Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.441
- Πόντοι
- 3.936
Σκασε ρε μ@υλε ψυχοπαθη.. που θα κανεις τη νυχτα μερα, λασπομ@υνοΕσύ πάντως
Σκασε ρε μ@υλε ψυχοπαθη.. που θα κανεις τη νυχτα μερα, λασπομ@υνοΕσύ πάντως
Βάλε με ignore αν κοκκινίζεις με τα βρισίδια.Δεν ξέρω τί ψάχνει ,αδιάφορο μου είναι.
Αλλά το να βρίζει έτσι σκαιότατα και να προσβάλλει ένα απο τα πιο μειλίχια και σοβαρά nick όπως του κωλό-γερου είναι απαράδεκτο και δείχνει και το ποιόν του χαρακτήρα του.
Δεν με ενδιαφερει..Σε πιστέψαμε
Ποιο?Στις προηγουμενες εκλογες δημοκρατικο κομμα ψηφισα.
από δω ρε
Που είσαι πουτανακι του κασιδα;Δεν με ενδιαφερει..
Πάντα πρώτος στο τρενάκι ο Νιο το ναυάγιο...Αφού γουστάρει το πουτανάκι. Πρέπει να'χει φάει τρελό στραπόνιασμα από τα συντρόφια του.
Σωστά!Πάρε μία την απάντηση σου γιατί η κρίση δεν πρόκειται ποτέ να φύγει... όταν ο άλλος χαίρεται που κάποιος θα μείνει άνεργος (που προσωπικά έχω να βγω σε εστίασης κατάστημα απ'το 2020 Παρ όλο αυτό δεν έχω λόγο να χαρώ με την ανεργία του άλλου:
"Πόσο γουστάρω που θα γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στα γκαρσονια στην εστίαση, τα μισα από τα ψεκασμενα θα μείνουν άνεργα... " Τάδε Έφη τροβαδούρος
Τύπε μου κατανοώ τον πόνο σου για την φυλάκιση της ηγεσίας αλλά προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου.Βρε πανηλιθιε των 60 σεντς το ποστ. Εχεις αποψη και εσυ και πεταγεσαι σαν την πορδη.
Ξεστραβωσου το βιντεο, μονος του τα λεει ο μπουκλακιας
Στο μεταξύ δεν λέει ποιο δημοκρατικό κόμμα ψήφισε. Τέτοια ΚΟΤΑ!Τύπε μου κατανοώ τον πόνο σου για την φυλάκιση της ηγεσίας αλλά προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου.
Κυριακή πρωί είναι. Ας το πάμε χαλαρά.
Είπες οτι είμαστε πάλι πειραματόζωα. Σου απέδειξα οτι δεν είμαστε. Σημειώνουμε οτι έγραψες μια ψεκασμένη μαλακία και πάμε παρακάτω.
Μου βάζεις τον Ντάισεμπλουμ. Πούτσα μου. Ούτε φίλος μου είναι ούτε στρατό πήγαμε μαζί. Ούτε αφελής είμαι να πιστεύω οτι θυσιάστηκε για να μας σώσει, ούτε χρυσαύγουλο ψέκι να πιστεύω οτι συνομωτεί για να μας καταστρέψει. Σε έναν πολύπλοκο κόσμο αντικρουομένων συμφερόντων ή συμαχιών πρέπει να κάνεις νοικοκυρεμένη διαχείρηση ωστε να καταλαμβάνεις την θέση που το μέγεθός σου επιτρέπει. Δεν το κάναμε και γίναμε οι παρίες της παρέας.
Φοβάμαι όμως οτι αυτά είναι αδύνατο να τα κατανοήσει κάποιος που πιστεύει οτι τα προβλήματά του λύνονται με το να δείρει έναν λάθρο.
Την καλημέρα μου και στον φυλακισμένο Ηλία.
Τύπε μου κατανοώ
Άσε.... κάτι ave, κάτι aravoitourkoi και κάτι nio έχουν φάει τέτοια πίκρα που έκλεισαν τα ναζιστάκια πίσω σπό τα σίδερα... που έχεις δει τι κάνουν!Εδώ ο ηλίθιος δε μπορεί να κάνει μια σωστή παράθεση και προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν είναι ανεγκέφαλο χρυσαύγουλο.
Τον Πάρι τον DJ...Στο μεταξύ δεν λέει ποιο δημοκρατικό κόμμα ψήφισε. Τέτοια ΚΟΤΑ!
Παμε αλλη μια.. και ο νοων νοειτω..
Κλαααααααααααάψε!!!
Ήταν μέλος εγκληματικής οργάνωσης ο οποίος καταδικάστηκε σε δικαστήριο παρόμοιο με αυτό που καταδικάστηκε και ο γαλάζιος δήμαρχος.ο γαλαζιος δημαρχος εκλεψε κατι εκατομμυρια
τι ακριβως εκανε ο κασιδιαρης ειπαμε??
Βρε βρωμομ@υνο ψυχοπαθη.. ειπαμε επειδη δεν ειμαι με την παρανοια σας.. φαντασιοπληκτοι σεναριογραφοι σανοφαγοι, πρεπει να ειμαι ντε και καλα φασιστας; Φ@σιστες παρανοικοι και χ@υντικοι ειστε ολοι εσεις που παιζετε πασουλες.. πιο πανω. Σαλτα γ@μησου τωρα τραβέλωΤο έχουμε