κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.951
- Πόντοι
- 19.795
.μωρη χυμενη κωλοτριχα τολμας να μιλας ετσι στο μελος κωλογερο;
.μωρη χυμενη κωλοτριχα τολμας να μιλας ετσι στο μελος κωλογερο;
Και γω εξωτερικό είμαι χωρίς εμβόλιο, ούτε καν τέστ, έχω έρθει οδικώς όμωςΚανείς δεν πάει να κάνει τό εμβόλιο με ευχάριστηση. Είναι όμως αναγκαίο. Έστω, αναγκαίο κακό. Και εγώ το έκανα επειδή ήθελα να πάω κάποιες μέρες στο εξωτερικό.
Και αν χρειαστεί και 3η δόση, προκειμένου να συνεχίσω να ταξιδεύω, θα την κάνω.
Εγώ ταξίδεψα με αεροπλάνο, έπρεπε να έχω μαζί μου τό πιστοποιητικό εμβόλιασμου και στο πήγαινε και στο ελα.Και γω εξωτερικό είμαι χωρίς εμβόλιο, ούτε καν τέστ, έχω έρθει οδικώς όμως
Eπειδή εσύ είσαι μαλάκας και έβγαλες το χωριό παραλία της Μυκόνου, δεν πειράζει.εχεις ακομη μουτρα μετα την καραμουζα που εφαγες για την φωτο που εβγαλες στο χωριο σου και ελεγες οτι ειναι παραλια της μυκονου ρε γυφτε;
Σάλτα γαμήσου άεργο σκουπιδαριόμωρη χυμενη κωλοτριχα τολμας να μιλας ετσι στο μελος κωλογερο;
δεν το εβγαλα εγω καραγκιοζη, οι φωτογραφιες το απεδειξανEπειδή εσύ είσαι μαλάκας και έβγαλες το χωριό παραλία της Μυκόνου, δεν πειράζει.
Εδώ ρε μαλάκα είσαι χρυσαύγουλο και θα ψηφίσεις τσίριζα!!!!! Η μύκονος θα μας χαλάσει τώρα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σάλτα γαμήσου άεργο σκουπιδαριό
Και πήγαινε τσιγάρα στο Νικολάκη και τον Κασίδα!
Καλά εντάξει, στη μπούτσα μου αν δεν πιστεύεις. Έτσι δεν πίστευες και για τα έσοδα και τα άλλα αλλά έχετε φάει τα χυσαμόλια σας όλοι εδώδεν το εβγαλα εγω καραγκιοζη, οι φωτογραφιες το απεδειξαν
για ξαναδειξε μας το αγραρι να γελασουμε παλι
θα δειξεις το "αγραρι" να γελασουμε παλι με χαλια σου η να ξελογκαρω;Καλά εντάξει, στη μπούτσα μου αν δεν πιστεύεις. Έτσι δεν πίστευες και για τα έσοδα και τα άλλα αλλά έχετε φάει τα χυσαμόλια σας όλοι εδώ
Το φοβερό όμως είναι ότι ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ 100%!!!!
Καμιά γκόμενα κοπάνησες τελευταία? Μπουκέτο στα δόντια?
Το έχεις δει, ανέβασέ το.θα δειξεις το "αγραρι" να γελασουμε παλι με χαλια σου η να ξελογκαρω;
να μελετησεις καλα τις φωτο ωστε να βρεις καμια που να μοιαζει, μην γινεις παλι ρεζιλης οπως με την φωτο δηθεν απο αγραρι, αν και υποψιαζομαι οτι γουσταρεις να γινεσαι περιγελοςΤο έχεις δει, ανέβασέ το.
Την μεθεπόμενη εβδομάδα θα είμαι Σαντορίνη, θα σου στείλω από εκεί.
Εσύ που θα είσαι...?
...
...
...
...
Καλά, πάλι θα έχεις να βάζεις στην κωλάθρα σου φωτογραφίες εσύ και οι άλλοινα μελετησεις καλα τις φωτο ωστε να βρεις καμια που να μοιαζει, μην γινεις παλι ρεζιλης οπως με την φωτο δηθεν απο αγραρι, αν και υποψιαζομαι οτι γουσταρεις να γινεσαι περιγελος
τσιμπα τωρα απο το 5στερο sani club της χαλκιδικης που χαλαρωνα πριν λιγες μερες και περιμενουμε τις φωτο σου απο απο ημεροβιγλι κορινθιαςΚαλά, πάλι θα έχεις να βάζεις στην κωλάθρα σου φωτογραφίες εσύ και οι άλλοι
... προδοσίαΑλλο να στηριζεις (ευθέως) μια κυβερνηση και αλλο να πατροναρεις (μυστικά) μια ξενη δυναμη.
Το ενα λεγεται πολιτικη επιλογη και ειναι απολυτως θεμιτο, το αλλοπρακτοριλίκι
Σκέτο μπλε?Εγώ πάντως, αυτή τη στιγμή είμαι εδώ. Κανονικός λουζερ.
Kαλά εσύ τι να κλάσεις ρε φτωχομπινέ!τσιμπα τωρα απο το 5στερο sani club της χαλκιδικης που χαλαρωνα πριν λιγες μερες και περιμενουμε τις φωτο σου απο απο ημεροβιγλι κορινθιας
Στη δημοκρατία οι νόμοι πηγάζουν από το λαό, όχι το αντίθετο.Και ναι, δεν εχω σε μεγαλη εκτιμηση την κριση αρκετα μεγαλου ποσοστου του ελληνικου λαου.
Το γεγονος οτι καποτε επαιρναν συνολικα Χρυση Αυγη, Λεβεντης, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ περιπου 20% του ελληνικου λαου, το θεωρω κατάντια και οχι κατι αξιο σεβασμου.
Απο πού κι ως που πρεπει να θεωρω σεβαστες επιλογες του λαου οταν ψηφιζει γραφικους, σταλινικους και φασιστες? Δεν το καταλαβα αυτο. Ιερη αγελαδα ειναι ο λαος? Η χωρα εχει στεναξει απο μαλακίες του λαου της κατα καιρους.
ΟΛΕΣ οι δουλειες ειναι καλυτερες απο το να βιοποριζεσαι με 60 σεντς το ποστ οπως εσυ καραγκιοζηKαλά εσύ τι να κλάσεις ρε φτωχομπινέ!
Ως υπάλληλος της εταιρίας ε?
Δεν το έχεις καταλάβει καλά...Στη δημοκρατία οι νόμοι πηγάζουν από το λαό, όχι το αντίθετο.
Καλά εντάξει φτωχομπινεδιάρηΟΛΕΣ οι δουλειες ειναι καλυτερες απο το να βιοποριζεσαι με 60 σεντς το ποστ οπως εσυ καραγκιοζη
καταντια ειναι να συνεχιζει να ψηφιζει κομματα που καταντησαν την ελλαδα ουραγο και περιγελο της ευρωπηςΚαι ναι, δεν εχω σε μεγαλη εκτιμηση την κριση αρκετα μεγαλου ποσοστου του ελληνικου λαου.
Το γεγονος οτι καποτε επαιρναν συνολικα Χρυση Αυγη, Λεβεντης, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ περιπου 20% του ελληνικου λαου, το θεωρω κατάντια και οχι κατι αξιο σεβασμου.
Απο πού κι ως που πρεπει να θεωρω σεβαστες επιλογες του λαου οταν ψηφιζει γραφικους, σταλινικους και φασιστες? Δεν το καταλαβα αυτο. Ιερη αγελαδα ειναι ο λαος? Η χωρα εχει στεναξει απο μαλακίες του λαου της κατα καιρους.