Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Ο Δρ Φαρσαλινος, αναφέρει, γιατί ενώ θέλουν να καταστήσουν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό,σε τυχόν επιπλοκη δεν παίρνει κανείς την ευθύνη ;
Happy selfie traveler.Τι ψηφίσατε ρε μαλακες
Μλκς με διπλωμαΤι ψηφίσατε ρε μαλακες
Ο Δρ Φαρσαλινος, αναφέρει, γιατί ενώ θέλουν να καταστήσουν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό,σε τυχόν επιπλοκη δεν παίρνει κανείς την ευθύνη ;
Να γίνει καλά ο άνθρωπος. Εμβληματική φωνή μίας άλλης εποχής του ποδοσφαίρου.Με covid και ο αγαπητός "Εθνικαρας"
https://www.newsbeast.gr/greece/art...tai-o-gnostos-ethnikaras-giannis-mantzouranis
Ούτε ομως θα προσλαβεις εναν περιπτερά να σου το χτισει. Αυτο κανατε ψηφιζοντας γραφικους.( Οταν απο βλακεια πχ.του πολιτικου μηχανικου μου γκρεμιζεται το σπιτι, δεν θα ξαναπροσλαβω τον ιδιο για να μου το ξαναχτισει..)
Εγω να ντραπω?Και γράφεις τέτοιες παπαριές?
Το πρώτο μνημόνιο προέβλεπε αθροιστική ύφεση 6%,ανεργία 15% και μέγιστη σχέση χρέους /αεπ 149%. Η ανάπτυξη θα έρχονταν από το δεύτερο εξάμηνο του 2011.Ανήλθαν 29%,28% και 175% (μετά από δύο κουρέματα) αντίστοιχα, το 2013.Ο επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ δήλωσε ότι έκαναν λάθος στην εκτίμηση του δημοσιονομικού πολλαπλασιαστή. Εαν θέλουμε τον πιστεύουμε. Πάντως όχι επειδή οι Έλληνες ψήφισαν ΧΑ. Το 10% της ΧΑ έφταιξε? ΟΙ χρυσαυγήτες ρε κουλοψεκασμένε έπαιρναν τις αποφάσεις? Τι να πεί κανένας?'Εχεις ξεπεράσει όλα τα όρια.
Δεν ντρέπεσαι διόλου?. Γράφεις χιλιάδες μηνύματα κρίνοντας τους πάντες με αστεία επιχειρήματα , και ισχυρίζεσαι πως τέλειωσες και πανεπιστήμιο.?
Τυπε ψεκασανε με φλιτ..Τελικά στην μύκονο τί έγινε κατάλαβε κανείς ; Σε μια εβδομάδα μέσα δούλεψαν τα μέτρα , ενώ πιό πριν θέλαμε εξάμηνα lockdown ; Τόσο έξυπνα μέτρα πήραν ;
Λειτούργησε το «μοντέλο Μυκόνου» - Απομακρύνεται προς το παρόν η λήψη μέτρων | Liberal.gr
Δεν υπάρχει για τις επόμενες μέρες, εκτός απροόπτου ασφαλώς, ορατό το ενδεχόμενο λήψης περιοριστικών μέτρων σε ορισμένους από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της χώρας. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από την προσεκτική ανάλυση των επιδημιολογικών δεδομένων της τελευταίας εβδομάδας που...www.liberal.gr
Αλέκο ξεχνάς..Πού φτασαμε, να μας βγαζουν και γλωσσα τα ναζιστομουτρα
Τύπε με καθε ειλικρινεια, χεστηκα ποιον ειχε δικηγορο ο ΚαλαμποκαςΑλέκο ξεχνάς..
Ο επικρατείας βουλευτής της ΧΑ Αρβανίτης ήταν δικηγόρος του φονιά Καλαμπόκα κ κάθε χρόνο στην κοπή πίτας της οννεδ πατρας έκοβε κομμάτι για τον φονιά..
Αλά μπρατσετα ήσασταν..
Τώρα την είδατε λοατκι..
Αλέκο σκουπίσου..Τύπε με καθε ειλικρινεια, χεστηκα ποιον ειχε δικηγορο ο Καλαμποκας
Σιγα μην απολογηθω εγω, επειδη καποιοι φασιστες ψηφιζουν ΝΔ ή ηταν μελη της. Δεν ειμαστε καλα.Αλέκο σκουπίσου..
Θα μου πεις ο κατμαν υπέγραψε μεταμέλεια..
Καλύτερα να λέτε πως δεν είχατε ποτέ σχέση με τέτοιους..
Αλλά λέγατε το '91..Σιγα μην απολογηθω εγω, επειδη καποιοι φασιστες ψηφιζουν ΝΔ ή ηταν μελη της. Δεν ειμαστε καλα.
Αν στο μυαλο σου το διλημμα ειναι "φασιστας ή λοατκι" δεν θα μπω σε αυτη τη διαδικασιαΑλλά λέγατε το '91..
Ξαφνικά την είδατε λοατκι..