Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Κι εγώ ειχα διαβάσει αυτό με τους 5200 νεκρούς. Αλλά επειδή ηταν τον Ιούλιο υπέθεσα οτι έχεις νεώτερη δημοσίευση, γι'αυτό σε ρώτησα.
Αυτό που ανέφερα το είδα σε μια εκπομπή του christou kastamoniti τωρα τον αυγουστο....εκεί το έδειξε αλλά δεν το έκανα σκρινσοτ..νομίζω ότι κάποια στιγμή το ίδιο το είδα κι αναρτημένο σε κάποιο σάιτ, αλλά δε θυμάμαι σε ποιο..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
ξαναεμφανιστηκες ρε βουκεφαλα και αρχισες τις γνωστες μαλακιες σου????αφου διανοητικα εισαι στο επιπεδο ενος χιμπατζη τι ασχολεισαι με δυσκολα ζητηματα????
δεν υπαρχουν 6. 662 θάνατοι ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ για ΚΟΡΩΝΟΪΟ στην ΕΕ, και 299.065 σοβαρές παρενέργειες!!!!
υπαρχουν 6.662 αναφορες απο πολιτες....δεν σημαινει οτι προερχονται απο το εμβολιο...ο καθενας μπορει να μπει και να πει πεθανε ο μπαρμπας μου 10 μερες μετα το εμβολιο, δεν σημαινει οτι φταιει το εμβολιο...αυτο θα ελεχθει μετα απο τους αρμοδιους....
τα fake news που ερχεσαι και μας ποσταρεις εδω μεσα, τα εχουν ηδη ξεβρακωσει εδω και καιρο...αλλα εισαι τοσο μπουφος που ουτε αυτο μπορεις να αντιληφθεις : https://www.thejournal.ie/debunked-covid-vaccine-deaths-eudravigilance-vaers-5467349-Jul2021/

και στην αμερικη ειχαν 6.207 αναφορες για θανατους και μεχρι τωρα 3 μονο συνδεονται με το εμβολιο...
"Between December 2020 and July 19th, 2021, VAERS received 6,207 reports of death (0.0018% of doses) among people who got a vaccine, but this does not mean the vaccine caused these deaths. Doctors and safety monitors carefully review the details of each case to see if it might be linked to the vaccine. There are three deaths that appear to be linked to blood clots that occurred after people got the J&J vaccine."

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αυτό που ανέφερα το είδα σε μια εκπομπή του christou kastamoniti τωρα τον αυγουστο....εκεί το έδειξε αλλά δεν το έκανα σκρινσοτ..νομίζω ότι κάποια στιγμή το ίδιο το είδα κι αναρτημένο σε κάποιο σάιτ, αλλά δε θυμάμαι σε ποιο..
Εντάξει, έτσι ομως δε γίνεται κουβέντα. Γιατί αυτός που αναφέρεις μπορεί να λέει τα νουμερα πειραγμενα για να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Αν βρεις λινκ που να επιβεβαιώνει τους 16000 καλώς. Αλλιώς κουβέντες στον αέρα ειναι αυτές.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Εντάξει, έτσι ομως δε γίνεται κουβέντα. Γιατί αυτός που αναφέρεις μπορεί να λέει τα νουμερα πειραγμενα για να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Αν βρεις λινκ που να επιβεβαιώνει τους 16000 καλώς. Αλλιώς κουβέντες στον αέρα ειναι αυτές.
γιατι το λες αυτο τυπε? ο κασταμονιτης εχει και βιντεο με χιονι σαν φελιζολ στις βρυξελλες... :2funny: :2funny: :2funny:
ο ανθρωπος ειναι επιστημονας, οχι αστεια...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Σωστό είναι αυτό που λες..αν το βρω θα το ανεβάσω...μέχρι τότε θεωρείστε το αντίστοιχο ποστ άκυρο..

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
γιατι το λες αυτο τυπε? ο κασταμονιτης εχει και βιντεο με χιονι σαν φελιζολ στις βρυξελλες... :2funny: :2funny: :2funny:
ο ανθρωπος ειναι επιστημονας, οχι αστεια...
Πρώτη φορά τον ακουω. Θα τον ψαξω να δω τι καπνό φουμαρει. Αν και για σκετο τουμπεκί τον κοβω......

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
O αρίσταρχος είναι το γνωστό είδος ψέκα που καμουφλάρει την αντιεμβολιαστική του προπαγάνδα ως αθώες απορίες ενός προβληματισμένου πολίτη, Στην πραγματικότητα δεν έχει καμία διαφορά από το ουζάκι κουρτάκι, τον μουναχαλαστή, και τα άλλα παπαγαλάκια ποστάρουν ανάλογες μαλακίες και χονδροειδή ψέματα.
Τι γράφεις πάλι για μένα ρε ψεκα!!

Άντε βάλε καμμιά μάσκα μην μας κολησεις

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
έτσι έλεγαν...δυστυχώς δεν κράτησα εκείνο..
Δεν το κράτησες το λινκ(τυχαία φανταζομαι), τη μαλακία όμως που βγαίνει σα συμπέρασμα από το λινκ που δεν κράτησες, ότι δηλαδή ένας στους 500 έχει παρενέργειες μια χαρά την έχεις κρατήσει και τη γράφεις με στόμφο κιόλας, σαν να ισχύει, μήπως και τσιμπήσει κανένας.
Και να μην είναι κάποιος καχύποπτος, με εσάς εδώ μέσα γίνεται.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Δεν το κράτησες το λινκ(τυχαία φανταζομαι), τη μαλακία όμως που βγαίνει σα συμπέρασμα από το λινκ που δεν κράτησες, ότι δηλαδή ένας στους 500 έχει παρενέργειες μια χαρά την έχεις κρατήσει και τη γράφεις με στόμφο κιόλας, σαν να ισχύει, μήπως και τσιμπήσει κανένας.
Και να μην είναι κάποιος καχύποπτος, με εσάς εδώ μέσα γίνεται.
είπα άκυρο το νούμερο 3 του συγκεκριμένου ποστ. λέγεται από κάποιους ότι κλπκλπ...έψαξα να σβήσω τη συγκεκριμνένη ανάρτηση και δεν μπόρεσα...ας τη σβήσουν οι αντμιν... ποιος να τσιμπήσει..λες και έχω συμφέροντα..τέλος πάντων βρήκα αυτό για οποιον τον ενδιαφέρει

έχει διάφορα στοιχεία μέσα στο eudra vigilance . όπως και αυτοί λένε δεν είναι αποδεδειγμένες παρενέργειες αλλά περιστατικά που ακολουθησαν τους εμβολιασμούς, χωρίς να έχει ψαχτεί σύνδεση μεταξύ αυτών ( εμβολιασμών και περιστατικών)

Τελευταία τροποποίηση:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.692
Πόντοι
506
Mια χαρα τον βόλεψε τον μητσοτακη η πανδημια . Θα κανει και τις απολυσεις που ονειρευοτανε και θα τις φορτωσει στους ανεμβόλιαστους.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
Όσο μπορεί να πλασαριστεί το δημόσιο συμφέρον τα πάντα μπορούν να κριθούν συνταγματικά. Τώρα ο πρωτόδικης στο Κιλκίς θα πρέπει να έχει κομματική στήριξη από αντιπολιτευόμενο κόμμα και βλέψεις για να βγάλει άλλη απόφαση. Σίγουρα η δικαστική οδός έχει καιρό. Δεν πιστεύω πάντως οτι θα αποδώσει εκτός εάν στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή κάποιο κόμμα θέλει να υποκλέψει την εξουσία. Τέτοια σκατα όμως έχει να διαχειριστεί ο κουλής που μάλλον όλοι λένε ας περάσει η μπόρα και έχει ο θεός.
"ο πρωτόδικης" ;;;;;
κουρτάκη μου φαίνεται ότι σε τρολλάρει μέχρι και ο κορρέκτορας :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
..........
Εγώ σας είπα ότι η θνησιμότητα αυξήθηκε το τρίμηνο Μαρ-Μάι κατά 15% σε σχέση με το αντίστοιχο του 2020. Τι εξήγηση δίνεις εσύ γι'αυτο;
...........

εγώ έχω απορία να μάθω, μπορείς να μας πεις εσύ την εξήγηση ;

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
Δεν κατάλαβες τίποτα. Για πολλοστή φορά, δεν είναι το non-sterile το χαρακτηριστικό που καθορίζει την ικανότητα φιλτραρίσματος. Ειναι το υλικό, οι στρώσεις, οι πλέξεις κλπ. Σε αυτό διαφέρουν. Δεν αλλάζει η ικανότητα φιλτραρίσματος επειδή αποστειρώθηκε. Πώς θα μπορούσε άλλωστε?

Για άλλη μια φορά βλέπεις μόνο αυτο που θέλεις και προσπαθείς να τεκμηριώσεις το προαποφασισμένο στο μυαλό σου αποτέλεσμα. Όση μαθηματική ανάλυση και να παραθέτεις, η αφετηρία σου είναι λάθος. Αυτό δεν είναι επιστήμη, είναι δογματισμός. Αν θέλεις επιστήμη διάβασε καμιά μελέτη, όχι data picking.

Δεν το συνεχίζω αγαπητέ μου. Δεν έχει κανένα νόημα πρωτίστως γιατί δεν μπορείς καν να ανταλλάξεις απόψεις με στοιχειώδη ευγένεια (την οποία προφανώς εκλαμβάνεις ως αδυναμία), πολύ περισσότερο να βγάλεις τις παρωπίδες και να ξεκολλήσεις από τις εμμονές σου.

Κρίμα.
φίλε άργησες αλλά μπήκες στο νόημα.
Καλα έκανες πάντως και έγραψες έστω και αν έχασες τον χρόνο σου απέναντι σε κάποιον που συνομιλεί με όρους... πούτσας , λογικά ποσταρίσματα όπως το δικό σου είναι πάντα ενδιαφέροντα να τα διαβάζει κανείς.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
Εμένα φτύνει όλο το μπου?

Με γλεντάς εκατο σελιδες?

Λοιπον εχω οντως πολυ αδικο που ασχολουμαι. Εχεις πολυ σοβαρο προβλημα και εκανα πολύ ασχημα που ηρθα σε αντιπαραθεση μαζι σου. Εχεις αναγκη απο ψυχιατρικη βοηθεια και εκανα ασχημα που σε κοντραρισα. Μονο λυπηση νιωθω.
Δεν προκειται να σε παραθεσω ποτέ ξανα, ηταν λαθος μου. Ανθρωπους διαταραγμενους δεν πρεπει να τους πηγαινουμε κοντρα.
Δεσμευομαι οτι αυτο ηταν το τελευταιο μου ποσταρισμα που σε αφορά.
Καλη τυχη
είσαι και συ ασεβής :)
πως τολμάς να αντιτίθεσαι στον μέγα συνταγματολόγο (μεταξύ άλλων) ; δε νιώθεις ότι πρέπει και συ (πρώτα ο Μπόκολος) να του αποδώσεις σέβας ; :grin::grin::grin:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
Πετούσε και τότε ατάκες σε Γαλλικά από τα Lidl με δυο λάθη στις τέσσερις λέξεις; :2funny:
μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια αλλά τόσο ο "κουρτάκης" όσο και ο "κυριάκος" στα ποστ έβγαζαν μια ανάγκη επιβεβαίωσης και αν θυμάμαι καλά υπήρχε και κει μια εμμονή με καυλιά και συναφείς εκφράσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
είναι προσωπικό δεδομένο..δεν θα μιλήσω για αυτό..
Γιατι, ξερουμε ποιος εισαι στην πραγματικοτητα για να τιθεται θεμα προσωπικων δεδομενων? Ενα ανωνυμο προφιλ εισαι.
Μου θυμιζεις καποιους που τους ρωταω τι ψηφισανε και μου λενε "προσωπικο δεδομενο", λες και απο ενα προφιλ μπορω να ξερω ποιοι ειναι στην πραγματικοτητα ώστε να απειλουνται τα δεδομενα τους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εντάξει δεν ειμαιριδημονας,αλλά λέγονται πολλά: 1. Ο εμβολιασμός δεν αποκλείει ότι θα κολλήσεις 2. Δεν αποκλείει ότι θα μεταδόσεις 3. Πρόσφατα είδα επίσημα στοιχεία παρενεργειών στην ευρωπαϊκή Ένωση: 16000 νεκροί και 1000000 μεπαρενεργειες περισσότερο η λιγότερο σοβαρές. Αυτά είναι τα επίσημα, κάποιοι λένε ότι τα νούμερα μπορεί να είναι και μεγαλύτερα. Δεν αποθηκευσα τησελιδαγια νατην ποσταρω , είναι στο διαδίκτυο . Δεν είναι αμελητέα νούμερα . Με 500 εκατ. Πληθυσμό στην ευρωπαϊκή ένωση, προκύπτει ότι 1 στους 500 έχει κάποια παρενέργεια...εντάξει δεν είναι τραγικό νούμερο, αλλά ούτε κι αμελητέο...(βραχυπρόθεσμες παρενέργειες)
16.000 νεκροί απο εμβόλια?
Συγνωμη ρε φιλαρακι, σοβαρα τωρα. Ντρεπεσαι καθολου ή μπα?
Ως "παρενεργεια" βαζεις και τον ελαφρυ πονο στο μπρατσο για δυο ημερες?

Εσυ εισαι απο τους πιο επικινδυνους, γιατι εισαι ψεκι με "τροπους".

Ο εμβολιασμός λοιπον δεν αποκλειει οτι θα κολλησεις. Μαλιστα. Δεν αποκλειει οτι θα μεταδωσεις. Μαλιστα.
Οτι αποκλειει να μπεις στη ΜΕΘ, γιατι το παραλειπεις?
Εχουν γεμισει οι ΜΕΘ ανεμβολιαστους και τα νοσοκομεια δυσκολευονται να λειτουργησουν, απο καποιους σαν του λογου σου, που προπαγανδιζουν την ανοησια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom