Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.437
Πόντοι
3.936
Στη κκρητη 20χρονη λιποθυμιες επαναλαμβανομενεες μετα τον εμβολιασμο.
Χθες στη πατρα 24χρονοςς το ιδιο,λιποθυμιες και κατευθιαν επείγοντα.
Ηδη στη χωρα επισημα εχουν πεθανει πανω απο 6 ατομα απο τον εμβολιασμο και καμια δεκαρια εφτασαν σε σημειο μεθ.
Παψτε λοιπον με τα κωλοεμβολια...πειτε μου περιστατικα απο τα υπολοιπα εμβολια αν εχει παθει κατι καποιος...με το αντιγριπικο πεθανε κανεις?
Να γιατι προστατευει ο κ. Συψας και η παρεα του τους 'επενδυτες' και δεν κρινει αναγκαιο να τους εμβολιασει.. :confused:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ηδη στη χωρα επισημα εχουν πεθανει πανω απο 6 ατομα απο τον εμβολιασμο και καμια δεκαρια εφτασαν σε σημειο μεθ.
Παψτε λοιπον με τα κωλοεμβολια...πειτε μου περιστατικα απο τα υπολοιπα εμβολια αν εχει παθει κατι καποιος...με το αντιγριπικο πεθανε κανεις?
Ζανούλη στην Αλβανία δεν τα πάτε καλά με τους εμβολιασμούς. Ασε λοιπόν τα φέηκ για τους 6 νεκρούς που τα βγάζεις απο τον κώλο σου και κοίτα να εμβολιαστείς.

• Like
Αντιδράσεις: kinks

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Καλυτερα πες μας εσυ για το κουλοΡομποτ αφηγημα.. και την εμμονη εγκλεισμου :confused:
Δεν νομίζω οτι υπάρχει εμμονή εγκλεισμού. Δεν συμφέρει κανέναν και κυρίως την οικονομία.
Τώρα για τους ανεμβολίαστους που συνεχώς μειώνονται αριθμητικα... τι να κάνουμε; Ας γκρινιάξουν. Προέχει η δημόσια υγεία.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Πας για εμβόλιο και φεύγεις (αν προλάβεις) ξάπλα:

Επιχειρηση ελευθερια μαστορα

Τωρα απο τι ελευθερωνονται ενας εξωγηινος ξερει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άμα δε γουστάρεις εγκλεισμούς και μέτρα πήγαινε να εμβολιαστείς. Αλλιώς μόκο.
Μπολιαστηκες μαστορα;;

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.437
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.png
    αρχείο λήψης.png
    3,7 KB · Εμφανίσεις: 23

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μια θεία μου πήγε να κάνει εμβόλιο,το έκανε, ανέμενε, σηκώνεται να φύγει και κατέρρευσε σπάζοντας το ισχυο της... κατά την επέμβαση αποδημησε...
Βλέπω ότι εκτός από αγαμητος μαλάκας είσαι και ψεύτης μαλάκας. Κάθε μέρα προαγωγή.

Φανταστικό! :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εσένα δηλαδή το πρόβλημα είναι ότι δεν εμβολιάζονται οι μετανάστες ρε χρυσάυγουλο;
Και το ότι το κόμμα του είναι πίσω από τα σίδερα. Αυτό είναι το χειρότερό του πρόβλημα και γι αυτό σκούζει! :)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.437
Πόντοι
3.936
Εσένα δηλαδή το πρόβλημα
Βρε καραβλημα των βληματων, εαν βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος δεν σου φταιω εγω. Βαλε το ουνικο μυαλο σου σε λιγο σε λειτουργια για να καταλαβεις.. Δημοκρατικο κομμα ψηφιζα και θα ψηφισω. Απο την αλλη θα μιλησεις εσυ τωρα, για κουκουλοφορους και συνεργατες των ναζι ..; Ας γελασω.. ?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.437
Πόντοι
3.936
Καλα εσυ εισαι τελειως χαζος και βλεπεις φαντασματα. Τα ειπαμε και χθες τι ψηφιζω.. Η λασπη στο τσαρδι σου οχι εδω. Φαε τωρα το τσιμπημα εσυ και τα παιδια σου.. Και ασε τους 'επενδυτες' να σουλατσαρουν ελευθεροι, χωρις πεντιγκρι

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (3).jpeg
    αρχείο λήψης (3).jpeg
    7,5 KB · Εμφανίσεις: 20

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Νεαρχε Κούκη, από αυτόν τον βλάκα που βγάζει νούμερα από την κεφάλα του είπες ότι ενημερώνεσαι για τον κορονοιο ε;

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Βρε καραβλημα των βληματων, εαν βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος δεν σου φταιω εγω. Βαλε το ουνικο μυαλο σου σε λιγο σε λειτουργια για να καταλαβεις.. Δημοκρατικο κομμα ψηφιζα και θα ψηφισω. Απο την αλλη θα μιλησεις εσυ τωρα, για κουκουλοφορους και συνεργατες των ναζι ..; Ας γελασω.. ?
Ρε τύπε δεν ξέρω αν ψηφίζεις Δημοκρατικό κόμμα. Δεν είμαι μαζί σου στο παραβάν.
Ξέρω όμως τι γράφεις εδώ μέσα. 9 στα 10 ποστ σου είναι για τους μετανάστες. Συγνώμη αν σε παρεξηγήσαμε δηλαδη αλλά τέτοια εμμονή έχουν μόνο τα ούγκανα οι Χρυσαυγίτες.

• Like
Αντιδράσεις: px75

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
θα αναφερω ενα αληθινο περιστατικο....Σε κουβεντα με ψεκα πελατη οπου Π πελατης οπου Ε εγω
να σημηωσω οτι ηταν και απο ατομα που ειχα σε καποια εκτιμιση διοτι ειναι της πιατσας και ανθρωπος της δουλειας δεν το περιμενα οτι θα ειναι μαλακας
Π-Δεν πιστευω να κανας το εμβολιο εισαι εξυπνο παιδι εσυ
Ε-Οχι βεβαια εγω δεν το κανω(περιμενωντας να δω που το παει και ειναι και η αληθεια διοτι νοσησα πριν κανα διμηνο)
Π-Μπραβο ρε μαγκα μη τυχον και το κανεις παιζονται πολλα συμφεροντα
Ε--ΑΑ ναι για πες γιατι δεν ξερω
Π-ΑΑΑΑ θα σε αφυπνησω...Ακου οσοι το κανανε ειναι χαμενοι θα εχουμε 8 εκκατομυρια νεκρους στην Ελλαδα απο το εμβολιο γιατι μεταδιδουν και την ακιδα σε εσενα και οταν θελουν πατανε το κουμπι και τους στελνουνε
Ε--Τι λες βρε παιδι μου
Π-Ναι μαγκα!Και θα σου πω και κατι αλλο,μεχρι τις 15 αυγουστου θα σβησουν ολα τα φωτα στο πλανητη δεν θα υπαρχει ιντερνετ τηλεοραση ραδιοφωνο
(Εδω αρχισε να μου δειχνει βιντεακια πως να χεις ρευμα απο πατατες απο μπαταριες απο αγγουρια,πως να εχεις ιντεερνετ με ενα συνδετηρα κτλπ)
Ε--Γιατι θα γινουν ολα αυτα
Π_-Χα!!! εδω σε θελω..Ξερεις ο τραμπ ειναι αυτος που κραταει τον πλανητη στη θεση του,Ο τζο μπαιντεν ειναι ηδη νεκρος και στη θεση του ειναι ο τζιμ καρευ με μασκα...
Ε--Ποοο σοβαρα μιλας??κατι υποψιαζομουν...
Π-εεεε αφου εισαι εξυπνο παιδι εσυ, ο τραμπ θα ξαναναλαβει την εξουσια και παμε για δικη Νυρεμβεργης 2
Συνεχιζει να λεει διαφορα που δεν θυμαμαι ακριβως
Ε-Και εν κατακλιδει γιατι ολα αυτα εξἀρχης??
Π--εεεεε λοιπον θα στο πω....Ειναι δυο φυλες εξωγηινων που μας διεκδικουν ,οι καλοι που μοιαζουν σαν και εμας και οι κακοι που ειθναι σαν σαυρες,,,τα λευκα καπελα στο τελος θα κερδισουν
Και συνεχισε αλλα τετοια μεχρι που του ειπα πως περιμενω το λογιστη....
Δεν ειναι μονο οι καθυστερημενοι αεργοι στοκοι του bou η στερεοτυπικοι βλακες οι ψεκες,,,,αυτο ειναι το επικυνδινο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.437
Πόντοι
3.936
Ρε τύπε δεν ξέρω αν ψηφίζεις Δημοκρατικό κόμμα. Δεν είμαι μαζί σου στο παραβάν.
Οπως και εγω δεν ξερω αν εσυ και καποιοι αλλοι παιρνετε καποιο χαρτζηλικι για τα εμμονικα σας ποστ.
Οταν βγαλεις με το καλο τις παρωπιδες τις ομαδουλας σου θα καταλαβεις τι εννοω.. Ως τοτε, ριχτε και αλλο σανο. Δεν μασαμε ομως, σας εχουμε καταλαβει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom