Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.516
Πόντοι
27.261
Τι εξαφανιζόλ ρε παπαρίδη? Απαντούσα προσωπικά σε 5-6 από εσάς (ή δεν ξέρω γω πόσοι ήσασταν!) και ξαφνικά αρχίσατε να μιλάτε μεταξύ σας για μένα. :tooth:

Οπότε.... μόνο και μόνο από αυτό καταλαβαίνεις ποιοι άρπαξαν τα χυσαμόλια! Mε τις υγείες σας! :tooth:
5-6 ψωλες αρμεξε πριν, μολις τελειωσε τη βραδυνη :jerking:ο αρχιμπαρμπαμαλακας και γυρισε για επιδορπιο. καβλωσες με την κριτικη μου ρε μπουσταρχε η' σου τελειωσανε τα χαπακια και εμεινες να κοιτας το μπιζελακι σου σα θλιμμενη κομποστα ?
ελα καληνυχτα τσαρλατανε πουστριγκο ? , αρκετα σε χυσαμε και σημερα.:2on1:
πανε πλυνε την κωλοτρουπιδα σου γιατι εισαι και σκατιαρα... και νανι.
αυριο παλι με το καλο για το μεροκαματο:fuck1:
τερμα το γλεντι για σημερα :2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
5-6 ψωλες αρμεξε πριν, μολις τελειωσε τη βραδυνη :jerking:ο αρχιμπαρμπαμαλακας και γυρισε για επιδορπιο.
Σας γαμούσα έναν έναν μέχρι που αρχίσατε να μιλάτε μεταξύ σας. Αυτό αρκεί :)

καβλωσες με την κριτικη μου ρε μπουσταρχε η' σου τελειωσανε τα χαπακια και εμεινες να κοιτας το μπιζελακι σου σα θλιμμενη κομποστα ?
Πάλι για το πόσο χοντρό και μεγάλο τον έχεις να διαβάζω? :) Μικροψωλάκη :)

ελα καληνυχτα τσαρλατανε πουστριγκο ? , αρκετα σε χυσαμε και σημερα.:2on1:
πανε πλυνε την κωλοτρουπιδα σου γιατι εισαι και σκατιαρα... και νανι.
Όντως ρουφήξατε καλά και οι 5-6 πόσοι ήσασταν! Πρώτη φορά με τόση πλέμπα μαζί :)

αυριο παλι με το καλο για το μεροκαματο:fuck1:
τερμα το γλεντι για σημερα :2funny:
Τράβα παίξε το γαρίδι σου :)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.516
Πόντοι
27.261
Σας γαμούσα έναν έναν μέχρι που αρχίσατε να μιλάτε μεταξύ σας. Αυτό αρκεί :)

Πάλι για το πόσο χοντρό και μεγάλο τον έχεις να διαβάζω? :) Μικροψωλάκη :)

Όντως ρουφήξατε καλά και οι 5-6 πόσοι ήσασταν! Πρώτη φορά με τόση πλέμπα μαζί :)

Τράβα παίξε το γαρίδι σου :)
τι να γαμησεις ρε μπαγλαμαδακο, με το μπιζελοφασολακι σου ?
ουτε τη χουφτα σου δε μπορεις να γαμησεις.
ελα πανε πεσε, να παρεις δυναμεις για την πρωϊνη με την ανατολη και σε γλενταω αυριο παλι....
ΑΝ ΘΕΛΩ :2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
τι να γαμησεις ρε μπαγλαμαδακο, με το μπιζελοφασολακι σου ?
Οbsessed και με το γαμήσι είσαι επειδή έχεις μικρό πουλάκι? :)
Φάγατε καλά σήμερα πάντως και το ρίξατε στο chit chat μεταξύ σας! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ουτε τη χουφτα σου δε μπορεις να γαμησεις.
Ούτε εσυ... με τίποτα! Τα 2 δαχτυλάκια μόνο!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ελα πανε πεσε, να παρεις δυναμεις για την πρωϊνη με την ανατολη και σε γλενταω αυριο παλι....
ΑΝ ΘΕΛΩ :2funny:
Θες δε θες τον έχεις μικρό! :dancing:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.516
Πόντοι
27.261
Οbsessed και με το γαμήσι είσαι επειδή έχεις μικρό πουλάκι? :)
Φάγατε καλά σήμερα πάντως και το ρίξατε στο chit chat μεταξύ σας! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Ούτε εσυ... με τίποτα! Τα 2 δαχτυλάκια μόνο!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Θες δε θες τον έχεις μικρό! :dancing:
καλα καλα, πανε πεσε τωρα μη χασεις την ανατολη και σε γλενταω αυριο παλι... ΑΝ ΘΕΛΩ λεω.
κανε ντουζακι να φυγουν οι χυσαμολες που σε λουσαμε πριν λιγο και τρεχουν μεχρι τις καλτσες σου και πλυνε και την κωλοτρουπιδα σου, γιατι εισαι και βρωμερη κωλοπουστρα επισης.
επισης περιμενω να μου πεις τι επαγγελμμα κανεις και να ανεβασεις φωτος με ονοματα, οπως εγω..
εσυ συνεχιζεις ακομα αβαβα και κωλοτριψιμο.
ρε το γιδι πηγε σαντορινη για να το γλενταμε με ανατολη και δυση ολη μερα απο το μπου.κομ :2funny:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
Πολύ καλά τα είπε ο Αρβανίτης, δύο ερμηνείες υπάρχουν αν συνεχιστούν οι αυξητικές τάσεις στην θνησιμότητα του πληθυσμού. Αν δεν συνεχιστούν τότε ήταν κάτι τυχαίο, όσο πιο μεγάλο το χρονικό διάστημα, τόσο πιο αξιόπιστη η στατιστική, θα το δούμε του χρόνου.
Τον περασμένο Νοε ο ψεκας Ιωαννίδης τα είχε πει αυτά, η '' κορονοποιηση'' του ΕΣΥ θα αυξήσει την θνησιμότητα στο γενικό πληθυσμό. Αλλά τι να μας πει ο ψεκας, με μέσον πήγε στον Stanford!!!!
παρά την παράθεση τα παρακάτω δεν αποτελούν απάντηση σε σένα ούτε στον Σαββα καθώς δεν έχει νόημα , αλλά όπως είπε και ο Μπόκολος πιθανόν να διαβάζουν το νήμα και άλλοι που μπορεί να τους ενδιαφέει η πραγματικότητα και όχι τα ψεκασμένα ή ιδιοτελή "πιστεύω" ειδικών και μη, εντός και εκτός φόρουμ

είχες γράψει "Εγώ σας είπα ότι η θνησιμότητα αυξήθηκε το τρίμηνο Μαρ-Μάι κατά 15% σε σχέση με το αντίστοιχο του 2020. Τι εξήγηση δίνεις εσύ γι'αυτο;"
αν ρίξει κάποιος μια ματιά στο https://www.worldometers.info/coronavirus/country/greece/ θα δει το παρακάτω διάγραμμα
Worldmeter Greece.jpg

Το παραπάνω είναι η πραγματικότητα, αυτό που συνέβει και καταγράφηκε όλο αυτό τον καιρό που πέρασε, και δείχνει μια σαφή αιτία, κάτι που έγινε το Μαρ-Μαιο του '21 και όχι το αντίστοιχο διάστημα του '20.
Φυσικά όποιος θέλει μπορεί να παρουσιάσει στοιχεία που να δείχνουν άλλη αιτία (στοιχεία λέμε όχι εικασίες). Πχ. υπάρχουν σάιτ που δείχνουν θανάτους από διάφορες αιτίες ανά έτος, αν υπάρχει άλλη αιτία θα φαίνεται εκεί. Ας μπουν λοιπόν εδώ τα πιθανά αυτά στοιχεία να τα δούμε και μεις. Ή να τα ζητήσουμε από αυτόν τον Αρβανίτη :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
καλα καλα, πανε πεσε τωρα μη χασεις την ανατολη και σε γλενταω αυριο παλι... ΑΝ ΘΕΛΩ λεω.
Ναι, όταν κολλήσεις πιάσε κουβέντα πάλι μικροψωλάκη :)

κανε ντουζακι να φυγουν οι χυσαμολες που σε λουσαμε πριν λιγο και τρεχουν μεχρι τις καλτσες σου και πλυνε και την κωλοτρουπιδα σου, γιατι εισαι και βρωμερη κωλοπουστρα επισης.
Άσε ρε πουστάκι, εκδηλώθηκες με το να ζητάς μανιωδώς να μάθεις αν μου σηκώνεται! Όξω μπούστη απ' την παράγκα, φτου ρε!!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

επισης περιμενω να μου πεις τι επαγγελμμα κανεις και να ανεβασεις φωτος με ονοματα, οπως εγω..
εσυ συνεχιζεις ακομα αβαβα και κωλοτριψιμο.
Έχω πει τι επάγγελμα κάνω, έχω ανεβάσει μισθοδοσίες, κήπους, πτυχία, μέχρι και ταυτοτητα κάποια στοιχεία! Ρώτα αυτά τα χυμένα ζωάδια που ήταν το απόγευμα εδώ να σε κατατοπίσουν! :tooth: :tooth: :tooth:

Αντιθέτως, για σένα δεν έχω δει τίποτα απολύτως :)

ρε το γιδι πηγε σαντορινη για να το γλενταμε με ανατολη και δυση ολη μερα απο το μπου.κομ :2funny:
Έφαγες καλά τότε και συφιλιάστηκες με τα βίντεο μπουστάκο ε? :tooth: :tooth:

Έτσι ΠΡΕΠΕΙ! Εγω Σαντορίνη κι εσύ ΨΗΝΟΣΟΥΝ παλιόπουστα με 45αρια!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.516
Πόντοι
27.261
Ναι, όταν κολλήσεις πιάσε κουβέντα πάλι μικροψωλάκη :)

Άσε ρε πουστάκι, εκδηλώθηκες με το να ζητάς μανιωδώς να μάθεις αν μου σηκώνεται! Όξω μπούστη απ' την παράγκα, φτου ρε!!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Έχω πει τι επάγγελμα κάνω, έχω ανεβάσει μισθοδοσίες, κήπους, πτυχία, μέχρι και ταυτοτητα κάποια στοιχεία! Ρώτα αυτά τα χυμένα ζωάδια που ήταν το απόγευμα εδώ να σε κατατοπίσουν! :tooth: :tooth: :tooth:

Αντιθέτως, για σένα δεν έχω δει τίποτα απολύτως :)

Έφαγες καλά τότε και συφιλιάστηκες με τα βίντεο μπουστάκο ε? :tooth: :tooth:

Έτσι ΠΡΕΠΕΙ! Εγω Σαντορίνη κι εσύ ΨΗΝΟΣΟΥΝ παλιόπουστα με 45αρια!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
δεν εχεις δει τιποτα, γιατι απλα δε ξεφτυλιζομαι σαν και σενα εδω μεσα ρε ΥΠΕΡΝΑΥΑΓΙΟ.
μην τα ξαναλεω και εγω, περι γυναικας-χωρισμου-αλβανου κτλπ.
οπως ειδες, τιποτα απο αυτα δεν εχω αναφερει.
εγω παω τσαρκες, κανω ενημερωσεις, γαμαω, γραφω αναλυτικες κριτικες, ανεβαζω και καμια φωτο απο γκομενες που δεν εχουν θεμα, κανω χαβαλε και εκει που πρεπει ειμαι σοβαρος ΒΛΑΚΑ.
εσενα απλα σε ποτιζω για την πλακα μου και εχεις βραχυκυκλωσει γι'αυτο το λογο.
επειδη δε ξερεις τι να μου πεις και τι να μου γραψεις σα στοιχειο εναντια μου ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΤΙΜΗΜΕΝΕ.
κανε ενα ρΙφρες λοιπον τι σκατα επαγγελμα κανεις, για να δουμε τι ποσα βγαζεις απο εκει και τι ποσα απο τη συγγρου και απο τις βραδυνες σου εξορμησεις.
προσωπικα δε ξερω κανεναν, οπως ξερουν εσενα ολοι και σε χυνουν στη μαπα.
μεταξουργειο ξερω οτι πας και τα ακουμπας σε γυφτακια, αλλα και στον ακουμπανε κατι πακιστανοπαιδα.
τα αλλα πεσμου που καυχιεσαι για να σχηματισω μια ολοκληρωτικη εικονα για το ΠΟΣΟ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΝΑΥΑΓΙΟ εισαι τοσα χρονια και θα ειμαστε κομπλε μετα.
για να σε δω θα μου πεις η' παλι αβαβα κοκοκο ?

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ελα παραδεξου εκανες την παπια μολις ειδες τα δυσκολα.
Καταλαβες οτι θα τρώγες τρελο πηδημα σήμερα και βρηκες την δικαιολογια να πεις πως ταχα μας αφησες να κανουμε διαλογο μεταξι μας.
Ποσο αλλο θα ξεφτιλιζεσαι ρε θειτσο
Χαχαχαχαχ
Ζαν κρατά ακόμη αυτός ο κλώνος σου

Ε ρε και μπει ο μέγας PX

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
Το προσδόκιμο ζωής στον Δυτικό κόσμο είναι τα 80 με 83 έτη. Όταν στην επιδημιολογια, η οποία είναι καθαρά μαθηματικά-στατιστική μέσα στη ιατρική επιστημη, αξιολογεις τον θάνατο ενός 79 χρόνου τότε μιλάμε ότι χάσαμε 1-4 ανθρωποέτη, αν πεθάνει ένας 20χρονος, πχ από τροχαίο, τότε χάνεις 60 ανθρωποέτη. Δηλαδή η αξία ενός 20χρονου ισοδυναμεί, αν μπορούμε να το πούμε αυτό, με 30 80χρονους.
Το "πρώτα η ανθρώπινη ζωή
" σαν μότο της κυβέρνησης"είναι σωστό, αλλά δεν εφαρμόζεται σωστά στην προκειμένη περίπτωση της πανδημίας, όχι στην Ελλάδα μόνο, αλλά σε όλο τον Δυτικό κόσμο. Άνθρωποι είναι και νεότεροι 50αρηδες, 40νταρηδες κλπ οι οποίοι θα τύχουν ελλειπους υγειονομικής περίθαλψης λόγω της κορονοποιησης του ΕΣΥ.
Τελος εκλιπαρώ κάποιον να μου υποδείξει μια μελέτη που έχει γίνει για τα υπέρ και τα κατά του lockdown, του 6μηνου εγκλεισμου που υπέστησαν οι Έλληνες τον τελευταίο χρόνο....
αυτό με τη χρήση του προσδόκιμου είναι μια σοφιστεία που σας έχει βολέψει στο αφήγημα "έτσι κι΄αλλιώς θα πέθαιναν". Αλλά δεν παει έτσι, σου τα είπαν και ο αλεξ και ο Κινκς.
τον ασθενή που έχεις μπροστά σου και όχι ως στατιστικό νούμερο δεν μπορείς να ξέρεις εκ των προτέρων πότε θα πέθαινε αν δεν ήταν ο κορώνας (εκτός και αν είναι πχ. καρκινοπαθής με ένα μήνα ζωής).

πχ. αρκετοί από τη γενιά του πατέρα μου (και ο ίδιος) πήγαν αρκετά πάνω από τα 90 (οι δύο τελευταίοι συνεχίζουν ακόμη προς τα 100). Αν αυτούς τους είχε βρει ο κορώνας στα 80 τους και τους ξέκανε τότε με τη δική σου λογική θα λέγαμε σιγά το κακό αφού με το προσδόκιμο που επικαλείσαι θα χάνονταν 2-3 έτη για τον καθένα. Βλέπεις κάποιο λάθος εδώ ;

μανιωδώς ψεκασμένοι και λοιποί "αρνητές" ψάχνετε να βρείτε πως θα βολέψετε την πραγματικότητα στο δικό σας αφήγημα , ίσως κάποια στιγμή να αρχίζατε να κάνετε το αντίστροφο ;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ας μπει ρε λουθερ τον περιμενω μ ανοιχτές αγκαλες.
Βλέπεις ειμαι ηρεμος ακομα και κραταω επιπεδο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ψιτττ εδω ειμαι μπουλη.
Σκαψε λακο και κρύψου.
Πιστεύω αν δηλώσεις ότι έκανες λάθος στα σχόλια που έγραψες για τον Μαρινάκη (όταν σε είχα ρωτήσει) θα παραμείνεις

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τύπος φιλικά στο λέω, δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει προσδόκιμο ζωής και ότι ορίζεται προσδόκιμο σε κάθε ηλικία χωριστά.

Για την Ελλάδα στα 80 έτη αν θυμάμαι καλά είναι 8-9. Αυτό σημαίνει ότι για όσους φθάνουν στα 80, οι μισοί θα πεθάνουν μετά τα 89.
Αυτο με το "προσδοκιμο ζωης" προσωπικα με μπερδευει λιγο.
Ας πουμε το 1970, ενας σαρανταρης (γεννημενος το 1930 δηλαδη) ακουγε οτι το προσδοκιμο ζωης ειναι καπου στα 70 χρονια, αρα θα πεθανει καπου στο 2000.
Το 2000, οταν εφτασε 70, του ειπαν οτι το προσδοκιμο ειναι στα 80. Το 2010, οταν εφτασε 80, του ειπαν οτι το προσδοκιμο ειναι 82-83.

Και ρωτω. Εγω ας πουμε σημερα ειμαι 50.
Και ακουω οτι το προσδοκιμο ειναι καπου στα 84-85.
Οταν φτασω στα 70 ποσο θα ειναι?

Για να μην πουμε για εναν 20αρη σημερα, τι προσδοκιμο εχει "κανονικα". 100 τουλαχιστον?

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
Nαι, εντάξει όλα αυτά, αλλά η ερώτηση ήταν αν ο μελετητής που προτείνει την παύση των εμβολιασμών είναι οικονομολόγος.
Τέτοιες μαλακίες έγραφαν κάποιοι και για το Ισραήλ και τελικά τα στοιχεία αποδείχτηκαν μουσαντένια.
Βάζω στοίχημα το αμάξι μου ότι το ίδιο συμβαίνει και εδώ με τον "δόκτορα".

η γνώμη μου σχετικά με όσα πόσταραν makhswrx και madrach (σελ. 3753 )είναι πως χρησιμοποιούν τα στατιστικά όπως τους βολεύει, όπως έλεγε και ένα βιβλίο που είχε προτείνει ο μέγας Λαρδάκης "how to lie with statistics".

1. από το λινκ του banking news που έβαλε ο madrach για το Ισραήλ αντιγράφω ένα από τα σχόλια που πιάνει ακριβώς το νόημα :
"Οταν σε μία χώρα όλοι οι ευπαθείς και ηλικιωμένοι είναι εμβολιασμένοι, τότε είναι λογικό όσοι πεθαίνουν να είναι εμβολιασμένοι. Τα ανεμβολίαστα πιτσιρίκια δεν πρόκειται να πεθάνουν είτε εμβολιαστούν είτε όχι. Επομένως το ερώτημα δεν είναι πόσοι από αυτούς που πεθάνανε ήταν εμβολιασμένοι αλλά πόσοι θα είχαν πεθάνει εάν δεν υπήρχαν τα εμβόλια. Η απάντηση για το Ισραήλ θα ήταν στις χιλιάδες ... εκτός εάν υποστηρίζετε ότι η λύση είνα τα συνεχόμενα lockdown."

2. στο διάγραμμα που πόσταρε ο makhswrx και στο οποίο βασίζεται ο Αρβανίτης για να πασάρει τα δικά του..... χωρίς να έχω ιδέα από στατιστική, απλά παρατηρώντας τους αριθμούς βλέπω τα εξής :
α. στους ανεμβολίαστους τα κρούσματα είναι συντριπτικά περισσότερα στους <50 , αναμενόμενο λοιπόν σε απόλυτο νούμερο να μην είναι πολλοί οι θάνατοι συνολικά (σε < και > 50).
β. τα κρούσματα ανεμβολίαστων >50 είναι 3440 και έδωσαν 205 νεκρούς, αντίστοιχα τα κρούσματα πλήρως εμβολιασμένων >50 είναι 21472 και έδωσαν 389 νεκρούς. Αλλά αυτή την λεπτομέρεια δεν την πρόσεξε ο Αρβανίτης....
γ. το παραπάνω διάγραμμα δεν παρέχει πληροφορίες για δύο παραμέτρους που μπορεί να επηρεάσουν την ερμηνεία των αποτελεσμάτων: πόσο χρόνο μετά τη δεύτερη δόση κόλλησαν οι πλήρως εμβολιασμένοι κυρίως αυτοί άνω των 50 και αν οι νεκροί αυτής της κατηγορίας ήταν άτομα με βαριά υποκείμενα νοσήματα κλπ. που έχει ειπωθεί ότι το εμβόλιο δεν κάνει και πολλά
δ. που επίσης παραβλέπει ο Αρβανίτης είναι ο πολύ μεγάλος αριθμός ανεμβολίαστων <50 που χρειάστηκε νοσηλεία σε σχέση με την αντίστοιχη ομάδα των εμβολιασμένων. Λεπτομέρειες θα μου πείτε.... μόνο τα εμβόλια έχουν μακροχρόνιες παρενέργειες......

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
Στο Ελλαδιστάν πάντως και οι 32 νεκροί που είχαμε χθες ήταν όλοι τους ανεμβολίαστοι. Όπως επίσης και το 90% των 320 διασωληνωμένων.
ψέμα, είσαι φερέφωνο. μάλλον σε τροχαίο πεθαναν και τους φόρτωσαν στον κορώνα....

τον κουρτάκη γιατί τον τρόμαξες και δεν ξαναμπαίνει ;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
η γνώμη μου σχετικά με όσα πόσταραν makhswrx και madrach (σελ. 3753 )είναι πως χρησιμοποιούν τα στατιστικά όπως τους βολεύει, όπως έλεγε και ένα βιβλίο που είχε προτείνει ο μέγας Λαρδάκης "how to lie with statistics".

1. από το λινκ του banking news που έβαλε ο madrach για το Ισραήλ αντιγράφω ένα από τα σχόλια που πιάνει ακριβώς το νόημα :
"Οταν σε μία χώρα όλοι οι ευπαθείς και ηλικιωμένοι είναι εμβολιασμένοι, τότε είναι λογικό όσοι πεθαίνουν να είναι εμβολιασμένοι. Τα ανεμβολίαστα πιτσιρίκια δεν πρόκειται να πεθάνουν είτε εμβολιαστούν είτε όχι. Επομένως το ερώτημα δεν είναι πόσοι από αυτούς που πεθάνανε ήταν εμβολιασμένοι αλλά πόσοι θα είχαν πεθάνει εάν δεν υπήρχαν τα εμβόλια. Η απάντηση για το Ισραήλ θα ήταν στις χιλιάδες ... εκτός εάν υποστηρίζετε ότι η λύση είνα τα συνεχόμενα lockdown."

2. στο διάγραμμα που πόσταρε ο makhswrx και στο οποίο βασίζεται ο Αρβανίτης για να πασάρει τα δικά του..... χωρίς να έχω ιδέα από στατιστική, απλά παρατηρώντας τους αριθμούς βλέπω τα εξής :
α. στους ανεμβολίαστους τα κρούσματα είναι συντριπτικά περισσότερα στους <50 , αναμενόμενο λοιπόν σε απόλυτο νούμερο να μην είναι πολλοί οι θάνατοι συνολικά (σε < και > 50).
β. τα κρούσματα ανεμβολίαστων >50 είναι 3440 και έδωσαν 205 νεκρούς, αντίστοιχα τα κρούσματα πλήρως εμβολιασμένων >50 είναι 21472 και έδωσαν 389 νεκρούς. Αλλά αυτή την λεπτομέρεια δεν την πρόσεξε ο Αρβανίτης....
γ. το παραπάνω διάγραμμα δεν παρέχει πληροφορίες για δύο παραμέτρους που μπορεί να επηρεάσουν την ερμηνεία των αποτελεσμάτων: πόσο χρόνο μετά τη δεύτερη δόση κόλλησαν οι πλήρως εμβολιασμένοι κυρίως αυτοί άνω των 50 και αν οι νεκροί αυτής της κατηγορίας ήταν άτομα με βαριά υποκείμενα νοσήματα κλπ. που έχει ειπωθεί ότι το εμβόλιο δεν κάνει και πολλά
δ. που επίσης παραβλέπει ο Αρβανίτης είναι ο πολύ μεγάλος αριθμός ανεμβολίαστων <50 που χρειάστηκε νοσηλεία σε σχέση με την αντίστοιχη ομάδα των εμβολιασμένων. Λεπτομέρειες θα μου πείτε.... μόνο τα εμβόλια έχουν μακροχρόνιες παρενέργειες......
Βασικά μιλάμε για ένα κείμενο από δω, ένα από κει, μια ωραία σαλατούλα και σερβίρισμα ως άρθρο.
Παράθεση link αν και όταν.
Τα στοιχεία του πίνακα που τονίζεις τα πρόσεξα κι εγώ. Και αρκετά ακόμα. Αλλά πλέον δεν έχει νόημα να μπαίνεις σε αναλυτική συζήτηση. Μιλάς σε τοίχο.
Ακόμα και ο μελετητής οικονομολόγος λέει ότι δεν έχει να παραθέσει αιτιολόγηση, οπότε ώσπου να ερευνηθεί η πιθανή επίδραση του εμβολίου στους θανάτους, μας προτρέπει να σταματήσουμε τους εμβολιασμούς. Για να εξετάσουμε αν η θεωρία του έχει βάση. Κι ενώ μιλάει για την επίδραση του εμβολίου της Πφάιζερ συγκρίνει στοιχεία με εκείνα του ΗΒ, που η πλειονότητα εμβολιάστηκε με Άστρα Ζένεκα που είναι διαφορετικής τεχνολογίας. Συρραφή ανοησιών δηλαδή. Αλλά ο τίτλος είναι πιασάρικος και τέτοιοι τίτλοι δεν είναι να πηγαίνουν χαμένοι.
Το σχόλιο εξαιρετικά εύστοχο.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Οταν φτασω στα 70 ποσο θα ειναι?
Θα ξέρεις τότε. Γιατί αυτά δεν είναι σταθερά νούμερα. Έχω διαβάσει και μελέτες που λένε ότι η δεκαετής κρίση των μνημονίων θα επηρρεάσει αρνητικά το προσδόκιμο.
Όσον αφορά την τρόικα θα γίνουμε όλοι Μαθουσάλες οπότε καλό είναι να μας μειώσουν τις συντάξεις και να συνταξιοδοτούμαστε αργότερα των 67.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Η πιγκουινα,εεε Παγώνη,ελαλησε...

Χριστούγεννα γιοκ...την γάμησε ποτέ αυτήν κανένας αναρωτιέμαι;
Μάλλον όχι. Συμπάσχουσα ειναι με σένα που δεν γαμας :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
δεν εχεις δει τιποτα, γιατι απλα δε ξεφτυλιζομαι σαν και σενα εδω μεσα ρε ΥΠΕΡΝΑΥΑΓΙΟ.
μην τα ξαναλεω και εγω, περι γυναικας-χωρισμου-αλβανου κτλπ.
οπως ειδες, τιποτα απο αυτα δεν εχω αναφερει.
εγω παω τσαρκες, κανω ενημερωσεις, γαμαω, γραφω αναλυτικες κριτικες, ανεβαζω και καμια φωτο απο γκομενες που δεν εχουν θεμα, κανω χαβαλε και εκει που πρεπει ειμαι σοβαρος ΒΛΑΚΑ.
εσενα απλα σε ποτιζω για την πλακα μου και εχεις βραχυκυκλωσει γι'αυτο το λογο.
επειδη δε ξερεις τι να μου πεις και τι να μου γραψεις σα στοιχειο εναντια μου ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΤΙΜΗΜΕΝΕ.
κανε ενα ρΙφρες λοιπον τι σκατα επαγγελμα κανεις, για να δουμε τι ποσα βγαζεις απο εκει και τι ποσα απο τη συγγρου και απο τις βραδυνες σου εξορμησεις.
προσωπικα δε ξερω κανεναν, οπως ξερουν εσενα ολοι και σε χυνουν στη μαπα.
μεταξουργειο ξερω οτι πας και τα ακουμπας σε γυφτακια, αλλα και στον ακουμπανε κατι πακιστανοπαιδα.
τα αλλα πεσμου που καυχιεσαι για να σχηματισω μια ολοκληρωτικη εικονα για το ΠΟΣΟ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΝΑΥΑΓΙΟ εισαι τοσα χρονια και θα ειμαστε κομπλε μετα.
για να σε δω θα μου πεις η' παλι αβαβα κοκοκο ?
Μικροψωλακη με το κόμπλεξ του «γαμια» (τα « » δεν ειναι τυχαία!).

Γελάνε με το κουφάρι σου ρε μαλακα στο τιντερ που έχεις 60 matches για τον πολύ απλό λόγο ότι κανεις σε ΟΛΕΣ like! Το ποιο φοβερό όμως ειναι ότι ΔΕΝ γαμας καμία! Ούτε τα μπάζα στα οποία κανεις like!

Αντιθέτως, πας και γράφεις μούφες κριτικές, λέγοντας διθυραμβικά σχόλια για το καβλακι σου το οποίο παρουσιάζεις μεγάλο και χοντρό!!!! :tooth: :tooth:

Μαλακα, το να έχει κάποιος μικρό πουλάκι ειναι ο,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε άντρα! Κι είσαι ένας απο αυτούς κι εγώ γουστάρω ΤΡΕΛΑ γιατί ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ να ειναι! Τα γαμιολια που τρώνε πουτσα έξω στην ζωη, θα τρώνε κι εδώ.

Κι αυτο ειναι το ΣΩΣΤΟ :)

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Αρκεί που ξέρεις εσύ, δεν πειράζει

Χαρακτηριστική περίπτωση ατόμου, που ενώ του επισημαίνει; Ότι όλος ο συλλογισμός του είναι λάθος, απαντάει με ένα άσχετο άρθρο!!!

Συνέχισε.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.137
Πόντοι
6.256
Στο Ελλαδιστάν πάντως και οι 32 νεκροί που είχαμε χθες ήταν όλοι τους ανεμβολίαστοι. Όπως επίσης και το 90% των 320 διασωληνωμένων.

Ανίκανη κυβερνηση που εκανε λαθος διαχειριση της πανδημιας,
Δεν καταφερε να πεισει ουτε τους γερους.
Τα κανε θαλασσα με τους καραγκιοζηδες επιστημονες της με τα πληρωμενα μμε της.

Τοσο απλο ειναι,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom