Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
μωρη χυμενη κωλοτριχα τολμας να μιλας ετσι στο μελος κωλογερο;
.
μην-τοποθετείτε-το-σύμβολο-troll-αυτό-κινούμενο-εργαλείο-του-internet-194660895.jpg

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Κανείς δεν πάει να κάνει τό εμβόλιο με ευχάριστηση. Είναι όμως αναγκαίο. Έστω, αναγκαίο κακό. Και εγώ το έκανα επειδή ήθελα να πάω κάποιες μέρες στο εξωτερικό.
Και αν χρειαστεί και 3η δόση, προκειμένου να συνεχίσω να ταξιδεύω, θα την κάνω.
Και γω εξωτερικό είμαι χωρίς εμβόλιο, ούτε καν τέστ, έχω έρθει οδικώς όμως

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
Και γω εξωτερικό είμαι χωρίς εμβόλιο, ούτε καν τέστ, έχω έρθει οδικώς όμως
Εγώ ταξίδεψα με αεροπλάνο, έπρεπε να έχω μαζί μου τό πιστοποιητικό εμβόλιασμου και στο πήγαινε και στο ελα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
εχεις ακομη μουτρα μετα την καραμουζα που εφαγες για την φωτο που εβγαλες στο χωριο σου και ελεγες οτι ειναι παραλια της μυκονου ρε γυφτε;
Eπειδή εσύ είσαι μαλάκας και έβγαλες το χωριό παραλία της Μυκόνου, δεν πειράζει.

Εδώ ρε μαλάκα είσαι χρυσαύγουλο και θα ψηφίσεις τσίριζα!!!!! Η μύκονος θα μας χαλάσει τώρα?

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μωρη χυμενη κωλοτριχα τολμας να μιλας ετσι στο μελος κωλογερο;
Σάλτα γαμήσου άεργο σκουπιδαριό :)

Και πήγαινε τσιγάρα στο Νικολάκη και τον Κασίδα! :tooth: :tooth: :tooth:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Eπειδή εσύ είσαι μαλάκας και έβγαλες το χωριό παραλία της Μυκόνου, δεν πειράζει.

Εδώ ρε μαλάκα είσαι χρυσαύγουλο και θα ψηφίσεις τσίριζα!!!!! Η μύκονος θα μας χαλάσει τώρα?

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Σάλτα γαμήσου άεργο σκουπιδαριό :)

Και πήγαινε τσιγάρα στο Νικολάκη και τον Κασίδα! :tooth: :tooth: :tooth:
δεν το εβγαλα εγω καραγκιοζη, οι φωτογραφιες το απεδειξαν
για ξαναδειξε μας το αγραρι να γελασουμε παλι:pipa2:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
δεν το εβγαλα εγω καραγκιοζη, οι φωτογραφιες το απεδειξαν
για ξαναδειξε μας το αγραρι να γελασουμε παλι:pipa2:
Καλά εντάξει, στη μπούτσα μου αν δεν πιστεύεις. Έτσι δεν πίστευες και για τα έσοδα και τα άλλα αλλά έχετε φάει τα χυσαμόλια σας όλοι εδώ :)

Το φοβερό όμως είναι ότι ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ 100%!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Καμιά γκόμενα κοπάνησες τελευταία? Μπουκέτο στα δόντια? :)

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Καλά εντάξει, στη μπούτσα μου αν δεν πιστεύεις. Έτσι δεν πίστευες και για τα έσοδα και τα άλλα αλλά έχετε φάει τα χυσαμόλια σας όλοι εδώ :)

Το φοβερό όμως είναι ότι ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ 100%!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Καμιά γκόμενα κοπάνησες τελευταία? Μπουκέτο στα δόντια? :)
θα δειξεις το "αγραρι" να γελασουμε παλι με χαλια σου η να ξελογκαρω;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
θα δειξεις το "αγραρι" να γελασουμε παλι με χαλια σου η να ξελογκαρω;
Το έχεις δει, ανέβασέ το.

Την μεθεπόμενη εβδομάδα θα είμαι Σαντορίνη, θα σου στείλω από εκεί.

Εσύ που θα είσαι...?

...
...
...
...

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Το έχεις δει, ανέβασέ το.

Την μεθεπόμενη εβδομάδα θα είμαι Σαντορίνη, θα σου στείλω από εκεί.

Εσύ που θα είσαι...?

...
...
...
...

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
να μελετησεις καλα τις φωτο ωστε να βρεις καμια που να μοιαζει, μην γινεις παλι ρεζιλης οπως με την φωτο δηθεν απο αγραρι, αν και υποψιαζομαι οτι γουσταρεις να γινεσαι περιγελος

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
να μελετησεις καλα τις φωτο ωστε να βρεις καμια που να μοιαζει, μην γινεις παλι ρεζιλης οπως με την φωτο δηθεν απο αγραρι, αν και υποψιαζομαι οτι γουσταρεις να γινεσαι περιγελος
Καλά, πάλι θα έχεις να βάζεις στην κωλάθρα σου φωτογραφίες εσύ και οι άλλοι :)

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Καλά, πάλι θα έχεις να βάζεις στην κωλάθρα σου φωτογραφίες εσύ και οι άλλοι :)
τσιμπα τωρα απο το 5στερο sani club της χαλκιδικης που χαλαρωνα πριν λιγες μερες και περιμενουμε τις φωτο σου απο απο ημεροβιγλι κορινθιας

Συνημμένα

• 350AAABC-D002-4B5B-A531-C899DEE036CF.jpeg
    350AAABC-D002-4B5B-A531-C899DEE036CF.jpeg
    3,6 MB · Εμφανίσεις: 32

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Αλλο να στηριζεις (ευθέως) μια κυβερνηση και αλλο να πατροναρεις (μυστικά) μια ξενη δυναμη.
Το ενα λεγεται πολιτικη επιλογη και ειναι απολυτως θεμιτο, το αλλο πρακτοριλίκι
... προδοσία

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
τσιμπα τωρα απο το 5στερο sani club της χαλκιδικης που χαλαρωνα πριν λιγες μερες και περιμενουμε τις φωτο σου απο απο ημεροβιγλι κορινθιας
Kαλά εσύ τι να κλάσεις ρε φτωχομπινέ! :tooth:

Ως υπάλληλος της εταιρίας ε? :tooth:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Και ναι, δεν εχω σε μεγαλη εκτιμηση την κριση αρκετα μεγαλου ποσοστου του ελληνικου λαου.
Το γεγονος οτι καποτε επαιρναν συνολικα Χρυση Αυγη, Λεβεντης, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ περιπου 20% του ελληνικου λαου, το θεωρω κατάντια και οχι κατι αξιο σεβασμου.

Απο πού κι ως που πρεπει να θεωρω σεβαστες επιλογες του λαου οταν ψηφιζει γραφικους, σταλινικους και φασιστες? Δεν το καταλαβα αυτο. Ιερη αγελαδα ειναι ο λαος? Η χωρα εχει στεναξει απο μαλακίες του λαου της κατα καιρους.
Στη δημοκρατία οι νόμοι πηγάζουν από το λαό, όχι το αντίθετο.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Στη δημοκρατία οι νόμοι πηγάζουν από το λαό, όχι το αντίθετο.
Δεν το έχεις καταλάβει καλά...

Από το λαό ΜΕΣΩ των εκπροσώπων που εκλέγει ο λαός.

Εσύ αυτό που λες είναι πως ότι πει ο καθένας από τον λαό είναι νόμος.

Τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλουδάκι σου νομίζω....

ΟΛΕΣ οι δουλειες ειναι καλυτερες απο το να βιοποριζεσαι με 60 σεντς το ποστ οπως εσυ καραγκιοζη
Καλά εντάξει φτωχομπινεδιάρη :)

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Και ναι, δεν εχω σε μεγαλη εκτιμηση την κριση αρκετα μεγαλου ποσοστου του ελληνικου λαου.
Το γεγονος οτι καποτε επαιρναν συνολικα Χρυση Αυγη, Λεβεντης, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ περιπου 20% του ελληνικου λαου, το θεωρω κατάντια και οχι κατι αξιο σεβασμου.

Απο πού κι ως που πρεπει να θεωρω σεβαστες επιλογες του λαου οταν ψηφιζει γραφικους, σταλινικους και φασιστες? Δεν το καταλαβα αυτο. Ιερη αγελαδα ειναι ο λαος? Η χωρα εχει στεναξει απο μαλακίες του λαου της κατα καιρους.
καταντια ειναι να συνεχιζει να ψηφιζει κομματα που καταντησαν την ελλαδα ουραγο και περιγελο της ευρωπης
και το κρατος σε ενα πελωριο μηχανισμο ρουσφετιων
η κριση αναφερεται ακομα ΜΟΝΟ στην Ελλαδα, οι υπολοιπες χωρες την ξεχασαν μεχρι το 2010
εδω το κρατος των τζακιων και των ρουσφετιων ακομα βολοδερνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom