Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Καλά εντάξει η "μετάφραση" των λεγομένων του από κάτι συριζόπανα σαν εσέν περισσεύουν! Κι αυτό γιατί σας σκίζει την κωλοτρυπίδα όποτε βγαίνει και μιλάει.

Και βιβλιοπώλης ήταν πολύ επιτυχημένος και θα ήταν ακομη περισσότερο αν δεν του είχατε κάψει 16 φορές. Ξέρεις.... εσύ και τα συντρόφια σου :wink:
Θείο είχες περάσει ποτέ να δεις το μαγαζί του;
ήταν το μόνο στα Εξάρχεια που δεν είχε ρολά από την μέση κ πάνω..
τσάμπα διαφήμιση του έκαναν τα φρικιά..

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Ποια αιρκοντισιον μας τσαμπουνας ρε ληγμενε?εδω οι συνθηκες ηταν εντελως αθλιες και οι ιδιοι προτιμουσαν να ζουν στο δρομο παρα στις πολυτελεις σας δομες,πηγαινε εσυ ρε βουτυρομπεμπε να ζεις κατω απο το καρκινογονο ελενιτ και τον καυτο ηλιο και να φτανει το δωματιο 50 βαθμους.

Ποτε ευχηθηκαμε νεκρους στις φωτιες ρε μπουλη,βρες το μηνυμα να το λεω και βαλτο αλλιως για αλλη μια φορα εισαι μονο ενας ξεβρακωτος συκοφαντης.
Ο συριζα σταθηκε διπλα στη κυβερνηση την περιοδο των πυρκαγιων κατι που εσεις στο ματι δεν κανατε.
Βεβαια ας μην αναφερθω στη ξεφτιλα της διαχείρισης.

Ποιες 25αρες ρε μαλακομπουκη που ουτε θηλυκια γατα δεν σου κάθετε.
Μονος και ερμαιος εισαι,τιγκα στα ψυχολογικα και σιχτιριζεις την μοιρα σου.
Εσυ ρε ζαν δε μπορεις να ζησεις χωρις μπου ε;
Δε μπορεις χωρις να σε βρίζουν.
Σε λύτρωσαν με τη διαγραφη σου αλλα δεν το εκτίμησες.
Κρίμα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αν κατι δεν ισχύει εδω είμαι να το αναιρέσω.
Δεν ηταν Υπουργός Ανάπτυξης. Αντιπρόεδρος της ΝΔ ηταν. Και αρνητής του Ολοκαυτώματος μέχρι τότε. "Τον παρέσυρε το βιβλίο του Πλεύρη".
Εννοείται ότι έχει πιστό κοινό. Αλλά πιστό κοινό έχει και ο Πολακης. Τον οποιον ολοι οι δεξιοί βγάζουν φλύκταινες οταν τον βλέπουν. Κι εγω μαζί.
Για τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ που τον στηρίζουν ομως, είναι μια χαρά και μια χαρά τα λέει.
Για μενα Αδωνις και Γεραπετριτης και ολοι οι αναλογοι εναι ξενα σωματα στη ΝΔ. Για σενα ή για τον Αλεξ πχ μπορεί να είναι ευλογία η παρουσία τους.
Οκ. Δε γίνεται να συμφωνούν ολοι σε ενα κομμα εξουσίας.
Ναι προφανώς βλέπουμε τα πράγματα σχετικά ίδια απλά από διαφορετικό πρίσμα.

By the way, η παρουσία του Άδωνι ναι, το Γεραπετρίτη δεν ξέρω, δεν έχω ιδιαίτερη άποψη. Όπως επίσης του Χατζηδάκη, του Βορίδη, του Πιερρακάκου, της Κεραμέως, του Κικίλια του Σταϊκούρα, του Δένδια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε λαγνε ως αριστερος αγωνιστης δεν μπορω να εχω τα δεξια τσιρακια να αλωνιζουν.
Στα πολιτικα ο τρανσακιας πξ75 με τον μπαρμπαμαλακακο ειχαν κανει καταλυση χωρις να ειναι κανεις να τους περιλάβει
Είχαμε άλλους αρχιμαλάκες που σε αντικατέστησαν επάξια, μην ανησυχείς :)

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Ας βγει αν εχει κοτσια και να εχει τον πολακη απεναντι να δω αν κανει μαγκιες ο μπουμπουκος.
Απλα ηθελε να τα βαλει με την εφη που ειναι χαμηλων τονων και αλλου επιπέδου.
Οπως τρως καρπαζιες απο μενα χεστροθειτσο ετσι θα ετρωγε και ο μπουμπουκος σου απο τον πολακη.
Μουν@ρ@ το εφακι..
Αυτός εδώ ο γιδομπήχτης θα ήταν υπεύθυνος για τον εμβολιασμό στην Ελλάδα. Άγιο είχαμε.

poll.jpg
Αν έφερνε τα μονοκλωνικά αντίσωματα,τι θα έλεγες;
Η Γερμανία έχει παραγγείλει από την άνοιξη που μας πέρασε ,200.000 για το φθινόπωρο..
Τραμπ, Τζερόνιμο με αυτο την σκαπουλαρανε..

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ενω τωρα η πανδημια δεν εχει εξαρση πανε ολα καλα εε?
Eνώ αν δίναμε αυτά τα φάρμακα που είναι για βόδια, εσύ θα τα έπαιρνες και θα προέτρεπες όλους τους άλλους να κάνουν το ίδιο... ε? :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Και σενα ρε θειτσο ποιοι σε αποστομωνουν εδω μεσα?
Ο φιλιπς σε εχει κανει τ αλατιου το φυσας και δεν κρυωνει
Ο μικροψωλάκης πήρα τα παπάρια μου απο Σαντορίνη. Αν δεν τα έχεις δει πάνε δες τα!
O ave μάλλον έχει φάει καραμούζα, καιρό έχω να τον ακούσω! :tooth:

Κι άλλοι διάφοροι, όρεξη να χεις να ψάχνεις :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τα μονοκλωνικα αντισωματα ειναι για βοδια?
Καλα αυτοξεφτιλιζεσαι μονος σου,δεν χρειαζεται ουτε να σε αποστομωνω πια.
Ναι εκεί κόλλησες τώρα! Για βόδια, άλογα, ότι είναι τέλος πάντων! Πάντως όχι για δίποδα ζώα σαν εσένα! Αν και πολύ θα γούσταρα να τα πάρεις για να δούμε τι θα γίνει! Άντε ντε λοιπόν? Θεός σου δεν είναι ο πολάκης? Γιατί δεν τον ακούς? Θα τα πάρεις? :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ποια σαντορινη ρε οπως μας ελεγες οτι ησουν μυκονο και ξεφτιλιστικες.
Καλυτερα να πεις εδω δημοσια την αληθεια και να κανουμε μια σωστη συζητηση παρα να ακουμε τις αερολογιες σου.
Καλά, μέχρι και βίντεο έστειλα. Πάνε δες σου λέω :tooth:

Λεφτα δεν εχεις μονος στη ζωη εισαι,εχεις και οικογενειακα θεματα και μπαινεις εδω μεσα να ξεσκασεις.
Βγάζω λίιιιιγο παραπάνω από τα ΚΕΑ σου :)

Αυτη ειναι η αληθεια.
Βλεπεις τα λεω με το σεις και με το σας
Ποιο σεις και σας βρε μαλάκα μπούλη... που ξέρεις εσύ από σαλόνια? Από μπουρδέλα ξέρεις και πατρικά σπίτια που μένεις ακόμα με μπαμπα-μαμά συα 30φεύγα σου! Τι να μας πεις από την ζωούλα σου εσύ!!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.462
Πόντοι
27.261
Ποιες 25αρες ρε μαλακομπουκη που ουτε θηλυκια γατα δεν σου κάθετε.
Μονος και ερμαιος εισαι,τιγκα στα ψυχολογικα και σιχτιριζεις την μοιρα σου.
τιιιι... δεν ειναι σαντορινη με το μωρο του :jerking: και απολαμβανει το ηλιοβασιλεμα :jerking2:διαβαζοντας τις κριτικες μου, ενω λιγουρευεται το καβλι μου :pipa1:?
ρε τον ΠΙΝΑΤ, παλι ψεματακια λεει ? :s&m_1:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
πηγαινε εσυ ρε βουτυρομπεμπε να ζεις κατω απο το καρκινογονο ελενιτ
Ζανκλώ το ελενίτ έχει απαγορευθεί οριστικά από το 2005. Και τα box που χρησιμοποιούν για γρήγορες εγκαταστάσεις δεν έχουν ελενίτ επάνω. Πάνελ πολυουρεθάνης έχουν.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.299
Πόντοι
22.785
:rockon: :rockon: :hi::hi:
Άντε γιατί τά πήρα με τον ανηψιο μου τώρα....
Φοβάται να εμβολιαστεί η γενιά του Prozac και των lexotanil που χόρευε με Ecstacy στα πάρτυ.
Η γενιά των μεταλλαγμένων που τρέφεται με συμπληρώματα, κοιμάται με το κινητό στο κομοδίνο αναπνέει εξατμίσεις, μαυρίζει με Solarium, φουσκώνει με ενέσεις τα μπράτσα στα γυμναστήρια ,πίνει ποτισμένο skunk και ποτά μπόμπες.
Η γενιά που κάνει Botox μεσοθεραπείες και βάζει υαλουρονικά.
Φοβάται η γενιά που είναι ένας κωδικός στο taχisnet, ρουφάει κόκες απο χιλιάδες χέρια νοθευμένες και καπνίζει ηλεκτοονικά τσιγάρα... Άντε μπράβο......

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.299
Πόντοι
22.785
:rockon::rockon:

Υπ όψιν δεν έχω διάθεση για αντιπαράθεση με κάθε καμενιίδη !!!!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Ρε λαγνε ως αριστερος αγωνιστης δεν μπορω να εχω τα δεξια τσιρακια να αλωνιζουν.
Στα πολιτικα ο τρανσακιας πξ75 με τον μπαρμπαμαλακακο ειχαν κανει καταλυση χωρις να ειναι κανεις να τους περιλάβει
Καλα τα λες ρε φιλε.
Ελειψες και επικρατησε το χάος. Βγάλε το γκλοπ.

Ως αριστερος αγωνιστης τι αγωνες εκανες;
Στα φεστιβαλ του οδηγητη με σουβλακι και μαλλι της γριάς;

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
:rockon: :rockon: :hi::hi:
Άντε γιατί τά πήρα με τον ανηψιο μου τώρα....
Φοβάται να εμβολιαστεί η γενιά του Prozac και των lexotanil που χόρευε με Ecstacy στα πάρτυ.
Η γενιά των μεταλλαγμένων που τρέφεται με συμπληρώματα, κοιμάται με το κινητό στο κομοδίνο αναπνέει εξατμίσεις, μαυρίζει με Solarium, φουσκώνει με ενέσεις τα μπράτσα στα γυμναστήρια ,πίνει ποτισμένο skunk και ποτά μπόμπες.
Η γενιά που κάνει Botox μεσοθεραπείες και βάζει υαλουρονικά.
Φοβάται η γενιά που είναι ένας κωδικός στο taχisnet, ρουφάει κόκες απο χιλιάδες χέρια νοθευμένες και καπνίζει ηλεκτοονικά τσιγάρα... Άντε μπράβο......
Άρχοντα, δεν κατάφερες να του δείξεις τον σωστό δρόμο, να τον μυήσεις στην γαλήνη της φύσης κ της άπνοιας;

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: amjik

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
Αν οι Αφγανοί δεν έχουν ανοσία απέναντι στον ιό τότε προβλέπω να διπλασιάζουμε τον αριθμό των κρουσμάτων...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Ζανκλώ το ελενίτ έχει απαγορευθεί οριστικά από το 2005. Και τα box που χρησιμοποιούν για γρήγορες εγκαταστάσεις δεν έχουν ελενίτ επάνω. Πάνελ πολυουρεθάνης έχουν.
Και μενα με φοβίζει ο αμίαντος.
Και δεν κανει και ωραια αντιθεαη με τους κουραδόχρωμους.
Παει το γκρι με το καφε;
Δε νομιζω. Μοντιέ

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456