Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.462
Πόντοι
27.261
Ναι βέεεεβαια, γι' αυτό σου κόπηκε ο βήχας κι ο χαβαλές! :tooth:

Nα δω τι? Ότι την έχεις μεγάλη και χοντρή (όπως λες!!!!) στις κριτικές σου? Να βλέπω κριτικές ενός obsessed μαλάκα με την πούτσα του επειδή την έχει μικρή? Όπως καταλαβαίνεις, ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια σημασία δίνω και στο περιεχόμενο των κριτικών σου! Διότι είσαι για τον μπούτσον! :)

Έκοψες λίγο το copy/paste και τα μπλε γράμματα... παίρνεις τα χάπια σου ε? :)

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ περιμένεις κανενός φίλου να γυρίσει για να σου στείλει και να μου στείλεις? Εγώ στα έστελνα live από Σαντορίνη ρε μαλάκα μικρoψώλη! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ολοι εχουν καταλαβει το ποτισμα που σου εχω ριξει :cum:
εσυ λεγε οτι θες.
υπομονη ΠΙΝΑΤ υπομονη και θα γελασει και ο καθε πικραμενος.
μεχρι τοτε διαβασε κριτικες μου, φαντασιωσου και παιξτονα οπως εσυ ξερεις.
να σου πω, σου σηκωνεται καθολου ?
αυτο πεσμου μονο... τιποτα αλλο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ολοι εχουν καταλαβει το ποτισμα που σου εχω ριξει :cum:
εσυ λεγε οτι θες.
Λέω αυτό που ισχύει! Έχεις ρουφήξει χύσια συνεχώς κι έχεις μικρό πουλί :)

υπομονη ΠΙΝΑΤ υπομονη και θα γελασει και ο καθε πικραμενος.
μεχρι τοτε διαβασε κριτικες μου, φαντασιωσου και παιξτονα οπως εσυ ξερεις.
Σου ειπα για τις κριτικές σου. Εσύ ήσουν που λύσαξες να σου στείλω φωτό της γκόμενας να τον παίξεις όπως κάνεις και με αυτές του tinder! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

να σου πω, σου σηκωνεται καθολου ?
αυτο πεσμου μονο... τιποτα αλλο.
Μπούστης είσαι? Δεν με έχει ρωτήσει άλλο ξανά. Πουσταριό μικροψώλης είσαι? Άρα παθητικός μόνο!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.462
Πόντοι
27.261
Λέω αυτό που ισχύει! Έχεις ρουφήξει χύσια συνεχώς κι έχεις μικρό πουλί :)

Σου ειπα για τις κριτικές σου. Εσύ ήσουν που λύσαξες να σου στείλω φωτό της γκόμενας να τον παίξεις όπως κάνεις και με αυτές του tinder! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μπούστης είσαι? Δεν με έχει ρωτήσει άλλο ξανά. Πουσταριό μικροψώλης είσαι? Άρα παθητικός μόνο!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
δεν απαντας μωρη γαλαζια πουστριτσα εεε ?
εμ βεβαια αφου τον εχεις κανει πλαστελινη, πως να σου σηκωθει ?
ποσα χαπακια κουμπωνεις ρε ΠΙΝΑΤ για να σου μεγαλωσει κανα 3ποντο ?
απο 9 να παει 12 δηλαδη :2funny:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.062
Πόντοι
6.256
ξεκινανε με περιορισμους στους ανεμβολιαστους το σεπτεμβρη και το νοεμβρη θα εχουν περιορισμους σε ολους.
Εκει παει η δουλεια

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.609
Πόντοι
506
Το αφήγημα κατέρρευσε – Τελευταία πέθαναν 100 άτομα από covid 19 στο Ισραήλ, τα 71 ήταν εμβολιασμένα

oi διωξεις στην επιστημονικη κοινοτητα συνεχοζονται, οποιος λεει την αποψη του διωκεται απο ττη πολημενη δικαιοσυνη. Απο εκει που βληκε και η γατοφιλη.

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε τοποθέτηση του καθηγητή Φαρμακολογίας του ΑΠΘ

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Kαι πολύ άργησε ο εισαγγελέας. Εγώ απορώ τι περιμένουν στο ΑΠΘ να τον πετάξουν έξω με τις κλωτσιές τον τσαρλατάνο.
Φτιάχνει ματζουνια κ είναι τσαρλατάνος ;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.462
Πόντοι
27.261
Τ Σ Ι Ρ Κ Ο Λ Ι Κ Ι
ΜΟΝΙΜΟΣ ΒΛΑΚΟΠΑΓΚΙΤΗΣ.jpg

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Είσαι τόσο μαλάκας όσο και μικροτσούτσουνος :tooth:

Στο πρώτο ποστ εννοεί τον υποχρεωτικό εμβολιασμό το οποίο λένε ακριβώς το ίδιο όλες οι χώρες (του δυτικού κόσμου) και στο δεύτερο ποστ αναφέρει συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα (των υγειονομικών) που και πάλι όλες οι χώρες το ίδιο λένε :)

Άρα, για να συνοψίσουμε, είσαι ένας μικροτσούτσουνος αρχιμαλάκας κομπλεξικός, που σε γαμεί ο κούλης πρωί βράδυ (γι' αυτό και τόσο μένος, αλλά έτσι ΠΡΕΠΕΙ), προσπαθείς να κάνεις αντυπωλείτεφσοι αναρτώντας πούτσες και γίνεσαι ρεζίλας μέρα με την ημέρα! :tooth:

Aλλά έτσι πρέπει! Θα τρως κούλη στη μάπα για 30 χρόνια σκουπιδι :)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.462
Πόντοι
27.261

Στο πρώτο ποστ εννοεί τον υποχρεωτικό εμβολιασμό το οποίο λένε ακριβώς το ίδιο όλες οι χώρες (του δυτικού κόσμου) και στο δεύτερο ποστ αναφέρει συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα (των υγειονομικών) που και πάλι όλες οι χώρες το ίδιο λένε :)

Άρα, για να συνοψίσουμε, είσαι ένας μικροτσούτσουνος αρχιμαλάκας κομπλεξικός, που σε γαμεί ο κούλης πρωί βράδυ (γι' αυτό και τόσο μένος, αλλά έτσι ΠΡΕΠΕΙ), προσπαθείς να κάνεις αντυπωλείτεφσοι αναρτώντας πούτσες και γίνεσαι ρεζίλας μέρα με την ημέρα! :tooth:

?:cum:ετσι σε χυνω καθε μερα μπαρμπακλοουν... ετσι.
γιατι εκτος απο το δολωμα, δαγκωνεις και το καλαμι που εχει μπει στον βρωμοκωλο σου μαζι.
ρε ποσο γλεντι ακομα ρε νεοδημοκρατικε τιμημενε αρχιμαλακα... ποσο ?:2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Ninio

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
?:cum:ετσι σε χυνω καθε μερα μπαρμπακλοουν... ετσι.
γιατι εκτος απο το δολωμα, δαγκωνεις και το καλαμι που εχει μπει στον βρωμοκωλο σου μαζι.
ρε ποσο γλεντι ακομα ρε νεοδημοκρατικε τιμημενε αρχιμαλακα... ποσο ?:2funny:
Όσο είναι ο κούλης πάνω κι εσύ στα σκατά, εγώ είμαι ευτυχής!

Μάντεψε για πόσα χρόνια θα είναι έτσι!

Αρχιμαλάκα μικροψώλη μπούστη! :)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.925
Πόντοι
606

Έχεις καιρό να μας γράψεις κριτική από Μεταξουργείο. Τι περιμένεις, να πάει το κατουρημα στα 5 ευρώ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Έχεις καιρό να μας γράψεις κριτική από Μεταξουργείο. Τι περιμένεις, να πάει το κατουρημα στα 5 ευρώ?
Nα κι ο αρχιμαλάκας tomahawk που ούτε το Nick του δεν ξέρει να γράψει σωστά, που εμφανίζεται που και που για να πει την μαλακία του όπως πολλοί άλλοι έχοην βρει βήμα στο internet, να φάει τα χυσαμόλια στην μάπα και να το ρίξει στο "δεν ασχολούμαι μαζί σου", "σε λυπάμαι" και να φύγει με την ουρά στον κωλο (οχι κάτω από τα σκέλια) :)

Μέχρι την επόμενη φορά που θα έρθει και θα φάει τα χυσαμόλια του ο αρχιμαλάκας :tooth:

Καλή ώρα δηλαδή!!!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.462
Πόντοι
27.261
Όσο είναι ο κούλης πάνω κι εσύ στα σκατά, εγώ είμαι ευτυχής!

Μάντεψε για πόσα χρόνια θα είναι έτσι!

Αρχιμαλάκα μικροψώλη μπούστη! :)
χυνω εσενα ΚΑΙ το κουλι ρε...
αρχιμαλακα τιμημενε μπαρμπακλοουν ?:cum:

και θα σε γλενταω οποτε θελω εγω... ΜΟΝΟ !!!
:2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Κάνει και τέτοια μερακλίδικα ο κ. Μπαρμπυ πήδουλος;
Α, κι άλλος ένας μαλάκας που θέλει να κωλοτιφτεί κι αυτός όπως πριν λίγο καιρό! :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

χυνω εσενα ΚΑΙ το κουλι ρε αρχιμαλακα τιμημενε μπαρμπακλοουν?:cum:

και θα σε γλενταω οποτε θελω εγω... ΜΟΝΟ !!!
:2funny:
Δεν θα γλεντουσα στην θέση σου με τέτοιο καβλάκι! Θα ήμουν σε ένα φόρουμ και θα έσκουζα! :tooth:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.925
Πόντοι
606

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.462
Πόντοι
27.261

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μιλάμε για κλασσικό γύφτο μαλακά που τον διακατέχει το σύνδρομο του πλούσιου..
Aγγλικά ξέρεις tomahawk? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τι να γλεντησεις ρε νιονιο ΠΙΝΑΤ με τον αρακα σου ? :2funny:
μπαρμπαπηδουλας - σαντορινη.jpeg
Aυτή την φωτογραφία στην είχα ανεβάσει εγώ :)

Τόσο μαλάκας είσαι που αναπαράγεις αυτό που σου έστειλα?

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μαλάκα μεγάλη κατάντια όντως να είσαι μικροψώλης! Αράζεις σε φόρουμς 24/7 και βγάζεις το άχτι σου!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467
Α, κι άλλος ένας μαλάκας που θέλει να κωλοτιφτεί κι αυτός όπως πριν λίγο καιρό! :)

Θα με γαμήσεις και εμένα με τον κώλο σου, όπως με γάμησες και την προηγούμενη φορά; :)

Ρωτάω για να ξέρω να πάρω ενισχυμένες καπότες... και να βάλω και ένα μανταλάκι στη μύτη γιατί μου γεμίζεις την πούτσα με σκατό. :)

• Χαχα
Αντιδράσεις: LION7

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Θα με γαμήσεις και εμένα με τον κώλο σου, όπως με γάμησες και την προηγούμενη φορά; :)

Ρωτάω για να ξέρω να πάρω ενισχυμένες καπότες... και να βάλω και ένα μανταλάκι στη μύτη γιατί μου γεμίζεις την πούτσα με σκατό. :)

paparophilips_mpoustis.jpg

Κοίτα να δεις... δεύτερος που μου κωλοτρίβεται! Ρε δεν πας να κάνεις παρτουζα με τον μικροψώλη? Ενεργητικός θα είσαι κι αυτός παθητικός... ούτως ή άλλως δεν θα καταλάβεις τίποτα κι εσύ είσαι μαθημένη στα χοντρά τέτοια καριολίτσα που είσαι! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Πάντως ρε φίλε να μου την πέφτουν σε φόρουμ μπούστηδες, και μάλιστα σε φόρουμ μπουρδέλων... πάει πολύ!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom