Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
-Τώρα δε σοβαρολογείς. Από που τον έμαθαν τον Άδωνι ; Απο τη μεγαλη πολιτικη του καριερα ; Ή τις λαμπρες θεσεις του για τους ανυπαρκτους νεκρους του Πολυτεχνειου και τον μυθο του Ολοκαυτώματος ; Ακροδεξια σκουπίδια που εβλεπαν τις εκπομπες του και αγοραζαν τη σαβουρα που πουλαει τον ψηφισαν. Οι υπολοιποι τον μαθαμε απο τις παρωδιες στο Ραδιο Αρβυλα.

-Προφανώς και εχει φαν κλαμπ ψεκασμενων απο διαφορα κομματα και ακροδεξιες ιδεολογιες.
Επειδή είσαι αριστερός μαλακας, για πες ΜΙΑ ακροδεξιά θεση του Άδωνι.
Περιμένω.

Αρχικα ειχε μονο τετοιους , τωρα που διαλυθηκαν μετακομισαν ολοι στη ΝΔουλα.
Ακραιους μαλακες έχει όλη η αριστεριλα. Η οποία μπαίνει στο περιθώριο. Και γι’ αυτο έχετε σκυλιάσει κοπρόσκυλα του κερατά!

-Εχει σχέση γιατι αυτον τον καραγκιοζη αποθεωνουν τα κομματοσκυλα των Αρχηστων. Αυτο το σουργελο που έχει ηδη θεσει ζωες ανθρωπων σε κινδυνο μια με τις θεσεις του για τις μασκες και μια δευτερη με το προμοταρισμα των προσωπιδων. Οταν βαζεις ηλιθιους σε καιριες θεσεις αυτο ειναι το αποτελεσμα.
Άσε ρε αρχιμαλακα που μια μας τα λες έτσι και μια μας τα λες αλλιώς απλά για να κανεις αντυπωλείτεφσι! Μαλακα!!!

Και το ξαναγραφω , αυτοι οι πανυβλακες , που φαντασιονονταν αεροψεκασμους και αγοραζαν νανογιλεκα σημερα μιλανε για "ψεκες". Και αν νομιζεις οτι αφορα μονο τον κορωνοιο (που οντως υπαρχουν καμποσοι ψεκασμενοι αρνητες στο νημα) μπες στο νημα πχ με τις φωτιες . Τα ιδια κομματοσκυλα , η ιδια ρητορικη .
Κι εσυ ο ίδιος μαλακας, μαζί με τους άλλους αριστερούς μαλακες που αποτελείτε την πλεμπα αυτού του έθνους.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Το διάβασες ρε αρχιμαλάκα εσύ? Αν ναι, πες μου την ακροδεξιά άποψη που υποστηρίζει.

Περιμένω. :)

Και στείλε και τα υπόλοιπα για να σε βιάζω αργά-αργά με το καθένα!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Το οτι πεταχτηκε η χρυσαυγιτικη τσαπου να υπερασπιστει τους νεους του συνοδοιπορους ειναι ασχετο. Εγω απευθυνθηκα στους κανονικους δεξιους που υποδυονται τους σοβαροφανεις και τους καταρτισμενους , οχι στα ορφανα του Μιχαλολιακου.
Να σου πω εγώ, που εχω γράψει συχνά ότι θεωρώ ξένο σώμα Άδωνι και Βορίδη στη ΝΔ και ειδικά τον Άδωνι καραγκιοζάκο για πολλές τομάτες. Η δική του παρουσία στην πολιτική σκηνή δεν αναιρεί ότι εδώ μέσα ζουν και βασιλεύουν ψέκες, που στο νήμα αυτό το παίζουν αντιεμβολιαστες αλλού κάτι άλλο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Η μπάλα στην εξέδρα από άλλον έναν αρχιμαλάκα αριστερό.

Μήπως είσαι ΚΑΙ χαζός? Μιλάμε για ακροδεξιές απόψεις του Άδωνι :) Αυτό που ανέβασες ουδεμία σχέση έχει.

Ξέρεις να διαβάζεις?

Σχολείο πήγες? ή έκανες καταλήψεις κι έφτιαχνες μολότοφ? :)

• Χαχα
Αντιδράσεις: ethanH

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Να σου πω εγώ, που εχω γράψει συχνά ότι θεωρώ ξένο σώμα Άδωνι και Βορίδη στη ΝΔ και ειδικά τον Άδωνι καραγκιοζάκο για πολλές τομάτες. Η δική του παρουσία στην πολιτική σκηνή δεν αναιρεί ότι εδώ μέσα ζουν και βασιλεύουν ψέκες, που στο νήμα αυτό το παίζουν αντιεμβολιαστες αλλού κάτι άλλο.
Δεν νομίζω... πρόκειται για τον πιο Doer πολιτικό.

Κι εγώ doers θέλω, όχι φρου φρου κι αρώματα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν νομίζω... πρόκειται για τον πιο Doer πολιτικό.

Κι εγώ doers θέλω, όχι φρου φρου κι αρώματα.
Τραγικός γυρολόγος. Θα πουλούσε και την ψυχη του αρκεί να είναι βουλευτής σε κάποιο κόμμα. Το ότι έχει πολιτικό κοινό, πιστό κιόλας, δεν αναιρεί την πραγματικότητα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τραγικός γυρολόγος. Θα πουλούσε και την ψυχη του αρκεί να είναι βουλευτής σε κάποιο κόμμα. Το ότι έχει πολιτικό κοινό, πιστό κιόλας, δεν αναιρεί την πραγματικότητα.
Γυρολόγος δεν είναι καθώς ήταν στην ΔΑΠ από μικρός. Αν θεωρείς γυρολόγο έναν που ήταν ΔΑΠ, πάει στο ΛΑΟΣ, διαφωνεί με τον Καρατζαφέρη και παραιτείται από Υπουργός και Βουλευτής για να γυρίσει στην ΝΔ, τότε πάω πάσο, ο καθένας ό,τι νομίζει!

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Η μπάλα στην εξέδρα από άλλον έναν αρχιμαλάκα αριστερό.

Μήπως είσαι ΚΑΙ χαζός? Μιλάμε για ακροδεξιές απόψεις του Άδωνι :) Αυτό που ανέβασες ουδεμία σχέση έχει.

Ξέρεις να διαβάζεις?

Σχολείο πήγες? ή έκανες καταλήψεις κι έφτιαχνες μολότοφ? :)

Ορφανό του κασιδιαρη είναι...:wink:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Γυρολόγος δεν είναι καθώς ήταν στην ΔΑΠ από μικρός. Αν θεωρείς γυρολόγο έναν που ήταν ΔΑΠ, πάει στο ΛΑΟΣ, διαφωνεί με τον Καρατζαφέρη και παραιτείται από Υπουργός και Βουλευτής για να γυρίσει στην ΝΔ, τότε πάω πάσο, ο καθένας ό,τι νομίζει!
Θεματα ΜΑΚΙ, ΔΑΠ, ΟΝΝΕΔ, θα μου επιτρεψεις να τα γνωριζω καλύτερα.
Μπουμπουκος Εκαλιώτης ηταν, που απο τη ΔΑΠ την κοπανησε για την Πολιτική Άνοιξη, μετά πηγε ΛΑΟΣ και φλέρταρε ανοικτά με Χρυσή Αυγή, αφου συμμετείχε σε κοινές εκδηλώσεις της με το ΛΑΟΣ, ειχε Θεό τον πατέρα Πλεύρη και οταν πάτωσε στις αυτοδιοικητικές κατάλαβε ότι τα ψωμιά του τελειώνουν. Εκλεισε μια συμφωνία με Σαμαρά και 5-6 μέρες αφότου παραιτήθηκε πηγε ΝΔ.
Στο μεσοδιάστημα εκανε κάτι περίεργες ερωτήσεις για τα εξοπλιστικά και ήρε το Καμποταζ, που παρόλο που το διαφήμιζε ως επιτυχια τρυπα στο νερό ηταν και μαλλον αυτό του έδειξε την έξοδο επι Παπαδήμου. Κι η παραίτηση έξοδος είναι. Ασε που ήδη ειχε κλείσει συμφωνία με το Σαμαρά.

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Το προσδόκιμο ζωής στον Δυτικό κόσμο είναι τα 80 με 83 έτη. Όταν στην επιδημιολογια, η οποία είναι καθαρά μαθηματικά-στατιστική μέσα στη ιατρική επιστημη, αξιολογεις τον θάνατο ενός 79 χρόνου τότε μιλάμε ότι χάσαμε 1-4 ανθρωποέτη, αν πεθάνει ένας 20χρονος, πχ από τροχαίο, τότε χάνεις 60 ανθρωποέτη. Δηλαδή η αξία ενός 20χρονου ισοδυναμεί, αν μπορούμε να το πούμε αυτό, με 30 80χρονους.
Το "πρώτα η ανθρώπινη ζωή
" σαν μότο της κυβέρνησης"είναι σωστό, αλλά δεν εφαρμόζεται σωστά στην προκειμένη περίπτωση της πανδημίας, όχι στην Ελλάδα μόνο, αλλά σε όλο τον Δυτικό κόσμο. Άνθρωποι είναι και νεότεροι 50αρηδες, 40νταρηδες κλπ οι οποίοι θα τύχουν ελλειπους υγειονομικής περίθαλψης λόγω της κορονοποιησης του ΕΣΥ.
Τελος εκλιπαρώ κάποιον να μου υποδείξει μια μελέτη που έχει γίνει για τα υπέρ και τα κατά του lockdown, του 6μηνου εγκλεισμου που υπέστησαν οι Έλληνες τον τελευταίο χρόνο....
Τύπος φιλικά στο λέω, δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει προσδόκιμο ζωής και ότι ορίζεται προσδόκιμο σε κάθε ηλικία χωριστά.

Για την Ελλάδα στα 80 έτη αν θυμάμαι καλά είναι 8-9. Αυτό σημαίνει ότι για όσους φθάνουν στα 80, οι μισοί θα πεθάνουν μετά τα 89.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.091
Πόντοι
6.256
Τελειωσαν οι διακοπες του αχρηστου ανικανου κικιλια και σημερα θα μας μαλωσει πάλι.

Αν τον ειχε διωξει ο κουλης περυσι θα ειχαμε λιγοτερα θυματα και καλυτερη διαχειριση,
Αυτος ο αχρηστος ουτε τους γερους επεισε να πανε για εμβολιο.

Ψεκασμενοι ειναι οσοι δε βλεπουν την ανικανοτητα του ανίκανου καραγκιοζη

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Θεματα ΜΑΚΙ, ΔΑΠ, ΟΝΝΕΔ, θα μου επιτρεψεις να τα γνωριζω καλύτερα.
Μπουμπουκος Εκαλιώτης ηταν, που απο τη ΔΑΠ την κοπανησε για την Πολιτική Άνοιξη, μετά πηγε ΛΑΟΣ και φλέρταρε ανοικτά με Χρυσή Αυγή, αφου συμμετείχε σε κοινές εκδηλώσεις της με το ΛΑΟΣ, ειχε Θεό τον πατέρα Πλεύρη και οταν πάτωσε στις αυτοδιοικητικές κατάλαβε ότι τα ψωμιά του τελειώνουν. Εκλεισε μια συμφωνία με Σαμαρά και 5-6 μέρες αφότου παραιτήθηκε πηγε ΝΔ.
Στο μεσοδιάστημα εκανε κάτι περίεργες ερωτήσεις για τα εξοπλιστικά και ήρε το Καμποταζ, που παρόλο που το διαφήμιζε ως επιτυχια τρυπα στο νερό ηταν και μαλλον αυτό του έδειξε την έξοδο επι Παπαδήμου. Κι η παραίτηση έξοδος είναι. Ασε που ήδη ειχε κλείσει συμφωνία με το Σαμαρά.
Προφανώς θα τα ξερεις, εγώ δεν ήμουν ποτε κομματικός, ούτε πολιτικοποιημένος. Αλλά OK, μου μιλάς για κάμποσα χρονια/δεκαετίες πριν. Και δεν ξέρω κατα πόσον αυτα που λες είναι πραγματικότητα η όχι. Αλλά έστω ότι είναι. Εμένα ΠΟΣΩΣ με ενδιαφέρει. Εγώ αυτο που ξέρω είναι ότι είναι δουλευταράς, φέρνει αποτέλεσμα, είναι γρήγορος και γενικά είναι ένας «εργάτης» που διεκπεραιώνει.

Αν ενοχλεί η φωνούλα του ή αυτά που λέει κάποιους, με αφήνει παγερά αδιάφορο. Δεν με ενδιαφέρουν σε πολιτικούς αυτα που λένε, αλλά αυτα που κάνουν.

Τελευταία τροποποίηση:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αν δεν ειναι ακροδεξια θεση τα στρατοπαιδα συγκέντρωσης τοτε ποια ειναι για πες μας??
Ποια είναι τα στρατόπεδα συγκέντρωσης? Αυτα για τους μετανάστες? Στρατόπεδα συγκέντρωσης με aircondition και τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης? Την στιγμή που ο τσίριζα τους είχε χύμα στο κύμα, χωρίς τίποτα? Και που για αυτό βάλατε τους ίδιους να κάψουν τις δομές (ναι εσείς οι ίδιοι, του τσίριζα και των αναρχοάπλυτων ζώων σαν εσένα τους βαλατε παρέα με τις ΜΚΟ σας)?

Κάνε παραπέρα ρε φασιστακο που ευχόσουν νεκρούς στις φωτιές για να έχεις να πεις κάτι. Μαλακα μπουλη μπινε!

Ο μπουμπουκος σου ονειρευοταν ενα νεο αουσβιτς στη χωρα.
Αλήθεια? Ανέβασε δήλωσε που να το λέει αυτο. Περιμενω.

Θα στα στειλω το μεσημέρι και τα υπολοιπα ακροδεξια του δικου σου.
Περιμενω, να μου τα στείλεις.

Ξεκινα τωρα παιρνε λεβιτρα γιατι εισαι ακινδυνος
Τα λεβιτρα τα έχω για 25αρες, εσένα σου γαμω τον κωλο άνετα και σε χύνω στην μάπα ΜΙΑ φορά. Παραπάνω δεν έχει, μπορείς να πας στις αφέντρες σου στο Άγκυρας να βάλεις παραπάνω κρέας που θέλεις.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Προφανώς θα τα ξερεις, εγώ δεν ήμουν ποτε κομματικός, ούτε πολιτικοποιημένος. Αλλά OK, μου μιλάς για κάμποσα χρονια/δεκαετίες πριν. Και δεν ξέρω κατα πόσον αυτα που λες είναι πραγματικότητα η όχι. Αλλά έστω ότι είναι. Εμένα ΠΟΣΩΣ με ενδιαφέρει. Εγώ αυτο που ξέρω είναι ότι είναι δουλευταράς, φέρνει αποτέλεσμα, είναι γρήγορος και γενικά είναι ένας «εργάτης» που διεκπεραιώνει.

Αν ενοχλεί η φωνούλα του ή αυτά που λέει κάποιους, με αφήνει παγερά αδιάφορο. Δεν με ενδιαφέρουν σε πολιτικούς αυτα που λένε, αλλά αυτα που κάνουν.
Τα αν είναι πραγματικότητα ή όχι, μπορεί πολύ εύκολα όποιος θέλει να τα βρει.
Τα περί αποτελεσματικού εργατη χωρούν πολύ συζήτηση αλλά δεν είναι γι'αυτό το τοπικ.
Αυτά που λένε οι πολιτικοί εχουν πολυ μεγάλη σημασία. Γιατί είναι ο δείκτης αυτων που ΘΑ κάνουν. Το να πρωταγωνιστει σε αντισημιτική προπαγάνδα οταν ειναι στο ΛΑΟΣ και να συρεται σε μια εξευτελιστική συγγνώμη απο την Ισραηλινή Πρεσβεία, οντας Αντιπρόεδρος της ΝΔ, εμένα με ενοχλεί. Χώρια αλλες αθλιότητες που εχει πει κατά καιρούς. Γιατί οι φωνούλες τετοιων καραγκιοζακων ειναι φωνουλες Υπουργών. Της Κυβέρνησής μου. Απο την οποία απαιτώ συγκεκριμένα πράγματα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τα αν είναι πραγματικότητα ή όχι, μπορεί πολύ εύκολα όποιος θέλει να τα βρει.
Nαι,χαίρω πολύ. Το ίδιο ισχύει πολύ εύκολα και το ότι όποιος θέλει μπορεί να ανεβάσει διάφορα.

Τα περί αποτελεσματικού εργατη χωρούν πολύ συζήτηση αλλά δεν είναι γι'αυτό το τοπικ.Αυτά που λένε οι πολιτικοί εχουν πολυ μεγάλη σημασία. Γιατί είναι ο δείκτης αυτων που ΘΑ κάνουν. Το να πρωταγωνιστει σε αντισημιτική προπαγάνδα οταν ειναι στο ΛΑΟΣ και να συρεται σε μια εξευτελιστική συγγνώμη απο την Ισραηλινή Πρεσβεία, οντας Αντιπρόεδρος της ΝΔ, εμένα με ενοχλεί.
Εμένα δεν με ενοχλεί. Θεωρείς δηλαδή ότι επειδή ειναι πολιτικός δεν πρέπει επουδενί να αλλάζει άποψη. ΟΚ, αυτο ειναι μια δική σου προτίμηση για πολιτικούς.

Κατα δεύτερον, ακόμα και πολιτική κίνηση να είναι αυτή που έκανε (με το να ζητήσει συγγνώμη απο τους Εβραιους) είναι απόλυτα ορθό, ακόμα κι αν απο μέσα του τους βρίζει ακόμα. Και ξερεις γιατί? Ούτε εγώ έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στους Εβραίους και την φάρα τους, αλλά απο την άλλη όταν μιλάμε για ΤΟΥΣ διαχειριστές χρήματος, τότε μιλάμε για Εβραίους. Έχουν ταλέντο σε αυτο, πάει και τελείωσε. Όποτε, όντας Υπουργός Αναπτυξης καλά έκανε. Κι εγώ αυτο θα έκανα. Όπως κάνω με τους πελάτες μου… που έχω αρκετούς τους οποίους απο μέσα μου τους γαμοσταυριζω κι απέξω μου είμαι με το χαμόγελο. Διότι αυτοί με πληρώνουν και ζω την ζωη που ζω. Τα υπόλοιπα ειναι να ‘χαμε να λέγαμε.

Χώρια αλλες αθλιότητες που εχει πει κατά καιρούς. Γιατί οι φωνούλες τετοιων καραγκιοζακων ειναι φωνουλες Υπουργών. Της Κυβέρνησής μου. Απο την οποία απαιτώ συγκεκριμένα πράγματα.
Εμένα η φωνούλα του μου αρέσει και δεν έχω κανένα προβλημα με αυτα που λέει. Μόνο και μόνο που όλοι οι αριστεροί ανεξαιρέτως βγάζουν φλίχτενες όταν τον βλέπουν, για μένα ειναι μια χαρά!!!!

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.287
Πόντοι
2.456
Τελειωσαν οι διακοπες του αχρηστου ανικανου κικιλια και σημερα θα μας μαλωσει πάλι.

Αν τον ειχε διωξει ο κουλης περυσι θα ειχαμε λιγοτερα θυματα και καλυτερη διαχειριση,
Αυτος ο αχρηστος ουτε τους γερους επεισε να πανε για εμβολιο.

Ψεκασμενοι ειναι οσοι δε βλεπουν την ανικανοτητα του ανίκανου καραγκιοζη
Έδωσε ρεσιτάλ αριστείας σήμερα..
:confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Έδωσε ρεσιτάλ αριστείας σήμερα..
:confused: :confused: :confused:
Τυπε δεν δικαιουσαι να κρίνεις τον επιστήμονα Κικιλ...

Άιντε ψεκασμενε..

Που στε ρε Κουλολαγνοι να ακούσετε τον ευφραδή επιστήμονα να ομιλεί,ψαρωνουν όλοι...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Nαι,χαίρω πολύ. Το ίδιο ισχύει πολύ εύκολα και το ότι όποιος θέλει μπορεί να ανεβάσει διάφορα.

Εμένα δεν με ενοχλεί. Θεωρείς δηλαδή ότι επειδή ειναι πολιτικός δεν πρέπει επουδενί να αλλάζει άποψη. ΟΚ, αυτο ειναι μια δική σου προτίμηση για πολιτικούς.

Κατα δεύτερον, ακόμα και πολιτική κίνηση να είναι αυτή που έκανε (με το να ζητήσει συγγνώμη απο τους Εβραιους) είναι απόλυτα ορθό, ακόμα κι αν απο μέσα του τους βρίζει ακόμα. Και ξερεις γιατί? Ούτε εγώ έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στους Εβραίους και την φάρα τους, αλλά απο την άλλη όταν μιλάμε για ΤΟΥΣ διαχειριστές χρήματος, τότε μιλάμε για Εβραίους. Έχουν ταλέντο σε αυτο, πάει και τελείωσε. Όποτε, όντας Υπουργός Αναπτυξης καλά έκανε. Κι εγώ αυτο θα έκανα. Όπως κάνω με τους πελάτες μου… που έχω αρκετούς τους οποίους απο μέσα μου τους γαμοσταυριζω κι απέξω μου είμαι με το χαμόγελο. Διότι αυτοί με πληρώνουν και ζω την ζωη που ζω. Τα υπόλοιπα ειναι να ‘χαμε να λέγαμε.

Εμένα η φωνούλα του μου αρέσει και δεν έχω κανένα προβλημα με αυτα που λέει. Μόνο και μόνο που όλοι οι αριστεροί ανεξαιρέτως βγάζουν φλίχτενες όταν τον βλέπουν, για μένα ειναι μια χαρά!!!!
Αν κατι δεν ισχύει εδω είμαι να το αναιρέσω.
Δεν ηταν Υπουργός Ανάπτυξης. Αντιπρόεδρος της ΝΔ ηταν. Και αρνητής του Ολοκαυτώματος μέχρι τότε. "Τον παρέσυρε το βιβλίο του Πλεύρη".
Εννοείται ότι έχει πιστό κοινό. Αλλά πιστό κοινό έχει και ο Πολακης. Τον οποιον ολοι οι δεξιοί βγάζουν φλύκταινες οταν τον βλέπουν. Κι εγω μαζί.
Για τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ που τον στηρίζουν ομως, είναι μια χαρά και μια χαρά τα λέει.
Για μενα Αδωνις και Γεραπετριτης και ολοι οι αναλογοι εναι ξενα σωματα στη ΝΔ. Για σενα ή για τον Αλεξ πχ μπορεί να είναι ευλογία η παρουσία τους.
Οκ. Δε γίνεται να συμφωνούν ολοι σε ενα κομμα εξουσίας.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.287
Πόντοι
2.456
Τυπε δεν δικαιουσαι να κρίνεις τον επιστήμονα Κικιλ...

Άιντε ψεκασμενε..

Που στε ρε Κουλολαγνοι να ακούσετε τον ευφραδή επιστήμονα να ομιλεί,ψαρωνουν όλοι...
Τύπε είμαι πάρα πολύ μικρός να κρίνω έναν άριστο..
Τον άκουγα κ εμεινα με το στόμα ανοιχτό, ενώ έτρωγα γαριδάκια..
:confused: :confused::confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εδω ρε τα χωνει στους πολιτες ο βιβλιοπωλης τι μας λες.
Περυσι δεν ελεγε τι να τα κανουν τα λεφτα ποσο θα φανε θα γινουν 300 κιλα ολοι τη στιγμη που παιδακια δεν εχουν να παρουν γαλα.
Ο μπουμπουκος σου αν δεν ειχε τον μανατζερ καρατζαφερη τωρα δεν θα τον ηξερες ουτε εσυ ουτε η μανωλιδου.
Καλά εντάξει η "μετάφραση" των λεγομένων του από κάτι συριζόπανα σαν εσέν περισσεύουν! Κι αυτό γιατί σας σκίζει την κωλοτρυπίδα όποτε βγαίνει και μιλάει.

Και βιβλιοπώλης ήταν πολύ επιτυχημένος και θα ήταν ακομη περισσότερο αν δεν του είχατε κάψει 16 φορές. Ξέρεις.... εσύ και τα συντρόφια σου :wink:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom