Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
O αρίσταρχος είναι το γνωστό είδος ψέκα που καμουφλάρει την αντιεμβολιαστική του προπαγάνδα ως αθώες απορίες ενός προβληματισμένου πολίτη, Στην πραγματικότητα δεν έχει καμία διαφορά από το ουζάκι κουρτάκι, τον μουναχαλαστή, και τα άλλα παπαγαλάκια ποστάρουν ανάλογες μαλακίες και χονδροειδή ψέματα.
Ολα τα ξερεις εσυ ε?

Ο φωτεινος παντογνωστης του μπου που αναβαθμιστηκε σε μπραβοκουλη,

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.653
Πόντοι
2.306
Τι γιατί ρε νούμερο; Που λες φασίστα εμένα και όλο το υπόλοιπο φόρουμ σε δείχνει με τα πέντε δάχτυλα.

Ποιο ειναι το υπολοιπο φορουμ ; Δυο φασιστοειδη ειστε εδω μεσα ολα κι ολα ρε ταλαιπωρε πρωην χρυσαυγιτη και νυν ψηφοφορε του Αδωνι. Και δεν ξερω για ποσο. Συντομα θα πατε να κανετε παρεα στον συντροφο Κασιδιαρη. Ψεκασμενα σουργελα.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.653
Πόντοι
2.306
Προς το παρόν πάρε μια ωραιότατη αναφορούλα που έρχεσαι και μας απειλείς κιόλας ότι θα μας ανοίξεις τα κεφάλια συριζαυγιτάκι.

Κλάσε μου τ'αρχιδια γεροντοφασιστοπουστα. Σπορα των ηττημενων του '45 ειστε και θα στε οπως ελεγε ο πρωην Αρχηγος σου. Κάνε οσες αναφορές θελεις αδερφούλα. Κρύψου και πισω απ τα φουστανια της μαμας σου αν αυτο σε κανει να νιωθεις ασφαλεια. Βάλε και το νανογιλεκο του Άδωνι στον κωλο σου. Αναρχιδο φασισοπουστρακι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

χόντρυνε το πραμα :undecided: :undecided: :undecided:

Ειναι σκληρα καρυδια τα χρυσαυγουλα. Κανουν αναφορές. :confused: :confused: :confused:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.653
Πόντοι
2.306
Συνέχισε νουμεράκι. Εγώ έχω προετοιμαστεί κατάλληλα.

pop.gif

Μονο που αντι για ποπ κορν , εσυ θα τρως πακιστανικες πουτσες χρυσαυγουλο.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Όπως με τους πιθανούς θανάτους από το εμβόλιο, τα ίδια γίνονται και με τους θανάτους από κορονοιό. Όλοι καταγράφονται, οφείλονται δεν οφείλονται σε αυτόν. Είναι τυπική ιατρική πρακτική όταν εξετάζεται κάτι πιθανά θανατηφόρο. Βέβαια μετά από κάποιο χρονικό διάστημα που καταλαβαίνουμε το φαινόμενο και μπορούμε να διαχωρίσουμε τους νεκρούς "από" και τους νεκρούς "με" το καραγκιοζιλίκι με αυτό τον τρόπο μέτρησης πρέπει να σταματήσει
η σύγκριση που κάνεις με τις καταγραφές παρενεργειών από το εμβόλιο είναι τελείως άσχετη.

το μόνο καραγκιοζιλίκι εδώ και καιρό είναι η σοφιστεία περί νεκρών "με" ή "από" κορώνα που έχουν πλασάρει οι διάφοροι ψεκασμένοι που δεν μπορούν να χωνέψουν την πραγματικότητα. Βολική θεωρία γιατί από τη στιγμή που δεν υπάρχουν στοιχεία να τεκμηριώσουν πόσοι (αν δεχτούμε ότι υπάρχουν) ήταν νεκροί "με" κορώνα , ο καθέ ψέκας μπορεί να λέει ότι τον βολεύει.
Αν κάποιες περιπτώσεις όπως του Κρεμαστινού που ειπώθηκε ότι πέθανε τελικά από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη καταγράφονται ως θάνατοι από κορώνα, αυτές και μόνο αυτές θα συμφωνούσα ότι είναι λάθος να γίνεται.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Δεν μου είπες τι πιστεύεις εσύ...
δεν είμαι πιστός ούτε είναι θέμα πίστης για να έχω να πω τι πιστεύω. Τα στοιχεία που δημοσιεύονται βλέπω, τα οποία φυσικά μπορείς να δεις και συ στα διάφορα σάιτ που καταμετρούν νεκρούς από διάφορες αιτίες + κορωνοιό.
Και φυσικά αφού εσύ ανέφερες το 15% συνεχίζω να περιμένω την ερμηνεία σου (και ελπίζω πραγματικά να τρόλλαρες με αυτά που έγραψες χθες)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
ρε νιαμου μπιλ γκορ ασε τα οφτοπικ να πουμε. :tickedoff: ασε τη παρεξηγηση να συνεχιστεί:takethis::takethis::takethis:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Για βρες το μου ακριβώς πως το έγραψα, ειδάλλως λες πιπες
όταν προχθες έγραψες για τους 600000 νεκρούς στην Αμερική λέγοντας ότι πραγματικά πρέπει να είναι 20 με 30000 και οι υπόλοιποι θα πέθαιναν έτσι κι΄αλλιώς, στην ουσία αυτό που σε κατηγορεί ο px75 (αν και δεν συμφωνώ με την .....αιχμηρή γλώσσα που χρησιμοποιεί) είχες στο μυαλό σου. Δεν είναι κακό να το παραδέχεσαι, δεν είμαστε μικρά παιδιά ούτε είσαι ο μόνος που κάνει αυτό το συλλογισμό

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Άλλη μια καρπαζιά στα σβερκούδια των ψεκιών :)
Κόκκινος πρέπει να έχει γίνει!!!

Έγκριση???? :tooth: :tooth: :tooth:

ας μας πουν τα ψέκια που έγραφαν περί πειραματικού εμβολίου πως βλέπουν αυτή την είδηση !

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
ρε νιαμου μπιλ γκορ ασε τα οφτοπικ να πουμε. :tickedoff: ασε τη παρεξηγηση να συνεχιστεί:takethis::takethis::takethis:
σόρρυ έβλεπα τα χθεσινά και δεν πήρα χαμπάρι. Καλά λείπει ο Άρχοντας και παρατήσατε το νήμα του ;

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
σόρρυ έβλεπα τα χθεσινά και δεν πήρα χαμπάρι. Καλά λείπει ο Άρχοντας και παρατήσατε το νήμα του ;
τύπε την βολέψαμε στο νήμα της τραπ με κμαν ρημοδοτη που σκουπιδιασε τους ψωλιστ :takethis: :takethis: :takethis: :undecided::undecided::undecided:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Σύμφωνα με τον καρδιολόγο Αρβανίτη (άλλος ένας γιατρός αντίθετος με το επίσημο αφήγημα) οι επιπλέον νεκροι μπορεί να οφείλονται σε δύο λόγους , στις καραντίνες , και οτι θα πρέπει να ερευνηθεί μήπως οφείλονται και στα εμβόλια.

Εκτός όμως απο τα δύο πιό πάνω νομίζω πως ο δόκτωρ ξέχασε να αναφέρει και τους νεκρους που μπορεί να προέκυψαν απο το οτι όλα τα νοσοκομεία ασχολούνταν με τον covid , οπότε λίγο τα χειρουργεία που αναβλήθηκαν , λίγο οτι οι μη covid ασθενείς μπορεί να μην έβρισκαν να νοσηλευτούν , οπότε ίσως να έχουμε περίσσεια νεκρών και απο άλλες ασθένειες οι οποίες παραμελήθηκαν λόγω πιεσμένου συστήματος υγείας η λόγω οτι ο άλλος μπορεί να φοβόταν να πάει στο νοσκομείο μην κολλήσει εκεί τίποτα ...

Οπότε μπορεί να είναι όλα τα παραπάνω , η μπορεί να είναι και κάτι ακόμα που να μην το σκέφτηκε ούτε ο δόκτωρ ούτε εγω :P

ρε σάββα είπα στον geokoro ότι τρόλλαρε χθες με την απάντησή του αλλά εσύ το πέρασες σε άλλο επίπεδο :kneel::kneel::kneel::kneel:

μετά από όλα τα τρελλά και απίθανα που υποθέτεις (+ αυτά του αρβανίτη ) καταλήγεις "η μπορεί να είναι και κάτι ακόμα που να μην το σκέφτηκε ούτε ο δόκτωρ ούτε εγω".
Μήπως (λέω μήπως) αυτό το κάτι που ξέφυγε από τη φαντασία σας είναι η πραγματικότητα ;

• Like
Αντιδράσεις: kinks

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Τώρα πραγματικά, πίστεψε κανείς ότι αυτά που έλεγαν περί πειραματικού εμβολίου που δεν είχε έγκριση τα εννοούσαν;
κάποιο μπορεί να τα γράφαν σκόπιμα (δεν εννοώ μόνο εδώ μέσα) αλλά γενικώς μάλλον υπάρχουν και αρκετοί που τα χάβουν αμάσητα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom