jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ιστορικη μερα
Ιστορικη μερα
Πρίν κανένα δίμηνο την ανέφερε και ο κύριος Τσιόδρας την εποχικότητα οτι υπάρχει , αλλά δεν διευκρίνισε αν υπάρχει αλλά είναι μικρή , αν υπάρχει και είναι κανονική η μεγάλη ; Φαντάζομαι με λίγο ψάξιμο στο youtube θα μπορέσω να ξαναβρώ το βίντεο που το είχα ακούσει , η αλλιώς στα παλιά πόστ μου το έιχα ξαναβάλει.
Τώρα αν υπάρχει όπως είπε ο Τσιόδρας και δεν είναι μικρή μάλλον κάτι πάιζει με τα νούμερα , η εκτός αν η Δέλτα θέλει όντως 4 μέτρα απόσταση και μέχρι 10 δευτερόλεπτα επαφή όπως μας λένε οι ειδικοι
Αυτά όσον αφορά τα κρούσματα , γιατί όσον αφορά την κατάσταση στα νοσοκομεία εκεί μάλλον φαίνεται οτι υπάρχει εποχικότητα , θα μου πεις και πως ξέρεις είναι η εποχικότητα που κάνει δουλειά και όχι ας πούμε το ποσοστό νοσούντων η εμβολιασμένων ; Καλή ερώτηση
Άντε μάθε ελληνικά ρε πανίβλακα μπας και μάθεις να γράφεις σωστά μια πρόταση.
Πάλι σε τρώει ο κώλος σου μωρή ξεφτίλα της Πρεμετής;
Τζονακο βλεπεις τι καλοι ειμαστε;σε περιμενουμε να τελειωσεις...
Τζονακο βλεπεις τι καλοι ειμαστε;σε περιμενουμε να τελειωσεις...
πουστοΠαγκαλος απο τα μεγαλυτερα μουνοπανα του πασοκ...οταν εμπαινε στο υπουργειο του και ειχε νευρα χαστουκιζε τον αστυνομικο φρουρο που ειχε απεξω...καλα του εκανε βεβαια γιατι οι κωλομπατσοι ειναι οι φιλιππινεζες των πολιτικων,των επιχειρηματιων κλπ αλλα αλλο αυτο
Τυπε αυτό το "κωλοφερατζα" είναι κάποιος κώδικας που χρησιμοποιείται εσείς οι Κουλικοι και επιβεβαιωνοσαστε μεταξύ σας.Ασάλιωτα κωλοφεράντζα τον πας τον γελοίο τον mounoxalasti!! ?
Δείξε λίγο έλεος γιατί είναι χαζούλης εκ γεννηθείς, έχει το ακαταλόγιστο…
Έχεις συνειδητοποιήσει ότι και δεν γαμάς και λες μαλακίες όλη την ώρα όπου εκτίθεσαι μόνος σου κι έχεις γίνει ο ρεζίλας?Τυπε αυτό το "κωλοφερατζα" είναι κάποιος κώδικας που χρησιμοποιείται εσείς οι Κουλικοι και επιβεβαιωνοσαστε μεταξύ σας.
Εάν είναι έτσι να μην σας χαλάσω τ όνειρο και κλαίτε
Ναι, ναι, ξέρω... όλοι τα παίρνουνε, ξυπνήστε συνέλληνες, να ξεβρωμίσει ο τόπος και άλλα τέτοια Χρυσαυγουλικά.Οπως και εγω δεν ξερω αν εσυ και καποιοι αλλοι παιρνετε καποιο χαρτζηλικι για τα εμμονικα σας ποστ.
Οταν βγαλεις με το καλο τις παρωπιδες τις ομαδουλας σου θα καταλαβεις τι εννοω.. Ως τοτε, ριχτε και αλλο σανο. Δεν μασαμε ομως, σας εχουμε καταλαβει
Πρίν κανένα δίμηνο την ανέφερε και ο κύριος Τσιόδρας την εποχικότητα οτι υπάρχει , αλλά δεν διευκρίνισε αν υπάρχει αλλά είναι μικρή , αν υπάρχει και είναι κανονική η μεγάλη ; Φαντάζομαι με λίγο ψάξιμο στο youtube θα μπορέσω να ξαναβρώ το βίντεο που το είχα ακούσει , η αλλιώς στα παλιά πόστ μου το έιχα ξαναβάλει.
Τώρα αν υπάρχει όπως είπε ο Τσιόδρας και δεν είναι μικρή μάλλον κάτι πάιζει με τα νούμερα , η εκτός αν η Δέλτα θέλει όντως 4 μέτρα απόσταση και μέχρι 10 δευτερόλεπτα επαφή όπως μας λένε οι ειδικοι
Αυτά όσον αφορά τα κρούσματα , γιατί όσον αφορά την κατάσταση στα νοσοκομεία εκεί μάλλον φαίνεται οτι υπάρχει εποχικότητα , θα μου πεις και πως ξέρεις είναι η εποχικότητα που κάνει δουλειά και όχι ας πούμε το ποσοστό νοσούντων η εμβολιασμένων ; Καλή ερώτηση
Σκασε ηλιθια Κασιανη, σταματα τις παπαριες γιατι θα φας ψεκασμα με φλιτ.Στη κκρητη 20χρονη λιποθυμιες επαναλαμβανομενεες μετα τον εμβολιασμο.
Χθες στη πατρα 24χρονοςς το ιδιο,λιποθυμιες και κατευθιαν επείγοντα.
Ηδη στη χωρα επισημα εχουν πεθανει πανω απο 6 ατομα απο τον εμβολιασμο και καμια δεκαρια εφτασαν σε σημειο μεθ.
Παψτε λοιπον με τα κωλοεμβολια...πειτε μου περιστατικα απο τα υπολοιπα εμβολια αν εχει παθει κατι καποιος...με το αντιγριπικο πεθανε κανεις?
Αφου ψοφας για βια, δεσιματα, στραπον και κατουρηματα ρε εξωγαμο του τσιπρα.μονο με τη βια και δεμένος θα πάω να εμβολιαστω
Φαντασου ποσο ασχετος βλακας εισαι.Δεν γνωριζω.. οποτε δεν απαντω..
Οσο για την πρωτη παραγραφο.. καληνυχτα!
Δεν είπα ποτέ οτι τα ξέρω όλα , απλά είμαι πιο ανοιχτός να ακούσω και την "άλλη πλευρά" πχ Κούβελας Φαρσαλινός κτλ. , και μάλλον τείνω να συμφωνήσω πιο εύκολα με το αντίθετο απο το επίσημο αφήγημα ... δεν ξέρω γιατί , ίσως γιατί το επίσημο αφήγημα δεν με βολεύει ... με την λογική οτι πόσο θα πάει πιά όλο αυτό ;Τα έχω γράψει Σάββα πολλάκις, ό,τι η μεταδοτικότητα του SARS-CoV-2 ήταν τέτοια που ακόμα και το στέλεχος WA1/2020 υπήρχαν εξάρσεις ανεξάρτητα της εποχικότητας.
Από το Φθινόπωρο του 2020 με την μετάλλαξη B.1.1.7 (που έγινε μετά γνωστή στα ΜΜΕ σαν ΑΛΦΑ) ήταν πλέον ολοφάνερο πως η όποια εποχικότητα είναι πολύ περιορισμένη.
Εσύ λοιπόν, μπορεί να κρατάς κάποια προσχήματα, αλλά είναι φανερό πως έχεις προσχωρήσει στο κόμμα των γνωστών αρχιερέων του νήματος που πάσχουν από το σύνδρομο ξερολίασης και έχοντας αποφασίσει το συμπέρασμα που γουστάρουν, απλά ψάχνουν να ποστάρουν αποσπασματικά στοιχεία να στηρίξουν την μαλακία τους.
Αλλά όσο και μα θέλεις να κρυφτείς, είναι φανερό το γεγονός ότι κάνεις τον καντηλανάφτη στους αρχιερείς Centrino-Diogeni & co…. Είναι σαν τη ΄παροιμία «“Θέλει να κρυφτεί η πουτάνα αλλά η χαρά δεν την αφήνει»…
Ρε Ζανούλη, ούτε τις ατακες δεν μπορεις να αλλαξεις?Ρε αν σε παω στους συγγενείς που έχουν χασει ατομο απο το εμβολιο και τους πεις οτι εισαι υπερ των εμβολιων θα σε γδαρουν ζωντανό
Ενω εσενα αν σε παμε σε συγγενεις πεθαμενων απο τον ιο και τους πουμε οτι εισαι κατα των εμβολιων, θα καλοπερασειςΡε αν σε παω στους συγγενείς που έχουν χασει ατομο απο το εμβολιο και τους πεις οτι εισαι υπερ των εμβολιων θα σε γδαρουν ζωντανό