Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Αχος βαρυς ακουεται μπινελικια πεφτουν

Μηνα σε γηπεδα πεφουνε μηνα εξω στο δρομο

Ουδε σε Γηπεδο πεφτουνε ουδε εξω στο δρομο

Τους μπολιασμενους πιασανε υποθετο τους βαζουν

Στο εμβολιαστικο κεντρο τους εχουνε και απο τα πολλα υποθετα

Π@υστρακια θα τους κανουνε

Και οι κωλοτρυπιδες τους σαν τον κ@λο της μαιμους

Κοκκινες θα γινουν

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.448
Πόντοι
12.756

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.852
Πόντοι
10.326

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.755
Πόντοι
736
ουτε στην συγκεντρωση δεν πανε τα Ψεκια που εχει κερασμα πλυσιμο και δακρυγονα skip :(
Άκουγα πριν στην τηλεόραση κάτι έλεγαν οτι οι περισσότεροι δεν φορούσαν μάσκες λέει ενω η συγκέντρωση γίνεται κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου , κατά των υποχρεωτικοτήτων γενικά είναι οι συγκεντρώσεις , άρα και κατά της υποχρεωτικής μάσκας πόσο μάλλον σε εξωτερικό χώρο.

Μου έλεγε ένας συνάδερφος τις προάλλες οτι με το να μην φοράνε μάσκα στην συγκέντρωση - πορεία είναι σαν να λένε οτι δεν υπάρχει ο ιός , αλλά δεν πάει έτσι μπορεί εγω να πιστεύω οτι ο ιός δεν κολλάει σε εξωτερικό χώρο η κολλάει πολύ δύσκολα.

Όσο για το οτι δεν πάμε στην συγκέντρωση ... παίζει πολλοί να είναι αναποφάσιστοι , με την λογική οτι και να πάω θα αλλάξει κάτι ;

Επίσης άσχετο , αλλά άκουσα οτι και στην Αγγλία λέει έγιναν διαμαρτυρίες παρόλο που πλεόν δεν έχουν κανένα μέτρο ... δεν ξέρω αν είναι όμως όντως έτσι , μήπως είπαν οτι θα πάρουν πίσω όλα τα μέτρα και έμειναν στα λόγια ; :think:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.448
Πόντοι
12.756
Άκουγα πριν στην τηλεόραση κάτι έλεγαν οτι οι περισσότεροι δεν φορούσαν μάσκες λέει ενω η συγκέντρωση γίνεται κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου , κατά των υποχρεωτικοτήτων γενικά είναι οι συγκεντρώσεις , άρα και κατά της υποχρεωτικής μάσκας πόσο μάλλον σε εξωτερικό χώρο.

Μου έλεγε ένας συνάδερφος τις προάλλες οτι με το να μην φοράνε μάσκα στην συγκέντρωση - πορεία είναι σαν να λένε οτι δεν υπάρχει ο ιός , αλλά δεν πάει έτσι μπορεί εγω να πιστεύω οτι ο ιός δεν κολλάει σε εξωτερικό χώρο η κολλάει πολύ δύσκολα.

Όσο για το οτι δεν πάμε στην συγκέντρωση ... παίζει πολλοί να είναι αναποφάσιστοι , με την λογική οτι και να πάω θα αλλάξει κάτι ;

Επίσης άσχετο , αλλά άκουσα οτι και στην Αγγλία λέει έγιναν διαμαρτυρίες παρόλο που πλεόν δεν έχουν κανένα μέτρο ... δεν ξέρω αν είναι όμως όντως έτσι , μήπως είπαν οτι θα πάρουν πίσω όλα τα μέτρα και έμειναν στα λόγια ; :think:
σε ολες τις χωρες κατα καιρους γινονται τετοιες συγκεντρωσεις....παρταρει ο ιος σε τετοια παντως να ξερεις παρεκτος και σκοτωνεται με τα δακρυγονα :wanker:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
ησουν μυκονο ρε καραγκιοζη και ποσταρες ασχετες φωτο??
ποσο πιο γελοιος θα γινεις?
τραβα τωρα να ξαπλωσεις στα πακοχυμενα σεντονια και πολυ σου ειναι
κριτικη μην ξεχασεις να γραψεις
Εσύ την λες άσχετη καθότι μαλάκας και γεμάτος φθόνο! Έτσι πρέπει να είσαι όμως, να ανεβαίνει η πίεση :)

Ρούφα τα χυσαμόλια μου τώρα φτωχομπινέ και τράβα να γράψεις κριτική από CG που και καλά γαμάς!!!! CG έχεις ονομάσει την παλάμη σου ε?

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
σε ολες τις χωρες κατα καιρους γινονται τετοιες συγκεντρωσεις....παρταρει ο ιος σε τετοια παντως να ξερεις παρεκτος και σκοτωνεται με τα δακρυγονα :wanker:
Ρε τυπε,ο ιός που θέλατε να πεισετε ότι σκοτώνει ακόμη και με την ματιά που ρίχνεις στον άλλο, δεν πείθει...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.448
Πόντοι
12.756
Ρε τυπε,ο ιός που θέλατε να πεισετε ότι σκοτώνει ακόμη και με την ματιά που ρίχνεις στον άλλο, δεν πείθει...
πεστο στον Λουκα Μπαζουκα αυτο που ακομα ταλαιπωρειται και σε γνωστους μου που οι 2 γλυτωσαν στο τσακ

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.852
Πόντοι
10.326
Αχος βαρυς ακουεται μπινελικια πεφτουν

Μηνα σε γηπεδα πεφουνε μηνα εξω στο δρομο

Ουδε σε Γηπεδο πεφτουνε ουδε εξω στο δρομο

Τους μπολιασμενους πιασανε υποθετο τους βαζουν

Στο εμβολιαστικο κεντρο τους εχουνε και απο τα πολλα υποθετα

Π@υστρακια θα τους κανουνε

Και οι κωλοτρυπιδες τους σαν τον κ@λο της μαιμους

Κοκκινες θα γινουν

Μήπως γιατί ακόμη ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν να το εγκρίνουν;
Δεν ξέρω! Πιστεύω πως χάνουν με το ότι δεν βάζουν!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
Έχουμε περισσότερα θύματα από τον Β' ΠΠ.

Αααααααα sorry sorry... ξέχασα....!!!!!! Τα στοιχεία είναι πληρωμένα και fake και τα έχουν βγάλει οι νεφελίμ, οι ιλουμινάτι και ο Soros για να μας υποτάξουν!!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
1627207026537.jpeg

Μπολιασμενοι ψεκασμενοι

Το κ@λονουποθετο ειναι εδω

Θα σας το χωσουν στον ποπο

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
πεστο στον Λουκα Μπαζουκα αυτο που ακομα ταλαιπωρειται και σε γνωστους μου που οι 2 γλυτωσαν στο τσακ
Δεν μ ενδιαφέρει να το πω πουθενά...ο καθένας μας εμπειρίες και απόψεις του μοιράζεται εδώ.

Έχω και γω άτομα στο οικ μου περιβάλλον που νόσησαν και Κλάιν Μάιν, άτομα που πέθαναν και εγώ την έχω φάει με απώλεια,όπου πρωτού την επέμβαση (ιατρική) ο ιατρός μας κατετασσε στα ποσοστά (θετικά) και όταν η επέμβαση πήρε την χειρότερη έκβαση,δλδ θάνατος,μας είπε τα πολύ μικρά ποσοστά αποτυχίας όπου συμμετείχε ο άνθρωπος μας.

Από κει και έπειτα εγώ προσωπικά δεν ξαναρισκαρω να παίξω με τα ποσοστά, θετικά και έπειτα αρνητικά

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.448
Πόντοι
12.756
Δεν μ ενδιαφέρει να το πω πουθενά...ο καθένας μας εμπειρίες και απόψεις του μοιράζεται εδώ.

Έχω και γω άτομα στο οικ μου περιβάλλον που νόσησαν και Κλάιν Μάιν, άτομα που πέθαναν και εγώ την έχω φάει με απώλεια,όπου πρωτού την επέμβαση (ιατρική) ο ιατρός μας κατετασσε στα ποσοστά (θετικά) και όταν η επέμβαση πήρε την χειρότερη έκβαση,δλδ θάνατος,μας είπε τα πολύ μικρά ποσοστά αποτυχίας όπου συμμετείχε ο άνθρωπος μας.

Από κει και έπειτα εγώ προσωπικά δεν ξαναρισκαρω να παίξω με τα ποσοστά, θετικά και έπειτα αρνητικά
μα με ποσοστα παιζεις αν νοσησεις..η θα το περασεις ασυμπτωματικος,ειτε σοβαρα,ειτε μεθ,ειτε θυμαρακια

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.448
Πόντοι
12.756
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
μα με ποσοστα παιζεις αν νοσησεις..η θα το περασεις ασυμπτωματικος,ειτε σοβαρα,ειτε μεθ,ειτε θυμαρακια
Αυτά τα ποσοστά εξαρτώνται από μένα,δλδ εάν κολλήσω!

Πέρυσι μας ανέφεραν μία σειρά μέτρων, όταν δεν υπήρχε εμβόλιο, για να μην κολλήσουμε.Εγω λοιπόν τα τηρώ αυτά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom