Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.523
Πόντοι
266
Λογικά μιλάει ο γιατρός..κάθε εμβόλιο πρέπει να περνα από δοκιμές 5 έως 10 χρόνια..οι παρενέργειες αυτών των εμβολίων είναι γνωστές και πολυάριθμες..δεν παρέχουν απόλυτη προστασία, ούτε αποτρέπουν τη μετάδοση...στο Ισραήλ έχει ενδιαφέρον να το ψάξει κάποιος τι γίνεται...επιστημονικό λόγο έχει, όπως και οι υπόλοιποι γιατροί σε Ελλάδα κι εξωτερικό...
Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά..προσοχή να μην κολλήσουμε..
Το γεγονός ότι αυτοί οι γιατροί χαρακτηρίζονται ως ψεκασμενοι και συνωμοσιολογοι και φαντασιόπληκτος - ψυχοπαθεις είναι κάτι το οποίο προκαλεί προβληματισμο..
στα εμβολια πρεπει να γινονται πολλες δοκιμες
ετσι αν ενα εμβολιο ας πουμε του πνευμονιοκοκου πρεπει να ελεγχθει μεχρι να βρεθουν πολλοι ασθενεις να αρρωστησουν να τους γινει το εμβολιο και να ελεγχθουν οι ΣΥΝΤΟΜΕς παρενεργειες θα περασουν χρονια
το εμβολιο για τον κορονοιο εχει τοσους πολλους ασθενεις που εχουν εμβολιαστει που οι συντομες παρενεργειες εχουν ηδη μελετηθει και το ποσοστο τους στους εμβολιασμενους ειναι ελαχιστο
για τις μακροχρονιες παρενεργειες δεν ξερουμε βεβαια
αλλα θα αφηναμε εκκατομυρια ανθρωπου χωρις προστασια λογω πιθανες μακροχρονιες επιπτωσεις
αντιθετα σημερα ο μαγιορκινης εδωσε αξονικες απο τους πνευμονες νεαρων ασθενων απο κοβιντ χωρις υποκειμενα νοσηματα που περασαν ευκολα τον ιο και πιστευει οτι υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα στο μελλον να αποκτησουν σοβαρο προβλημα

ολα τα φαρμακα εχουν παρενεργειες περισσοτερες απο το εμβολιο
δεν πρεπει να περνουμε τα φαρμακα;

κανενα εμβολιο η φαρμακο δεν προστατευει 100%
για να παρουν ομως αδεια στην ευρωπαικη ενωση πρεπει να εχουν μεγαλη αποτελεσματικοτητα
ας πουμε το εμβολιο της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗς CUREVAC δεν πηρε αδεια γιατι η αποτελεσματικοτητα του ηταν 47% σε πανω απο 40000 δοκιμες και η μετοχη της εταιρειας κατερρευσε

για το ιστραηλ κανουν ηδη την 3 δοση
την εκανε π πρωθυπουργος τους που δηλωσε εμβολιααστειτε γιατι τα εμβολια σωζουν ζωες

οσο αφορα για τους γιατρους εχω γραψει και σε αλλο συνομιλητη
ξερεις ΟΧΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕς ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙς αλλα καποιο ιατρικο συλλογο της ελλαδας η επιστημονικη επιτροπη που να λεει κατα του εμβολιου
το ιδιο συμβενει και σε ολο τον κοσμο
για αυτο και οι κυβερνησεις σχεδον ολου του κοσμου λενε καντε εμβολια σωζουν ζωες
και οχι μονο οι κυβερνησεις αλλα και συντριπτικα και οι αντιπολιτευσεις
π.χ στην ελλαδα ολα τα κομματα πλην βελοπουλου ειναι υπερ του εμβολιου

γενικως οταν περνουμε μια αποφαση δεν κυτταμε μονο το υπερ η μονο το κατα αλλα αν τα υπερ ειναι περισσοτερα απο τα κατα που στην περιπτωση του εμβολιου τα υπερ ειναι συντριπτικα περισσοτερα

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
στα εμβολια πρεπει να γινονται πολλες δοκιμες
ετσι αν ενα εμβολιο ας πουμε του πνευμονιοκοκου πρεπει να ελεγχθει μεχρι να βρεθουν πολλοι ασθενεις να αρρωστησουν να τους γινει το εμβολιο και να ελεγχθουν οι ΣΥΝΤΟΜΕς παρενεργειες θα περασουν χρονια
το εμβολιο για τον κορονοιο εχει τοσους πολλους ασθενεις που εχουν εμβολιαστει που οι συντομες παρενεργειες εχουν ηδη μελετηθει και το ποσοστο τους στους εμβολιασμενους ειναι ελαχιστο
για τις μακροχρονιες παρενεργειες δεν ξερουμε βεβαια
αλλα θα αφηναμε εκκατομυρια ανθρωπου χωρις προστασια λογω πιθανες μακροχρονιες επιπτωσεις
αντιθετα σημερα ο μαγιορκινης εδωσε αξονικες απο τους πνευμονες νεαρων ασθενων απο κοβιντ χωρις υποκειμενα νοσηματα που περασαν ευκολα τον ιο και πιστευει οτι υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα στο μελλον να αποκτησουν σοβαρο προβλημα

ολα τα φαρμακα εχουν παρενεργειες περισσοτερες απο το εμβολιο
δεν πρεπει να περνουμε τα φαρμακα;

κανενα εμβολιο η φαρμακο δεν προστατευει 100%
για να παρουν ομως αδεια στην ευρωπαικη ενωση πρεπει να εχουν μεγαλη αποτελεσματικοτητα
ας πουμε το εμβολιο της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗς CUREVAC δεν πηρε αδεια γιατι η αποτελεσματικοτητα του ηταν 47% σε πανω απο 40000 δοκιμες και η μετοχη της εταιρειας κατερρευσε

για το ιστραηλ κανουν ηδη την 3 δοση
την εκανε π πρωθυπουργος τους που δηλωσε εμβολιααστειτε γιατι τα εμβολια σωζουν ζωες

οσο αφορα για τους γιατρους εχω γραψει και σε αλλο συνομιλητη
ξερεις ΟΧΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕς ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙς αλλα καποιο ιατρικο συλλογο της ελλαδας η επιστημονικη επιτροπη που να λεει κατα του εμβολιου
το ιδιο συμβενει και σε ολο τον κοσμο
για αυτο και οι κυβερνησεις σχεδον ολου του κοσμου λενε καντε εμβολια σωζουν ζωες
και οχι μονο οι κυβερνησεις αλλα και συντριπτικα και οι αντιπολιτευσεις
π.χ στην ελλαδα ολα τα κομματα πλην βελοπουλου ειναι υπερ του εμβολιου

γενικως οταν περνουμε μια αποφαση δεν κυτταμε μονο το υπερ η μονο το κατα αλλα αν τα υπερ ειναι περισσοτερα απο τα κατα που στην περιπτωση του εμβολιου τα υπερ ειναι συντριπτικα περισσοτερα
Σεβαστή άποψη και την τεκμηριώνεις ωραία ..διατηρώ τις επιφυλάξεις μου γιατί οι γιατροί που διατυπώνουν αντίλογο είναι σοβαροί και μιλούν επίσης με επιχειρήματα..θα φανεί στο προσεχές μέλλον..
( Να σημειώσω ότι δεν υποστηρίζω Βελόπουλο )

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ο Κουράκης ξέρει τα πάντα!!!!
Ήδη χθες έστειλε στον "κουβά" την σκοτεινή ύλη ( dark matter). Τι να καλέσουν τόσοι αστροφυσικοί και νομπελίστες; ΜΟΝΟ αυτός ξέρει. Στα νομικά θα κολλάτε; Πςςςςςς
Δεν την έστειλε στον "κουβά". Στον "Κούβα" την έστειλε.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.523
Πόντοι
266
Σεβαστή άποψη και την τεκμηριώνεις ωραία ..διατηρώ τις επιφυλάξεις μου γιατί οι γιατροί που διατυπώνουν αντίλογο είναι σοβαροί και μιλούν επίσης με επιχειρήματα..θα φανεί στο προσεχές μέλλον..
( Να σημειώσω ότι δεν υποστηρίζω Βελόπουλο )
εχω κανει την θητεια μου σε μικροβιολογικο και βιοχημικο εργαστηριο στρατιωτικου νοσοκομειου
δεν φαινεται παντα στους ασθενεις ποιοι ειναι οι σοβαροι γιατροι και ποιοι φαινονται σοβαροι γιατροι μιλωντας βεβαια για την ποιοτητα της δουλειας τους και ποσο δημοσιες σχεσεις εκαναν
ο 1 στρατιωτικος γιατρος ελεγε στους ανωτατους αξιωματικους
μην φοβαστε εγω προσωπικα θα κανω τις εξετασεις σας
ποτε δεν γινοταν
ο αλλος ελεγε
μουκαλια αντιδραστηρια αιμα
ολα ειτε μικρος σε αξιωμα ειτε μεγαλος το ιδιο κανουμε
ο δευτερος επαιρνε πολλα μετρα για την καλυτερευση του εργαστηριου
ο πρωτος ελαχιστα
οι ανωτατοι αξιωματικοι προτιμουσαν τον πρωτο που απλα τους εγλυφε λεγοντας ψεμματα
ασχετα απο αυτο οι παρνεργειες οι μακριοπροθεσμες των εμβολιων ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΣΗΣΑΝΤΩΝθα φανουν στο μελλον
η ερωτηση που πρεπει να απαντηθει ΤΩΡΑ απο καθε ανθρωπο ειναι
εχω μεγαλυτερη πιθανοτητα να παθω τωρα η στο μελλον παρενεργεια αν κανω το εμβολιο η μεγαλυτερη πιθανοτητα να νοσησω απο κοβιντ με κακα η λιγοτερα κακα αποτελεσματα για τον εαυτο μου η για μελη της οικογενειας η της δουλειας μου που πιθανον να τους κολλησω αν δεν το κανω

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.782
Πόντοι
5.006
ακομα με τα εμβολια ασχολειστε?
ολος ο πολιτισμενος και ανεπτυγμενος κοσμος εχει κανει...μεινανε μονο οι μπαμπουινοι, οι σομαλοι, οι ρεντνεκς, ο λιλας και κατι αλλα ναυαγια ανεμβολιαστα...και ειναι αυτοι που γεμιζουν πλεον τα νοσοκομεια....
απο τα τσιπακια και οποιος τα κανει θα πεθανει, τωρα πηγανε στις μακροπροθεσμες επιπτωσεις...ξερω γω σε 10 χρονια θα πεθανουμε απο το εμβολιο ναπουμε....
τα εμβολια βγηκαν σε 1 χρονια και ο κορωνας σε 2...αλλα οι ψεκασμενοι ασχολουνται με τις μακροπροθεσμες παρενεργειες των εμβολιων..με τις μακροπροθεσμες παρενεργειες του κοβιντ κανουν τουμπεκι...γιατι δεν λενε οτι σε 10 χρονια οσοι περασαν κοβιντ, θα βγαλουν κουσουρια???εκει πως ειναι τοσο σιγουροι οτι θα ειναι μια χαρα???

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Διακοπούλες ρε γύφτο; Πως τα κατάφερες ανεμβολίαστος;
Ή μήπως το έκανες και δουλεύεις όλο τον κόσμο με τις μαλακίες σου;
Ρε ψεκι !

Τόσο καιρό τα γράφω πως σουλατσαρω γιουροπα με την μηχανή, Βέλγιο, Ολλανδία, δεν έχουν κανένα απολύτως μέτρο-κολλημα με το εμβόλιο, σαφώς όλος ο κόσμος προτείνει, αλλά στην πουτσα τους...ούτε μάσκες καν φοράνε, ούτε σηματακια μασκών στις εισόδους καταστημάτων έχουν.

Αυτό που γίνεται στο Νότο είναι.. τι να πω...

Εμβόλιο δεν έκανα, δεν έχω πει όμως ότι είμαι κατά του, είμαι όμως διπλά καχύποπτος λόγω των μαλακοτριφτηδων που πληρώνει το κράτος να με "πείσουν"..

Καθώς επίσης (νομίζω τώρα γίνεται) χωρίς έναν στοιχειώδη έλεγχο αντισωμάτων δεν κάνω τίποτα επειδή το λέει μια Παγώνη και ένας βασιλαμαλακοπουκος

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Καθώς επίσης (νομίζω τώρα γίνεται) χωρίς έναν στοιχειώδη έλεγχο αντισωμάτων δεν κάνω τίποτα επειδή το λέει μια Παγώνη και ένας βασιλαμαλακοπουκος
Τυπε στις άλλες χώρες που κάνουν το εμβόλιο και προχωράει η διαδικασία η Παγώνη και ο Βασιλακόπουλος έχουν αναλάβει την ενημέρωση για τον εμβολιασμό;:think:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τυπε στις άλλες χώρες που κάνουν το εμβόλιο και προχωράει η διαδικασία η Παγώνη και ο Βασιλακόπουλος έχουν αναλάβει την ενημέρωση για τον εμβολιασμό;:think:
Μα γι αυτό γράφω ότι είμαι επιφυλακτικός, γιατί ζω στην χώρα του Παγωνοβλασιλακου και όχι στις άλλες...και αυτοί που ανέλαβαν να με "πείσουν" έπρεπε να τους είχαν πάρει το μικρόφωνο μήνες τώρα...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
εχω κανει την θητεια μου σε μικροβιολογικο και βιοχημικο εργαστηριο στρατιωτικου νοσοκομειου
δεν φαινεται παντα στους ασθενεις ποιοι ειναι οι σοβαροι γιατροι και ποιοι φαινονται σοβαροι γιατροι μιλωντας βεβαια για την ποιοτητα της δουλειας τους και ποσο δημοσιες σχεσεις εκαναν
ο 1 στρατιωτικος γιατρος ελεγε στους ανωτατους αξιωματικους
μην φοβαστε εγω προσωπικα θα κανω τις εξετασεις σας
ποτε δεν γινοταν
ο αλλος ελεγε
μουκαλια αντιδραστηρια αιμα
ολα ειτε μικρος σε αξιωμα ειτε μεγαλος το ιδιο κανουμε
ο δευτερος επαιρνε πολλα μετρα για την καλυτερευση του εργαστηριου
ο πρωτος ελαχιστα
οι ανωτατοι αξιωματικοι προτιμουσαν τον πρωτο που απλα τους εγλυφε λεγοντας ψεμματα
ασχετα απο αυτο οι παρνεργειες οι μακριοπροθεσμες των εμβολιων ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΣΗΣΑΝΤΩΝθα φανουν στο μελλον
η ερωτηση που πρεπει να απαντηθει ΤΩΡΑ απο καθε ανθρωπο ειναι
εχω μεγαλυτερη πιθανοτητα να παθω τωρα η στο μελλον παρενεργεια αν κανω το εμβολιο η μεγαλυτερη πιθανοτητα να νοσησω απο κοβιντ με κακα η λιγοτερα κακα αποτελεσματα για τον εαυτο μου η για μελη της οικογενειας η της δουλειας μου που πιθανον να τους κολλησω αν δεν το κανω
Εντάξει δεν ειμαιριδημονας,αλλά λέγονται πολλά: 1. Ο εμβολιασμός δεν αποκλείει ότι θα κολλήσεις 2. Δεν αποκλείει ότι θα μεταδόσεις 3. Πρόσφατα είδα επίσημα στοιχεία παρενεργειών στην ευρωπαϊκή Ένωση: 16000 νεκροί και 1000000 μεπαρενεργειες περισσότερο η λιγότερο σοβαρές. Αυτά είναι τα επίσημα, κάποιοι λένε ότι τα νούμερα μπορεί να είναι και μεγαλύτερα. Δεν αποθηκευσα τησελιδαγια νατην ποσταρω , είναι στο διαδίκτυο . Δεν είναι αμελητέα νούμερα . Με 500 εκατ. Πληθυσμό στην ευρωπαϊκή ένωση, προκύπτει ότι 1 στους 500 έχει κάποια παρενέργεια...εντάξει δεν είναι τραγικό νούμερο, αλλά ούτε κι αμελητέο...(βραχυπρόθεσμες παρενέργειες)

Τελευταία τροποποίηση:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
239844694_1664383070422757_2386263907479078306_n.jpg

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Σε ποιόν τα πουλάς αυτά ρε ψέκα; Νομίζεις πως μιλάς σε καμιά γκομενίτσα που της υπόσχεσαι να χωρίσεις τη γυναίκα σου μόλις βρεις την κατάλληλη ευκαιρία;
:2funny:
Σε σένα είναι σίγουρο πως δεν μιλάω... οπότε μην χαίρεσαι πως παίρνεις αξία μιλώντας μαζί μου, γιατί από μένα δεν...

Ρε τύποι,τι έγινε η Παγώνη και μπήκε Νοσοκομείο;

Μην πάει ο νους μας σε κάνα μπολι και μας πουν και ψεκες,να αυτά μας κάνουν ρε τυπε και αγχωνόμαστε και για την πίγκουιν

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Αυτοί είναι νεκροί απο τα εμβόλια;
έτσι έλεγαν...δυστυχώς δεν κράτησα εκείνο..αλλά βρήκα μόλις αυτό..παρεμφερές..https://www.precisionvaccinations.com/european-agency-confirms-covid-19-vaccine-fatalities
εδώ αναφέρει μικρότερο νούμερο...δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι...καταθέτω ότι άκουσα..
προφανώς θα έχει καιάλλα άρθρα αν ψαχτεί κάποιος...
είναι σοβαρό θέμα...

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
αυτή η προσέγγιση εμένα δε μου αρέσει..το θέμα δεν είναι η διαμάχη μεταξύ όσων εμβολιάζονται και όσων δεν εμβολιάζονται...
θελει η ζωη λιγο καλαμπουρι με αυτο τον διαολο που εχουμε μπλεξει

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
έτσι έλεγαν...δυστυχώς δεν κράτησα εκείνο..αλλά βρήκα μόλις αυτό..παρεμφερές..https://www.precisionvaccinations.com/european-agency-confirms-covid-19-vaccine-fatalities
εδώ αναφέρει μικρότερο νούμερο...δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι...καταθέτω ότι άκουσα..
προφανώς θα έχει καιάλλα άρθρα αν ψαχτεί κάποιος...
είναι σοβαρό θέμα...
Κι εγώ ειχα διαβάσει αυτό με τους 5200 νεκρούς. Αλλά επειδή ηταν τον Ιούλιο υπέθεσα οτι έχεις νεώτερη δημοσίευση, γι'αυτό σε ρώτησα.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Κι εγώ ειχα διαβάσει αυτό με τους 5200 νεκρούς. Αλλά επειδή ηταν τον Ιούλιο υπέθεσα οτι έχεις νεώτερη δημοσίευση, γι'αυτό σε ρώτησα.
Αυτό τώρα τι είδα εγώ..τι άλλο δυστυχώς δεν το κράτησα...αν τι βρω θα το ποσταρω..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

O αρίσταρχος είναι το γνωστό είδος ψέκα που καμουφλάρει την αντιεμβολιαστική του προπαγάνδα ως αθώες απορίες ενός προβληματισμένου πολίτη, Στην πραγματικότητα δεν έχει καμία διαφορά από το ουζάκι κουρτάκι, τον μουναχαλαστή, και τα άλλα παπαγαλάκια ποστάρουν ανάλογες μαλακίες και χονδροειδή ψέματα.
Ευχαριστώ ρε για τα καλά σου λόγια..( με ξεσκεπάσες)

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν υπάρχουν τόσοι νεκροί από παρενέργειες του εμβολίου, αυτό έχει διαψευστεί με στοιχεία από άλλο μέλος.
Ειλικρινά δε γνωρίζω τι ισχύει. Τυχαια το διαβασα κι αυτό με τους 5200. Απλά μου φάνηκε υπερβολικό απο τα μεσα Ιουλίου να τριπλασιάστηκαν οι νεκροί γι'αυτό ρώτησα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom