Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.750
Πόντοι
2.356
περι δωρεαν εξετασεων (περα των νοσοκομειακων) παραθετω καποιες που μπορει να κλεισει καποιος ασφαλισμενος σε γιατρους του εοδυ με ραντεβου και συμφωνα με τα υπαρχοντα πλαφον που υπαρχουν μηνιαια ανα επισκεψεις ανα γιατρο.

Οφθαλμολογική εξέταση: τονομέτρηση, μέτρηση οπτικού πεδίου, μέτρηση οπτικής οξύτητας,
εξέταση με σχισμοειδή λυχνία και απλή βυθοσκόπηση, χωρίς τη χρήση ειδικού οργάνου.

Πνευμονολογική εξέταση: Οξυμετρία και Ροομέτρηση

Για την πρόληψη των καρδιοπαθειών,
εξετάσεις χοληστερόλης, ολικής και κλασμάτων υψηλής και χαμηλής πυκνότητας, καθώς και τριγλυκεριδίων

Καρδιολογική εξέταση: ηλεκτροκαρδιογράφημα

Για την πρόληψη και διάγνωση του σακχαρώδη διαβήτη, εξετάσεις γλυκόζης αίματος, γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (HBAlc)
και δοκιμασία ανοχής γλυκόζης κάθε πέντε (5) χρόνια σε άνδρες και γυναίκες από δεκαπέντε (15) έως πενήντα (50) ετών

γενική αίματος, ηλεκτροφόρηση αιμοσφαιρίνης, φερριτίνης, δοκιμασίες εγκλείστων και δρεπάνωσης

Προσδιορισμός αντισωμάτων ερυθράς, τοξοπλάσμωσης και κυτταρομεγαλοϊού, για αποκλεισμό συγγενών λοιμώξεων

Αγγειοχειρουργική εξέταση: αδρός έλεγχος αιματικής ροής σε αρτηρίες και φλέβες άνω και κάτω άκρων με απλή συσκευή Doppler

Προληπτικές Οδοντιατρικές Πράξεις σε εφήβους μέχρι 18 ετών και ενήλικες: -
Απλή επίσκεψη-εξέταση-διάγνωση. - Αντιμετώπιση επείγοντος οξέος περιστατικού όπως πολφίτιδα, οδοντικό απόστημα,
οδοντικό τραύμα. - Αποτρύγωση-Αφαίρεση οδοντικής πλάκας. - Οδηγίες στοματικής υγιεινής (1 φορά το χρόνο). -
Ενδοστοματική ακτινογραφία.

Θεραπευτικές οδοντιατρικές πράξεις σε εφήβους μέχρι 18 ετών και ενήλικες. -
Θεραπεία Ουλίτιδας. - Απλή έμφραξη οδόντος. - Εξαγωγή οδόντος. - Ενδοδοντική θεραπεία μονόρριζου, δίρριζου και πολύρριζου οδόντος.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
τα σκεφτεσε μονος σου η εχεις επιτελειο ρε κεφτε και τα γραφεις?
γαμω τα χιουμορ εχεις
Δεν τα έχω σκεφτεί. Εσύ πήγες σπίτι και τον έπαιζες με κλάμα μετά την φόλα από την γκόμενα :)

Κι έτσι ΠΡΕΠΕΙ :) :) :) :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ράκος έγινα!

Θα περάσω να κλάψω στον ώμο σας, για παρηγοριά...
Ε ναι... για να είσαι στο ίδιο Level με τον μουνοβαγόνα.... ε... είναι κάπως αυτό!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Για εμένα οποίος λέει για το τι θα γίνει σε 5 δις χρόνια, είναι τουλάχιστον γελοίος, να μην πω τίποτα ποιο βαρύ και να μην πω τι είναι αυτός που τον ακούει και τον εμπιστεύεται.

Ποιοι παπάδες λένε αυτά για τον ήλιο; Αυτό δεν υπάρχει, αλλά νομίζω το αν ο ήλιος είναι όλα αυτά που είπα μέχρι και μια αμοιβάδα μπορεί να καταλάβει.
Τι να κάνουμε τύπε μου; Τα μεγέθη στην αστροφυσική είναι σε δις χρόνια.
Δικαίωμά σου να τα βρίσκεις γελοία όπως δικαίωμα κάποιων άλλων είναι να βρίσκουν γελοίο τον φανταστικό σου φίλο που αποφασίζει από ψηλά ποιοι θα ζήσουν και ποιοι θα πεθάνουν στις ΜΕΘ.
Όπως αντλεί δύναμη ο καθένας για να προχωρήσει τη ζωή του.

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Για εμένα οποίος λέει για το τι θα γίνει σε 5 δις χρόνια, είναι τουλάχιστον γελοίος, να μην πω τίποτα ποιο βαρύ και να μην πω τι είναι αυτός που τον ακούει και τον εμπιστεύεται.

Ποιοι παπάδες λένε αυτά για τον ήλιο; Αυτό δεν υπάρχει, αλλά νομίζω το αν ο ήλιος είναι όλα αυτά που είπα μέχρι και μια αμοιβάδα μπορεί να καταλάβει.
Τυπε κολονοσκοπε διάβασα 4-5 ποστς σου 20/21 Μαίου 2019 όπου "αποδείκνυες" ότι μας διδάσκουν κάτι μαλακίες και εξέφραζες την απορία εαν "θελουν να πλασουν ηλιθιους ή το κάνουν από μαλακία".

Θέλω λοιπόν να σε ρωτήσω αν τώρα το 2021 πιστεύεις ότι η Γη περιστρέφεται γύρω από τον άξονά της και γύρω από τον Ήλιο ή εμμένεις στην αποψη/αποκάλυψη σου του 2019

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Δεν τα έχω σκεφτεί. Εσύ πήγες σπίτι και τον έπαιζες με κλάμα μετά την φόλα από την γκόμενα :)

Ε ναι... για να είσαι στο ίδιο Level με τον μουνοβαγόνα.... ε... είναι κάπως αυτό!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Τελικά η πισίνα σου είναι υπερχείλισης ή Skimmer; :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
'Ελα... :)

Βάλτο άλλη μια φορά για να κάνεις χαρούλες και να δώσεις συγχαρίκια στον εαυτό σου, γιατί όλοι οι υπόλοιποι δεν σε έχουν ούτε για τα αρχίδια τους. :)

7772.jpg
Εσένα όμως σε έχουν για αρχιμαλάκα.

Γιατί αυτό ζητάς ο ΙΔΙΟΣ! :)

1632327504837.jpeg

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.750
Πόντοι
2.356
Τι να κάνουμε τύπε μου; Τα μεγέθη στην αστροφυσική είναι σε δις χρόνια.
Δικαίωμά σου να τα βρίσκεις γελοία όπως δικαίωμα κάποιων άλλων είναι να βρίσκουν γελοίο τον φανταστικό σου φίλο που αποφασίζει από ψηλά ποιοι θα ζήσουν και ποιοι θα πεθάνουν στις ΜΕΘ.
Όπως αντλεί δύναμη ο καθένας για να προχωρήσει τη ζωή του.
αρα ο θεος δεν αλλαζει αποφασεις?
η ηξερε απο πριν οτι θα αλλαξει αποφασεις?
η με εχει καταδικασμενο να καω στην κολαση επειδη αποφασισε οτι θα γεννηθω μη πιστευοντας στην υπαρξη του?
αρα ποιο το νοημα να υπαρξω?
παιρνει vibes οταν προσευχεστε?
τον π@ιζει σαν τον μπαρμπαπηδουλα οταν αναβετε κερι?
η το αναπηρο 6χρονο παιδακι το αφηνει να υπαρχει στο ματαιο τουτο κοσμο, για παραδειγματισμο των υπολοιπων απιστων?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Πρόδηλον! :)

Πως να υπάρχει διαδικασία σκέψεως σε έναν νοητικά ανάπηρο! :)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.750
Πόντοι
2.356
Τυπε κολονοσκοπε διάβασα 4-5 ποστς σου 20/21 Μαίου 2019 όπου "αποδείκνυες" ότι μας διδάσκουν κάτι μαλακίες και εξέφραζες την απορία εαν "θελουν να πλασουν ηλιθιους ή το κάνουν από μαλακία".

Θέλω λοιπόν να σε ρωτήσω αν τώρα το 2021 πιστεύεις ότι η Γη περιστρέφεται γύρω από τον άξονά της και γύρω από τον Ήλιο ή εμμένεις στην αποψη/αποκάλυψη σου του 2019
θα σου κανω εγω μια αλλη ερωτηση! η γη πως ξερεις προς τα ποια μερια περιστρεφεται?

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Εν τω μεταξύ προσπαθεί να ροκανίσει χρόνο, για να διαβάσει τις διαφορές και να μας απαντήσει τι σύστημα έχει η πισίνα του. :2funny: :2funny: :2funny:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.750
Πόντοι
2.356

Aυτό εννοείς ή με ρωτάς σχετικά με το σύστημα αναφοράς
το δευτερο τυπε. μπορει τελικα η γη να μην ειναι η εικονα που εχουμε. να περιστρεφεται αντιθετα τελικα και να ειναι αναποδογυρισμενη? η να ειναι στο πλαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom