Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Αν ησουν εσυ ο εκατομμυριοστος τα ιδια θα ελεγες;
Αν εσύ ήσουν ένας από τις 10000+ που χάσανε τη ζωή τους από covid θα πήγαινες πίσω στο χρόνο να κάνεις το εμβόλιο...ψεκασμενε... :2on1: :2on1: :2on1:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.845
Πόντοι
3.936
Ειπε ο ρουφιανοπατοκουμπακιας
Και ο πανηλιθιος ψυχοπαθης επιμενει.. Δεν θελουν να καταλαβουν αυτος και κατι αλλοι που κανουν σοου, και πασουλες, οτι ψηφιζα και θα ψηφιζω δημοκρατικα κομματα. Το το τι.. δεν ειμαι υποχρωμενος να τους πω.. Πιο παλια ειχε πλακα που με ελεγαν αριστερο.. :D:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
Χαίρεστε εσείς τα καθυστερημένα όταν ένας στο εκατομμύριο που κάνει το εμβόλιο παθαίνει κάποια επιπλοκή και αποκτά πρόβλημα υγείας...
Εχθές έγραψα για μία θεία μου που μετά τον εμβολιασμό της, έπεσε με αποτέλεσμα να σπάσει το ισχυο, όπου κατά την εγχείρηση για την αποκατάσταση εξέπνευσε.

Ψεεεεεκιααα,τι άλλο θα πεις κλπ.Εδω δεν είμαστε να πείσουμε,σ ένα σάιτ με πόρνες,ο ένας τον άλλον τι να κάνει με τον εαυτό του και την υγεία του, παρά καταθέτουμε εμπειρίες, αυτό έκανα και γω.Ουτε χαίρομαι όπως αναφέρεις, ούτε όφελος έχω, εάν συμβεί το οτιδήποτε στον καθένα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Εχθές έγραψα για μία θεία μου που μετά τον εμβολιασμό της, έπεσε με αποτέλεσμα να σπάσει το ισχυο, όπου κατά την εγχείρηση για την αποκατάσταση εξέπνευσε.

Ψεεεεεκιααα,τι άλλο θα πεις κλπ.Εδω δεν είμαστε να πείσουμε,σ ένα σάιτ με πόρνες,ο ένας τον άλλον τι να κάνει με τον εαυτό του και την υγεία του, παρά καταθέτουμε εμπειρίες, αυτό έκανα και γω.Ουτε χαίρομαι όπως αναφέρεις, ούτε όφελος έχω, εάν συμβεί το οτιδήποτε στον καθένα.
Είσαι ψεύτης!!!

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Με κόβεις για υπερασπιστή του Μπαλτάκου; Σκατα σε αυτόν, σκατα και στον Κασίδα.
Και επιπλέον είναι και βλάκας γιατι συνομίλησε με γυμνοσάλιαγκα πουτανίτσα που ενώ έλεγε για 'τιμή' και άλλες χρυσαυγίτικες πίπες την ίδια ώρα οι κάμερες δούλευαν υπερωρία.
Πιστευεις οτι λεει αληθειες η ψεματα στο βιντεο?

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Πάρε μια αναφορά να μάθεις να συζητάς...
πως γινεται τα αυτιστικα px και μπαρμπαγκεουλας να ειναι τιμημενα; τις ιδιες αυτιστικες μαλακιες επαναλαμβανουν σε καθε ποστ
αντε ο μοαρμπαγκεουλας εχει και αρκετες κριτικες απο μεταξι με χιουμοριστικα στοιχεια οπως οι καταρες για την κριση που δεν εχει λεφτα για φυλης και βολευεται με τα μπαζα του μεταξιου

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
πως γινεται τα αυτιστικα px και μπαρμπαγκεουλας να ειναι τιμημενα; τις ιδιες αυτιστικες μαλακιες επαναλαμβανουν σε καθε ποστ
αντε ο μοαρμπαγκεουλας εχει και αρκετες κριτικες απο μεταξι με χιουμοριστικα στοιχεια οπως οι καταρες για την κριση που δεν εχει λεφτα για φυλης και βολευεται με τα μπαζα του μεταξιου
Προσπάθησε κι εσύ να γίνεις. Δεν νομίζω να μπορέσεις γιατί στον 1 χρόνο που είσαι εδώ έχεις πει 2.000 πούτσες και 0 κριτικές. Τρολακομαλάκας είσαι, σε έχουν πάρει πρέφα :)

Καταλαβαίνω τον φθόνο σου από την στιγμή που φέρνεις αυτό το θέμα, αλλά... στα αρχίδια μου! :)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.845
Πόντοι
3.936
Ενω εσυ ενα χαζο προβατο, που το επεισαν τα μεσα μαζικης εξαπατησης, να τσιμπηθει, με συνοπτικες διαδικασιες. Οταν ολοκληρωθει η μελετη μελλοντικα, και πανε ολα καλα. Δεν θα εχω προβλημα, να το κανω. Ως τοτε ομως θα περιμενω, τι μελλει γενεσθαι με εσας..

Συνημμένα

• 269494177.jpg.gallery.jpg
    269494177.jpg.gallery.jpg
    25,4 KB · Εμφανίσεις: 16
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
Περιορισμένη ζωή, όπου μέσ'από δω βρίσκουν πάτημα να νοιώσουν κάποιοι επιτέλους

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Προσπάθησε κι εσύ να γίνεις. Δεν νομίζω να μπορέσεις γιατί στον 1 χρόνο που είσαι εδώ έχεις πει 2.000 πούτσες και 0 κριτικές. Τρολακομαλάκας είσαι, σε έχουν πάρει πρέφα :)

Καταλαβαίνω τον φθόνο σου από την στιγμή που φέρνεις αυτό το θέμα, αλλά... στα αρχίδια μου! :)
τον φθονο μου που γαμας σε πακοχυμενα σεντονια καταριωμενος την κριση που δεν εχεις 20 ευρω για φυλης;
το προφιλ μου ειναι ανοιχτο, τραβα δες αυτα που γραφω για τα cg της θεσσαλονικης
δεν το εκρυψα σαν εσενα μπας και γλυτωσεις την καζουρα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
τον φθονο μου που γαμας σε πακοχυμενα σεντονια καταριωμενος την κριση που δεν εχεις 20 ευρω για φυλης;
το προφιλ μου ειναι ανοιχτο, τραβα δες αυτα που γραφω για τα cg της θεσσαλονικης
δεν το εκρυψα σαν εσενα μπας και γλυτωσεις την καζουρα
Ναι βέβαια!

Από αύριο θα αρχίσω να γράφω κι εγώ κάθε μέρα για ένα CG!

Το ότι είσαι μαλάκας γιουσούφας και γράφεις πίπες για το οτιδήποτε δεν έχεις καταλάβει! Αλλά δεν πειράζει, tτο έχουν καταλάβει όλοι, χρειαζόμαστε μαλάκες για να γελάμε :)

Keep on!

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Ναι βέβαια!

Από αύριο θα αρχίσω να γράφω κι εγώ κάθε μέρα για ένα CG!

Το ότι είσαι μαλάκας γιουσούφας και γράφεις πίπες για το οτιδήποτε δεν έχεις καταλάβει! Αλλά δεν πειράζει, tτο έχουν καταλάβει όλοι, χρειαζόμαστε μαλάκες για να γελάμε :)

Keep on!
οτι και να γραψεις δεν πειθεις κανεναν τωρα
ενας που βιοποριζεται με 60 σεντ το ποστ εισαι
ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΞΙ

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
οτι και να γραψεις δεν πειθεις κανεναν τωρα
Φυσικά και γι' αυτο και δεν το κάνω. Εσύ το κάνιες! Φαντάσου πόσους πείθεις! :tooth:

ενας που βιοποριζεται με 60 σεντ το ποστ εισαι
Σου έχω τρίψει στη μάπα πολλά! Πες πες πες πες, κάτι θα μείνει, ως γνήσιο φασιστάκι :)

ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΞΙ
Ναι, το 2011 όπου η κρίση με άγιξε. Και το είπα, δεν έχω κανένα κόμπλεξ. Από τότε έχουν περάσει 10 χρόνια αλλά τι να πεις σε ένα μαλάκα που ανεβάζει ομιλίες πολιτικών από την δεκαετία του '90! :tooth:

Εσύ έχεις κόμπλεξ να πεις ότι σήμερα είσαι άνεργος μαλάκας εδώ και μήνες :)
Δεν πειράζει όμως, ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει :)

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Πιστευεις οτι λεει αληθειες η ψεματα στο βιντεο?
Ξαναγύρισα να το δω.
Είναι ρεπορταζ του Alpha και λέει οτι είναι σίγουρα μονταρισμένο και στο πρώτο 2λεπτο ο Μπαλτάκος λεέι στον Κασιδιάρη τις αντιδράσεις του Σαμαρά στην αποφυλάκισή του.
Μούφα δεν μου φάνηκε αλλά δεν είμαι και ειδικός για να έχω βαρύνουσα άποψη περι αυθεντικότητας.
Παραπάνω χρόνο δεν χαραμίζω για τον Κασίδα.
Αν έχεις συγκεκριμένη ερώτηση και σημείο του βίντεο πες το, γιατί η ανοχή μου στους ΧΑυγίτες εγκληματίες ειναι περιορισμένη.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Φυσικά και γι' αυτο και δεν το κάνω. Εσύ το κάνιες! Φαντάσου πόσους πείθεις! :tooth:

Σου έχω τρίψει στη μάπα πολλά! Πες πες πες πες, κάτι θα μείνει, ως γνήσιο φασιστάκι :)

Ναι, το 2011 όπου η κρίση με άγιξε. Και το είπα, δεν έχω κανένα κόμπλεξ. Από τότε έχουν περάσει 10 χρόνια αλλά τι να πεις σε ένα μαλάκα που ανεβάζει ομιλίες πολιτικών από την δεκαετία του '90! :tooth:

Εσύ έχεις κόμπλεξ να πεις ότι σήμερα είσαι άνεργος μαλάκας εδώ και μήνες :)
Δεν πειράζει όμως, ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει :)
διακοπαρα πριν λιγες μερες σε πενταστερο
το sani club ειναι, να ξερεις οτι υπαρχει και το google που μπορεις να δεις φωτο απο καποιο μερος, στο λεω για να μην ξευτιλιζεσαι οπως τοτε που ανεβασες φωτο λεγοντας οτι δηθεν ειναι απο το αγραρι της μυκονου και γελουσε ολο το σαη

Συνημμένα

• 95E6F484-F86C-4BE4-ADFF-5C500E76031B.jpeg
    95E6F484-F86C-4BE4-ADFF-5C500E76031B.jpeg
    3,1 MB · Εμφανίσεις: 29

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
διακοπαρα πριν λιγες μερες σε πενταστερο
το sani club ειναι, να ξερεις οτι υπαρχει και το google που μπορεις να δεις φωτο απο καποιο μερος, στο λεω για να μην ξευτιλιζεσαι οπως τοτε που ανεβασες φωτο λεγοντας οτι δηθεν ειναι απο το αγραρι της μυκονου και γελουσε ολο το σαη
Εγώ ήμουν Μύκονο, είτε σου αρέσει (που δεν σου αρέσει) είτε όχι! Στ' αρχίδια μου. Το ποιος γελαει το ξέρω εγώ :)

Εσύ σαν υπαλληλάκος σου έδωσαν 1-2 διανυκτερεύσεις. Εγώ για μετά έχω Σαντορίνη, με δικά μου έξοδα φυσικά, δεν είμαι φτωχομπινές σαν μερικούς μερικούς! Ούτε άνεργος! :tooth:

Προς το παρόν, σε χαιρετώ μαλάκα!!!! Καλό μεσημέρι! :tooth:

20210725_120149.jpg

Υ.Γ.: Όταν ξυρίζεις τα πόδια σου, φτάνεις μέχρι πάνω στο μουνί σου?

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom