Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467
Μιλάμε για κλασσικό γύφτο μαλακά που τον διακατέχει το σύνδρομο του πλούσιου..

Λειτουργικά αναλφάβητος πουλμουράκιας. Τον γαμάνε συνεχώς, και μετά παραληρεί γράφοντας τα δικά του.

• Like
Αντιδράσεις: Ninio

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Λειτουργικά αναλφάβητος πουλμουράκιας. Τον γαμάνε συνεχώς, και μετά παραληρεί γράφοντας τα δικά του.
Τελευταία φορά μου μιλούσες στον πληθυντικό. Αλλά σου έκοψα τον χαβαλέ κι εσένα και το γύρισες στον ενικό ε? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Έτσι ΠΡΕΠΕΙ :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.475
Πόντοι
27.261
Aυτή την φωτογραφία στην είχα ανεβάσει εγώ :)

Τόσο μαλάκας είσαι που αναπαράγεις αυτό που σου έστειλα?

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μαλάκα μεγάλη κατάντια όντως να είσαι μικροψώλης! Αράζεις σε φόρουμς 24/7 και βγάζεις το άχτι σου!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
πασουλες παιζουμε και με σενα αρχιμαλακα μπαρμπακλοουν ?
γλεντι σε ολες τις τρυπες σου τρως απο ολους και γουσταρεις και αλλο, γιατι εισαι μεγαλη πισωγλεντισσα :effemine: , οπως και οι περισσοτεροι εκει στο σιχαμενο αδερφατο κωλοκομμα σας με τους λιγναδιδες και σια :gay::boff:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.352
Πόντοι
606
Γράφει μόνος και δυστυχισμένος από το σπίτι και περιμένει ποτέ θα περισσέψει κάνα δεκάρικο για να παριστάνει τον Πάρη Κασσιδοκωστα στη Μαρία τη φυλακοβια..

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
πασουλες παιζουμε και με σενα αρχιμαλακα μπαρμπακλοουν
γλεντι σε ολες τις τρυπες σου τρως απο ολους και γουσταρεις και αλλο, γιατι εισαι μεγαλη πισωγλεντισσα, οπως και οι περισσοτεροι εκει στο σιχαμενο αδερφατο κωλοκομμα σας.
OK... φαντάσου πόσο αρχιμαλάκες και πλέμπα είστε που σας έχω και 2 και 3 χαλαρά :)

Εσύ θα πεις τι δουλειά κάνεις? Μπααααα!!

Ο άγιος μαλάκας? μπααααα!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γράφει μόνος και δυστυχισμένος από το σπίτι και περιμένει ποτέ θα περισσέψει κάνα δεκάρικο για να παριστάνει τον Πάρη Κασσιδοκωστα στη Μαρία τη φυλακοβια..
Πριν πας για νάνι, να μας πεις κι 6 νούμερα να παίξουμε μιας και τα προβλέπεις όλα!!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ΟΡΣΕ μαλάκα tomahawk!!!! :tooth: :tooth: :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Βλέπω ότι το εμότικον της μαλακίας σου έχει γίνει συνήθεια.

Όχι βέβαια πως δεν το περίμενα... Έξις, δεύτερη φύσις. :)
Το emoticon της μαλακίας το ρίχνω σε μαλάκες. Είχες κι εσύ την τιμή.

Το κλασσικό μου emoticon είναι αυτό: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Aλλά τόσο αρχιμαλάκας που είσαι, ούτε αυτό έχεις παρατηρήσει :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467
OK... φαντάσου πόσο αρχιμαλάκες και πλέμπα είστε που σας έχω και 2 και 3 χαλαρά :)

Εσύ θα πεις τι δουλειά κάνεις? Μπααααα!!

Ο άγιος μαλάκας? μπααααα!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μου αρέσει που παρόλο ότι σε γαμάνε ασάλιωτα, συνεχίζεις να τρέφεις την αυταπάτη πως εσύ είσαι ο μέγας και τρανός γαμιάς.

Θα μου πείς τώρα... κάπως πρέπει να προστατευτείς και εσύ από την αυτοκτονία. :)

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.553
Πόντοι
2.456
Το βράδυ είναι μίζερο φτωχικό του..
Την μέρα είναι στην γραφειαρα του ο Γκόλντεν θείος..

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Μου αρέσει που παρόλο ότι σε γαμάνε ασάλιωτα, συνεχίζεις να τρέφεις την αυταπάτη πως εσύ είσαι ο μέγας και τρανός γαμιάς.

Θα μου πείς τώρα... κάπως πρέπει να προστατευτείς και εσύ από την αυτοκτονία. :)
Εμένα μου αρέσει που όταν δεν έχεις τι να απαντήσεις πετάς ένα "σε γαμάμε, σε γλεντάμε" και κάτι τέτοιες πούτσες. Αυτό μου αρκεί, δεν χρειάζεται κάτι άλλο αρχιμαλάκα :)

Επαγγέλεσαι είπαμε???? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Το βράδυ είναι μίζερο φτωχικό του..
Την μέρα είναι στην γραφειαρα του ο Γκόλντεν θείος..
Α, έκλεισε το καρέ!

Ο άλλος αρχιμαλάκας τζιτζιφιόγκος που τόλμησε να με απειλήσει και μόλις έφαγε το χυσαμόλι του το έκανε γαργάρα κι έλεγε ότι θέλει να με δει για επαγγελματικούς λόγους!

Σωστά δεν τα λέω πουτανάκι τζιτζιφιόγκο? :wink:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Εμένα μου αρέσει που όταν δεν έχεις τι να απαντήσεις πετάς ένα "σε γαμάμε, σε γλεντάμε" και κάτι τέτοιες πούτσες. Αυτό μου αρκεί, δεν χρειάζεται κάτι άλλο αρχιμαλάκα :)

Επαγγέλεσαι είπαμε???? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Ενώ εσύ απαντας με ρητορείες

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.352
Πόντοι
606

Έλα ας το, καταντάς πιο γραφικός κ απ τη Σαντορινη..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Gangbang σε πάμε μπαρμπαγύφτουλα :2on1:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.475
Πόντοι
27.261
paparophilips_mpoustis.jpg

Κοίτα να δεις... δεύτερος που μου κωλοτρίβεται! Ρε δεν πας να κάνεις παρτουζα με τον μικροψώλη? Ενεργητικός θα είσαι κι αυτός παθητικός... ούτως ή άλλως δεν θα καταλάβεις τίποτα κι εσύ είσαι μαθημένη στα χοντρά τέτοια καριολίτσα που είσαι! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Πάντως ρε φίλε να μου την πέφτουν σε φόρουμ μπούστηδες, και μάλιστα σε φόρουμ μπουρδέλων... πάει πολύ!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
εχει χασει τα αβγα και τα πασχαλια το μπαρμπακλοουνακι.
κανει αλλου παραθεσεις για αλλου.
μπουκεκακι τον εχουμε παει :2on1:και δε ξερει ποια ψωλη να πρωτορουφιξει η μπαρμπαμπουστρα.

ομαδικο γλεντι και μπαρμπαπαρτουζα σημερα εχει το μενου.
ρε ποσο γαματη ειναι η σαντορινη τελικα :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: LION7

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467

Είναι που μας έχεις αποστομώσει με τα ατράνταχτα επιχειρήματά σου. :)

Δίνω δάνεια με το αζημείωτο. Ενδιαφέρεσαι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom