Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
%CE%A3%CE%91%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%A3-%CE%93%CE%91%CE%9C%CE%A9-%CE%A4%CE%9F-%CE%9A%CE%95%CE%A6%CE%91%CE%9B%CE%99-%CE%9C%CE%9F%CE%A5.jpg

Ιστορικη μερα

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Πρίν κανένα δίμηνο την ανέφερε και ο κύριος Τσιόδρας την εποχικότητα οτι υπάρχει , αλλά δεν διευκρίνισε αν υπάρχει αλλά είναι μικρή , αν υπάρχει και είναι κανονική η μεγάλη ; Φαντάζομαι με λίγο ψάξιμο στο youtube θα μπορέσω να ξαναβρώ το βίντεο που το είχα ακούσει , η αλλιώς στα παλιά πόστ μου το έιχα ξαναβάλει.

Τώρα αν υπάρχει όπως είπε ο Τσιόδρας και δεν είναι μικρή μάλλον κάτι πάιζει με τα νούμερα , η εκτός αν η Δέλτα θέλει όντως 4 μέτρα απόσταση και μέχρι 10 δευτερόλεπτα επαφή όπως μας λένε οι ειδικοι :confused:

Αυτά όσον αφορά τα κρούσματα , γιατί όσον αφορά την κατάσταση στα νοσοκομεία εκεί μάλλον φαίνεται οτι υπάρχει εποχικότητα , θα μου πεις και πως ξέρεις είναι η εποχικότητα που κάνει δουλειά και όχι ας πούμε το ποσοστό νοσούντων η εμβολιασμένων ; Καλή ερώτηση :P

Τα έχω γράψει Σάββα πολλάκις, ό,τι η μεταδοτικότητα του SARS-CoV-2 ήταν τέτοια που ακόμα και το στέλεχος WA1/2020 υπήρχαν εξάρσεις ανεξάρτητα της εποχικότητας.

Από το Φθινόπωρο του 2020 με την μετάλλαξη B.1.1.7 (που έγινε μετά γνωστή στα ΜΜΕ σαν ΑΛΦΑ) ήταν πλέον ολοφάνερο πως η όποια εποχικότητα είναι πολύ περιορισμένη.

Εσύ λοιπόν, μπορεί να κρατάς κάποια προσχήματα, αλλά είναι φανερό πως έχεις προσχωρήσει στο κόμμα των γνωστών αρχιερέων του νήματος που πάσχουν από το σύνδρομο ξερολίασης και έχοντας αποφασίσει το συμπέρασμα που γουστάρουν, απλά ψάχνουν να ποστάρουν αποσπασματικά στοιχεία να στηρίξουν την μαλακία τους.

Αλλά όσο και μα θέλεις να κρυφτείς, είναι φανερό το γεγονός ότι κάνεις τον καντηλανάφτη στους αρχιερείς Centrino-Diogeni & co…. Είναι σαν τη ΄παροιμία «“Θέλει να κρυφτεί η πουτάνα αλλά η χαρά δεν την αφήνει»…

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Άντε μάθε ελληνικά ρε πανίβλακα μπας και μάθεις να γράφεις σωστά μια πρόταση.

Ασάλιωτα κωλοφεράντζα τον πας τον γελοίο τον mounoxalasti!! ?

Δείξε λίγο έλεος γιατί είναι χαζούλης εκ γεννηθείς, έχει το ακαταλόγιστο…

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756
πουστοΠαγκαλος απο τα μεγαλυτερα μουνοπανα του πασοκ...οταν εμπαινε στο υπουργειο του και ειχε νευρα χαστουκιζε τον αστυνομικο φρουρο που ειχε απεξω...καλα του εκανε βεβαια γιατι οι κωλομπατσοι ειναι οι φιλιππινεζες των πολιτικων,των επιχειρηματιων κλπ αλλα αλλο αυτο

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ασάλιωτα κωλοφεράντζα τον πας τον γελοίο τον mounoxalasti!! ?

Δείξε λίγο έλεος γιατί είναι χαζούλης εκ γεννηθείς, έχει το ακαταλόγιστο…
Τυπε αυτό το "κωλοφερατζα" είναι κάποιος κώδικας που χρησιμοποιείται εσείς οι Κουλικοι και επιβεβαιωνοσαστε μεταξύ σας.

Εάν είναι έτσι να μην σας χαλάσω τ όνειρο και κλαίτε

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τυπε αυτό το "κωλοφερατζα" είναι κάποιος κώδικας που χρησιμοποιείται εσείς οι Κουλικοι και επιβεβαιωνοσαστε μεταξύ σας.

Εάν είναι έτσι να μην σας χαλάσω τ όνειρο και κλαίτε
Έχεις συνειδητοποιήσει ότι και δεν γαμάς και λες μαλακίες όλη την ώρα όπου εκτίθεσαι μόνος σου κι έχεις γίνει ο ρεζίλας? :)

Μάλλον όχι...!!!!

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Οπως και εγω δεν ξερω αν εσυ και καποιοι αλλοι παιρνετε καποιο χαρτζηλικι για τα εμμονικα σας ποστ.
Οταν βγαλεις με το καλο τις παρωπιδες τις ομαδουλας σου θα καταλαβεις τι εννοω.. Ως τοτε, ριχτε και αλλο σανο. Δεν μασαμε ομως, σας εχουμε καταλαβει
Ναι, ναι, ξέρω... όλοι τα παίρνουνε, ξυπνήστε συνέλληνες, να ξεβρωμίσει ο τόπος και άλλα τέτοια Χρυσαυγουλικά.
Τον Κασίδα να φροντίζετε στη φυλακή γιατι έχει ευαίσθητα νεύρα και μπορεί να κάνει καμιά τρέλα.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ψεκασμενοι όλοι ρε φουστη μου

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Πρίν κανένα δίμηνο την ανέφερε και ο κύριος Τσιόδρας την εποχικότητα οτι υπάρχει , αλλά δεν διευκρίνισε αν υπάρχει αλλά είναι μικρή , αν υπάρχει και είναι κανονική η μεγάλη ; Φαντάζομαι με λίγο ψάξιμο στο youtube θα μπορέσω να ξαναβρώ το βίντεο που το είχα ακούσει , η αλλιώς στα παλιά πόστ μου το έιχα ξαναβάλει.

Τώρα αν υπάρχει όπως είπε ο Τσιόδρας και δεν είναι μικρή μάλλον κάτι πάιζει με τα νούμερα , η εκτός αν η Δέλτα θέλει όντως 4 μέτρα απόσταση και μέχρι 10 δευτερόλεπτα επαφή όπως μας λένε οι ειδικοι :confused:

Αυτά όσον αφορά τα κρούσματα , γιατί όσον αφορά την κατάσταση στα νοσοκομεία εκεί μάλλον φαίνεται οτι υπάρχει εποχικότητα , θα μου πεις και πως ξέρεις είναι η εποχικότητα που κάνει δουλειά και όχι ας πούμε το ποσοστό νοσούντων η εμβολιασμένων ; Καλή ερώτηση :P

Νοέμβριος 2020 :

Screenshot_5.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Στη κκρητη 20χρονη λιποθυμιες επαναλαμβανομενεες μετα τον εμβολιασμο.
Χθες στη πατρα 24χρονοςς το ιδιο,λιποθυμιες και κατευθιαν επείγοντα.
Ηδη στη χωρα επισημα εχουν πεθανει πανω απο 6 ατομα απο τον εμβολιασμο και καμια δεκαρια εφτασαν σε σημειο μεθ.
Παψτε λοιπον με τα κωλοεμβολια...πειτε μου περιστατικα απο τα υπολοιπα εμβολια αν εχει παθει κατι καποιος...με το αντιγριπικο πεθανε κανεις?
Σκασε ηλιθια Κασιανη, σταματα τις παπαριες γιατι θα φας ψεκασμα με φλιτ.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.692
Πόντοι
736
Τα έχω γράψει Σάββα πολλάκις, ό,τι η μεταδοτικότητα του SARS-CoV-2 ήταν τέτοια που ακόμα και το στέλεχος WA1/2020 υπήρχαν εξάρσεις ανεξάρτητα της εποχικότητας.

Από το Φθινόπωρο του 2020 με την μετάλλαξη B.1.1.7 (που έγινε μετά γνωστή στα ΜΜΕ σαν ΑΛΦΑ) ήταν πλέον ολοφάνερο πως η όποια εποχικότητα είναι πολύ περιορισμένη.

Εσύ λοιπόν, μπορεί να κρατάς κάποια προσχήματα, αλλά είναι φανερό πως έχεις προσχωρήσει στο κόμμα των γνωστών αρχιερέων του νήματος που πάσχουν από το σύνδρομο ξερολίασης και έχοντας αποφασίσει το συμπέρασμα που γουστάρουν, απλά ψάχνουν να ποστάρουν αποσπασματικά στοιχεία να στηρίξουν την μαλακία τους.

Αλλά όσο και μα θέλεις να κρυφτείς, είναι φανερό το γεγονός ότι κάνεις τον καντηλανάφτη στους αρχιερείς Centrino-Diogeni & co…. Είναι σαν τη ΄παροιμία «“Θέλει να κρυφτεί η πουτάνα αλλά η χαρά δεν την αφήνει»…
Δεν είπα ποτέ οτι τα ξέρω όλα , απλά είμαι πιο ανοιχτός να ακούσω και την "άλλη πλευρά" πχ Κούβελας Φαρσαλινός κτλ. , και μάλλον τείνω να συμφωνήσω πιο εύκολα με το αντίθετο απο το επίσημο αφήγημα ... δεν ξέρω γιατί , ίσως γιατί το επίσημο αφήγημα δεν με βολεύει ... με την λογική οτι πόσο θα πάει πιά όλο αυτό ;

Σχετικά με το πόσο θα πάει όλο αυτό κάποιές σκέψεις μου είναι οι εξής , αναμένεται να κυριαρχήσουν οι πιο μεταδοτικές αλλά ευελπιστούμε πιο ήπιες μεταλλάξεις , η ακόμα και αν δεν έχουμε πιο ήπιες μεταλλάξεις αλλά ίδιες με το αρχικό στέλεχος , μεγαλώνοντας ο αριθμός αυτών που έχουν νοσήσει αλλά και των εμβολιασμένων λογικά θα γίνει ο ιός πιό ήπιος για όλους αυτούς , και έτσι καλώς εχόντων των πραγμάτων δεν θα γεμίζουν τα νοσοκομεία.

Αλλά αν οι νέες μεταλλάξεις είναι πιό μεταδοτικές και το ίδιο φονικές (όσο φονικές μπορεί να είναι δηλαδή γιατί δεν έχουμε να κάνουμε με τον έμπολα) θα πρέπει να έχουμε τα ίδια μέτρα ... και μπορεί και περισσότερα λόγο μεγαλύτερης μεταδοτικότητας , οπότε επανέρχεται το αρχικό ερώτημα για πόσο ακόμα ;

Τουλάχιστον αν υπάρχει , η αν υπήρχε εποχικότητα θα ησυχάζαμε για το καλοκαίρι ... ε κάτι θα ηταν και αυτό :P

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Παρατηρει ανετα ενας ασχετος παντως οτι στην κυβερνηση ενα αγχος το εχουν οσον αφορα τον εμβολιασμο,για οτι αλλο τους βλεπεις περιφερονται...στ αρχιδια τους...λυθηκαν ολα μονο οι εμβολιασμοι μειναν μαι θα μαστε καμμια πενηνταρια φορες καλυτεροι απ το Βελγιο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ρε αν σε παω στους συγγενείς που έχουν χασει ατομο απο το εμβολιο και τους πεις οτι εισαι υπερ των εμβολιων θα σε γδαρουν ζωντανό
Ρε Ζανούλη, ούτε τις ατακες δεν μπορεις να αλλαξεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε αν σε παω στους συγγενείς που έχουν χασει ατομο απο το εμβολιο και τους πεις οτι εισαι υπερ των εμβολιων θα σε γδαρουν ζωντανό
Ενω εσενα αν σε παμε σε συγγενεις πεθαμενων απο τον ιο και τους πουμε οτι εισαι κατα των εμβολιων, θα καλοπερασεις

• Like
Αντιδράσεις: LION7

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom