Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.678
- Πόντοι
- 3.936
Για το νπεπον πιο πολύ...Σε πήρε ο πόνος εσένα για το πόσους νεκρούς θα είχαμε;
Για το νπεπον πιο πολύ...Σε πήρε ο πόνος εσένα για το πόσους νεκρούς θα είχαμε;
Είναι και αυτή μια θεωρία , οτι τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο (η πότε ηταν) είχαμε με παρόμοιο αριθμό κρουσμάτων γύρω στους 100 νεκρούς την ημέρα και οτι και τώρα αν δεν είχαν βγεί τα εμβόλια θα είχαμε τους ίδιους , αυτή η θεωρία βέβαια δεν υπολογίζει καθόλου οτι τώρα είναι καλοκαίρι αν μετράει αυτό , όπως επίσης δεν υπολογίζει και το οτι και να μην είχαν βγεί τα εμβόλια με τόσο μεταδοτικό ιό πολλοί θα το είχαν ηδη περάσει και θα είχαν ανοσία , συν οτι αυτοί που ηταν να φύγουν απο τον ιό η με τον ιό έφυγαν ... θα μου πεις με τόσα μέτρα μπορεί να μην εκτέθηκαν όλοι στον ιό ακόμα παρόλο που πέρασε ενάμιση χρόνος.Είσαι μαλακας ντιπ για ντιπ!!!
Αν δεν υπήρχε το εμβόλιο θα είχαμε 100 νεκρούς την ημέρα με 3000 κρούσματα.
Αν δεν υπήρχε το ντεπον θα είχε σπάσει το κεφάλι μας από τις μαλακίες που γράφεις...
Ούτε καν μπαίνω στον κόπο να διαβάσω τι έγραψες, απλά είμαι σίγουρος πως είναι μαλακία...Είναι και αυτή μια θεωρία , οτι τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο (η πότε ηταν) είχαμε με παρόμοιο αριθμό κρουσμάτων γύρω στους 100 νεκρούς την ημέρα και οτι και τώρα αν δεν είχαν βγεί τα εμβόλια θα είχαμε τους ίδιους , αυτή η θεωρία βέβαια δεν υπολογίζει καθόλου οτι τώρα είναι καλοκαίρι αν μετράει αυτό , όπως επίσης δεν υπολογίζει και το οτι και να μην είχαν βγεί τα εμβόλια με τόσο μεταδοτικό ιό πολλοί θα το είχαν ηδη περάσει και θα είχαν ανοσία , συν οτι αυτοί που ηταν να φύγουν απο τον ιό η με τον ιό έφυγαν ... θα μου πεις με τόσα μέτρα μπορεί να μην εκτέθηκαν όλοι στον ιό ακόμα παρόλο που πέρασε ενάμιση χρόνος.
Του κάνουνε μπούλινγκ οι κερατάδες!Όλο του υποσχεστε τού Τζόνι ότι θα πάτε νά τόν τρυπησετε, και όλο τον αφήνετε ατρυπητο.
Αν λάβεις υπόψη το επίσημο αφήγημα και μόνο ... είμαι και εγω σίγουρος πως είναι μαλακία αυτά που έγραψαΟύτε καν μπαίνω στον κόπο να διαβάσω τι έγραψες, απλά είμαι σίγουρος πως είναι μαλακία...
Κωλο-παιδακια, τι περιμένεις.Ρε
Του κάνουνε μπούλινγκ οι κερατάδες!
Ο Τζώνιε είναι το παραδοσιακο Πασοκ, το ορθόδοξο. Δεν θέλει τρέντυκες μοντερνιές.αψογα,ΑΨΟΓΑ...ποιο θες να φερω;Πφαιζερ η Μοντερνα;
Tράβα ρε ελεεινό σκουπίδι να τραβήξεις μπουκέτο στα δόντια καμίας γκόμενας, έτσι να γουστάρεις. Σκουπιδαριό κουράδαΤο μονο που απεδειξες ειναι οτι εισαι γελοιος ψευτης αλλα προσφερεις γελιο παλιατσε
Ρίχνεις έναν πουτσαλάκο, παίρνεις και yellows για να πάρεις φέτα στον Σκλαβενίτη!θες να πληρωνεις με καρτουλα;νομοταγης;
Η το αντίθετοΡίχνεις έναν πουτσαλάκο, παίρνεις και yellows για να πάρεις φέτα στον Σκλαβενίτη!
Μήπως καλύτερα το sinovac που είναι πιό παλιάς τεχνολογίας εμβόλιο ;Ο Τζώνιε είναι το παραδοσιακο Πασοκ, το ορθόδοξο. Δεν θέλει τρέντυκες μοντερνιές.
Θα του κάνετε το Άστρα, το κλασικό.
Τέτοιο είχε κάνει και ο Ανδρέας, και βόλευε την Μιμή ως τα βαθειά γεράματα.Μήπως καλύτερα το sinovac που είναι πιό παλιάς τεχνολογίας εμβόλιο ;
Εν το μεταξύ βλέπω εδω οτι υπάρχουν λέει τέσσερις τύποι εμβολίωνΤέτοιο είχε κάνει και ο Ανδρέας, και βόλευε την Μιμή ως τα βαθειά γεράματα.
... κι όλοι όλως τυχαίως στο ProNews!!!Όλο και περισσότεροι μιλάνε σιγά σιγά:
Αν και λογικά οι εδώ του σάιτ ψεκασμενο θα θεωρήσουν και αυτόν