Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.441
Πόντοι
3.936
Οι υπολοιπες χωρες ακριβως ξεπερασαν την κριση γρηγορα, επειδη οι λαοι τους δεν ψηφισαν φασιστες, σταλινικους, γραφικους και ασχετους να τους σωσουν την κρισιμη στιγμη.
Και τωρα που περασε η κριση και εχουμε παλι ενα φυσιολογικο κομμα στην εξουσια και τα "παραγωγα" της κρισης εξαφανισμενα ή συρρικνωμενα, ολα πανε καλυτερα.
Οτι νά ναι.. Το θεμα ειναι οτι τα πιστευεις αυτα που λες..; Το χρεος εκτοξευθηκε με τον καθιστο βουδα που επαιζε playstation 5χρονια στη ραφηνα. Και οι ιδιοι που χρεωκοπησατε την χωρα θελετε τωρα να την φτιαξετε.( Οταν απο βλακεια πχ.του πολιτικου μηχανικου μου γκρεμιζεται το σπιτι, δεν θα ξαναπροσλαβω τον ιδιο για να μου το ξαναχτισει..)
Επισης γιναμε το πειραματοζωο της ευρωπης με τα μνημονια. Το ειπε και ο μπουκλακιας στο παρακατω βιντεο. Και τωρα θελετε να ξαναγινουμε πειραματοζωα με το τσιμπημα.. Ε οχι στου κασιδι το κεφαλι συνεχεια, επειδη εχετε καποιοι εμμονες, ή συμφεροντα..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.441
Πόντοι
3.936
Εχεις ξεπεράσει όλα τα όρια.
Δεν ντρέπεσαι διόλου?. Γράφεις χιλιάδες μηνύματα κρίνοντας τους πάντες με αστεία επιχειρήματα , και ισχυρίζεσαι πως τέλειωσες και πανεπιστήμιο.?
Απ' εξω περνουσε πολλες φορες.. Και μετα πιστεψε και ο ιδιος οτι το περασε απο μεσα.. :confused:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Οτι νά ναι.. Το θεμα ειναι οτι τα πιστευεις αυτα που λες..; Το χρεος εκτοξευθηκε με τον καθιστο βουδα που επαιζε playstation 5χρονια στη ραφηνα. Και οι ιδιοι που χρεωκοπησατε την χωρα θελετε τωρα να την φτιαξετε.( Οταν απο βλακεια πχ.του πολιτικου μηχανικου μου γκρεμιζεται το σπιτι, δεν θα ξαναπροσλαβω τον ιδιο για να μου το ξαναχτισει..)
Επισης γιναμε το πειραματοζωο της ευρωπης με τα μνημονια. Το ειπε και ο μπουκλακιας στο παρακατω βιντεο. Και τωρα θελετε να ξαναγινουμε πειραματοζωα με το τσιμπημα.. Ε οχι στου κασιδι το κεφαλι συνεχεια, επειδη εχετε καποιοι εμμονες, ή συμφεροντα..

??

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ξερόχυσα χθές με τις φαπες και το ντουζακι που μάζεψαν τα καθυστερημένα στο Σύνταγμα...:wanker::wanker::wanker:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ξερόχυσα χθές με τις φαπες και το ντουζακι που μάζεψαν τα καθυστερημένα στο Σύνταγμα...:wanker::wanker::wanker:
Παράξενο πουλι ο βάτραχος...

Οτι πεις μαστορα

Και οι δεινοσαυροι ψαρια ηταν

Εξου το ξεροχ@σι σου

τουλαχιστον ο κουλης σου δινει το 0.60€ η παει στο βροντο

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Παράξενο πουλι ο βάτραχος...

Οτι πεις μαστορα

Και οι δεινοσαυροι ψαρια ηταν

Εξου το ξεροχ@σι σου

τουλαχιστον ο κουλης σου δινει το 0.60€ η παει στο βροντο
Ελάτε και σήμερα να σας πάμε για τραμπάλα...:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.441
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    10,3 KB · Εμφανίσεις: 20

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.441
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΑΔΩΝΙΣ-1024x585.jpg
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΑΔΩΝΙΣ-1024x585.jpg
    83 KB · Εμφανίσεις: 19
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Πόσο γουστάρω που θα γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στα γκαρσονια στην εστίαση, τα μισα από τα ψεκασμενα θα μείνουν άνεργα... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Οι υπολοιπες χωρες ακριβως ξεπερασαν την κριση γρηγορα, επειδη οι λαοι τους δεν ψηφισαν φασιστες, σταλινικους, γραφικους και ασχετους να τους σωσουν την κρισιμη στιγμη.
Και τωρα που περασε η κριση και εχουμε παλι ενα φυσιολογικο κομμα στην εξουσια και τα "παραγωγα" της κρισης εξαφανισμενα ή συρρικνωμενα, ολα πανε καλυτερα.
Πάρε μία την απάντηση σου γιατί η κρίση δεν πρόκειται ποτέ να φύγει... όταν ο άλλος χαίρεται που κάποιος θα μείνει άνεργος (που προσωπικά έχω να βγω σε εστίασης κατάστημα απ'το 2020 Παρ όλο αυτό δεν έχω λόγο να χαρώ με την ανεργία του άλλου:

"Πόσο γουστάρω που θα γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στα γκαρσονια στην εστίαση, τα μισα από τα ψεκασμενα θα μείνουν άνεργα... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: " Τάδε Έφη τροβαδούρος

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ακόμη μία ψεκασμένη θεωρία. Μετά τα μνημόνια διάλεξαν λέει ξανά τον περιούσιο λαό της Ελλάδας για πειραματόζωο των εμβολίων.
Το οτι έχουν μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού οι λαοί του Ισραήλ, των ΗΠΑ, του Καναδά, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας κλπ δεν το βλέπουν.
Αμα όμως περνάς τη ζωή σου με χρυσαυγήτικες φαντασιώσεις ανωτερώτητας και ρατσισμού νομίζεις οτι είσαι το κέντρο του κόσμου και όλοι συνωμοτούν εναντίων σου.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.441
Πόντοι
3.936
νομίζεις οτι είσαι το κέντρο του κόσμου και όλοι συνωμοτούν εναντίων σου
Βρε πανηλιθιε των 60 σεντς το ποστ. Εχεις αποψη και εσυ και πεταγεσαι σαν την πορδη.
Ξεστραβωσου το βιντεο, μονος του τα λεει ο μπουκλακιας

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Πάρε μία την απάντηση σου γιατί η κρίση δεν πρόκειται ποτέ να φύγει... όταν ο άλλος χαίρεται που κάποιος θα μείνει άνεργος (που προσωπικά έχω να βγω σε εστίασης κατάστημα απ'το 2020 Παρ όλο αυτό δεν έχω λόγο να χαρώ με την ανεργία του άλλου:

"Πόσο γουστάρω που θα γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στα γκαρσονια στην εστίαση, τα μισα από τα ψεκασμενα θα μείνουν άνεργα... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: " Τάδε Έφη τροβαδούρος
Να κάνεις το εμβόλιο γκαρσονακο να κρατήσεις την δουλειά σου...:2on1::2on1::2on1:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.441
Πόντοι
3.936
Βρε μαλακομαλακιαδη γροθοκοπανε. Οποιος δεν ειναι με την παρανοια σας, πρεπει να ειναι με τους αλλους.. Στις προηγουμενες εκλογες δημοκρατικο κομμα ψηφισα. Αντε τον πουλο τωρα σχιζοφρενη, σεναριογραφε, λασπολογε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom