Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πόσο τοις εκατό έχει. Εμβολιαστεί μέχρι στιγμής ;; Λέγανε οταν φτάσουμε στο 70% θα ακυρωθούν οι περιορισμοί
Δεν ισχύει πλέον αυτό. Το τείχος χτίζεται στο 85%. Άρα δεν θα προλάβουμε, άρα δεν θα έχουμε ακύρωση περιορισμών.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.562
Πόντοι
22.266

Δεν ισχύει πλέον αυτό. Το τείχος χτίζεται στο 85%. Άρα δεν θα προλάβουμε, άρα δεν θα έχουμε ακύρωση περιορισμών.
Τι σκατα ρε πουστη μου υπάρχουν τελικα 3-4 εκατομ αρνητές Εμβολίου;;;; :knuppel:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τι σκατα ρε πουστη μου υπάρχουν τελικα 3-4 εκατομ αρνητές Εμβολίου;;;; :knuppel:
Στ' αρχίδια μου :)

Εγώ το έκανα, σιγά μην ασχοληθώ με τα ούγκανα!

Κι ο καθένας όπως την βγάλει :wink:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τόσο πολύ? Πότε άλλαξε ?
Πρόσφατα...

Τάδε έφη Π.Ο.Υ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.562
Πόντοι
22.266
Στ' αρχίδια μου :)

Εγώ το έκανα, σιγά μην ασχοληθώ με τα ούγκανα!

Κι ο καθένας όπως την βγάλει :wink:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πρόσφατα...

Τάδε έφη Π.Ο.Υ.
Ε δε πάει έτσι.

Διότι αρνητές Εμβολίου όλοι. Έχουμε. Στο στενό μας κυκλο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.562
Πόντοι
22.266

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μαν στα αρχιδια σου ακόμα κ για τον αδερφό σου κολλητό σου συγγενή σου;; :confused:
Πες την αλήθεια κληρονομιές τίποτα καλό;;:rockon:
Είναι στ' αρχίδια μου διότι πολύ απλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ή μήπως περιμένεις να τσακωθώ με τον συγγενή μου για το αν κάνει το εμβόλιο ή όχι? Nope, δεν θα μπω σε τέτοια διαδικασία, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις που παίρνει.

Πιο απλά δεν γίνεται, σε λίγο θα ξεχάσουμε και βασικές αρχές της ζωής.

Ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.191
Πόντοι
6.256

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.562
Πόντοι
22.266
Και σε εξι μηνες που θα χρειαστει και αλλη δοση αυτοι θα πολλαπλασιαστουν.. Ποιος θα παει να ξανακανει ενα εμβολιο σε πειραματικο σταδιο, που σε αρκετους εκανε παρενεργειες, και αλλοι πηγαν στον αλλο κοσμο. Τι; επειδη τα αποκρυπτουν, δεν σημαινει οτι δεν τα μαθαινουμε..
Θα. Σκάσει η βόμβα μετά από 20 χρόνια ότι μία επινδμία την κάναν πανδημία:confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Θα. Σκάσει η βόμβα μετά από 20 χρόνια ότι μία επινδμία την κάναν πανδημία:confused:
Πανδημία είναι.

Ορίζεται ως μια ασθένεια με δυνατότητα μεγάλης μετάδοσης σε πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι πληθυσμού σε όλο τον κόσμο.

Επιδημία είναι η λοίμωξη που απλά μεταδίδεται σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτόν του αναμενόμενου. Για παράδειγμα αν κάποια λοίμωξη υπερβαίνει τα περιστατικά από ότι ως συνήθως, τότε είναι επιδημία.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.562
Πόντοι
22.266
Μαλακία θα το κάνουν
Εγώ ξέρω στην αναμπομπουλα χαίρονται οι λύκοι
Κ.αν δεν υπάρχει αναμπομπουλα.,τότε καλό είναι να μεγεθύνουμε κάτι μπας. Κ βγάλουμε παραπάνω φράγκα
Βλ οι 45 πιο πλούσια άνθρωποι γίναν μέσα στην κρίση πλουσιοτεροι :cry:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Και σε εξι μηνες που θα χρειαστει και αλλη δοση αυτοι θα πολλαπλασιαστουν.. Ποιος θα παει να ξανακανει ενα εμβολιο σε πειραματικο σταδιο, που σε αρκετους εκανε παρενεργειες, και αλλοι πηγαν στον αλλο κοσμο. Τι; επειδη τα αποκρυπτουν, δεν σημαινει οτι δεν τα μαθαινουμε..
Δεν ειναι το εμβολιο σε "πειραματικο σταδιο". Λες ανακριβειες.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ethanH

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.693
Πόντοι
2.306
Τι λαθος εγινε στην επικοινωνια? Συγκεκριμενα.

Θα σου πω εγω τα πιο χτυπητα που θυμάμαι προχειρα.
α) Η αντικατασταση Τσιοδρα
β) Οι διαρροες για τις διαφωνιες στην επιτροπη
γ) Η προεξοφληση μετρων κατα τη διαρκεια του λοκνταουν απο τηλεμαιντανους που ελεγε ο καθενας το μακρυ και το κοντο του δημιουργωντας άλλοτε προσδοκιες κι αλλοτε απογοητευση.
δ) Οι γελοιοτητες Κουλη σε Παρνηθα και Ικαρια , τα βαφτισια του Αδωνι και λοιπες κυβερνητικες παραφωνιες που θυμιζαν συριζαιους 2015-19
ε) Η τραγικη διαχειρηση του θεματος με την Ζενεκα οταν ολη η ευρωπη βουιζε για τις θρομβωσεις και η μια χωρα μετα την αλλη επαιρναν μετρα εδω πεταγαμε χαρταετο για να μην παει πισω το προγραμμα 2 βδομαδες (το οποιο προγραμμα εχει βαλτωσει εδω κι ενα μηνα αλλα δε μας πειραζει)
στ) Τα 150 ευρω στους νεους (αν θυμαμαι καλα εχεις διαφωνησει μεχρι κι εσυ σε αυτο)
ζ) Το λοκνταουν απ τα Λιντλ στη Μυκονο για τα ματια του κοσμου και η εξαφανιση των κρουσματων μεσα σε 3 μερες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Θα σου πω εγω τα πιο χτυπητα που θυμάμαι προχειρα.
α) Η αντικατασταση Τσιοδρα
β) Οι διαρροες για τις διαφωνιες στην επιτροπη
γ) Η προεξοφληση μετρων κατα τη διαρκεια του λοκνταουν απο τηλεμαιντανους που ελεγε ο καθενας το μακρυ και το κοντο του δημιουργωντας άλλοτε προσδοκιες κι αλλοτε απογοητευση.
δ) Οι γελοιοτητες Κουλη σε Παρνηθα και Ικαρια , τα βαφτισια του Αδωνι και λοιπες κυβερνητικες παραφωνιες που θυμιζαν συριζαιους 2015-19
ε) Η τραγικη διαχειρηση του θεματος με την Ζενεκα οταν ολη η ευρωπη βουιζε για τις θρομβωσεις και η μια χωρα μετα την αλλη επαιρναν μετρα εδω πεταγαμε χαρταετο για να μην παει πισω το προγραμμα 2 βδομαδες (το οποιο προγραμμα εχει βαλτωσει εδω κι ενα μηνα αλλα δε μας πειραζει)
στ) Τα 150 ευρω στους νεους (αν θυμαμαι καλα εχεις διαφωνησει μεχρι κι εσυ σε αυτο)
ζ) Το λοκνταουν απ τα Λιντλ στη Μυκονο για τα ματια του κοσμου και η εξαφανιση των κρουσματων μεσα σε 3 μερες
Για την οικονομια της συζητησης, πιστευεις ειλικρινα οτι οι "αρνητές" δεν θελουν να εμβολιασθουν εξαιτιας των ανωτερω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom