Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Το χρόνου κουλης τσαο μπαμπινο τωρα τι 30 τσαμπουνας ουτε ππυ ξερω.
Δεν ξέρω αν θα είσαι εδώ του χρόνου για να σε ξεροχύσω πάλι μετά τις εκλογές όπως και το 2019 :)

Εγω δεν ξερω κανενα που του σηκωνεται και παιρνει λεβιτρα,εσυ θειτσο ομως τα καταπινεις αμασητα.
Άστα μεγάλε, ο παπαροφίλιπς είναι ένα μικροτσούτοσυνο πουστάκι. Κοίτα πέσιμο!

paparophilips_mpoustis.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Όχι.

Εσύ όταν πουλάς νταηλίκι και τρώς νταβανόπροκα στην κωλότρυπα, παίρνεις κάνα χαρτζηλίκι? :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αποτυχημένε μαλάκα! Χτύπησα διάνα κι άρχισες τα μπινελίκια!

Πολύ γουστάρω που είσαι αποτυχημένος μαλάκας, το αξίζεις πραγματικά :)

Ευτυχώς που αντιλαμβάνεσαι πως ο μόνος επιτυχημένος μαλάκας που υπάρχει εδώ είσαι εσύ. :)

Προσπαθήσαμε, αλλά αποτύχαμε παταγωδώς. Άλλωστε ποιός μπορεί να σταθεί μπροστά στο δικό σου ταλέντο ; :)

Πάλι καλά όμως που το αναγνωρίζεις. Είναι ένα μεγάλο βήμα. :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εχω καβατζα θειτσο μην φοβάσαι,τα ειχε κλείσει ο κουλης σου 10 μηνες
Έχεις καβάτζα από τα χυσαμόλια μου? Λογικό... είχες φάει άπειρα τον Ιούλιο του 2019. Και να σου τελειώνουν όμως μην ανησυχείς, έρχονται νέα φρέσκα!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ευτυχώς που αντιλαμβάνεσαι πως ο μόνος επιτυχημένος μαλάκας που υπάρχει εδώ είσαι εσύ. :)

Προσπαθήσαμε, αλλά αποτύχαμε παταγωδώς. Άλλωστε ποιός μπορεί να σταθεί μπροστά στο δικό σου ταλέντο ; :)

Πάλι καλά όμως που το αναγνωρίζεις. Είναι ένα μεγάλο βήμα. :)
Ξέρεις που γράφω την άποψη κάτι αποτυχημένων ηλιθίων του internet? Ξέρεις σίγουρα :)

Κι εσύ είσαι ένας από αυτούς. Γιατί έτσι πρέπει :)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.491
Πόντοι
27.261
Θα έχεις ΝΔ για 30 χρόνια, τα είπαμε αυτά! 30 χρόνια σύφιλης για σένα. Γιατί έτσι ΠΡΕΠΕΙ :)

Εγώ? Εσύ με ρώταγες παθιασμένα αν μου σηκώνεται ρε μπούστρα! :tooth: :tooth: :tooth:

Έχω απαντήσει εδώ και χρόοοοοονια! Εσύ δεν έχεις απαντήσει όπως κι οι περισσότεροι αποτυχημένοι μαλάκες εδώ μέσα :)
απο τα χυσια που σε ποτιζω καθε μερα ολη μερα, δε βλεπεις ουτε τη μυτη σου για να διαβασεις πουστριγκο και γραφεις τις ιδιες μαλακιες :cum:
σου εχω απαντησει πριν 2 βδομαδες πανω στην τραμπαλα που σε γαμαγα τοτε :fuck1:
εσυ για να ΜΗΝ απαντας , μαλλον για συγγρου σε βλεπω :effemine:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.091
Πόντοι
6.256

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.932
Πόντοι
606
Μην ξενυχτήσεις δεν θα μπορείς το πρωί να πας στο γραφείο..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τύπε εσύ τον καλέσες στο μαγαζί σου;
Ναι εγώ. Έχω καλέσει κόσμο από εδώ μιας και όπως έχω ξαναγράψει δεν κρύβομαι από κανένα και για κανένα λόγο. Και ο Άγιος έχει έρθει. Παλιά μέλη όπως gabadoo, aisthsh, easyrider77, nick trive, blizardeye, lalakukakis, stratigos, stype και άλλοι που βαριέμαι να γράφω.Ο συγκεκριμένος αποκλείεται να έρθει γιατί ντρεπεται για τον εαυτό του..

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.491
Πόντοι
27.261
Έχεις καβάτζα από τα χυσαμόλια μου? Λογικό... είχες φάει άπειρα τον Ιούλιο του 2019. Και να σου τελειώνουν όμως μην ανησυχείς, έρχονται νέα φρέσκα!
ρε ποσα χαπια κατεβαζεις ρε αρχιμαλακα για να σου σηκωθει το φυστικουλι σου και να το παιξεις, θα μας πεις ?

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Ninio

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.287
Πόντοι
2.456
Ναι εγώ. Έχω καλέσει κόσμο από εδώ μιας και όπως έχω ξαναγράψει δεν κρύβομαι από κανένα και για κανένα λόγο. Και ο Άγιος έχει έρθει. Παλιά μέλη όπως gabadoo, aisthsh, easyrider77, nick trive, blizardeye, lalakukakis, stratigos, stype και άλλοι που βαριέμαι να γράφω.Ο συγκεκριμένος αποκλείεται να έρθει γιατί ντρεπεται για τον εαυτό του..
Τυπε ξέχασες να τού πεις πως βάζεις τα εισιτήρια μαζί με τον καφέ που θα κεράσεις..
:confused::confused::confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Ξέρεις που γράφω την άποψη κάτι αποτυχημένων ηλιθίων του internet? Ξέρεις σίγουρα :)

Κι εσύ είσαι ένας από αυτούς. Γιατί έτσι πρέπει :)

Είσαι τόσο υπερφίαλος που ούτε καν έχει περάσει από το πίτουρο που έχεις στην θέση του εγκεφάλου, πως το ίδιο ισχύει από την πλευρά μου και για εσένα.

Κατά τα άλλα συνέχισε να ζεις με τις αυταπάτες σου, για να μην βάλεις το δάκτυλο στον κώλο σου και αυτοκτονήσεις. :)

Δεν θα σε ενοχλήσω ξανά για σήμερα. Θα σε αφήσω να πεις εσύ την τελευταία κουβέντα, γιατί την έχεις πολύ ανάγκη όπως όλα τα δαρμένα πιτσιρίκια, που πρώτα πουλάνε μούρη, τις τρώνε, και κατόπιν όταν ο αντίπαλος απομακρυνθεί εντελώς, σκουπίζουν τα μυξοκλάματά τους, και απειλούν θεούς και δαίμονες. :)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.491
Πόντοι
27.261
θα ερθει με την οπισθεν κλασσικα, γιατι μονο αυτη εχει μονιμως κουμπωμενη στο σασμαν :effemine:
τι μαγαζι εχεις αν επιτρεπεται ?

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.932
Πόντοι
606

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.491
Πόντοι
27.261
Αν δεν ειχε λαδακι δεν το παιζε ηταν νομος για το θειτσο
βρηκα τη φωτο στην παραλια της μυκονου με τις κοτρωνες :tooth:
εχει παρει και μια ξεμπαρκη στα 50 μετρα και τη νομιζει για μωρο του, ενω ξερει πολυ καλα οτι ΤΑ μονα μωρα του, ειναι οι 2 παλαμες που εχει.
ρε τι μπαγλαμολεβιες ειναι αυτος λεμε :2funny:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.491
Πόντοι
27.261
Που ειναι το πεσιμο ρε χαζοβιολη?
Εγω δεν σε ρωταω γιατι θυμαμαι τοτε που το δηλωνες οτι μονο με λεβιτρα.
Ακομα θυμάμαι και την φαση που εβαζες μπειμπι οιλ στο χερι το λεγες λαδακι και τραβαγες μαλακιουλα.
σιγουρακι εχει γαμησει πεπονια και μπιφτεκακια :tooth:

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Τύπος φιλικά στο λέω, δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει προσδόκιμο ζωής και ότι ορίζεται προσδόκιμο σε κάθε ηλικία χωριστά.

Για την Ελλάδα στα 80 έτη αν θυμάμαι καλά είναι 8-9. Αυτό σημαίνει ότι για όσους φθάνουν στα 80, οι μισοί θα πεθάνουν μετά τα 89.
Αρκεί που ξέρεις εσύ, δεν πειράζει

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εξαφανιζολ ο θειτσος δεν αντεξε πρεσαρισμα εσπασε μεσα σε λιγα λεπτα.
Ε ρε γελια ο θειτσος εφαγε ηττα γερη
Τι εξαφανιζόλ ρε παπαρίδη? Απαντούσα προσωπικά σε 5-6 από εσάς (ή δεν ξέρω γω πόσοι ήσασταν!) και ξαφνικά αρχίσατε να μιλάτε μεταξύ σας για μένα. :tooth:

Οπότε.... μόνο και μόνο από αυτό καταλαβαίνεις ποιοι άρπαξαν τα χυσαμόλια! Mε τις υγείες σας! :tooth:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Η πιγκουινα,εεε Παγώνη,ελαλησε...

Χριστούγεννα γιοκ...την γάμησε ποτέ αυτήν κανένας αναρωτιέμαι;

Stories

Νέο!