θα αναφερω ενα αληθινο περιστατικο....Σε κουβεντα με ψεκα πελατη οπου Π πελατης οπου Ε εγω
να σημηωσω οτι ηταν και απο ατομα που ειχα σε καποια εκτιμιση διοτι ειναι της πιατσας και ανθρωπος της δουλειας δεν το περιμενα οτι θα ειναι μαλακας
Π-Δεν πιστευω να κανας το εμβολιο εισαι εξυπνο παιδι εσυ
Ε-Οχι βεβαια εγω δεν το κανω(περιμενωντας να δω που το παει και ειναι και η αληθεια διοτι νοσησα πριν κανα διμηνο)
Π-Μπραβο ρε μαγκα μη τυχον και το κανεις παιζονται πολλα συμφεροντα
Ε--ΑΑ ναι για πες γιατι δεν ξερω
Π-ΑΑΑΑ θα σε αφυπνησω...Ακου οσοι το κανανε ειναι χαμενοι θα εχουμε 8 εκκατομυρια νεκρους στην Ελλαδα απο το εμβολιο γιατι μεταδιδουν και την ακιδα σε εσενα και οταν θελουν πατανε το κουμπι και τους στελνουνε
Ε--Τι λες βρε παιδι μου
Π-Ναι μαγκα!Και θα σου πω και κατι αλλο,μεχρι τις 15 αυγουστου θα σβησουν ολα τα φωτα στο πλανητη δεν θα υπαρχει ιντερνετ τηλεοραση ραδιοφωνο
(Εδω αρχισε να μου δειχνει βιντεακια πως να χεις ρευμα απο πατατες απο μπαταριες απο αγγουρια,πως να εχεις ιντεερνετ με ενα συνδετηρα κτλπ)
Ε--Γιατι θα γινουν ολα αυτα
Π_-Χα!!! εδω σε θελω..Ξερεις ο τραμπ ειναι αυτος που κραταει τον πλανητη στη θεση του,Ο τζο μπαιντεν ειναι ηδη νεκρος και στη θεση του ειναι ο τζιμ καρευ με μασκα...
Ε--Ποοο σοβαρα μιλας??κατι υποψιαζομουν...
Π-εεεε αφου εισαι εξυπνο παιδι εσυ, ο τραμπ θα ξαναναλαβει την εξουσια και παμε για δικη Νυρεμβεργης 2
Συνεχιζει να λεει διαφορα που δεν θυμαμαι ακριβως
Ε-Και εν κατακλιδει γιατι ολα αυτα εξἀρχης??
Π--εεεεε λοιπον θα στο πω....Ειναι δυο φυλες εξωγηινων που μας διεκδικουν ,οι καλοι που μοιαζουν σαν και εμας και οι κακοι που ειθναι σαν σαυρες,,,τα λευκα καπελα στο τελος θα κερδισουν
Και συνεχισε αλλα τετοια μεχρι που του ειπα πως περιμενω το λογιστη....
Δεν ειναι μονο οι καθυστερημενοι αεργοι στοκοι του bou η στερεοτυπικοι βλακες οι ψεκες,,,,αυτο ειναι το επικυνδινο