντισώματα…. είναι και αυτό μια άποψη.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
μα για αυτο επικαλεστηκαν "πανδημια"
Άρα το θέμα σου είναι η αναξιοπιστία των καναλιών, η αναξιοπιστία των φαρμακευτικών, η αναξιοπιστία των self tests, οι μίζες των γιατρών, τα μέτρα του Κούλη, ο ίδιος ο Κούλης και τέλος το ότι δεν υπάρχει πανδημία.

Καλά πήγε αυτό?,
Ολοι «τα παίρνουν» να ξέρεις, κυβερνήσεις, γιατροί δημόσιοι ιδιωτικοί, μικροβιολογικά κέντρα δημόσια και ιδιωτικά, διεθυντές νοσοκομείων ιδιωτικών και μη… παγκοσμίως…. αλλά μπαγάσα τους ανακάλυψες. Λογικά βέβαια και αυτοί που σκέφτηκαν τη φάση με την πανδημία θα έχουν μείνει ταπί και ψύχραιμοι με το δίνουν μίζες στην μισή ημισφαίριο. Εκτός και αν είναι επίπεδη η γη….?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

Αλλάζει ο Ποινικός Κώδικας μετά τα περιστατικά με τους αρνητές – Τέλος το αυτόφωρο για εκπαιδευτικούς και γιατρούς​

Αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα με στόχο να προστατεύονται οι εκπαιδευτικοί και οι γιατροί που τηρούν τα προβλεπόμενα από τον νόμο σχετικά με την προστασία από τον κοροναϊό απέναντι στους αρνητές που κάνουν επιθέσεις και σέρνουν σε αστυνομικά τμήματα καθηγητές και υγειονομικούς, εισηγείται η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον νέο Ποινικό Κώδικα που κατατίθεται για διαβούλευση την Παρασκευή θα προβλέπεται ότι δεν θα προβλέπεται αυτόφωρο για συγκεκριμένα «αδικήματα», όπως αυτά τα οποία προσάπτουν στους εκπαιδευτικούς και τους γιατρούς οι αρνητές του κοροναϊού και οι αντιεμβολιαστές.

Διατηρείται το δικαίωμα υποβολής μήνυσης, αλλά δεν θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα να στέλνει κάποιος έναν λειτουργό που εφαρμόζει το νόμο στο αυτόφωρο.

Θεοδωρικάκος: Μην συλλαμβάνετε εκπαιδευτικούς που μηνύονται από αρνητές​

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος ζήτησε από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη να διασφαλιστεί ότι οι αστυνομικοί δεν θα προσάγουν στα Αστυνομικά Τμήματα εκπαιδευτικούς που εφαρμόζουν το νόμο για τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορoναϊό.

Εφόσον προκύπτουν θέματα μηνύσεων, η διαδικασία που ακολουθείται θα πρέπει να γίνεται χωρίς την μετάβαση των εκπαιδευτικών στα Α.Τ. Στόχος όλων πρέπει να είναι η διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των σχολικών μονάδων και η προστασία του αναγκαίου εκπαιδευτικού κλίματος που πρέπει να υπάρχει στα σχολεία.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Πάντως τα μέχρι τώρα στατιστικά της ΜΕΘ δείχνουν 9 στους 10 χωρίς εμβόλιο. Βασίζεσαι στο οτι είσαι υγιής και πως οργανισμός σου θα αντέξει τον ιο…. μέχρι να κάνει αντισώματα…. είναι και αυτό μια άποψη.
Δεν με ενδιαφερουν τα στατιστικα,δεν παρακαλουθω στατιστικα και χεν πιστευω σ αυτους που ανακοινωνουν τα στατιστικα...ειμαι ελευθερος ?

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Για να χεις υποψιν σου,εως τωρα πληρωνω εικοσι χρονια ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη,εως τωρα χρειαστηκα μια φορα το "ταμειο" μου,οταν εσπασα το χερι μου και δεν μπορουσα να δουλεψω,βεβαια η ελεκτικη επιτροπη αποφασισε οτι δεν μπορουσε να αιτιολογησει την πτωση μου κ να μ καλυψει τις μερες που θα εμενα εκτος εργασιας.Εκτοτε το μονο που χρειαζομαι ειναι μια γενικη αιματος κ μια καρδιας,καθε χρονο,την οποια πληρωνω 100% απ την τσεπη μου,μιας που το κρατος δεν μου τις παρεχει,μπορω βεβαια να παω κ νοσοκομειο που ειναι δωρεαν,αλλα νοσοκομειο δεν ευχομαι ουτε στον μπαρμπαψωλη να παει ...

Καταλαβαινεις λοιπον οταν το ιδιο κρατος δεν μου εχει καλυψει μια δωρεαν αιματολογικη εξεταση,ενω πληρωνω εικοσι χρονια εισφορες,να ερχεται να μου λεει τωρα πως με θελει υγιη κανοντας εμβολιο,ποσο εγκυρο το θεωρω

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Για να χεις υποψιν σου,εως τωρα πληρωνω εικοσι χρονια ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη,εως τωρα χρειαστηκα μια φορα το "ταμειο" μου,οταν εσπασα το χερι μου και δεν μπορουσα να δουλεψω,βεβαια η ελεκτικη επιτροπη αποφασισε οτι δεν μπορουσε να αιτιολογησει την πτωση μου κ να μ καλυψει τις μερες που θα εμενα εκτος εργασιας.Εκτοτε το μονο που χρειαζομαι ειναι μια γενικη αιματος κ μια καρδιας,καθε χρονο,την οποια πληρωνω 100% απ την τσεπη μου,μιας που το κρατος δεν μου τις παρεχει,μπορω βεβαια να παω κ νοσοκομειο που ειναι δωρεαν,αλλα νοσοκομειο δεν ευχομαι ουτε στον μπαρμπαψωλη να παει ...

Καταλαβαινεις λοιπον οταν το ιδιο κρατος δεν μου εχει καλυψει μια δωρεαν αιματολογικη εξεταση,ενω πληρωνω εικοσι χρονια εισφορες,να ερχεται να μου λεει τωρα πως με θελει υγιη κανοντας εμβολιο,ποσο εγκυρο το θεωρω
Πήγες εσύ σε γιατρό μια φορά το χρόνο, να σου γράψει γενική αίματος, ακτινογραφία θώρακος, υπέρηχο άνω και κάτω κοιλίας και καρδιολογική εξέταση και ο γιατρός αρνήθηκε; Και σου είπε ότι δεν τις δικαιούσαι;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.083
Πόντοι
19.795
Πήγες εσύ σε γιατρό μια φορά το χρόνο, να σου γράψει γενική αίματος, ακτινογραφία θώρακος, υπέρηχο άνω και κάτω κοιλίας και καρδιολογική εξέταση και ο γιατρός αρνήθηκε; Και σου είπε ότι δεν τις δικαιούσαι;
Γμτ, πρεπει και εγω να αρχισω να κανω καμμια εξεταση, τα εχω γραψει ολα σε ενα μπουτσο, μια φορα πριν απο 10 χρονια εκανα εξεταση για προστατη, και αυτο ειναι ολο. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom