Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εαν θεωρεις οτι το προνιουζ κανει προπαγανδα και οχι τα Σκαι,Σταρ,Αλφα,Μεγκα οκ
Αλλο να στηριζεις (ευθέως) μια κυβερνηση και αλλο να πατροναρεις (μυστικά) μια ξενη δυναμη.
Το ενα λεγεται πολιτικη επιλογη και ειναι απολυτως θεμιτο, το αλλο πρακτοριλίκι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν είχα και δεν έχω ανάγκη, ειδικά από δημόσιο χρήμα τυπε. Πιθανόν αυτά που εισπράττω εγώ σε μια ημέρα από την δουλειά μου, να είναι ο μηνιαίος σου μισθός.
Αυτά μου τα έχουν πει άλλοι που την είχαν πιο μεγάλη μαλάκα γέρο. :wink:

Τελευταία φορά που σε αντιπαραθέτω,
Στ' αρχίδια μου, εγώ θα σε παραθέτω και μάλιστα συχνά γιατί οι πίπες που ανεβάζει ένας άεργος κωλόγερος είναι ανεκτίμητες :)

επειδή είμαι λουζερ και σε φοβάμαι.
Και πάλι στα αρχίδια μου αν είσαι loser, δικό σου πρόβλημα :)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
Γιατι "ας προσεχαμε"?
Πολυ καλα καναμε και τον ψηφισαμε και θα το ξανακανουμε.
Και να ευλογουμε τον Θεο που αυτην την περιοδο της πανδημιας ετυχε να κυβερναει αυτος και ενα σοβαροτατο επιτελειο και οχι κατσαπλιαδες, ερασιτεχνες, αγραμματοι και ιδεοληπτικοι.
Πας στο άλλο άκρο, ούτε εσύ σέβεσαι τίς επιλογές του Ελληνικού λαού, άρα μέχρι τώρα μας κυβερνάει είτε χούντα, είτε αγράμματοι κατσαπλιαδες.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Δεν είχα και δεν έχω ανάγκη, ειδικά από δημόσιο χρήμα τυπε. Πιθανόν αυτά που εισπράττω εγώ σε μια ημέρα από την δουλειά μου, να είναι ο μηνιαίος σου μισθός.
Τελευταία φορά που σε αντιπαραθέτω, επειδή είμαι λουζερ και σε φοβάμαι.
Αφου ασχολειστε ακομη με το μαλακα Μπαρμπατραβεστικουλα καλα να παθετε...ο τυπος ειναι καρατρολ και επιτιθεται αισχρα απαντες

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αφου ασχολειστε ακομη με το μαλακα Μπαρμπατραβεστικουλα καλα να παθετε...ο τυπος ειναι καρατρολ και επιτιθεται αισχρα απαντες
Όχι, επιτίθεμαι στους αρχιμαλάκες.

Αν δεις σε ποιους θα καταάβεις. Κι είσαι μέσα βέβαια, καθότι αρχιμαλάκας :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Πας στο άλλο άκρο, ούτε εσύ σέβεσαι τίς επιλογές του Ελληνικού λαού, άρα μέχρι τώρα μας κυβερνάει είτε χούντα, είτε αγράμματοι κατσαπλιαδες.
Η διαφορα ειναι οτι η ΝΔ δεν ειναι χουντα, ενω ο Συριζα ΕΙΝΑΙ αγραμματοι κατσαπλιαδες.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Η διαφορα ειναι οτι η ΝΔ δεν ειναι χουντα, ενω ο Συριζα ΕΙΝΑΙ αγραμματοι κατσαπλιαδες.
Ο συγκεκριμένος (ΑΝ δεν είναι 12 όπως υπολογίζω) έχει περάσει χούντα. Και λέει τώρα την ΝΔ χούντα.

Φαντάσου λοιπόν... Μιλάμε για αρχιμαλάκα από κούνια :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Και ναι, δεν εχω σε μεγαλη εκτιμηση την κριση αρκετα μεγαλου ποσοστου του ελληνικου λαου.
Το γεγονος οτι καποτε επαιρναν συνολικα Χρυση Αυγη, Λεβεντης, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ περιπου 20% του ελληνικου λαου, το θεωρω κατάντια και οχι κατι αξιο σεβασμου.

Απο πού κι ως που πρεπει να θεωρω σεβαστες επιλογες του λαου οταν ψηφιζει γραφικους, σταλινικους και φασιστες? Δεν το καταλαβα αυτο. Ιερη αγελαδα ειναι ο λαος? Η χωρα εχει στεναξει απο μαλακίες του λαου της κατα καιρους.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
Και τους μεν και τούς δε, κάποιος τους ψήφισε.
Και αυτό πρέπει νά τό σεβόμαστε.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Και τους μεν και τούς δε, κάποιος τους ψήφισε.
Και αυτό πρέπει νά τό σεβόμαστε.
Άρα είσαι μαλάκας από την στιγμή που λες ότι πρέπει να σεβόμαστε την επιλογή του λαού, αλλά αποκαλείς την επιλογή του λαού το '19 χούντα.

Μαλάκας με περικεφαλαία και λοφίο!!! :)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
Και ναι, δεν εχω σε μεγαλη εκτιμηση την κριση αρκετα μεγαλου ποσοστου του ελληνικου λαου.
Το γεγονος οτι καποτε επαιρναν συνολικα Χρυση Αυγη, Λεβεντης, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ περιπου 20% του ελληνικου λαου, το θεωρω κατάντια και οχι κατι αξιο σεβασμου.

Απο πού κι ως που πρεπει να θεωρω σεβαστες επιλογες του λαου οταν ψηφιζει γραφικους, σταλινικους και φασιστες? Δεν το καταλαβα αυτο. Ιερη αγελαδα ειναι ο λαος? Η χωρα εχει στεναξει απο μαλακίες του λαου της κατα καιρους.
Άλεξ, στο έχω ξαναγράψει. Το εβδομήντα τρία τοις εκατό του εκλογικού σώματος, επαναλαμβάνω, του εκλογικού σώματος και όχι των ψηφισάντων, δεν ψηφισανε Μητσοτάκη.
Σεβόμαστε όμως το υπόλοιπο 27% που ψηφισανε, Ν.Δ. και Μητσοτάκη. Έτσι είναι η διαδικασία και ο εκλογικός νόμος. Τώρα, αν εσύ θεωρείς ότι δεν πρέπει να γίνεται κριτική στην Κυβέρνηση, από το υπόλοιπο 73%, πάω πάσο δεν ξαναποσταρω σε κανένα νήμα όπου βλέπω το Νικ Άλεξ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
Κάποιο ηλίθιο νικ, επιμένει να με παραθέτει για κάτι για το οποίο εγώ ισχυρίζομαι ακριβώς το αντίθετο.
Η βλακεία είναι ανίκητη.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Κάποιο ηλίθιο νικ, επιμένει να με παραθέτει για κάτι για το οποίο εγώ ισχυρίζομαι ακριβώς το αντίθετο.
Η βλακεία είναι ανίκητη.
Ναι, υποστηρίζεις και τα δύο. Κι αυτό δεν γίνεται.

Ανίκητε μαλάκα! :)

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
βλακας και ψευτης ειναι τον εχω ξευτιλισει αμετρητες φορες
οσον αφορα τα εμβολια, εγω το εχω κανει για τους δικους μου λογους αλλα καταλαβαινω απολυτα οποιον ειναι επιφυλακτικος και δεν επιθυμει να εμβολιαστει

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
οσον αφορα τα εμβολια, εγω το εχω κανει για τους δικους μου λογους αλλα καταλαβαινω απολυτα οποιον ειναι επιφυλακτικος και δεν επιθυμει να εμβολιαστει
Στ' αρχίδια μας, έσκυψες κι εσύ... για τους δικούς σου λόγους :)

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
Κανείς δεν πάει να κάνει τό εμβόλιο με ευχάριστηση. Είναι όμως αναγκαίο. Έστω, αναγκαίο κακό. Και εγώ το έκανα επειδή ήθελα να πάω κάποιες μέρες στο εξωτερικό.
Και αν χρειαστεί και 3η δόση, προκειμένου να συνεχίσω να ταξιδεύω, θα την κάνω.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom