Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Γμτ, πρεπει και εγω να αρχισω να κανω καμμια εξεταση, τα εχω γραψει ολα σε ενα μπουτσο, μια φορα πριν απο 10 χρονια εκανα εξεταση για προστατη, και αυτο ειναι ολο. :confused:
Μετά τα 40, μια σειρά προληπτικών εξετάσεων μια φορά το χρόνο, χρειάζεται. Στις γράφει ο γιατρός σου και τις καλύπτει το ταμείο σου.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Πήγες εσύ σε γιατρό μια φορά το χρόνο, να σου γράψει γενική αίματος, ακτινογραφία θώρακος, υπέρηχο άνω και κάτω κοιλίας και καρδιολογική εξέταση και ο γιατρός αρνήθηκε; Και σου είπε ότι δεν τις δικαιούσαι;
Ρε τυπε τον κολοκυθια θα παιζω με τους γιατρους;Εγω αλλο εγραψα,οχι οτι δεν τις δικαιουμαι,αλλα οτι γραμμενες ή αγραφες,το ιδιο πληρωνω...

ε τους γραφω στ αρχιδια μου και παω απ ευθειας καρδιολογο κ μικροβιολογο

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ρε τυπε τον κολοκυθια θα παιζω με τους γιατρους;Εγω αλλο εγραψα,οχι οτι δεν τις δικαιουμαι,αλλα οτι γραμμενες ή αγραφες,το ιδιο πληρωνω...

ε τους γραφω στ αρχιδια μου και παω απ ευθειας καρδιολογο κ μικροβιολογο
Τις μαλακίες που λες για να κάνεις κομματική σπέκουλα συζητάμε. Λες κι οι υπόλοιποι δεν πάμε σε γιατρούς ή δεν κάνουμε προληπτικές εξετάσεις.
Έγραψες ακριβώς αυτό
Εκτοτε το μονο που χρειαζομαι ειναι μια γενικη αιματος κ μια καρδιας,καθε χρονο,την οποια πληρωνω 100% απ την τσεπη μου,μιας που το κρατος δεν μου τις παρεχει,
Τις οποίες εξετάσεις μια χαρά σου παρέχει και με τη μεγαλύτερη συμμετοχή δική του.
Δηλαδή αν δεν έγραφες το κράτος στ' αρχίδια σου σε ποιόν γιατρό θα πήγαινες να κάνεις την καρδιολογική εξέταση; Στον ουρολόγο;
Δηλαδή στον καρδιολόγο που πας τι του λες; Κάνε μου μια γενική καρδιολογική εξέταση, αλλά μη μου τη γράφεις να πληρώσω μόνο τη συμμετοχή, γιατί γουστάρω να την πληρώνω 100% μόνος μου;
Πες μας τύπε, γιατί δε σου τις παρέχει το κράτος ειδικά εσένα; Και τις παρέχει στα υπόλοιπα δέκα μύρια Έλληνες;
Γιατί ειδικά εσένα αρνείται να σου
Καταλαβαινεις λοιπον οταν το ιδιο κρατος δεν μου εχει καλυψει μια δωρεαν αιματολογικη εξεταση,ενω πληρωνω εικοσι χρονια εισφορες,να ερχεται να μου λεει τωρα πως με θελει υγιη κανοντας εμβολιο,ποσο εγκυρο το θεωρω
Έχει κάτι το κράτος ειδικά με σένα ή είπες να πεις ακόμα μια πίπα για να τσοντάρεις και το εμβόλιο;

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Για να χεις υποψιν σου,εως τωρα πληρωνω εικοσι χρονια ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη,εως τωρα χρειαστηκα μια φορα το "ταμειο" μου,οταν εσπασα το χερι μου και δεν μπορουσα να δουλεψω,βεβαια η ελεκτικη επιτροπη αποφασισε οτι δεν μπορουσε να αιτιολογησει την πτωση μου κ να μ καλυψει τις μερες που θα εμενα εκτος εργασιας.Εκτοτε το μονο που χρειαζομαι ειναι μια γενικη αιματος κ μια καρδιας,καθε χρονο,την οποια πληρωνω 100% απ την τσεπη μου,μιας που το κρατος δεν μου τις παρεχει,μπορω βεβαια να παω κ νοσοκομειο που ειναι δωρεαν,αλλα νοσοκομειο δεν ευχομαι ουτε στον μπαρμπαψωλη να παει ...

Καταλαβαινεις λοιπον οταν το ιδιο κρατος δεν μου εχει καλυψει μια δωρεαν αιματολογικη εξεταση,ενω πληρωνω εικοσι χρονια εισφορες,να ερχεται να μου λεει τωρα πως με θελει υγιη κανοντας εμβολιο,ποσο εγκυρο το θεωρω
20 χρόνια και εγώ πληρώνω εισφορές και τι έγινε με αυτό…. Δεν έχει λογική αυτό που λες και κοιτάς τον μικρόκοσμό σου…. Σε παγκόσμιο επίπεδο δες τι γίνεται… ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι γιατροί και οι κυβερνήσεις είναι συννενοημένοι?

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Είναι τουλάχιστον τραγικό ο κόσμος να δαιμονοποιεί πράγματα που δεν δύναται να καταλάβει…

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τις μαλακίες που λες για να κάνεις κομματική σπέκουλα συζητάμε. Λες κι οι υπόλοιποι δεν πάμε σε γιατρούς ή δεν κάνουμε προληπτικές εξετάσεις.
Έγραψες ακριβώς αυτό

Τις οποίες εξετάσεις μια χαρά σου παρέχει και με τη μεγαλύτερη συμμετοχή δική του.
Δηλαδή αν δεν έγραφες το κράτος στ' αρχίδια σου σε ποιόν γιατρό θα πήγαινες να κάνεις την καρδιολογική εξέταση; Στον ουρολόγο;
Δηλαδή στον καρδιολόγο που πας τι του λες; Κάνε μου μια γενική καρδιολογική εξέταση, αλλά μη μου τη γράφεις να πληρώσω μόνο τη συμμετοχή, γιατί γουστάρω να την πληρώνω 100% μόνος μου;
Πες μας τύπε, γιατί δε σου τις παρέχει το κράτος ειδικά εσένα; Και τις παρέχει στα υπόλοιπα δέκα μύρια Έλληνες;
Γιατί ειδικά εσένα αρνείται να σου

Έχει κάτι το κράτος ειδικά με σένα ή είπες να πεις ακόμα μια πίπα για να τσοντάρεις και το εμβόλιο;
Ρε τυπε!Πραγματικα,χανεις λαδια;Θες να μας κανεις να ξεχασουμε αυτα π ξερουμε;

Σε ολα τα ευρωπαικα κρατη,οταν πληρωνεις καθε μηνα περιθαλψη,πας σε οποιον γιατρο γουσταρεις,κανεις στα σιγουρα βασικου τυπου εξετασεις δινοντας την καρτα σου,χωρις να εχεις χαμπαρι το τι γινεται...

Στην μπανανια,πας στον παθολογο να σ γραψει εξετασεις,να σ παραπεμψει στον καρδιολογο,για να σ πει 50€ εχει με συμμετοχη,50€ χωρις συμμετοχη...

Ε τους γραφεις στ αρχιδια σου,για να μην περιμενεις στον παθολογο...

Οσο για κομματικη σπεκουλα,εισαι τοσο πορωμενος με τη ΝΔ,μιας που εγω γραφω για κατι π συμβαινει τα τελευαταια εικοσι χρονια κ οχι τα τελευταια δυο.

Πανε σε κανα οφθαλμιατρο γιατι χανεις μηδενικα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Σε καλή μεριά του δικηγόρου θες να πεις. Τον έγδυσε και ΚΑΛΑ τον εκανε τον μαλακα!!! Ρε πούστη μου, μα την Παναγία, προλαβαίνω να πάω να βγάλω νομική? Θα υπάρχουν τέτοια σούργελα και μετά απο 3-4 χρονια? :tooth:
αν στρωσεις κωλο και βαλεις πανω κατω μια 6τια σπουδες θα βγαζεις πολλη παραπανω απο οσα βγαζεις τωρα :)

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.313
Πόντοι
216

Σε ολα τα ευρωπαικα κρατη,οταν πληρωνεις καθε μηνα περιθαλψη,πας σε οποιον γιατρο γουσταρεις,κανεις στα σιγουρα βασικου τυπου εξετασεις δινοντας την καρτα σου,χωρις να εχεις χαμπαρι το τι γινεται...

Στην μπανανια,πας στον παθολογο να σ γραψει εξετασεις,να σ παραπεμψει στον καρδιολογο,για να σ πει 50€ εχει με συμμετοχη,50€ χωρις συμμετοχη...

Οσο για κομματικη σπεκουλα,εισαι τοσο πορωμενος με τη ΝΔ,μιας που εγω γραφω για κατι π συμβαινει τα τελευαταια εικοσι χρονια κ οχι τα τελευταια δυο.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων τα :
1)αξιολογεις ο ίδιος
2)τα πας στον μαγο της φυλής
3)τα πας σε γιατρό

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Τι λες μωρέ κλόουν;
Που θα πάω σε παθολόγο για να με παραπέμψει σε καρδιολόγο για μια απλή προληπτική εξέταση και δε θα πάω απευθείας στον καρδιολόγο; Ποιός το κάνει αυτό; Εσύ;
Κι εδώ σε όποιον γιατρό γουστάρεις πας. Όπως παντού στον κόσμο. Και πληρώνεις τα αναλογούντα. Το μόνο που θα σου πει ο γιατρός είναι 30 με φόρο, 20 χωρίς η επίσκεψη. Κι αυτό ανάλογα το γιατρό. Αρκετοί κόβουν απόδειξη. Οι εξετάσεις κανονικά. Εσύ πρεπει να είσαι ο πρώτος και μοναδικός που με συμμετοχή ή χωρίς πληρώνεις τα ίδια.
Κλόουν, που μας είπες και ότι δε σου παρέχει τις εξετάσεις εσένα, ειδικά εσένα. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες που τις κάνουν, γιατί τους τις παρέχει το κράτος, παίζουν την κολοκυθιά με τους γιατρούς.
Και για τα τελευταία είκοσι χρόνια ανυπόστατες ηλιθιότητες λες.
Και το ποιός είναι κολλημένος κομματικά φαίνεται.
Συνέχισε να ξεφτιλίζεσαι.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366

Μεγαλύτερο λάθος δεν μπορούσες να έχεις… είμαστε η μόνη χώρα με πρόσβαση σε όλα τα εγκεκριμένα φάρμακα. Επίσης οι γιατροί μπορούν να σου γράψουν κάθε είδους εξέταση χωρίς περιορισμό… Έξω, εμμέσως πλην σαφώς… αν το φάρμακο είναι ακριβό και δεν σε βλέπουν να την βγάζεις καθαρή, το πιο πιθανό είναι να μην στο δώσουν. Εδώ ο γιατρός θα δώσει φάρμακο όσο ακριβό και να είναι έστω και άν σε κρατήσει στη ζωή 1 μήνα….. Μη ρωτάς που το ξέρω… Έξω για να δεις γιατρό ή να πας σε νοσοκομείο, θα περάσεις πρώτα από τον οικογενειακό σου γιατρό και αυτός θα δώσει εντολή για νοσοκομείο…. επίσης όταν είσαι νοσοκομείο τον γιατρό παίζει να μην τον δεις και ποτέ…. κυρίως νοσηλεύτριες οι οποίες ενημερώνουν τους γιατρούς. Έχουμε το πιο «προσβάσιμο« σύστημα υγείας με κάθε φάρμακο εγκεκριμένο απο τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκου….

Τελευταία τροποποίηση:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.750
Πόντοι
2.356

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.750
Πόντοι
2.356
Μεγαλύτερο λάθος δεν μπορούσες να έχεις… είμαστε η μόνη χώρα με πρόσβαση σε όλα τα εγκεκριμένα φάρμακα. Επίσης οι γιατροί μπορούν να σου γράψουν κάθε είδους εξέταση χωρίς περιορισμό… Έξω, εμμέσως πλην σαφώς… αν το φάρμακο είναι ακριβό και δεν σε βλέπουν να την βγάζεις καθαρή, το πιο πιθανό είναι να μην στο δώσουν. Εδώ ο γιατρός θα δώσει φάρμακο όσο ακριβό και να είναι έστω και άν σε κρατήσει στη ζωή 1 μήνα….. Μη ρωτάς που το ξέρω… Έξω για να δεις γιατρό ή να πας σε νοσοκομείο, θα περάσεις πρώτα από τον οικογενειακό σου γιατρό και αυτός θα δώσει εντολή για νοσοκομείο…. επίσης όταν είσαι νοσοκομείο τον γιατρό παίζει να μην τον δεις και ποτέ…. κυρίως νοσηλεύτριες οι οποίες ενημερώνουν τους γιατρούς. Έχουμε το πιο «προσβάσιμο« σύστημα υγείας με κάθε φάρμακο εγκεκριμένο απο τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκου….

σα να σαρεσει ο πλευρης τυπε!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φαντασου ποσο μαγκες ειναι αυτοι που σε εχουν τσαμπα καθε μερα
οχι οτι θα ελειπε και ενας αυλοκολακας!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
αν στρωσεις κωλο και βαλεις πανω κατω μια 6τια σπουδες θα βγαζεις πολλη παραπανω απο οσα βγαζεις τωρα :)
Ουτε καν!

Ενα πτυχίο Νομικής θέλω μονο γιατί τα ζωντόβολα ειναι τελικα πολλά και ειναι διατεθημένα να διαθέσουν φράγκα για τέτοιες πίπες! :tooth:

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι βλέπω να έβγαζα μάλλον περισσότερα απο αυτα που βγάζω τωρα αν ήμουν δικηγόρος!! Ρε τα μουνια τους δικηγόρους καλή φάση που τους κάθισε!

Πάντως προς το παρόν σκέφτομαι να το παίξω «διαμεσολαβητής»!!! Να στέλνω ζωάδια ψεκασμένα σε δικηγόρο και να παίρνω 10% στο κεφάλι! :)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.683
Πόντοι
606
Όλη μέρα εδώ μέσα να παπαρολογει.. το πρωί καθαρίζει και χλωριωνει τη πισινα του..
Να είναι ο Έρικ η ο Ριτζ φορέστερ ρε παιδιά? :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Όλη μέρα εδώ μέσα να παπαρολογει.. το πρωί καθαρίζει και χλωριωνει τη πισινα του..
Σε Φόρεστερ μονο Subaru παίζει να είναι. Κι αυτό με καμμένο εγκέφαλο.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ρε τυπε,την παλευεις;

Εγω δεν θελω κ δεν μιλαω για το φαρμακο π επεσε μεσα ο Οβελιξ και το δινουν μονο στην Ελλαδα τσαμπε π λες,εγω μιλαω για μια γαμημενη αιματολογικη κ μια καρδιας π στην ελλαδα δεν ειναι δωρεαν ενω εξω σ την κανουν κ στο περιπτερο (εαν πληρωνεις εισφορες) χωρις να δινεις σεντ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.335
Πόντοι
3.656

Αλλάζει ο Ποινικός Κώδικας μετά τα περιστατικά με τους αρνητές – Τέλος το αυτόφωρο για εκπαιδευτικούς και γιατρούς​

Αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα με στόχο να προστατεύονται οι εκπαιδευτικοί και οι γιατροί που τηρούν τα προβλεπόμενα από τον νόμο σχετικά με την προστασία από τον κοροναϊό απέναντι στους αρνητές που κάνουν επιθέσεις και σέρνουν σε αστυνομικά τμήματα καθηγητές και υγειονομικούς, εισηγείται η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον νέο Ποινικό Κώδικα που κατατίθεται για διαβούλευση την Παρασκευή θα προβλέπεται ότι δεν θα προβλέπεται αυτόφωρο για συγκεκριμένα «αδικήματα», όπως αυτά τα οποία προσάπτουν στους εκπαιδευτικούς και τους γιατρούς οι αρνητές του κοροναϊού και οι αντιεμβολιαστές.

Διατηρείται το δικαίωμα υποβολής μήνυσης, αλλά δεν θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα να στέλνει κάποιος έναν λειτουργό που εφαρμόζει το νόμο στο αυτόφωρο.

Θεοδωρικάκος: Μην συλλαμβάνετε εκπαιδευτικούς που μηνύονται από αρνητές​

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος ζήτησε από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη να διασφαλιστεί ότι οι αστυνομικοί δεν θα προσάγουν στα Αστυνομικά Τμήματα εκπαιδευτικούς που εφαρμόζουν το νόμο για τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορoναϊό.

Εφόσον προκύπτουν θέματα μηνύσεων, η διαδικασία που ακολουθείται θα πρέπει να γίνεται χωρίς την μετάβαση των εκπαιδευτικών στα Α.Τ. Στόχος όλων πρέπει να είναι η διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των σχολικών μονάδων και η προστασία του αναγκαίου εκπαιδευτικού κλίματος που πρέπει να υπάρχει στα σχολεία.

άργησε κι όλας

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τι λες μωρέ κλόουν;
Που θα πάω σε παθολόγο για να με παραπέμψει σε καρδιολόγο για μια απλή προληπτική εξέταση και δε θα πάω απευθείας στον καρδιολόγο; Ποιός το κάνει αυτό; Εσύ;
Κι εδώ σε όποιον γιατρό γουστάρεις πας. Όπως παντού στον κόσμο. Και πληρώνεις τα αναλογούντα. Το μόνο που θα σου πει ο γιατρός είναι 30 με φόρο, 20 χωρίς η επίσκεψη. Κι αυτό ανάλογα το γιατρό. Αρκετοί κόβουν απόδειξη. Οι εξετάσεις κανονικά. Εσύ πρεπει να είσαι ο πρώτος και μοναδικός που με συμμετοχή ή χωρίς πληρώνεις τα ίδια.
Κλόουν, που μας είπες και ότι δε σου παρέχει τις εξετάσεις εσένα, ειδικά εσένα. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες που τις κάνουν, γιατί τους τις παρέχει το κράτος, παίζουν την κολοκυθιά με τους γιατρούς.
Και για τα τελευταία είκοσι χρόνια ανυπόστατες ηλιθιότητες λες.
Και το ποιός είναι κολλημένος κομματικά φαίνεται.
Συνέχισε να ξεφτιλίζεσαι.
Ρε αγορι;Εγω λεω με 50 και συ λες με 20-30€ η εξεταση,ενω πληρωνεις 250€/μηνα εισφορες;

Αυτο σ εξηγω,πως εξω οταν πληρωνεις εισφορες,τις βασικες εξετασεις τις κανεις δωρεαν...

Μη μας τρελαινεις...Σ κανουν το εμβολιο θαυμα την επιστημης δωρεαν κ πληρωνεις τις μικροβιολογικες εξετασεις...ελεος

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Σε Φόρεστερ μονο Subaru παίζει να είναι. Κι αυτό με καμμένο εγκέφαλο.
Πως πήγε το χθεσινό cum-swap? :)

Αχόρταγες είστε! :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom