Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν ξέρω τί ψάχνει ,αδιάφορο μου είναι.
Αλλά το να βρίζει έτσι σκαιότατα και να προσβάλλει ένα απο τα πιο μειλίχια και σοβαρά nick όπως του κωλό-γερου είναι απαράδεκτο και δείχνει και το ποιόν του χαρακτήρα του.
Βάλε με ignore αν κοκκινίζεις με τα βρισίδια.

Δεύτερον, του κάθε nickname η σοβαρότητα εξαρτάται από τις πίπες που γράφει. Κι αυτός έχει γφράψει τις πίπες του αιώνα. Αν λέει "χούντα" την κυβέρνηση κούλη, πόσο πιο μαλάκας εγκάθετος πρέπει να είσαι για να το πεις. Ένας ο οποίος λογικά έχει περάσει χούντα και ξέρει τι είναι (έστω αυτή την light που είχαμε στην Ελλάδα).

Όποιος και να είναι λοιπόν, όταν ανεβάζει πίπες θα τρώει καραμούζα. Αν δεν σου αρέσει, Ignore. :)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.441
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• ELADISTAN.jpg
    ELADISTAN.jpg
    27,3 KB · Εμφανίσεις: 24
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
  • Χαχα
Αντιδράσεις: px75

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πάρε μία την απάντηση σου γιατί η κρίση δεν πρόκειται ποτέ να φύγει... όταν ο άλλος χαίρεται που κάποιος θα μείνει άνεργος (που προσωπικά έχω να βγω σε εστίασης κατάστημα απ'το 2020 Παρ όλο αυτό δεν έχω λόγο να χαρώ με την ανεργία του άλλου:

"Πόσο γουστάρω που θα γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στα γκαρσονια στην εστίαση, τα μισα από τα ψεκασμενα θα μείνουν άνεργα... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: " Τάδε Έφη τροβαδούρος
Σωστά!

Όπως εσύ λες "οι άριστοι τα ρήμαξαν όλα με την διαχείριση, πάλι Lockdown, κλειστά μαγαζιά, κτλ". Και το λες χαιρέκακα μαλάκα, τη στιγμή που αν γίνει αυτό θα χάσουν ΟΛΟΙ την δουλειά τους στην εστίαση.

Αρχιμαλάκα (κυριολεκτικώς, πρέπει να την έχεις κάνει σφεντόνα από την αγαμία!) :tooth:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Βρε πανηλιθιε των 60 σεντς το ποστ. Εχεις αποψη και εσυ και πεταγεσαι σαν την πορδη.
Ξεστραβωσου το βιντεο, μονος του τα λεει ο μπουκλακιας
Τύπε μου κατανοώ τον πόνο σου για την φυλάκιση της ηγεσίας αλλά προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου.
Κυριακή πρωί είναι. Ας το πάμε χαλαρά.

Είπες οτι είμαστε πάλι πειραματόζωα. Σου απέδειξα οτι δεν είμαστε. Σημειώνουμε οτι έγραψες μια ψεκασμένη μαλακία και πάμε παρακάτω.

Μου βάζεις τον Ντάισεμπλουμ. Πούτσα μου. Ούτε φίλος μου είναι ούτε στρατό πήγαμε μαζί. Ούτε αφελής είμαι να πιστεύω οτι θυσιάστηκε για να μας σώσει, ούτε χρυσαύγουλο ψέκι να πιστεύω οτι συνομωτεί για να μας καταστρέψει. Σε έναν πολύπλοκο κόσμο αντικρουομένων συμφερόντων ή συμαχιών πρέπει να κάνεις νοικοκυρεμένη διαχείρηση ωστε να καταλαμβάνεις την θέση που το μέγεθός σου επιτρέπει. Δεν το κάναμε και γίναμε οι παρίες της παρέας.
Φοβάμαι όμως οτι αυτά είναι αδύνατο να τα κατανοήσει κάποιος που πιστεύει οτι τα προβλήματά του λύνονται με το να δείρει έναν λάθρο.

Την καλημέρα μου και στον φυλακισμένο Ηλία.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τύπε μου κατανοώ τον πόνο σου για την φυλάκιση της ηγεσίας αλλά προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου.
Κυριακή πρωί είναι. Ας το πάμε χαλαρά.

Είπες οτι είμαστε πάλι πειραματόζωα. Σου απέδειξα οτι δεν είμαστε. Σημειώνουμε οτι έγραψες μια ψεκασμένη μαλακία και πάμε παρακάτω.

Μου βάζεις τον Ντάισεμπλουμ. Πούτσα μου. Ούτε φίλος μου είναι ούτε στρατό πήγαμε μαζί. Ούτε αφελής είμαι να πιστεύω οτι θυσιάστηκε για να μας σώσει, ούτε χρυσαύγουλο ψέκι να πιστεύω οτι συνομωτεί για να μας καταστρέψει. Σε έναν πολύπλοκο κόσμο αντικρουομένων συμφερόντων ή συμαχιών πρέπει να κάνεις νοικοκυρεμένη διαχείρηση ωστε να καταλαμβάνεις την θέση που το μέγεθός σου επιτρέπει. Δεν το κάναμε και γίναμε οι παρίες της παρέας.
Φοβάμαι όμως οτι αυτά είναι αδύνατο να τα κατανοήσει κάποιος που πιστεύει οτι τα προβλήματά του λύνονται με το να δείρει έναν λάθρο.

Την καλημέρα μου και στον φυλακισμένο Ηλία.
Στο μεταξύ δεν λέει ποιο δημοκρατικό κόμμα ψήφισε. Τέτοια ΚΟΤΑ! :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εδώ ο ηλίθιος δε μπορεί να κάνει μια σωστή παράθεση και προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν είναι ανεγκέφαλο χρυσαύγουλο.
Άσε.... κάτι ave, κάτι aravoitourkoi και κάτι nio έχουν φάει τέτοια πίκρα που έκλεισαν τα ναζιστάκια πίσω σπό τα σίδερα... που έχεις δει τι κάνουν!

Ο ένας έγινε ζαίος, ο άλλος και καλά το παίζει λάθρο, ο τρίτος... πάει τσιγάρα στον Κασίδα!!!! :tooth:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.455
Πόντοι
22.266
Τι σκατα κάνουν εδώ στην Ουγγαρία;;
Ούτε ένας μάσκα στο αεροδρόμιο μέτρο λεοφορειο

Είπαμε δεν πιστεύουμε κ τόσο στον ιό αλλά αυτoi ητο παραγαμησαν

Χαλάλι τους διότι έχει κάτι νούμερα με σιλικόνες ,,,,περνώ κ δέκα κορονοιους για πάρτυ τους
.
Λένε ότι λόγω των απόψεων τους περί μετανάστευσης κ κοβιντ θέλει το benelux δημοψήφισμα για αποβολή τους από ΕΕ αλλά μάλλον αρχιδια

Τελευταία τροποποίηση:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ο γαλαζιος δημαρχος εκλεψε κατι εκατομμυρια
τι ακριβως εκανε ο κασιδιαρης ειπαμε??

A9CCE2A1-A5C8-4197-A1A3-1D0D95FC1A3A.jpeg
Ήταν μέλος εγκληματικής οργάνωσης ο οποίος καταδικάστηκε σε δικαστήριο παρόμοιο με αυτό που καταδικάστηκε και ο γαλάζιος δήμαρχος.

Αλλά για κάτι φασισταριά σαν κι εσένα (νυν γιουσουφάκια) η μία απόφαση είναι "πληρωμένη" και η άλλη δίκαιη.

Για να καταλάβεις πόσο αρχιμαλάκας μπινές φασίστας είσαι :)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.441
Πόντοι
3.936
Βρε βρωμομ@υνο ψυχοπαθη.. ειπαμε επειδη δεν ειμαι με την παρανοια σας.. φαντασιοπληκτοι σεναριογραφοι σανοφαγοι, πρεπει να ειμαι ντε και καλα φασιστας; Φ@σιστες παρανοικοι και χ@υντικοι ειστε ολοι εσεις που παιζετε πασουλες.. πιο πανω. Σαλτα γ@μησου τωρα τραβέλω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom