kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.651
- Πόντοι
- 6.256
Μονο ο συψας ειναι καλοςΦτιάχνει ματζουνια κ είναι τσαρλατάνος ;
Μονο ο συψας ειναι καλοςΦτιάχνει ματζουνια κ είναι τσαρλατάνος ;
Όχι δεν έκαναν καθόλου λάθος παράθεση, απλά εσύ είσαι ηλίθιος και δεν το καταλαβες. Συγχωρείσαι γιατί είσαι μικροψώλης, we sympathizeεχει χασει τα αβγα και τα πασχαλια το μπαρμπακλοουνακι.
κανει αλλου παραθεσεις για αλλου.
μπουκεκακι τον εχουμε παει και δε ξερει ποια ψωλη να πρωτορουφιξει η μπαρμπαμπουστρα.
ομαδικο γλεντι και μπαρμπαπαρτουζα σημερα εχει το μενου.
ρε ποσο γαματη ειναι η σαντορινη τελικα
Το emoticon της μαλακίας το ρίχνω σε μαλάκες. Είχες κι εσύ την τιμή.
Το κλασσικό μου emoticon είναι αυτό:
Aλλά τόσο αρχιμαλάκας που είσαι, ούτε αυτό έχεις παρατηρήσει
Θείο δεν σε απείλησα..Α, έκλεισε το καρέ!
Ο άλλος αρχιμαλάκας τζιτζιφιόγκος που τόλμησε να με απειλήσει και μόλις έφαγε το χυσαμόλι του το έκανε γαργάρα κι έλεγε ότι θέλει να με δει για επαγγελματικούς λόγους!
Σωστά δεν τα λέω πουτανάκι τζιτζιφιόγκο?
Α, κατάλαβα! Τοκογλυφάκι? Κάνε πέρα ρε που θα μας πεις για δάνεια!!!!Είναι που μας έχεις αποστομώσει με τα ατράνταχτα επιχειρήματά σου.
Δίνω δάνεια με το αζημείωτο. Ενδιαφέρεσαι;
Κι έτσι πρέπει. Τράβα για τσισάκιαΚαλά. Μού έκανες τα μούτρα κρέας τώρα. Τρέχω να κάνω εμετό στην λεκάνη από την στεναχώρια μου.
Εγώ στηρίζω Γκίκα..Μονο ο συψας ειναι καλος
αφου ΕΣΥ εισαι η μπουστρα ρε αρχιμαλακα και κοιτας να μαζεβεις τις ψωλες ολονωνε, μη σου ξεφυγει καμιαΌχι δεν έκαναν καθόλου λάθος παράθεση, απλά εσύ είσαι ηλίθιος και δεν το καταλαβες. Συγχωρείσαι γιατί είσαι μικροψώλης, we sympathize
Ανέβασα το ποστ σου αμέσως μετά του άλλου αρχιμαλάκα για να δείξω ότι μου την πέφτουν μπούστηδες.
Το κατάλαβες τώρα?
Α, κατάλαβα! Τοκογλυφάκι? Κάνε πέρα ρε που θα μας πεις για δάνεια!!!!
Πάρε και λίγο ψολοχυμαΚι εσύ πιο μαλάκας και από το πως γράφεις το nickname σου... tomahawk!!!
Με απείλησες ξεκάθαρα απλά όπως όλες οι πουτανίτσες του πληκτρολογίου το παίζουν μαγκάκια πίσω από την οθόνη κι όταν σφίξουν τα γάλατα κλάνουν παντζάρια. Μια τέτοια πουτσανίτσα είσαι κι εσύ, άλλο αν θες να περάσεις τον εαυτό σου για γαμιά εδώ μέσαΘείο δεν σε απείλησα..
Εσύ χεατηκες και είπες αν πάθω κάτι θα φταις εσύ..
Κ εβριζες όπως ακριβώς έχεις μάθει από μικρό παιδάκι που σε πηδαγανε όλοι στην γειτονιά
Δεν έχω δάνεια πλέον ούτε χρειάζομαι. ΑΝ περιμένεις εμένα για πελάτη θα πεινασεις... εννοώ χειρότερα από τώραΑντελήφθην, δεν έχεις να αφήσεις ούτε χρυσό δόντι για ενέχυρο.
Σημάδεψε την μούρη σου και ρίχτα. Εξάλλου τον παίζεις που τον παίζεις... πιες τα κιόλαςΠάρε και λίγο ψολοχυμα
Εγώ στηρίζω ΓκίκαΜονο ο συψας ειναι καλος
Αγραμματε αν σε απειλούσα θα με είχες δώσει..Με απείλησες ξεκάθαρα απλά όπως όλες οι πουτανίτσες του πληκτρολογίου το παίζουν μαγκάκια πίσω από την οθόνη κι όταν σφίξουν τα γάλατα κλάνουν παντζάρια. Μια τέτοια πουτσανίτσα είσαι κι εσύ, άλλο αν θες να περάσεις τον εαυτό σου για γαμιά εδώ μέσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν έχω δάνεια πλέον ούτε χρειάζομαι. ΑΝ περιμένεις εμένα για πελάτη θα πεινασεις... εννοώ χειρότερα από τώρα
Ίσα ρε πουστάκι μικροψωλάκι που θες καλά και ντε να μάθεις αν μου σηκώνεται! Μπούστρα!!!αφου ΕΣΥ εισαι η μπουστρα ρε αρχιμαλακα και κοιτας να μαζεβεις τις ψωλες ολονωνε, μη σου ξεφυγει καμια
Βραδύστροφε, αν σε απειλούσαν στα αρχίδια μου!Αγραμματε αν με απειλούσαν θα με είχες δώσει..
Όπως κάνει πάντα..
Πάντως θα σε στηρίξω για μίστερ μαλακά 2021..
Όχι πως το έχεις ανάγκη..
Δεν υπάρχει 2η πιο εμετική επιλογη
Θείο πήρες το χάπι για τον προστάτη;Βραδύστροφε, αν σε απειλούσαν στα αρχίδια μου!
Αν συνέχιζες την απειλή σε μένα θα σε γαμούσα και το ξέρεις!
Τράβα μάθε να γράφεις
Πάλι θα γαμήσεις?Βραδύστροφε, αν σε απειλούσαν στα αρχίδια μου!
Αν συνέχιζες την απειλή σε μένα θα σε γαμούσα και το ξέρεις!
Τράβα μάθε να γράφεις
Δεν έχω δάνεια πλέον ούτε χρειάζομαι. ΑΝ περιμένεις εμένα για πελάτη θα πεινασεις... εννοώ χειρότερα από τώρα
ΠΙΝΑΤ, ποσα χαπακια παιρνεις μωρη παξιμαδιαρα για να παιξεις το φυστικουλη σου ?Ίσα ρε πουστάκι μικροψωλάκι που θες καλά και ντε να μάθεις αν μου σηκώνεται! Μπούστρα!!!
Και η μπάλα στην εξέδρα!Θείο πήρες το χάπι για τον προστάτη;
Η μπάλα στην εξέδρα #2.Πάλι θα γαμήσεις?
Θα πονέσει ο κωλος σου..
Kαι τρίτη μπάλα στην εξέδρα από τον μικροψώλη μπούστηΠΙΝΑΤ, ποσα χαπακια παιρνεις μωρη παξιμαδιαρα για να παιξεις το φυστικουλη σου ?
ποσα, θα μας πεις ?
τον κωλο σου τονε πλενεις καθολου η' με τα σκατουλακια στις κωλοτριχες πεφτεις ?
ε ρε γλεντι σημερα και παλι
Μάλλον είσαι μαλάκας γιατί εγώ τουλάχιστον δεν θέλω δάνεια. Άρα με μπερδεύεις με τους μπαρμπα-Θανάσηδες πελάτες σου. Άρα δεν νομιζω να ξέρεις να "διαβάζεις" τον πελάτη. Άρα μάλλον αποτυχημένος είσαι κι εδώ πουλάς φούμαρα...Να σε πληροφορήσω, πώς οι δουλειές μου πάνε καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Μετά την καταπίεση από την καραντίνα, όλοι οι κακόμοιροι Μπαρμπα θανάσηδες σαν και του λόγου σου, θέλουν να κάνουν τους Μπαρμπα Ωνάσηδες.
Σε λίγο θα πρέπει να αγοράσω και τρίτο χρηματοκιβώτιο για να βάζω τα "αμανάτια¨ και τις προσημειώσεις.