You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.651
- Πόντοι
- 6.256
Ωραια.Μεχρι και στην αιγυπτο ειχα βρεθει το 2012 στην εξεγερση.
Το ξερω το μερος.
Αιγυπτος ειναι ενα καφενειο που πανε αιγυπτιοι στο μεταξουργειο
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.829
- Πόντοι
- 22.785
Περίμενε να δω τώρα πού παρουσιάζεται εύζωνας πόσα απιδια βγάζει ο σάκος....Άρχοντα, δεν κατάφερες να του δείξεις τον σωστό δρόμο, μυήσεις στην γαλήνη της φύσης κ της άπνοιας;
Θα τούς πει...
"Εγώ δεν κάνω το εμβόλιο"
Να δω πού θα βρει τα άντερα...
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.175
- Πόντοι
- 506
Ωρε τι εχει να γινει...... σαν τα κοτοπουλα θα πεφτουν
Όπως αναφέρεται στη μελέτη οι ερευνητές παρατηρούν αύξηση στις καρδιακές ανακοπές (40%) καθώς και αύξηση σε μυοκαρδίτιδες και αυτοάνοσα. Μάλιστα η μελέτη συνδέει την αύξηση θανάτων σε νέους με την εμβολιαστική εκστρατεία και μάλιστα προτείνει την παύση της.
Young adult mortality in Israel during the COVID-19 crisis
Dr Steve Ohana (1) and Dr Alexandra Henrion-Caude (2)
steve-ohana.medium.com
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 136
- Like
- 52.475
- Πόντοι
- 27.261
ολο διαφημιση στο καβλι μου κανει ο ΠΙΝΑΤ.Φιλιπς εχει καποιες τασεις ο θειτσος πισωγλεντικες,παλιοτερα την ειχε πεσει σε μελος εδω μεσα εοι αμοιβη.
Ας μας πει ο θειτσος τι ειχε γινει καλύτερα
δεν το εχω ξαναδει απο αλλον αυτο το πραγμα
ουτε την μαντω δεν εχω δει να μου κανει τετοια διαφημιση.
που το παει, που το φερνει, που το γυριζει... στο χοντρο και μεγαλο καβλι μου καταληγει με κουτακια σε κοκκινο πλαισιο για να τα βλεπει καλα ο μιναδορος
ακομα περιμενουμε φωτος απο σαντορινη εδω και ενα μηνα.
ειχε βαλει ενα βιδεακι με τα ποδαρακια του τα γυναικεια σε μια παραλια και καλα περναγε τελεια, αλλα @@, τη βγαζει ολη μερα εδω στο ματι-παραλια και στις γυναικες μας-φωτος, για να παιρνει υλικο για το ηλιοβασιλεμα
απο σοβατισμα και μερεμετι, πρεπει να εχει περασει ολη την καλντερα μετα απο ενα μηνα πλεον
ρε πως το γλενταω το νεοδημοκρατικο αρχιμαλακα ... πως ????
Άρχοντα του εύχομαι να έχει την δύναμη να αντισταθεί..Περίμενε να δω τώρα πού παρουσιάζεται εύζωνας πόσα απιδια βγάζει ο σάκος....
Θα τούς πει...
"Εγώ δεν κάνω το εμβόλιο"
Να δω πού θα βρει τα άντερα...
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.651
- Πόντοι
- 6.256
Τουλαχιστον σημερα πηραμε πληροφοριες για το ελενίτ
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Γιατί σε φοβίζει; Αφού άτρωτος είσαι. Και στην τελική μια ακόμα συνωμοσία είναι. Σιγά μην πιστέψουμε την παραμύθα ότι είναι καρκινογόνος. Επίτηδες βγήκε η φήμη για να βάλουμε όλοι πανέλα στη σκεπή, που έχουν τσιπάκια φυτυμένα στην πολυουρεθάνη και μας παρακολουθούν συνεχώς.Και μενα με φοβίζει ο αμίαντος.
Και δεν κανει και ωραια αντιθεαη με τους κουραδόχρωμους.
Παει το γκρι με το καφε;
Δε νομιζω. Μοντιέ
Εδώ δε μάσησες με τον κοροϊδοιό, θα μασήσεις με τον αμίαντο;
Δε σε κόβω για τέτοιο κιοτή.
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Εμπιστοσύνη στον Επιστήμονα
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Ο μελετητής που προτείνει την παύση των εμβολιασμών είναι οικονομολόγος;Ωρε τι εχει να γινει...... σαν τα κοτοπουλα θα πεφτουν
Όπως αναφέρεται στη μελέτη οι ερευνητές παρατηρούν αύξηση στις καρδιακές ανακοπές (40%) καθώς και αύξηση σε μυοκαρδίτιδες και αυτοάνοσα. Μάλιστα η μελέτη συνδέει την αύξηση θανάτων σε νέους με την εμβολιαστική εκστρατεία και μάλιστα προτείνει την παύση της.
Young adult mortality in Israel during the COVID-19 crisis
Dr Steve Ohana (1) and Dr Alexandra Henrion-Caude (2)steve-ohana.medium.com
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.175
- Πόντοι
- 506
Ο μελετητής που προτείνει την παύση των εμβολιασμών είναι οικονομολόγος;
Για να δουμε τι λεει ο κ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης/Διδάκτωρ Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών.....
[Public Health England]> Το 69% των θανάτων από COVID-19 είναι εμβολιασμένοι (το 64% με τις δύο δόσεις). Οι ανεμβολίαστοι αποτελούν το 31% των θανάτων
ΘΑΝΑΤΟΙ
Εδώ το ποσοστό των εμβολιασμένων είναι συντριπτικό!
Από όλους τους θανάτους, το 69% είναι εμβολιασμένοι και μάλιστα το 64% έχει κάνει και τις δύο δόσεις!!
Οι ανεμβολίαστοι έχουν μόλις το 31% των θανάτων!
Επομένως καταρρίπτεται το πιο πάνω πρόχειρο συμπέρασμα (των 2 & 3) ότι νοσούν βαρύτερα οι ανεμβολίαστοι, επειδή κάνουν πιο συχνά εισαγωγές στο νοσοκομείο.
Γιατί μπορεί μεν να μπαίνουν συχνότερα, αλλά συνήθως ξαναβγαίνουν!
Αντίθετα, οι εμβολιασμένοι αν και εισάγονται λιγότεροι, τελικά είναι συντριπτικά μεγαλύτερο το ποσοστό που δεν ξαναβγαίνει, αλλά τους βγάζουν οριζόντιους.
Ποιοί νοσούν λοιπόν βαρύτερα; Αυτοί που νοσηλεύονται συχνότερα (όταν μάλιστα δεν ξέρουμε και την διάρκεια της νοσηλείας τους) ή αυτοί που πεθαίνουν πολύ συχνότερα;
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Μέσα στις επόμενες μέρες, κανονικά θα πρέπει να βγεί το ΔΕΛΤΙΟ αρ. 21.
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν θα συνεχιστεί αυτή η αυξητική τάση των εμβολιασμένων, τόσο σε νοσήσεις, όσο και θανάτους.
Θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα…
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Nαι, εντάξει όλα αυτά, αλλά η ερώτηση ήταν αν ο μελετητής που προτείνει την παύση των εμβολιασμών είναι οικονομολόγος.
Για να δουμε τι λεει ο κ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης/Διδάκτωρ Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών.....
[Public Health England]> Το 69% των θανάτων από COVID-19 είναι εμβολιασμένοι (το 64% με τις δύο δόσεις). Οι ανεμβολίαστοι αποτελούν το 31% των θανάτων
ΘΑΝΑΤΟΙ
Εδώ το ποσοστό των εμβολιασμένων είναι συντριπτικό!
Από όλους τους θανάτους, το 69% είναι εμβολιασμένοι και μάλιστα το 64% έχει κάνει και τις δύο δόσεις!!
Οι ανεμβολίαστοι έχουν μόλις το 31% των θανάτων!
Επομένως καταρρίπτεται το πιο πάνω πρόχειρο συμπέρασμα (των 2 & 3) ότι νοσούν βαρύτερα οι ανεμβολίαστοι, επειδή κάνουν πιο συχνά εισαγωγές στο νοσοκομείο.
Γιατί μπορεί μεν να μπαίνουν συχνότερα, αλλά συνήθως ξαναβγαίνουν!
Αντίθετα, οι εμβολιασμένοι αν και εισάγονται λιγότεροι, τελικά είναι συντριπτικά μεγαλύτερο το ποσοστό που δεν ξαναβγαίνει, αλλά τους βγάζουν οριζόντιους.
Ποιοί νοσούν λοιπόν βαρύτερα; Αυτοί που νοσηλεύονται συχνότερα (όταν μάλιστα δεν ξέρουμε και την διάρκεια της νοσηλείας τους) ή αυτοί που πεθαίνουν πολύ συχνότερα;
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Μέσα στις επόμενες μέρες, κανονικά θα πρέπει να βγεί το ΔΕΛΤΙΟ αρ. 21.
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν θα συνεχιστεί αυτή η αυξητική τάση των εμβολιασμένων, τόσο σε νοσήσεις, όσο και θανάτους.
Θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα…
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.175
- Πόντοι
- 506
Αυτος εδω παντως δεν μου φαινεται για οικονομολογος......Nαι, εντάξει όλα αυτά, αλλά η ερώτηση ήταν αν ο μελετητής που προτείνει την παύση των εμβολιασμών είναι οικονομολόγος.
Και λεει ξεκαθαρα (οπως τοσοι αλλοι γιατροι) οτι δεν χρειαζεται κανενας εμβολιασμος
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Aρα το άρθρο του μελετητή οικονομολόγου που μας παρέθεσες, που μας προτείνει κιόλας να σταματήσουμε τους εμβολιασμούς το στέλνουμε κατευθείαν κάδο.Αυτος εδω παντως δεν μου φαινεται για οικονομολογος......
Και λεει ξεκαθαρα (οπως τοσοι αλλοι γιατροι) οτι δεν χρειαζεται κανενας εμβολιασμος
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
Ναι ο Fuckeros ήταν (δηλαδή εσυ!) όπου το ζήτησα να ανεβάσει το μήνυμα που του έστειλε και καλά, αλλά ποτε δεν το ανέβασε!Φιλιπς εχει καποιες τασεις ο θειτσος πισωγλεντικες,παλιοτερα την ειχε πεσει σε μελος εδω μεσα εοι αμοιβη.
Ας μας πει ο θειτσος τι ειχε γινει καλύτερα
Δικά σου μηνύματα όμως όπου ψάχνεις για αφέντρες υπάρχουν. Ξέρεις εσυ!
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
Εσυ έχεις φάει ψωλοχυματα, έχεις γινει ρόμπα, σου έχει κοπεί ο χαβαλές και πολλά καλά! Γιατί έτσι ΠΡΕΠΕΙ!ολο διαφημιση στο καβλι μου κανει ο ΠΙΝΑΤ.
δεν το εχω ξαναδει απο αλλον αυτο το πραγμα
ουτε την μαντω δεν εχω δει να μου κανει τετοια διαφημιση.
που το παει, που το φερνει, που το γυριζει... στο χοντρο και μεγαλο καβλι μου καταληγει με κουτακια σε κοκκινο πλαισιο για να τα βλεπει καλα ο μιναδορος
ακομα περιμενουμε φωτος απο σαντορινη εδω και ενα μηνα.
ειχε βαλει ενα βιδεακι με τα ποδαρακια του τα γυναικεια σε μια παραλια και καλα περναγε τελεια, αλλα @@, τη βγαζει ολη μερα εδω στο ματι-παραλια και στις γυναικες μας-φωτος, για να παιρνει υλικο για το ηλιοβασιλεμα
απο σοβατισμα και μερεμετι, πρεπει να εχει περασει ολη την καλντερα μετα απο ενα μηνα πλεον
ρε πως το γλενταω το νεοδημοκρατικο αρχιμαλακα ... πως ????
Διακοπές πήγες η…. Νο money…!!!!!
Έτσι πρέπει ρε φίλε, έτσι πρέπει! Στην καταπίεση μικροψωλακια!!!!
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 136
- Like
- 52.475
- Πόντοι
- 27.261
σε εχω χυσοκατουρησει στη μαπα εδω και 3 βδομαδες , αλλα σου αρεσειΕσυ έχεις φάει ψωλοχυματα, έχεις γινει ρόμπα, σου έχει κοπεί ο χαβαλές και πολλά καλά! Γιατί έτσι ΠΡΕΠΕΙ!
Διακοπές πήγες η…. Νο money…!!!!!
Έτσι πρέπει ρε φίλε, έτσι πρέπει! Στην καταπίεση μικροψωλακια!!!!
ελα πανε διαβασε νεα κριτικη και παρε υλικο για τη βραδυνη σου, στη δυση του ηλιου που ερχεται σε λιγο
μην παει χαμενη... δε λεει.
ποσο ακομα γλεντι ρε τιμημενε νεοδημοκρατικε αρχιμαλακα... ποσο ?
υ/γ σου εχω εκπληξη απο διακοπες... υπομονη λιγο.
ditis13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2018
- Like
- 3.748
- Πόντοι
- 456
Τη δεξαμενή των ψηφοφόρων του δεν την αγγίζει ο πρώην παγκίτης της ΑΕΚ? Ε ναι, τι είναι οι μπάτσοι και οι παπάδες, χορευτές και ηθοποιοί να έρχονται σε επαφή με τόσο κόσμο...
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
Ναι βέεεεβαια, γι' αυτό σου κόπηκε ο βήχας κι ο χαβαλές!σε εχω χυσοκατουρησει στη μαπα εδω και 3 βδομαδες , αλλα σου αρεσει
Nα δω τι? Ότι την έχεις μεγάλη και χοντρή (όπως λες!!!!) στις κριτικές σου? Να βλέπω κριτικές ενός obsessed μαλάκα με την πούτσα του επειδή την έχει μικρή? Όπως καταλαβαίνεις, ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια σημασία δίνω και στο περιεχόμενο των κριτικών σου! Διότι είσαι για τον μπούτσον!ελα πανε διαβασε νεα κριτικη και παρε υλικο για τη βραδυνη σου, στη δυση του ηλιου που ερχεται σε λιγο
μην παει χαμενη... δε λεει.
Έκοψες λίγο το copy/paste και τα μπλε γράμματα... παίρνεις τα χάπια σου ε?ποσο ακομα γλεντι ρε τιμημενε νεοδημοκρατικε αρχιμαλακα... ποσο ?
ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ περιμένεις κανενός φίλου να γυρίσει για να σου στείλει και να μου στείλεις? Εγώ στα έστελνα live από Σαντορίνη ρε μαλάκα μικρoψώλη!υ/γ σου εχω εκπληξη απο διακοπες... υπομονη λιγο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις