Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.443
- Πόντοι
- 3.936
Δε πας μέχρι
Δε πας μέχρι
Ναι, ΚΑΡΑφασίστας είσαι αφού ψήφιζες αυτούςΒρε βρωμομ@υνο ψυχοπαθη.. ειπαμε επειδη δεν ειμαι με την παρανοια σας.. φαντασιοπληκτοι σεναριογραφοι σανοφαγοι, πρεπει να ειμαι ντε και καλα φασιστας; Φ@σιστες παρανοικοι και χ@υντικοι ειστε ολοι εσεις που παιζετε πασουλες.. Σαλτα γ@μησου τωρα τραβέλω
Δηλαδή ρε τύπε το μενού πρέπει να έχει ή καλογυαλισμένο εγκληματία λευκού κολάρου ή ούγκανο μπράβο διευθυντή δολοφονικής σπείρας;ο γαλαζιος δημαρχος εκλεψε κατι εκατομμυρια
τι ακριβως εκανε ο κασιδιαρης ειπαμε??
Ήταν μέλος εγκληματικής οργάνωσης ο οποίος καταδικάστηκε σε δικαστήριο παρόμοιο με αυτό που καταδικάστηκε και ο γαλάζιος δήμαρχος.
Αλλά για κάτι φασισταριά σαν κι εσένα (νυν γιουσουφάκια) η μία απόφαση είναι "πληρωμένη" και η άλλη δίκαιη.
Για να καταλάβεις πόσο αρχιμαλάκας μπινές φασίστας είσαι
Τίποτα μωρέ, μια ψωροεγκληματική οργάνωση διοικούσε που έκανε κάτι ψιλοφόνους.
Eίδες πόσο αρχιμαλάκας μπινές γιουσούφας είσαι?εγκληματικη οργανωση που διωκεται η ηγεσια ειναι οταν ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ ενος κομματος εμπλεκεται σε εγκληματικη ενεργεια
Αλλα οι ηγεσιες αλλων κομματων δεν διωκονται οταν ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ τελουν εγκληματικες πραξεις
Μονο στην γαλαζια μπανανια των παναθηναικακηδων αυτα
Σκατογερασες και ιδιος χοντρο μ@λακας εμεινες.. Συνεχισε τη μ@λακια σου..
Eίναι λάσπη μαλακοφασίστα?Σκατογερασες και ιδιος χοντρο μ@λακας εμεινες.. Συνεχισε τη μ@λακια σου..
ολη η ελλαδα ακουσε το ηχητικο με τον παναθηναικακια και ολοι ειδαμε το βιντεο με τον μπαλτακοEίδες πόσο αρχιμαλάκας μπινές γιουσούφας είσαι?
ΜΟΛΙΣ επιβεβαιωσες αυτό που είπα: πληρωμένη η μία απόφαση, δίκαιη η άλλη!
Ρούφα χυσαμόλια σκουπιδαριό
Ξέχασες ρε να μας θυμίσεις οτι ψήφισες μια φορά Δημοκρατικό κόμμα.Βρε βρωμομ@υνο ψυχοπαθη.. ειπαμε επειδη δεν ειμαι με την παρανοια σας.. φαντασιοπληκτοι σεναριογραφοι σανοφαγοι, πρεπει να ειμαι ντε και καλα φασιστας; Φ@σιστες παρανοικοι και χ@υντικοι ειστε ολοι εσεις που παιζετε πασουλες.. πιο πανω. Σαλτα γ@μησου τωρα τραβέλω
Κυριακή πρωί είναι. Ας το πάμε χαλαρά.
είμαστε πάλι πειραματόζωα. Σε έναν πολύπλοκο κόσμο συμφερόντων
Δεν εξαρτωμαι απ'την εστίαση, καθώς επαγγελματικά δεν έχω ουδεμία σχέση μ αυτή, δεν χαίρομαι όμως όπως κάνεις εσύ για κόσμο που θα χάσει την δουλειά του για το εμβόλιο.Να κάνεις το εμβόλιο γκαρσονακο να κρατήσεις την δουλειά σου...
Eίναι λάσπη
Όχι, απλά έχω χόμπι να παραθέτω μαλάκεςΔεν εξαρτωμαι απ'την εστίαση, καθώς επαγγελματικά δεν έχω ουδεμία σχέση μ αυτή, δεν χαίρομαι όμως όπως κάνεις εσύ για κόσμο που θα χάσει την δουλειά του για το εμβόλιο.
Αυτό δείχνει ότι δεν είσαι άξιος συζήτησης, δεν έχεις επίπεδο και βασικά ο πλανήτης χρειάζεται ξεβρωμισμα από άτομα του είδους σου.Δεν συνεχίζω να ασχολούμαι με σένα όπως ούτε με τον μπαρμπαπισωγλεντη ο οποίος με παραθέτει συνεχώς.Τετοια απόγνωση νιώθετε
για το βιντεο με τον μπαλτακο τι εχεις να πεις;Ξέχασες ρε να μας θυμίσεις οτι ψήφισες μια φορά Δημοκρατικό κόμμα.
Βέβαια για κάποιον βουτηγμένο στο Χρυσαυγήτικο σκατό αυτό είναι ίσως τίτλος τιμής για εμάς όμως είναι απλή καθημερινότητα.
Χαίρεστε εσείς τα καθυστερημένα όταν ένας στο εκατομμύριο που κάνει το εμβόλιο παθαίνει κάποια επιπλοκή και αποκτά πρόβλημα υγείας...Δεν εξαρτωμαι απ'την εστίαση, καθώς επαγγελματικά δεν έχω ουδεμία σχέση μ αυτή, δεν χαίρομαι όμως όπως κάνεις εσύ για κόσμο που θα χάσει την δουλειά του για το εμβόλιο.
Ξέχασες να μας θυμίσεις
Βέβαια για κάποιον βουτηγμένο στο σκατό αυτό είναι ίσως τίτλος τιμής για εμάς
Ειπε ο ρουφιανοπατοκουμπακιαςΚλάψε κι'άλλο μωρή ναζιστική κουράδα.
Αν ησουν εσυ ο εκατομμυριοστος τα ιδια θα ελεγες;;Χαίρεστε εσείς τα καθυστερημένα όταν ένας στο εκατομμύριο που κάνει το εμβόλιο παθαίνει κάποια επιπλοκή και αποκτά πρόβλημα υγείας...
Με κόβεις για υπερασπιστή του Μπαλτάκου; Σκατα σε αυτόν, σκατα και στον Κασίδα.για το βιντεο με τον μπαλτακο τι εχεις να πεις;