DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.653
- Πόντοι
- 2.306
Σοφή η μαλακία σου.
Nανογιλέκο αγόρασες να στηριξεις τον Αντιπρόεδρο φασιστάκι απ' τα Λιντλ ; ???
Σοφή η μαλακία σου.
Εσύ κοίτα να αγοράσεις ζουρλομανδύα μαζί με τους υπόλοιπους ψέκες.
Ολα τα ξερεις εσυ ε?O αρίσταρχος είναι το γνωστό είδος ψέκα που καμουφλάρει την αντιεμβολιαστική του προπαγάνδα ως αθώες απορίες ενός προβληματισμένου πολίτη, Στην πραγματικότητα δεν έχει καμία διαφορά από το ουζάκι κουρτάκι, τον μουναχαλαστή, και τα άλλα παπαγαλάκια ποστάρουν ανάλογες μαλακίες και χονδροειδή ψέματα.
Τι γιατί ρε νούμερο; Που λες φασίστα εμένα και όλο το υπόλοιπο φόρουμ σε δείχνει με τα πέντε δάχτυλα.
Χαχαχαχαχα!!! Ρε τι νούμερο είσαι συ; Το ουζάκι κουρτάκι είναι εγκέφαλος μπροστά σου.
Προς το παρόν πάρε μια ωραιότατη αναφορούλα που έρχεσαι και μας απειλείς κιόλας ότι θα μας ανοίξεις τα κεφάλια συριζαυγιτάκι.
χόντρυνε το πραμα
Συνέχισε νουμεράκι. Εγώ έχω προετοιμαστεί κατάλληλα.
Πηγαν οι κλωνοι της νδ διακοπες και αφησαν το νεο να κανει αναφορες σαν προνηπιο.χόντρυνε το πραμα
η σύγκριση που κάνεις με τις καταγραφές παρενεργειών από το εμβόλιο είναι τελείως άσχετη.Όπως με τους πιθανούς θανάτους από το εμβόλιο, τα ίδια γίνονται και με τους θανάτους από κορονοιό. Όλοι καταγράφονται, οφείλονται δεν οφείλονται σε αυτόν. Είναι τυπική ιατρική πρακτική όταν εξετάζεται κάτι πιθανά θανατηφόρο. Βέβαια μετά από κάποιο χρονικό διάστημα που καταλαβαίνουμε το φαινόμενο και μπορούμε να διαχωρίσουμε τους νεκρούς "από" και τους νεκρούς "με" το καραγκιοζιλίκι με αυτό τον τρόπο μέτρησης πρέπει να σταματήσει
δεν είμαι πιστός ούτε είναι θέμα πίστης για να έχω να πω τι πιστεύω. Τα στοιχεία που δημοσιεύονται βλέπω, τα οποία φυσικά μπορείς να δεις και συ στα διάφορα σάιτ που καταμετρούν νεκρούς από διάφορες αιτίες + κορωνοιό.Δεν μου είπες τι πιστεύεις εσύ...
όταν προχθες έγραψες για τους 600000 νεκρούς στην Αμερική λέγοντας ότι πραγματικά πρέπει να είναι 20 με 30000 και οι υπόλοιποι θα πέθαιναν έτσι κι΄αλλιώς, στην ουσία αυτό που σε κατηγορεί ο px75 (αν και δεν συμφωνώ με την .....αιχμηρή γλώσσα που χρησιμοποιεί) είχες στο μυαλό σου. Δεν είναι κακό να το παραδέχεσαι, δεν είμαστε μικρά παιδιά ούτε είσαι ο μόνος που κάνει αυτό το συλλογισμόΓια βρες το μου ακριβώς πως το έγραψα, ειδάλλως λες πιπες
Άλλη μια καρπαζιά στα σβερκούδια των ψεκιών
Κόκκινος πρέπει να έχει γίνει!!!
Έγκριση????
Έγκριση εμβολίου της Pfizer: Περήφανος δηλώνει ο Άλμπερτ Μπουρλά
Λίγα λεπτά αφότου έγινε γνωστό ότι ο FDA έδωσε πλήρη έγκριση στο εμβόλιο της Pfizer – Biontech, ο CEO της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά εξέφρασε την ικανοποίηση του μέσω tweet.www.kathimerini.gr
σόρρυ έβλεπα τα χθεσινά και δεν πήρα χαμπάρι. Καλά λείπει ο Άρχοντας και παρατήσατε το νήμα του ;ρε νιαμου μπιλ γκορ ασε τα οφτοπικ να πουμε. ασε τη παρεξηγηση να συνεχιστεί
τύπε την βολέψαμε στο νήμα της τραπ με κμαν ρημοδοτη που σκουπιδιασε τους ψωλιστσόρρυ έβλεπα τα χθεσινά και δεν πήρα χαμπάρι. Καλά λείπει ο Άρχοντας και παρατήσατε το νήμα του ;
Σύμφωνα με τον καρδιολόγο Αρβανίτη (άλλος ένας γιατρός αντίθετος με το επίσημο αφήγημα) οι επιπλέον νεκροι μπορεί να οφείλονται σε δύο λόγους , στις καραντίνες , και οτι θα πρέπει να ερευνηθεί μήπως οφείλονται και στα εμβόλια.
Εκτός όμως απο τα δύο πιό πάνω νομίζω πως ο δόκτωρ ξέχασε να αναφέρει και τους νεκρους που μπορεί να προέκυψαν απο το οτι όλα τα νοσοκομεία ασχολούνταν με τον covid , οπότε λίγο τα χειρουργεία που αναβλήθηκαν , λίγο οτι οι μη covid ασθενείς μπορεί να μην έβρισκαν να νοσηλευτούν , οπότε ίσως να έχουμε περίσσεια νεκρών και απο άλλες ασθένειες οι οποίες παραμελήθηκαν λόγω πιεσμένου συστήματος υγείας η λόγω οτι ο άλλος μπορεί να φοβόταν να πάει στο νοσκομείο μην κολλήσει εκεί τίποτα ...
Οπότε μπορεί να είναι όλα τα παραπάνω , η μπορεί να είναι και κάτι ακόμα που να μην το σκέφτηκε ούτε ο δόκτωρ ούτε εγω
Να μπει το ουζάκι κουρτάκι να λύσει αυτό το μυστήριο.
κάποιο μπορεί να τα γράφαν σκόπιμα (δεν εννοώ μόνο εδώ μέσα) αλλά γενικώς μάλλον υπάρχουν και αρκετοί που τα χάβουν αμάσηταΤώρα πραγματικά, πίστεψε κανείς ότι αυτά που έλεγαν περί πειραματικού εμβολίου που δεν είχε έγκριση τα εννοούσαν;