Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Πιστεύω ότι μια κυβέρνηση, πράγματι θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί ΚΑΙ το καλό των πολιτών της. Ίσως να δίνει και αγώνα για αυτό, αλλά είναι όμως και δέσμια σε ένα στημένο παιχνίδι, όπου κυριαρχούν τα συμφέροντα αυτών που προωθησανε αυτήν την κυβέρνηση στην εξουσία.
Ο συγκεκριμένος κυβερνήτης όμως δείχνει κάπως παραπάνω ζήλο, δε νομίζεις; "Δέσμιος σε στημένο παιχνίδι". Αυτός είναι μπροστάρης στο παιχνίδι, όχι δέσμιος.

Τωρα που έγινε και απουσιολόγος της τάξης, είναι προφανές ότι επιζητά το "εύγε" του Δασκάλου, και όχι την εύνοια των συμμαθητών του.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
Ο συγκεκριμένος κυβερνήτης όμως δείχνει κάπως παραπάνω ζήλο, δε νομίζεις; "Δέσμιος σε στημένο παιχνίδι". Αυτός είναι μπροστάρης στο παιχνίδι, όχι δέσμιος.

Τωρα που έγινε και απουσιολόγος της τάξης, είναι προφανές ότι επιζητά το "εύγε" του Δασκάλου, και όχι την εύνοια των συμμαθητών του.
Δεν θέλω να πιστεψω, ότι ίσως και να έχεις δίκιο.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Μίλα για τον εαυτό σου. Μετά από έναν εφιαλτικό χρόνο όπως το 2020, όχι απλώς με ευχαρίστηση, με ανακούφιση έκανα το εμβόλιο καθώς έφυγε η αγωνία με την οποία ζούσα ότι μπορεί να νοσήσω και να κολλήσω και δικούς μου ανθρώπους.
Δεν έμπαινες σε κάνα βράχο μέσα... ίσως σε ανακηρυσσαν ως άγιο η εκκλησία και δεν θα κολουσες κανένα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.432
Πόντοι
22.266
Πέταξα Γερμανία κ τώρα Ουγγαρία κ ούτε ένας δεν κοίταξε το γαμημενο πιστοποιητικο :confused:
Στη δε Ζάκυνθο κ Ελαφόνησο την Προηγούμενη εβδομάδα πάλι κανείς

Φαίνεται διαβάζουν bou com στα αεροδρόμια κ ηξεραν ότι αν κ αρνητής τελικά τρυπηθηκα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αυτά μου τα έχουν πει άλλοι που την είχαν πιο μεγάλη μαλάκα γέρο. :wink:

Στ' αρχίδια μου, εγώ θα σε παραθέτω και μάλιστα συχνά γιατί οι πίπες που ανεβάζει ένας άεργος κωλόγερος είναι ανεκτίμητες :)

Και πάλι στα αρχίδια μου αν είσαι loser, δικό σου πρόβλημα :)
Bρίζεις συνέχεια και βρίζεις πολύ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
Πέταξα Γερμανία κ τώρα Ουγγαρία κ ούτε ένας δεν κοίταξε το γαμημενο πιστοποιητικο :confused:
Στη δε Ζάκυνθο κ Ελαφόνησο την Προηγούμενη εβδομάδα πάλι κανείς
Ούτε στο τσεκιν; Εδώ πάντως που ταξίδεψα με την Ετζιαν για εκεί που σου είχα πει, το ζητήσανε.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.441
Πόντοι
3.936
:coffee:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.432
Πόντοι
22.266

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
καταντια ειναι να συνεχιζει να ψηφιζει κομματα που καταντησαν την ελλαδα ουραγο και περιγελο της ευρωπης
και το κρατος σε ενα πελωριο μηχανισμο ρουσφετιων
η κριση αναφερεται ακομα ΜΟΝΟ στην Ελλαδα, οι υπολοιπες χωρες την ξεχασαν μεχρι το 2010
εδω το κρατος των τζακιων και των ρουσφετιων ακομα βολοδερνει
Οι υπολοιπες χωρες ακριβως ξεπερασαν την κριση γρηγορα, επειδη οι λαοι τους δεν ψηφισαν φασιστες, σταλινικους, γραφικους και ασχετους να τους σωσουν την κρισιμη στιγμη.
Και τωρα που περασε η κριση και εχουμε παλι ενα φυσιολογικο κομμα στην εξουσια και τα "παραγωγα" της κρισης εξαφανισμενα ή συρρικνωμενα, ολα πανε καλυτερα.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ειλικρινα το εγραψα...εαν πας στο Αγιο Ορος θα δεις ολο βραχια που ζουσε οβταδε ασκητης,ε σ ενα. τετοιο αν θα χωνοσουν ελεγα

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Οι υπολοιπες χωρες ακριβως ξεπερασαν την κριση γρηγορα, επειδη οι λαοι τους δεν ψηφισαν φασιστες, σταλινικους, γραφικους και ασχετους να τους σωσουν την κρισιμη στιγμη.
Και τωρα που περασε η κριση και εχουμε παλι ενα φυσιολογικο κομμα στην εξουσια και τα "παραγωγα" της κρισης εξαφανισμενα ή συρρικνωμενα, ολα πανε καλυτερα.
κυβερνηση μεχρι το 15 ειχαμε πασοκονδ
μας εβγαλαν απο την κριση;
οι υπολοιποι την ξεχασαν απο το 10

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Άλεξ, στο έχω ξαναγράψει. Το εβδομήντα τρία τοις εκατό του εκλογικού σώματος, επαναλαμβάνω, του εκλογικού σώματος και όχι των ψηφισάντων, δεν ψηφισανε Μητσοτάκη.
Σεβόμαστε όμως το υπόλοιπο 27% που ψηφισανε, Ν.Δ. και Μητσοτάκη. Έτσι είναι η διαδικασία και ο εκλογικός νόμος. Τώρα, αν εσύ θεωρείς ότι δεν πρέπει να γίνεται κριτική στην Κυβέρνηση, από το υπόλοιπο 73%, πάω πάσο δεν ξαναποσταρω σε κανένα νήμα όπου βλέπω το Νικ Άλεξ.
Πρώτον το να λες "χούντα" μια δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση δεν ειναι κριτικη. Φυσικα πρεπει να γινεται ΚΑΝΟΝΙΚΗ κριτικη. Και φυσικα δικαιωμα μου να ασκω κριτική στην κριτική. Παμε παρακατω.

Δευτερον, το επιχειρημα περι αποχης δεν λεει απολυτως τιποτα. Ουδείς γνωριζει εαν η ψηφος των απεχοντων διαφέρει απο αυτην των συμμετεχοντων. Η στατιστικη λεει οτι ΔΕΝ διαφερει. Εξαλλου οπως λεγαμε και στο πανεπιστημιο, "οι απεχοντες επελεξαν να εκπροσωπηθουν απο τους παροντες, αρα ουδεμία διαφορετική αποψη τεκμαιρεται οτι εκφραζουν".

Τριτον, δεν βλεπω κανενα 73% εκλογικου σωματος να ασκει κριτικη στην κυβερνηση. Μικρη χωρα ειμαστε, γνωριζομαστε. το ιδιο 10-15% κραυγαζει, και ειναι το ιδιο που γεμιζε καποτε τις πλατειες ως "αγανακτισμενο" (τωρα ως αντιεμβολιαστές), ενα ετεροκλητο πληθος ακροαριστερων, ακροδεξιων, θρησκοληπτων, τρελών, εμμονικών και ψυχασθενών.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ψάχνει κάποιον να του γεμίσει φλόκια τη μάπα ο δυστυχισμένος..
Δεν ξέρω τί ψάχνει ,αδιάφορο μου είναι.
Αλλά το να βρίζει έτσι σκαιότατα και να προσβάλλει ένα απο τα πιο μειλίχια και σοβαρά nick όπως του κωλό-γερου είναι απαράδεκτο και δείχνει και το ποιόν του χαρακτήρα του.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
Δεν ξέρω τί ψάχνει ,αδιάφορο μου είναι.
Αλλά το να βρίζει έτσι σκαιότατα και να προσβάλλει ένα απο τα πιο μειλίχια και σοβαρά nick όπως του κωλό-γερου είναι απαράδεκτο και δείχνει και το ποιόν του χαρακτήρα του.
Τα λες κομψά.. Θα μου επιτρέψεις.. Ένας κομπλεξικός γαμημενος μαλακας είναι :hi:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Μίλα για τον εαυτό σου. Μετά από έναν εφιαλτικό χρόνο όπως το 2020, όχι απλώς με ευχαρίστηση, με ανακούφιση έκανα το εμβόλιο καθώς έφυγε η αγωνία με την οποία ζούσα ότι μπορεί να νοσήσω και να κολλήσω και δικούς μου ανθρώπους.
Δεν θα ελειπες σε κανεναν

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Τα λες κομψά.. Θα μου επιτρέψεις.. Ένας κομπλεξικός γαμημενος μαλακας είναι :hi:
Ελα απο το θρεντ της Αεκάρας να μου πεις την πρόβλεψη σου για το ματς της Πέμπτης 29/7 με την Βέλεζ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom