Όταν λες "αντικατάσταση", ξέρεις τι εννοείς? Όχι βέβαια ότι τον έβγαλαν από την επιτροπή, αλλά τον αντικατέστησαν στην καθημερινή ενημέρωση, κάτι που ζήτησε ο ίδιος... γιατί ο άνθρωπος δεν μπορούσε να τρώει στη μάπα όλα τα ψέκια που τον ρώταγαν μαλακίες. Έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί από κάτι πουθενάδες ψεκασμένους
Πες μου εσύ ΜΙΑ επιτροπή παγκοσμίως, ανεξαρτήτου κλάδου, που έχει ομοφωνία 100%. Κάτι να πούμε για "αντυπωλείτεφσι"!!!
Οι μαϊντανοί παίζουν γενικώς στην τηλεόραση. Εσύ έχεις κρίση?
Ήταν καθόλα νόμιμος, αυτό μπορούσες να το κάνεις κι εσύ κι εγώ. Κάτι να πούμε για "αντυπωλείτεφσι"!!!
Κι εκεί ήταν νόμιμα 100%, με κανονική άδεια την οποία είχε ζητήσει ο Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, πολιτική επιλογή του τσίριζα το 2016. Η άδεια αυτή δόθηκε επειδή υπήρχε η επιθυμία για συγγενικό πρόσωπο του προέδρου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας να βρεθεί στη βάφτιση και να ζήσει από κοντά.
Αλλά αυτά σου διέφυγαν γιατί... μασάς σανουδάκι
Ξέρεις πόσοι έχουν πεθάνει στην Αγγλία, όπου κάνουν Zeneca όλες οι ηλικίες? Μόλις βρεις αυτό το στοιχείο, έλα πες μου να σου απαντήσω
Ποιο το πρόβλημά σου? Επειδή δεν είσαι νέος?
Το lockdown (που δεν ήταν Lockdown αλλά περιοριστικά μέσα.... αλλά το αφήνω lockdown για την αντυπωλίτεφσει!!!!) παρόλες τις πίπες που διαβάζεις δεξιά-αριστερά τηρήθηκε κανονικά για 10 ημέρες, οι οποίες λήγουν αύριο και θα αρθούν αυτά τα περιοριστικά μέτρα. Η μείωση των κρουσμάτων λογικά και εμφανίσθηκε τις τελευταίες ημέρες διότι αυτό το πράγμα δεν φαίνεται με το που επιβάλλεις περιοριστικά μέτρα, να έχεις μείση την επόμενη ημέρα! Χαζός είσαι?