Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756
Παππου τι εχει το μενου σημερα; Ποιο ντιβιντι; Εψησες τα καλαμποκια;; :undecided:
εισαι ετοιμος ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΕ;εχεις παρει τα υποθετα,τα βελονια και την ασπρη στολη που δενει αναποδα για τον ΜΠΑΤΣΟΚΟ φιλο μας;

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
εισαι ετοιμος ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΕ;εχεις παρει τα υποθετα,τα βελονια και την ασπρη στολη που δενει αναποδα για τον ΜΠΑΤΣΟΚΟ φιλο μας;
Ετοιμος ΑΘΗΝΑΙΑΡΕ!!! ΕΤΟΙΜΟΣ! Οποτε μου πεις μπουκαρουμε!!!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
αστον πρωτα να ψησει ποπκορνακια,καλαμποκια,να δει 3-4 τσοντες και εκει που θα εχει χαλαρωσει θα παθει το κακο :coffee: :tooth:
Ναι ναι… χαλαρα! Μετα ΜΠΛΙΤΣΚΡΙΓΚ με τη μεραρχια PANZER DIVIZION να εφορμα στη σπιταρονα που με ιδρωτα εχτισε ο ΜΠΑΤΣΟΚΟΣ της καρδιας μας :wanker: :wanker:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Σας πήραν στην καραμούζα με τα τσιπάκια, τους μαγνήτες κλπ και αρχίσατε τα 'προσωπικά βιώματα' καταστροφής. Πες μας και για τον θείο που τον πάτησε λεωφορείο καθώς πήγαινε για εμβόλιο.
Όταν ο μαλακας συναντά την μαγεία της φύσης του ?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Καλα εσυ εισαι τελειως χαζος και βλεπεις φαντασματα. Τα ειπαμε και χθες τι ψηφιζω..
Δεν τα είπαμε, μάλλον με άλλον τα έλεγες :)

Η λασπη στο τσαρδι σου οχι εδω.
Look who's talking!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Φαε τωρα το τσιμπημα εσυ και τα παιδια σου.. Και ασε τους 'επενδυτες' να σουλατσαρουν ελευθεροι, χωρις πεντιγκρι
Δεν έχω πρόβλημα ούτε με το τσίμπημα, ούτε με τους επενδυτές (ίσα ίσα που περιμένω πως και πως γιατί θα βγάλω λεφτά!) :)

Εσύ στην απόξω, κάτσε έξω και stay away! :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Όταν ο μαλακας συναντά την μαγεία της φύσης του ?
Άσε μαλάκα σε έχουν πάρει χαμπάρι και τα κουμπιά του bou! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Τσίπα δεν έχεις ρε μαλάκα, έχεις γίνει ρόμπα ξεκούμπωτη, έχεις φάει ΤΗΝ καραμούζα και παρόλα αυτά θες κι άλλο! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.896
Πόντοι
456
Εσυ την νδ με βορι.. αδω.. πορδοσαλ.. και αλλους..;
Δεν είμαι ψηφοφόρος της ΝΔ αλλά αφού με ρωτάς ,ναι θεωρώ την ΝΔ δημοκρατικό κόμμα.
Για το ΚΚΕ δεν μου απάντησες.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Screenshot_20210724-130431~2.png

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εσένα δηλαδή το πρόβλημα είναι ότι δεν εμβολιάζονται οι μετανάστες ρε χρυσάυγουλο;
Ότι και αυτοί ζούν στον ελληνικό χώρο, όπου οι μεν Έλληνες δεν πρέπει να αγγίζουν τα παιδιά τους, ενώ όπως πολύ επιστημονικά μας αναλύει ο τύπος οι μετανάστες είναι κυρίως νέοι άνθρωποι άρα δεν κινδυνεύουμε απ'αυτούς, ενώ απ'τα παιδιά μας κινδυνεύουμε, έχεις καταλάβει κάτι ή απλά να πεις την αρχιδια σου ήθελες

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
θα αναφερω ενα αληθινο περιστατικο....Σε κουβεντα με ψεκα πελατη οπου Π πελατης οπου Ε εγω
να σημηωσω οτι ηταν και απο ατομα που ειχα σε καποια εκτιμιση διοτι ειναι της πιατσας και ανθρωπος της δουλειας δεν το περιμενα οτι θα ειναι μαλακας
Π-Δεν πιστευω να κανας το εμβολιο εισαι εξυπνο παιδι εσυ
Ε-Οχι βεβαια εγω δεν το κανω(περιμενωντας να δω που το παει και ειναι και η αληθεια διοτι νοσησα πριν κανα διμηνο)
Π-Μπραβο ρε μαγκα μη τυχον και το κανεις παιζονται πολλα συμφεροντα
Ε--ΑΑ ναι για πες γιατι δεν ξερω
Π-ΑΑΑΑ θα σε αφυπνησω...Ακου οσοι το κανανε ειναι χαμενοι θα εχουμε 8 εκκατομυρια νεκρους στην Ελλαδα απο το εμβολιο γιατι μεταδιδουν και την ακιδα σε εσενα και οταν θελουν πατανε το κουμπι και τους στελνουνε
Ε--Τι λες βρε παιδι μου
Π-Ναι μαγκα!Και θα σου πω και κατι αλλο,μεχρι τις 15 αυγουστου θα σβησουν ολα τα φωτα στο πλανητη δεν θα υπαρχει ιντερνετ τηλεοραση ραδιοφωνο
(Εδω αρχισε να μου δειχνει βιντεακια πως να χεις ρευμα απο πατατες απο μπαταριες απο αγγουρια,πως να εχεις ιντεερνετ με ενα συνδετηρα κτλπ)
Ε--Γιατι θα γινουν ολα αυτα
Π_-Χα!!! εδω σε θελω..Ξερεις ο τραμπ ειναι αυτος που κραταει τον πλανητη στη θεση του,Ο τζο μπαιντεν ειναι ηδη νεκρος και στη θεση του ειναι ο τζιμ καρευ με μασκα...
Ε--Ποοο σοβαρα μιλας??κατι υποψιαζομουν...
Π-εεεε αφου εισαι εξυπνο παιδι εσυ, ο τραμπ θα ξαναναλαβει την εξουσια και παμε για δικη Νυρεμβεργης 2
Συνεχιζει να λεει διαφορα που δεν θυμαμαι ακριβως
Ε-Και εν κατακλιδει γιατι ολα αυτα εξἀρχης??
Π--εεεεε λοιπον θα στο πω....Ειναι δυο φυλες εξωγηινων που μας διεκδικουν ,οι καλοι που μοιαζουν σαν και εμας και οι κακοι που ειθναι σαν σαυρες,,,τα λευκα καπελα στο τελος θα κερδισουν
Και συνεχισε αλλα τετοια μεχρι που του ειπα πως περιμενω το λογιστη....
Δεν ειναι μονο οι καθυστερημενοι αεργοι στοκοι του bou η στερεοτυπικοι βλακες οι ψεκες,,,,αυτο ειναι το επικυνδινο
Τα ίδια ΑΚΡΙΒΏΣ μου λέει φίλος ΓΙΑΤΡΟΣ παρακαλώ!!επίσης ισχυρίζεται ότι στα υπόγεια της Βουλής σε δωμάτιο που ψύχεται από υγρό άζωτο,υπάρχει εξωγήινος τον οποίο επισκέπτεται ο εκάστοτε πρωθυπουργός για οδηγίες... ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ?????????????????????

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αυτά μου φαινεται τα λες στον εαυτο σου και δεν θες να τα πιστεψεις
Eσύ μπούλη εξαφανίσου κι έλα ξανά με το παλιό σου nick.

Άντε, Ninja είσαι, μπορείς να τα καταφέρεις! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

tenor.gif

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.437
Πόντοι
3.936
Δεν είμαι ψηφοφόρος της ΝΔ αλλά αφού με ρωτάς ,ναι θεωρώ την ΝΔ δημοκρατικό κόμμα.
Για το ΚΚΕ δεν μου απάντησες.
Δεν γνωριζω.. οποτε δεν απαντω..
Οσο για την πρωτη παραγραφο.. καληνυχτα!

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Έψαξα κ βρήκα ότι υπάρχει άρθρο με αυτή τη μλκια σεblog του "σωτήρα" Σώρρα"....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom