Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ο αγωνας ειναι μεγαλος συντροφε....η νδ πεφτει ο συριζα έρχεται.
Γιατι δεν γινονται τωρα τελευταια δημοσκοπησεις ?ο συριζα αρχιζει και κανει αριστερη συσπειρωση
Nαι ναι θα πάτε, λέει, για 42% :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εισαι μεγαλος χεστρας ρε θειτσο.
Ο κμαν μου εχει ενημερωσει περι ρωσιας.
Εσύ θα πας εκεί ρε μαλάκα, εγώ είμαι χέστρας? Εγώ σου λέω τι παίζει εκεί πέρα. Κανόνισε να πουλήσεις μαγκιές και να σε κάνουν παγοκολώνα μαλάκα!!! :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εξαρταται ποσο σκατα θα τα κανετε εσεις οι νδ.
Τωρα με τις φωτιες εχετε χασει πανω απο 5 μοναδες απο τα ποσοστα που ειχατε.
Mε μηδέν νεκρούς και τις πρώτες αποζημιώσεις μέσα σε 2 εβδομάδες?

Μα είσαι μαλάκας εντελώς? :uglystupid:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πηγαινε στην Εύβοια να δεις τι λενε...
Και γενικα σε ολη την χωρα υπαρχει μεγαλη δυσαρεσκεια.
Ναι ξέρω... όπως ήταν και στην πανδημία και στην κρίση. Σταθερά +12 με 15% :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Η πανδημια σας βολεψε γερακο αυτο το παους εφερε και παους στην κατρακυλα.
Εσύ άλλα έλεγες ρε παπάρα! Ότι θα είναι ο τάφος μας! :tooth:
Το "παους" να υποθέσω είναι το "pause"? :)

Ελα ομως που τωρα δεν εχουμε 2020 αλλα 2021 και αυριο που θα ανακοινωσετε τα μετρα των κοινωνικων διακρισεων εκει να δεις δυσαρεσκεια.
Μαλάκα θα τρώω την μπριζολάρα μου κι εσύ θα ξερογλείφεσαι απέξω! Παλιόπουστα χτικιάρη! :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Παρε να δεις πως θα σε στειλουν εξπρές συστημενο για το τεπελενι που ολο το θαυμαζεις
Eσένα θα στείλουν Σιβηρία να σπας πάγο εκεί που πας, αν αρχίσεις και πουλάς ψευτομαγκιές όπως εδώ!

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Συγνωμη, αλλά γιατι "να κινηθουν νομικά εναντιον του"?
Η ευθυνη ειναι ΟΛΗ δικη τους.
Τι θα υποστηριξουν, οτι τους εξαπατησε? Τι?
Αφου ολοι οι γιατροι λενε "εμβολιαστειτε". Παντου. Στα καναλια, στα νοσοκομεια, παντού. Απο τι παρασυρθηκαν? Απο τον ΕΝΑΝ που ειπε το αντιθετο? Γιατι δεν ακουσαν τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ που ειπαν "εμβολιαστειτε"?
Ή μηπως πιστευαν οτι δεν υπαρχει καν ιος και τωρα το εμαθαν?
έχω την εντύπωση ότι στο συγκεκριμένο δεν έχεις δίκιο. Μπορεί γενικά οι γιατροί να λένε εμβολιαστείτε αλλά για συγκεκριμένες περιπτώσεις έχει ειπωθεί και το "ότι πει ο προσωπικός σας γιατρός". Αν είναι τέτοια περίπτωση τότε δεν έχει αναλάβει την ευθύνη ο γιατρός ; Δεν εννοώ με την στενή νομική έννοια (αυτά είναι δική σου αρμοδιότητα) αλλά στην πράξη αυτός τους είπε κάντο ή μη το κάνεις και τον εμπιστεύθηκαν ως ειδικό.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
-Τώρα δε σοβαρολογείς. Από που τον έμαθαν τον Άδωνι ; Απο τη μεγαλη πολιτικη του καριερα ; Ή τις λαμπρες θεσεις του για τους ανυπαρκτους νεκρους του Πολυτεχνειου και τον μυθο του Ολοκαυτώματος ; Ακροδεξια σκουπίδια που εβλεπαν τις εκπομπες του και αγοραζαν τη σαβουρα που πουλαει τον ψηφισαν. Οι υπολοιποι τον μαθαμε απο τις παρωδιες στο Ραδιο Αρβυλα.

-Προφανώς και εχει φαν κλαμπ ψεκασμενων απο διαφορα κομματα και ακροδεξιες ιδεολογιες. Αρχικα ειχε μονο τετοιους , τωρα που διαλυθηκαν μετακομισαν ολοι στη ΝΔουλα.

-Εχει σχέση γιατι αυτον τον καραγκιοζη αποθεωνουν τα κομματοσκυλα των Αρχηστων. Αυτο το σουργελο που έχει ηδη θεσει ζωες ανθρωπων σε κινδυνο μια με τις θεσεις του για τις μασκες και μια δευτερη με το προμοταρισμα των προσωπιδων. Οταν βαζεις ηλιθιους σε καιριες θεσεις αυτο ειναι το αποτελεσμα.

Και το ξαναγραφω , αυτοι οι πανυβλακες , που φαντασιονονταν αεροψεκασμους και αγοραζαν νανογιλεκα σημερα μιλανε για "ψεκες". Και αν νομιζεις οτι αφορα μονο τον κορωνοιο (που οντως υπαρχουν καμποσοι ψεκασμενοι αρνητες στο νημα) μπες στο νημα πχ με τις φωτιες . Τα ιδια κομματοσκυλα , η ιδια ρητορικη .

σέβομαι τον κόπο που έκανες να γράψεις όλα αυτά αλλά :
1. όλα αυτά αφορούν την κομματική/ιδεολογική οπτική που έχετε πολλοί εδώ μέσα στον τρόπο που βλέπετε την πραγματικότητα και προσωπικά μου είναι τελείως αδιάφορα και ανούσια ως προς την ουσία
2. τα συγκεκριμένα δεν παύουν να είναι εικασίες που απορρέουν από τη δική σου ιδεολογική προτίμηση και δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν ή να καταριφθούν με στοιχεία οπότε συνεχίζουν να μου είναι αδιάφορα στο θέμα του κορωνοϊού

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Γιατι θα κολωσω εκει ρε θειτσο.
Τοσα χρονια κραβ μαγκα κανω
κραβ μαγκα τι είναι ; αργκό για τον μάγκα κάβουρα ;

Ninio έγραψε:

Εισαι μεγαλος χεστρας ρε θειτσο.
Ο κμαν μου εχει ενημερωσει περι ρωσιας.
ωχ άκλαφτος θα πας :)

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Ε ναι, απλώς είπες ότι στ'αρχίδια σου αν πεθάνουν αφού έτσι κι'αλλιώς θα πέθαιναν σε λίγο καιρό τα ραμολιμέντα.
Κτήνος.
Θα μου αναφέρεις σε ποια σελίδα το έγραψα ρε πιπα;

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
ρε σάββα είπα στον geokoro ότι τρόλλαρε χθες με την απάντησή του αλλά εσύ το πέρασες σε άλλο επίπεδο :kneel::kneel::kneel::kneel:

μετά από όλα τα τρελλά και απίθανα που υποθέτεις (+ αυτά του αρβανίτη ) καταλήγεις "η μπορεί να είναι και κάτι ακόμα που να μην το σκέφτηκε ούτε ο δόκτωρ ούτε εγω".
Μήπως (λέω μήπως) αυτό το κάτι που ξέφυγε από τη φαντασία σας είναι η πραγματικότητα ;
Πολύ καλά τα είπε ο Αρβανίτης, δύο ερμηνείες υπάρχουν αν συνεχιστούν οι αυξητικές τάσεις στην θνησιμότητα του πληθυσμού. Αν δεν συνεχιστούν τότε ήταν κάτι τυχαίο, όσο πιο μεγάλο το χρονικό διάστημα, τόσο πιο αξιόπιστη η στατιστική, θα το δούμε του χρόνου.
Τον περασμένο Νοε ο ψεκας Ιωαννίδης τα είχε πει αυτά, η '' κορονοποιηση'' του ΕΣΥ θα αυξήσει την θνησιμότητα στο γενικό πληθυσμό. Αλλά τι να μας πει ο ψεκας, με μέσον πήγε στον Stanford!!!!

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
όταν προχθες έγραψες για τους 600000 νεκρούς στην Αμερική λέγοντας ότι πραγματικά πρέπει να είναι 20 με 30000 και οι υπόλοιποι θα πέθαιναν έτσι κι΄αλλιώς, στην ουσία αυτό που σε κατηγορεί ο px75 (αν και δεν συμφωνώ με την .....αιχμηρή γλώσσα που χρησιμοποιεί) είχες στο μυαλό σου. Δεν είναι κακό να το παραδέχεσαι, δεν είμαστε μικρά παιδιά ούτε είσαι ο μόνος που κάνει αυτό το συλλογισμό
Το προσδόκιμο ζωής στον Δυτικό κόσμο είναι τα 80 με 83 έτη. Όταν στην επιδημιολογια, η οποία είναι καθαρά μαθηματικά-στατιστική μέσα στη ιατρική επιστημη, αξιολογεις τον θάνατο ενός 79 χρόνου τότε μιλάμε ότι χάσαμε 1-4 ανθρωποέτη, αν πεθάνει ένας 20χρονος, πχ από τροχαίο, τότε χάνεις 60 ανθρωποέτη. Δηλαδή η αξία ενός 20χρονου ισοδυναμεί, αν μπορούμε να το πούμε αυτό, με 30 80χρονους.
Το "πρώτα η ανθρώπινη ζωή
" σαν μότο της κυβέρνησης"είναι σωστό, αλλά δεν εφαρμόζεται σωστά στην προκειμένη περίπτωση της πανδημίας, όχι στην Ελλάδα μόνο, αλλά σε όλο τον Δυτικό κόσμο. Άνθρωποι είναι και νεότεροι 50αρηδες, 40νταρηδες κλπ οι οποίοι θα τύχουν ελλειπους υγειονομικής περίθαλψης λόγω της κορονοποιησης του ΕΣΥ.
Τελος εκλιπαρώ κάποιον να μου υποδείξει μια μελέτη που έχει γίνει για τα υπέρ και τα κατά του lockdown, του 6μηνου εγκλεισμου που υπέστησαν οι Έλληνες τον τελευταίο χρόνο....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το προσδόκιμο ζωής στον Δυτικό κόσμο είναι τα 80 με 83 έτη. Όταν στην επιδημιολογια, η οποία είναι καθαρά μαθηματικά-στατιστική μέσα στη ιατρική επιστημη, αξιολογεις τον θάνατο ενός 79 χρόνου τότε μιλάμε ότι χάσαμε 1-4 ανθρωποέτη,
Ρε τύπε χιλια συγνωμη εχω μια απορια
Λες οτι αν πεθανει ο 79χρονος, χασαμε 1-3 ανθρωποέτη
Ο πατερας μου ειναι 85
Αν ας πουμε τον εστελνε ο κορωνοιος, θα ελεγες οτι καταχραστηκε και 2-3 ανθρωποέτη και τα χρωστανε οι κληρονομοι του?

• Like
Αντιδράσεις: LION7

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Ρε τύπε χιλια συγνωμη εχω μια απορια
Λες οτι αν πεθανει ο 79χρονος, χασαμε 1-3 ανθρωποέτη
Ο πατερας μου ειναι 85
Αν ας πουμε τον εστελνε ο κορωνοιος, θα ελεγες οτι καταχραστηκε και 2-3 ανθρωποέτη και τα χρωστανε οι κληρονομοι του?
80 έτη είναι η διάμεση ηλικία θανάτου ή ο Μ. Ο., δεν γνωρίζω ποιον από τους δύο εφαρμόζουν. Και βρέφη χάνουμε αλλά ελάχιστα. Αλλά που να ξέρεις εσύ από μαθηματικά, σαν τριτοδεσμιτης το πολύ πολύ πρόσθεση και αφαίρεση.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Σε λυπάμαι ρε κτήνος. Φαντάσου πόσο μίζερο ανθρωπάκι πρέπει να'σαι για να μιλάς για ανθρώπινες ζωές με τόση περιφρόνηση.
Την περιφρόνηση που την είδες; Είσαι τόσο μπραβοκουλης που φοβάσαι μην καταρρεύσει το αφήγημα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
80 έτη είναι η διάμεση ηλικία θανάτου ή ο Μ. Ο., δεν γνωρίζω ποιον από τους δύο εφαρμόζουν. Και βρέφη χάνουμε αλλά ελάχιστα. Αλλά που να ξέρεις εσύ από μαθηματικά, σαν τριτοδεσμιτης το πολύ πολύ πρόσθεση και αφαίρεση.
Μου απαντας κατι ασχετο.
Φυσικα καταλαβα τι εννοεις.
Απλως με μια υπερβολη προσπαθησα να σου αποδειξω το εντελως ακυρο του επιχειρηματος.
Οποιος δηλαδη ειναι πανω απο την διαμεση ηλικια, δεν μας απασχολει αν πεθανει. Ή για την ακριβεια, "δεν αποτελεί ουσιαστικη απωλεια".
Μάλιστα.
Θα πω οτι εχεις παρει λαθος δρομο

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Μου απαντας κατι ασχετο.
Φυσικα καταλαβα τι εννοεις.
Απλως με μια υπερβολη προσπαθησα να σου αποδειξω το εντελως ακυρο του επιχειρηματος.
Οποιος δηλαδη ειναι πανω απο την διαμεση ηλικια, δεν μας απασχολει αν πεθανει. Ή για την ακριβεια, "δεν αποτελεί ουσιαστικη απωλεια".
Μάλιστα.
Θα πω οτι εχεις παρει λαθος δρομο
Είπα εγώ ότι δεν με απασχολούν οι υπερήλικες; Είπα εγώ ότι δεν με ενδιαφέρει να πεθάνουν;
Είπα εγώ κάτι τέτοιο;
Αυτή η ειδικότητα της Ιατρικής, χρησιμοποιώντας σαν εργαλείο τα μαθηματικά, αναλύει την θνησιμότητα από διάφορες αιτίες και καταλήγει σε συμπεράσματα τα οποία είναι χρήσιμα για την αντιμετώπιση μολυσματικων ασθενειών, επιδημιών κλπ, όπως και για την βελτίωση της λειτουργίας των συστημάτων υγείας, με μοναδικο στόχο την μείωση της θνησιμότητας.
Είναι λίγο κυνική η ορολογία αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα....

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Χάσου από μπροστά μου ρε κτήνος. Και μόνο που μιλάω μαζί σου νοιώθω την ανάγκη να πάω να κάνω μπάνιο με μπεταντίν.
Απάντησε, αν μπορείς βέβαια, σε αυτά που θέτω και μετά κάνε μπάνιο και με χυσαντιν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom