Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
εχει χασει τα αβγα και τα πασχαλια το μπαρμπακλοουνακι.
κανει αλλου παραθεσεις για αλλου.
μπουκεκακι τον εχουμε παει :2on1:και δε ξερει ποια ψωλη να πρωτορουφιξει η μπαρμπαμπουστρα.

ομαδικο γλεντι και μπαρμπαπαρτουζα σημερα εχει το μενου.
ρε ποσο γαματη ειναι η σαντορινη τελικα :2funny:
Όχι δεν έκαναν καθόλου λάθος παράθεση, απλά εσύ είσαι ηλίθιος και δεν το καταλαβες. Συγχωρείσαι γιατί είσαι μικροψώλης, we sympathize :)

Ανέβασα το ποστ σου αμέσως μετά του άλλου αρχιμαλάκα για να δείξω ότι μου την πέφτουν μπούστηδες.

Το κατάλαβες τώρα?

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467
Το emoticon της μαλακίας το ρίχνω σε μαλάκες. Είχες κι εσύ την τιμή.

Το κλασσικό μου emoticon είναι αυτό: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Aλλά τόσο αρχιμαλάκας που είσαι, ούτε αυτό έχεις παρατηρήσει :)

Καλά. Μού έκανες τα μούτρα κρέας τώρα. Τρέχω να κάνω εμετό στην λεκάνη από την στεναχώρια μου.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.553
Πόντοι
2.456
Α, έκλεισε το καρέ!

Ο άλλος αρχιμαλάκας τζιτζιφιόγκος που τόλμησε να με απειλήσει και μόλις έφαγε το χυσαμόλι του το έκανε γαργάρα κι έλεγε ότι θέλει να με δει για επαγγελματικούς λόγους!

Σωστά δεν τα λέω πουτανάκι τζιτζιφιόγκο? :wink:
Θείο δεν σε απείλησα..
Εσύ χεστηκες και είπες αν πάθω κάτι θα φταις εσύ..
Κ εβριζες όπως ακριβώς έχεις μάθει από μικρό παιδάκι που σε πηδαγανε όλοι στην γειτονιά

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Είναι που μας έχεις αποστομώσει με τα ατράνταχτα επιχειρήματά σου. :)

Δίνω δάνεια με το αζημείωτο. Ενδιαφέρεσαι;
Α, κατάλαβα! Τοκογλυφάκι? Κάνε πέρα ρε που θα μας πεις για δάνεια!!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλά. Μού έκανες τα μούτρα κρέας τώρα. Τρέχω να κάνω εμετό στην λεκάνη από την στεναχώρια μου.
Κι έτσι πρέπει. Τράβα για τσισάκια :)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.475
Πόντοι
27.261
Όχι δεν έκαναν καθόλου λάθος παράθεση, απλά εσύ είσαι ηλίθιος και δεν το καταλαβες. Συγχωρείσαι γιατί είσαι μικροψώλης, we sympathize :)

Ανέβασα το ποστ σου αμέσως μετά του άλλου αρχιμαλάκα για να δείξω ότι μου την πέφτουν μπούστηδες.

Το κατάλαβες τώρα?

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
αφου ΕΣΥ εισαι η μπουστρα ρε αρχιμαλακα και κοιτας να μαζεβεις τις ψωλες ολονωνε, μη σου ξεφυγει καμια :2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Θείο δεν σε απείλησα..
Εσύ χεατηκες και είπες αν πάθω κάτι θα φταις εσύ..
Κ εβριζες όπως ακριβώς έχεις μάθει από μικρό παιδάκι που σε πηδαγανε όλοι στην γειτονιά
Με απείλησες ξεκάθαρα απλά όπως όλες οι πουτανίτσες του πληκτρολογίου το παίζουν μαγκάκια πίσω από την οθόνη κι όταν σφίξουν τα γάλατα κλάνουν παντζάρια. Μια τέτοια πουτσανίτσα είσαι κι εσύ, άλλο αν θες να περάσεις τον εαυτό σου για γαμιά εδώ μέσα :wink:

Αντελήφθην, δεν έχεις να αφήσεις ούτε χρυσό δόντι για ενέχυρο. :)
Δεν έχω δάνεια πλέον ούτε χρειάζομαι. ΑΝ περιμένεις εμένα για πελάτη θα πεινασεις... εννοώ χειρότερα από τώρα :)

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.553
Πόντοι
2.456
Μονο ο συψας ειναι καλος
Εγώ στηρίζω Γκίκα
Με απείλησες ξεκάθαρα απλά όπως όλες οι πουτανίτσες του πληκτρολογίου το παίζουν μαγκάκια πίσω από την οθόνη κι όταν σφίξουν τα γάλατα κλάνουν παντζάρια. Μια τέτοια πουτσανίτσα είσαι κι εσύ, άλλο αν θες να περάσεις τον εαυτό σου για γαμιά εδώ μέσα :wink:

Δεν έχω δάνεια πλέον ούτε χρειάζομαι. ΑΝ περιμένεις εμένα για πελάτη θα πεινασεις... εννοώ χειρότερα από τώρα :)
Αγραμματε αν σε απειλούσα θα με είχες δώσει..
Όπως κάνει πάντα..
Πάντως θα σε στηρίξω για μίστερ μαλακά 2021..
Όχι πως το έχεις ανάγκη..
Δεν υπάρχει 2η πιο εμετική επιλογη

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
αφου ΕΣΥ εισαι η μπουστρα ρε αρχιμαλακα και κοιτας να μαζεβεις τις ψωλες ολονωνε, μη σου ξεφυγει καμια :2funny:
Ίσα ρε πουστάκι μικροψωλάκι που θες καλά και ντε να μάθεις αν μου σηκώνεται! Μπούστρα!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Αγραμματε αν με απειλούσαν θα με είχες δώσει..
Όπως κάνει πάντα..
Πάντως θα σε στηρίξω για μίστερ μαλακά 2021..
Όχι πως το έχεις ανάγκη..
Δεν υπάρχει 2η πιο εμετική επιλογη
Βραδύστροφε, αν σε απειλούσαν στα αρχίδια μου! :)
Αν συνέχιζες την απειλή σε μένα θα σε γαμούσα και το ξέρεις! :)

Τράβα μάθε να γράφεις :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.553
Πόντοι
2.456

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.352
Πόντοι
606

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467

Να σε πληροφορήσω, πώς οι δουλειές μου πάνε καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Μετά την καταπίεση από την καραντίνα, όλοι οι κακόμοιροι Μπαρμπα θανάσηδες σαν και του λόγου σου, θέλουν να κάνουν τους Μπαρμπα Ωνάσηδες.

Σε λίγο θα πρέπει να αγοράσω και τρίτο χρηματοκιβώτιο για να βάζω τα "αμανάτια¨ και τις προσημειώσεις. :)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.475
Πόντοι
27.261
Ίσα ρε πουστάκι μικροψωλάκι που θες καλά και ντε να μάθεις αν μου σηκώνεται! Μπούστρα!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ΠΙΝΑΤ, ποσα χαπακια παιρνεις μωρη παξιμαδιαρα για να παιξεις το φυστικουλη σου ?
ποσα, θα μας πεις ?
τον κωλο σου τονε πλενεις καθολου η' με τα σκατουλακια στις κωλοτριχες πεφτεις ?
ε ρε γλεντι σημερα και παλι :2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Θείο πήρες το χάπι για τον προστάτη;
Και η μπάλα στην εξέδρα!

Εσύ για την μαλακία πήρες? :)

Πάλι θα γαμήσεις?
Θα πονέσει ο κωλος σου..
Η μπάλα στην εξέδρα #2.

Εσένα πονάει ήδη tomahawk!!! :tooth: :tooth: :tooth:

ΠΙΝΑΤ, ποσα χαπακια παιρνεις μωρη παξιμαδιαρα για να παιξεις το φυστικουλη σου ?
ποσα, θα μας πεις ?
τον κωλο σου τονε πλενεις καθολου η' με τα σκατουλακια στις κωλοτριχες πεφτεις ?
ε ρε γλεντι σημερα και παλι :2funny:
Kαι τρίτη μπάλα στην εξέδρα από τον μικροψώλη μπούστη :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Να σε πληροφορήσω, πώς οι δουλειές μου πάνε καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Μετά την καταπίεση από την καραντίνα, όλοι οι κακόμοιροι Μπαρμπα θανάσηδες σαν και του λόγου σου, θέλουν να κάνουν τους Μπαρμπα Ωνάσηδες.

Σε λίγο θα πρέπει να αγοράσω και τρίτο χρηματοκιβώτιο για να βάζω τα "αμανάτια¨ και τις προσημειώσεις. :)
Μάλλον είσαι μαλάκας γιατί εγώ τουλάχιστον δεν θέλω δάνεια. Άρα με μπερδεύεις με τους μπαρμπα-Θανάσηδες πελάτες σου. Άρα δεν νομιζω να ξέρεις να "διαβάζεις" τον πελάτη. Άρα μάλλον αποτυχημένος είσαι κι εδώ πουλάς φούμαρα...

Τι να κάνουμε...

Στ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom