Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Από την σελίδα Θάνος Κόκκαλης δημοσιογράφος :
θα σε μπολιασω στα αρχιδια αν δεν γραφεις ομορφα...προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ εχω ξαμολυσει ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΘαφατε μπολιασμα ουγκανα
Κυμα και μπολιασμα
Μεταλλαξη και τρυπημα
Ωραία, σκούξε, κλάψε και φάε στη μάπα Κούλη για 8 χρόνια ακόμα!Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ κάνουν διαχρονικά το καλύτερο χαρτί υγείας μιας και πάντα είναι πλήρη ονομάτων, μακροσκελέστατα. Και μετά καπάκι για τον κάλαθο των αχρήστων όπου ανήκετε.
Φαντάσου να περιμένεις να βγεις απ'την κρίση, να σε βγάζει ο Τσίπρας,
Εφιαλτης ζωντανος ειναι μαστοραΦαντάσου να περιμένεις να βγεις απ'την κρίση, να σε βγάζει ο Τσίπρας, να υπάρχει μια όσο μπορείς να πεις κανονικότητα στην ζωή σου, να ψηφίζεις Μητσοτάκη που τόσο λαχταρας, γιατί η πρώτη φορά αριστερά τα γάμησε όλα, και να σου λέει, λόγω ότι είσαι σαν ωρολογιακη βόμβα ως ανεμβολιαστος, θα σε διώξουμε απ'την δουλειά σου εάν δεν εμβολιαστεις...
Δεν περιγράφω άλλο... όνειρο ζω...
Θυμαμαι και εγω σε καποια εκπομπη στην τηλεοραση, τις πρωτες μερες της νεας κυβερνησης, τον Αδωνι και τον Δραγασακη να χαριετιζονται σαν παλιοι καλοι φιλοι και να λεει ο Αδωνις ποσο νοικοκυρεμενα ηταν τα οικονομικα που παραδωθηκαν στην κυβερνηση.Το 2004 γίναν εκλογές όπου εκλέχθηκε ο χοντρός, την ίδια χρονιά γίναν και οι ολυμπιακοί αγώνες στην Ελλάδα.Τα έργα όλα έπρεπε να παραδωθουν για την έναρξη τους και φαντάσου τι! Έλεγε ο χοντρός όλα παραδωθηκαν ενωσο ειμασταν κυβέρνηση...
Το ΔΝΤ έφυγε όταν ήταν ο Τσίπρας κυβέρνηση, καθώς και τα ταμεία τα παρέδωσε στον Κούλη με πλεόνασμα, κάτι που παραδέχθηκε ο Βιβλιοπώλης επίσης...
Αφου σας κοροιδευουν και τους πιστευετε καλα κανουν αυτοι οι ανισορροποιΘυμαμαι και εγω σε καποια εκπομπη στην τηλεοραση, τις πρωτες μερες της νεας κυβερνησης, τον Αδωνι και τον Δραγασακη να χαριετιζονται σαν παλιοι καλοι φιλοι και να λεει ο Αδωνις ποσο νοικοκυρεμενα ηταν τα οικονομικα που παραδωθηκαν στην κυβερνηση.
Θυμαμαι και εγω σε καποια εκπομπη στην τηλεοραση, τις πρωτες μερες της νεας κυβερνησης, τον Αδωνι και τον Δραγασακη να χαριετιζονται σαν παλιοι καλοι φιλοι και να λεει ο Αδωνις ποσο νοικοκυρεμενα ηταν τα οικονομικα που παραδωθηκαν στην κυβερνηση.
Αφου σας κοροιδευουν και τους πιστευετε καλα κανουν αυτοι οι ανισορροποι
Πούτσες λέτε και οι δύο για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν λέτε και την συνέχεια αυτού που είπε ο Άδωνις "υπήρξε πλεόνασμα 32 δις γιατί ΓΔΑΡΑΤΕ στους φόρους την μεσαία τάξη".
Κι όσο λέτε πούτσες, θα τις αναδεικνύω
Φυσικά και η χούντα παρέδωσε οικονομία κούκλα! Έχει κανείς αντίρρηση σε αυτό?Άδωνις: Η Χούντα παρέδωσε οικονομία "κούκλα" και την κατέστρεψε ο Καραμανλής
Αν υπάρχει ένας πολιτικός ο οποίος προσπαθεί διαχρονικά και με συνέπεια να δικαιώσει την στυγνή χούντα των συνταγματαρχών, αυτός είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Άδωνις: Η Χούντα παρέδωσε οικονομία "κούκλα" και την κατέστρεψε ο Καραμανλής
Αν υπάρχει ένας πολιτικός ο οποίος προσπαθεί διαχρονικά και με συνέπεια να δικαιώσει την στυγνή χούντα των συνταγματαρχών, αυτός είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης.www.koutipandoras.gr
Διακορευση αμοιβαδας
Δευτερα 26-7-21 ωρα 15:46
Τι πράγμα αυτό με σένα να χεις το μυαλό σου μονίμως στις πουτσες;Πούτσες λέτε και οι δύο για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν λέτε και την συνέχεια αυτού που είπε ο Άδωνις "υπήρξε πλεόνασμα 32 δις γιατί ΓΔΑΡΑΤΕ στους φόρους την μεσαία τάξη".
Κι όσο λέτε πούτσες, θα τις αναδεικνύω
Μπορει της αμοιβαδας να της αρεσει και τα πο@τσοσκαμπηλα οπως ευκρινως εχει και στο αβαταρ του λιγο διαφορετικα αλλα το νοημα ειναι το ιδιοΤι πράγμα αυτό με σένα να χεις το μυαλό σου μονίμως στις πουτσες;
Οκ ,σε καταλάβαμε που μας κοντραρεις να σου ρίξουμε καμμία, αλλά τόση απελπισία για πουτσα;
Έτσι το παίζω και γω γιατρός...
Χλεχλες μαστοραΈτσι το παίζω και γω γιατρός...
Οι καημένοι οι γονείς σου θέλαν να σε δουνε όπως και δηποτε "πετυχημένο" και σε στείλανε σε καμμιά Βουλγαρία ή Σκόπια...
Και να βλέπανε από καμμιά γωνία την επιτυχία του γιου τους στο bourdela.com!
Πετυχεσιό...
Καλά είσαι τόσο μα τόσο ηλίθιος?. Μα τόσο βλακός?. Εσύ ξεπέρασες και τον Κούλη. Σου είπα μην επιμένεις μαζί μου θα γίνεις τελείως ρεντίκολο. Μα τελείως. Είσαι εντελώς άσχετος.Εγω να ντραπω?
Εγω δεν ψηφισα Χρυση Αυγη για να ντρεπομαι
Εσυ δεν μου ειπες, εχεις τελειωσει πανεπιστημιο ή οχι?
Για να ξερω δηλαδη, αν πρεπει να σε λαμβανω υποψη ως αμορφωτο κομπλεξικο που θελει να την λεει στους μορφωμενους.
Και μην αγανακτεις τοσο με τα "ορια" που δηθεν περναω, μας ζαλισες τ αρχιδια πλεον, βγαζε και κανενα σκασμουλη καμια φορα, δεν βλαπτει