Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.693
Πόντοι
2.306
Για την οικονομια της συζητησης, πιστευεις ειλικρινα οτι οι "αρνητές" δεν θελουν να εμβολιασθουν εξαιτιας των ανωτερω?

Δεν ξερω πως προσδιοριζεις τους "αρνητες". Αναφερεσαι στους ψεκασμενους μ τα τσιπακια και το μεταλλαγμενο DNA ; Ή γενικα σε οσους εχουν επιφυλαξεις να εμβολιαστουν ;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.075
Πόντοι
19.795
Για την οικονομια της συζητησης, πιστευεις ειλικρινα οτι οι "αρνητές" δεν θελουν να εμβολιασθουν εξαιτιας των ανωτερω?
Οι αρνητές χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Στους αρνητές και σε αυτούς που φοβούνται. Αυτοι που φοβούνται αν υπήρχε αξιοπιστία στα ΜΜΕ, οι περισσότεροι θα μπορούσαν να πεισθούν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δεν ξερω πως προσδιοριζεις τους "αρνητες". Αναφερεσαι στους ψεκασμενους μ τα τσιπακια και το μεταλλαγμενο DNA ; Ή γενικα σε οσους εχουν επιφυλαξεις να εμβολιαστουν ;
Τις επιφυλαξεις τις σεβομαι. Αν θελεις, κι εγω ειχα μεχρι ενα βαθμο.
Για τους περιφημους "θεωρητικους" μιλαω.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Θα σου πω εγω τα πιο χτυπητα που θυμάμαι προχειρα.
α) Η αντικατασταση Τσιοδρα
Όταν λες "αντικατάσταση", ξέρεις τι εννοείς? Όχι βέβαια ότι τον έβγαλαν από την επιτροπή, αλλά τον αντικατέστησαν στην καθημερινή ενημέρωση, κάτι που ζήτησε ο ίδιος... γιατί ο άνθρωπος δεν μπορούσε να τρώει στη μάπα όλα τα ψέκια που τον ρώταγαν μαλακίες. Έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί από κάτι πουθενάδες ψεκασμένους :)

β) Οι διαρροες για τις διαφωνιες στην επιτροπη
Πες μου εσύ ΜΙΑ επιτροπή παγκοσμίως, ανεξαρτήτου κλάδου, που έχει ομοφωνία 100%. Κάτι να πούμε για "αντυπωλείτεφσι"!!!

γ) Η προεξοφληση μετρων κατα τη διαρκεια του λοκνταουν απο τηλεμαιντανους που ελεγε ο καθενας το μακρυ και το κοντο του δημιουργωντας άλλοτε προσδοκιες κι αλλοτε απογοητευση.
Οι μαϊντανοί παίζουν γενικώς στην τηλεόραση. Εσύ έχεις κρίση?

δ) Οι γελοιοτητες Κουλη σε Παρνηθα και Ικαρια ,
Ήταν καθόλα νόμιμος, αυτό μπορούσες να το κάνεις κι εσύ κι εγώ. Κάτι να πούμε για "αντυπωλείτεφσι"!!!

τα βαφτισια του Αδωνι
Κι εκεί ήταν νόμιμα 100%, με κανονική άδεια την οποία είχε ζητήσει ο Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, πολιτική επιλογή του τσίριζα το 2016. Η άδεια αυτή δόθηκε επειδή υπήρχε η επιθυμία για συγγενικό πρόσωπο του προέδρου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας να βρεθεί στη βάφτιση και να ζήσει από κοντά.

Αλλά αυτά σου διέφυγαν γιατί... μασάς σανουδάκι :)

και λοιπες κυβερνητικες παραφωνιες που θυμιζαν συριζαιους 2015-19
ε) Η τραγικη διαχειρηση του θεματος με την Ζενεκα οταν ολη η ευρωπη βουιζε για τις θρομβωσεις και η μια χωρα μετα την αλλη επαιρναν μετρα εδω πεταγαμε χαρταετο για να μην παει πισω το προγραμμα 2 βδομαδες (το οποιο προγραμμα εχει βαλτωσει εδω κι ενα μηνα αλλα δε μας πειραζει)
Ξέρεις πόσοι έχουν πεθάνει στην Αγγλία, όπου κάνουν Zeneca όλες οι ηλικίες? Μόλις βρεις αυτό το στοιχείο, έλα πες μου να σου απαντήσω :)

στ) Τα 150 ευρω στους νεους (αν θυμαμαι καλα εχεις διαφωνησει μεχρι κι εσυ σε αυτο)
Ποιο το πρόβλημά σου? Επειδή δεν είσαι νέος? :)

ζ) Το λοκνταουν απ τα Λιντλ στη Μυκονο για τα ματια του κοσμου και η εξαφανιση των κρουσματων μεσα σε 3 μερες
Το lockdown (που δεν ήταν Lockdown αλλά περιοριστικά μέσα.... αλλά το αφήνω lockdown για την αντυπωλίτεφσει!!!!) παρόλες τις πίπες που διαβάζεις δεξιά-αριστερά τηρήθηκε κανονικά για 10 ημέρες, οι οποίες λήγουν αύριο και θα αρθούν αυτά τα περιοριστικά μέτρα. Η μείωση των κρουσμάτων λογικά και εμφανίσθηκε τις τελευταίες ημέρες διότι αυτό το πράγμα δεν φαίνεται με το που επιβάλλεις περιοριστικά μέτρα, να έχεις μείση την επόμενη ημέρα! Χαζός είσαι? :uglystupid:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.693
Πόντοι
2.306
Τις επιφυλαξεις τις σεβομαι. Αν θελεις, κι εγω ειχα μεχρι ενα βαθμο.
Για τους περιφημους "θεωρητικους" μιλαω.

Yπάρχουν οι ψεκασμένοι , υπάρχουν κάποιοι υπερορθοδοξοι , υπάρχουν οι συνωμοσιολογοι , υπαρχουν και οι αντεμβολιαστες εδω και δεκαετιες. Αυτοι δεν επηρρεάζονται απο τίποτα , ειναι δεδομενο αυτο. Εχουν μετατρεψει τα πιστευω τους σε δογμα. Αλλα μιλαμε για μερικες χιλιαδες κοσμο το πολυ. Τα υπολοιπα εκατομμυρια που δεν εμβολιαζονται το κανουν βασει λογικων επιφυλαξεων. Οι οποιες σιγουρα οξυνονται οταν δεν υπαρχει σωστη επικοινωνιακή διαχειριση. Δεν ειπα οτι ειναι ο μονος παραγοντας αλλα παιζει ρολο και αυτο.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.027
Πόντοι
9.931
Θα σου πω εγω τα πιο χτυπητα που θυμάμαι προχειρα.
α) Η αντικατασταση Τσιοδρα
β) Οι διαρροες για τις διαφωνιες στην επιτροπη
γ) Η προεξοφληση μετρων κατα τη διαρκεια του λοκνταουν απο τηλεμαιντανους που ελεγε ο καθενας το μακρυ και το κοντο του δημιουργωντας άλλοτε προσδοκιες κι αλλοτε απογοητευση.
δ) Οι γελοιοτητες Κουλη σε Παρνηθα και Ικαρια , τα βαφτισια του Αδωνι και λοιπες κυβερνητικες παραφωνιες που θυμιζαν συριζαιους 2015-19
ε) Η τραγικη διαχειρηση του θεματος με την Ζενεκα οταν ολη η ευρωπη βουιζε για τις θρομβωσεις και η μια χωρα μετα την αλλη επαιρναν μετρα εδω πεταγαμε χαρταετο για να μην παει πισω το προγραμμα 2 βδομαδες (το οποιο προγραμμα εχει βαλτωσει εδω κι ενα μηνα αλλα δε μας πειραζει)
στ) Τα 150 ευρω στους νεους (αν θυμαμαι καλα εχεις διαφωνησει μεχρι κι εσυ σε αυτο)
ζ) Το λοκνταουν απ τα Λιντλ στη Μυκονο για τα ματια του κοσμου και η εξαφανιση των κρουσματων μεσα σε 3 μερες
Οταν έχεις χαμηλο μορφωτικο επιπεδο δεν σου φταίει τιποτα απο τα παραπάνω, ακους νεα παιδια 20-25 και σου λενε δεν κανω το εμβόλιο γιατι ειναι πειραματικο η δεν το κανω γιατι ειμαι νεος και αν κολλησω θα το περασω ελαφρια. Αυτα που περιμενεις να τα ακουσεις απο καποιο που εχει τελειώσει με ζορι το Δημοτικο τα ακους απο νεους που εχουν τελειώσει το Λύκειο και σπουδαζουν τωρα σε Πανεπιστημια.
Πλήρης αποτυχημένο το εκπαιδευτικο σύστημα στην Ελλαδα.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.693
Πόντοι
2.306
Οταν έχεις χαμηλο μορφωτικο επιπεδο δεν σου φταίει τιποτα απο τα παραπάνω, ακους νεα παιδια 20-25 και σου λενε δεν κανω το εμβόλιο γιατι ειναι πειραματικο η δεν το κανω γιατι ειμαι νεος και αν κολλησω θα το περασω ελαφρια. Αυτα που περιμενεις να τα ακουσεις απο καποιο που εχει τελειώσει με ζορι το Δημοτικο τα ακους απο νεους που εχουν τελειώσει το Λύκειο και σπουδαζουν τωρα σε Πανεπιστημια.
Πλήρης αποτυχημένο το εκπαιδευτικο σύστημα στην Ελλαδα.

Προφανώς και οι 20-25 έχουν μηδενικές πιθανότητες να παθουν κατι απο τον κορονοιο , εξισου προφανως οι πιθανοτητες να παθουν κατι απο το εμβολιο ειναι πολλαπλασιες και φυσικά ουδεις γιατρος συνιστα σε 20χρονο χωρις υποκειμενα να εμβολιαστει για να σωθει. Ευτυχως που εχουν ενα χ μορφωτικο επιπεδο θες να πεις που καταλαβαινουν αυτα τα αυτονοητα.

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Οι αρνητές χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Στους αρνητές και σε αυτούς που φοβούνται. Αυτοι που φοβούνται αν υπήρχε αξιοπιστία στα ΜΜΕ, οι περισσότεροι θα μπορούσαν να πεισθούν.

Φυσικά και δεν υπάρχει αξιοπιστία στα ΜΜΕ.

Ο Κούλης που τους έδωσε ένα κάρο λεφτά στην αρχή της πανδημίας, νομίζει ο κόσμος θα πάει να εμβολιαστεί επειδή του το λέει ο Ευαγγελάτος και ο Πορτοσάλτε.

Εν τω μεταξύ στο Σύνταγμα...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Προφανώς και οι 20-25 έχουν μηδενικές πιθανότητες να παθουν κατι απο τον κορονοιο , εξισου προφανως οι πιθανοτητες να παθουν κατι απο το εμβολιο ειναι πολλαπλασιες και φυσικά ουδεις γιατρος συνιστα σε 20χρονο χωρις υποκειμενα να εμβολιαστει για να σωθει.
Αυτό ακριβώς σου είπε, αλλά δεν το κατάλαβες! :)

Ευτυχως που εχουν ενα χ μορφωτικο επιπεδο θες να πεις που καταλαβαινουν αυτα τα αυτονοητα.
Επίσης, ακριβώς αυτό σου είπε αλλά πάλι δεν το κατάλαβες :) Τα αυτονόητα είναι ότι οι ίδιοι πιθανότατα δεν θα πάθουν τίποτα ή θα είναι ασυμπτωματικοί, αλλά ο μπαμπάς-μαμά-παππούς-γιαγιά που ενδεχομένως να κολλήσουν, δεν θα είναι ασυμπτωματικοί! ή μήπως δεν είναι αυτονόητο? :)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.693
Πόντοι
2.306
Όταν λες "αντικατάσταση", ξέρεις τι εννοείς? Όχι βέβαια ότι τον έβγαλαν από την επιτροπή, αλλά τον αντικατέστησαν στην καθημερινή ενημέρωση, κάτι που ζήτησε ο ίδιος... γιατί ο άνθρωπος δεν μπορούσε να τρώει στη μάπα όλα τα ψέκια που τον ρώταγαν μαλακίες. Έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί από κάτι πουθενάδες ψεκασμένους :)

Πες μου εσύ ΜΙΑ επιτροπή παγκοσμίως, ανεξαρτήτου κλάδου, που έχει ομοφωνία 100%. Κάτι να πούμε για "αντυπωλείτεφσι"!!!

Οι μαϊντανοί παίζουν γενικώς στην τηλεόραση. Εσύ έχεις κρίση?

Ήταν καθόλα νόμιμος, αυτό μπορούσες να το κάνεις κι εσύ κι εγώ. Κάτι να πούμε για "αντυπωλείτεφσι"!!!

Κι εκεί ήταν νόμιμα 100%, με κανονική άδεια την οποία είχε ζητήσει ο Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, πολιτική επιλογή του τσίριζα το 2016. Η άδεια αυτή δόθηκε επειδή υπήρχε η επιθυμία για συγγενικό πρόσωπο του προέδρου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας να βρεθεί στη βάφτιση και να ζήσει από κοντά.

Αλλά αυτά σου διέφυγαν γιατί... μασάς σανουδάκι :)

Ξέρεις πόσοι έχουν πεθάνει στην Αγγλία, όπου κάνουν Zeneca όλες οι ηλικίες? Μόλις βρεις αυτό το στοιχείο, έλα πες μου να σου απαντήσω :)

Ποιο το πρόβλημά σου? Επειδή δεν είσαι νέος? :)

Το lockdown (που δεν ήταν Lockdown αλλά περιοριστικά μέσα.... αλλά το αφήνω lockdown για την αντυπωλίτεφσει!!!!) παρόλες τις πίπες που διαβάζεις δεξιά-αριστερά τηρήθηκε κανονικά για 10 ημέρες, οι οποίες λήγουν αύριο και θα αρθούν αυτά τα περιοριστικά μέτρα. Η μείωση των κρουσμάτων λογικά και εμφανίσθηκε τις τελευταίες ημέρες διότι αυτό το πράγμα δεν φαίνεται με το που επιβάλλεις περιοριστικά μέτρα, να έχεις μείση την επόμενη ημέρα! Χαζός είσαι? :uglystupid:

Κοίτα , θα σου απαντούσα , αλλά απ' ο,τι βλέπω απο τον τρόπο που γράφεις μάλλον ψάχνεις συριζαίο να σε πηδήξει. Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω , δεν ειμαι συριζαιος. Προσπαθησε ξανα με καποιο αλλο μελος που να προσκειται στην αντιπολιτευση.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.693
Πόντοι
2.306
Αυτό ακριβώς σου είπε, αλλά δεν το κατάλαβες! :)

Επίσης, ακριβώς αυτό σου είπε αλλά πάλι δεν το κατάλαβες :) Τα αυτονόητα είναι ότι οι ίδιοι πιθανότατα δεν θα πάθουν τίποτα ή θα είναι ασυμπτωματικοί, αλλά ο μπαμπάς-μαμά-παππούς-γιαγιά που ενδεχομένως να κολλήσουν, δεν θα είναι ασυμπτωματικοί! ή μήπως δεν είναι αυτονόητο? :)

Γι αυτο ακριβως και ο μπαμπας-μαμα-παππους-γιαγια πρεπει να κανουν το εμβολιο. Και χρεος των παιδιων ειναι να τους πεισουν γι αυτο. Τι δεν καταλαβαινεις ; Σου ειπε κανεις οτι ειμαι αντεμβολιαστης ; Το ξαναλεω , μην με μπερδευεις με τους συριζαιους...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Κοίτα , θα σου απαντούσα , αλλά απ' ο,τι βλέπω απο τον τρόπο που γράφεις μάλλον ψάχνεις συριζαίο να σε πηδήξει. Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω , δεν ειμαι συριζαιος. Προσπαθησε ξανα με καποιο αλλο μελος που να προσκειται στην αντιπολιτευση.
Το ξέρω, μαλάκας είσαι. Άλλο πράμα.
Και η μπάλα στην εξεδρα!!!!

soccer.gif

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96

Είσαι μλκς;

Ανοίγεις διάλογο με βοθρολύματα;

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.693
Πόντοι
2.306
Γενικως αποψη μου ειναι οτι το εμβολιο πρεπει να γινει υποχρεωτικο για ολες τις ευαλωτες ομαδες. Με ευθυνη και παραπεμπτικο γιατρου. Ωστε να μην κανει ο καθενας ο,τι θελει.

Το σκεπτικο που ακουγεται να γινει υποχρεωτικο σε πιτσιρικια και νεους για να προστατευτει ο Χ κωλογερος ψεκας που αρνειται να εμβολιαστει ειναι ηλιθιο. Ακομα κι οταν ο κωλογερος-ψεκας ειναι ψηφοφορος μας.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.693
Πόντοι
2.306

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν τους ξερω ολους τους μαλακες εδω μεσα , Ι apologise. Πρέπει να δημιουργηθει μα λιστα να ξερουμε ποιους να αποφευγουμε.
Γράψου :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είσαι μλκς;

Ανοίγεις διάλογο με βοθρολύματα;
Ο φουκαράς όνομα και πράμα! :tooth:

kalogamias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
21
Πόντοι
0
:undecided-old: :undecided-old:
Για να αναρωτηθούμε... Τί διαφορά βρίσκουμε σε ένα πάρτυ και σε ένα σταθμό τού Μέτρο....
Εγώ θα έλεγα ελάχιστα πράγματα..
Στο μετρό οι άνθρωποι δεν συζητάνε μεταξύ τους και δεν χρειάζεται να βγάλουν την μάσκα για να πιούνε, έχει κάποιες διαφορές

• Like
Αντιδράσεις: amjik

kalogamias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
21
Πόντοι
0

kalogamias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
21
Πόντοι
0
Γενικως αποψη μου ειναι οτι το εμβολιο πρεπει να γινει υποχρεωτικο για ολες τις ευαλωτες ομαδες. Με ευθυνη και παραπεμπτικο γιατρου. Ωστε να μην κανει ο καθενας ο,τι θελει.

Το σκεπτικο που ακουγεται να γινει υποχρεωτικο σε πιτσιρικια και νεους για να προστατευτει ο Χ κωλογερος ψεκας που αρνειται να εμβολιαστει ειναι ηλιθιο. Ακομα κι οταν ο κωλογερος-ψεκας ειναι ψηφοφορος μας.
Τα εμβόλια δεν προκαλούν καμία σοβαρή παρενέργεια και ειναι μαλακία να μην τα κάνουν όλοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom