Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εγω θα πρότεινα να μπαίνεις και με τέστ αντισωμάτων , θεωρητικά μπορεί κάποιος να το πέρασε και να μην το κατάλαβε και να ανέπτυξε αντισώματα , επίσης θεωρητικά και ο εμβολιασμένος μπορεί να μην έκανε αντισώματα ... αυτό που λέμε δηλαδη επιτυχία εμβολίου 95 η 99 % σημαίνει οτι υπάρχει περίπτωση να μην σε πιάσει το εμβόλιο έτσι δεν είναι ; Τις προάλλες έλεγε ο Κούβελας οτι ο πατέρας του και οι φίλοι του αν και εμβολιάστηκαν δεν ανέπτυξαν αντισώματα , οπότε υποθέτω οτι συμβαίνει περισσότερο στις μεγάλες ηλικίες 80 + 85 +
δε ξερω θα σε γελασω δεν το εχω πολυ ψαξει για τα εμβολια τι παιζει...εχει εδω αλλους πιο ψαγμενους απο μενα ...για ρωτα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
δε ξερω θα σε γελασω δεν το εχω πολυ ψαξει για τα εμβολια τι παιζει...εχει εδω αλλους πιο ψαγμενους απο μενα ...για ρωτα
Ελπίζω να πάρω απάντηση απο κάποιον όντως ψαγμένο , και όχι παράδειγμα απο κάποιον που απλά βλέπει πολύ τηλεόραση :P

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ελπίζω να πάρω απάντηση απο κάποιον όντως ψαγμένο , και όχι παράδειγμα απο κάποιον που απλά βλέπει πολύ τηλεόραση :P
ε ολο και καμια μαλακια θα ακουσεις...αλλα δε ρωτας κανενα γιατρο εξω καλυτερα? μη παιζεις με την υγεια σου

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
IMG-ba55111d5483785cb42c35497dfa1414-V.jpg

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
ε ολο και καμια μαλακια θα ακουσεις...αλλα δε ρωτας κανενα γιατρο εξω καλυτερα? μη παιζεις με την υγεια σου
Βασικά το ερώτημα είναι γιατί να παίρνει πιστοποιητικό η τι δίνουν τέλος πάντων στους εμβολιασμένους που δεν είναι 100% αν έχουν αναπτύξει αντισώματα η όχι , και να μην παίρνει πιστοποιητικό αυτός που το πέρασε και άρα λογικά θα έχει αντισώματα ... η αυτός που έκανε τέστ αντισωμάτων και βγήκε οτι έχει αντισώματα αρα το πέρασε ασυμπτωματικά και δεν το κατάλαβε.

Μήπως για να πηγαίνουν όλοι για εμβόλιο και όχι για τέστ αντισωμάτων ;

Εκτός αυτου αν πήγαινες πρώτα για αντισωμάτων και έβλεπες οτι έχεις αντισώματα (αλλά ήθελες να εμβολιαστείς) θα μπορουσες να αναβάλλεις τον εμβολιασμό σου , οπότε κατα κάποιο τρόπο θα έδινες την σειρά σου σε κάποιον άλλο που δεν θα είχε αντισώματα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.117
Πόντοι
22.785
:wanker: :happy:

Συνημμένα

• IMG-c5c067362d81d3387ba8889515a7defc-V.jpg
    IMG-c5c067362d81d3387ba8889515a7defc-V.jpg
    54 KB · Εμφανίσεις: 64
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Βασικά το ερώτημα είναι γιατί να παίρνει πιστοποιητικό η τι δίνουν τέλος πάντων στους εμβολιασμένους που δεν είναι 100% αν έχουν αναπτύξει αντισώματα η όχι , και να μην παίρνει πιστοποιητικό αυτός που το πέρασε και άρα λογικά θα έχει αντισώματα ... η αυτός που έκανε τέστ αντισωμάτων και βγήκε οτι έχει αντισώματα αρα το πέρασε ασυμπτωματικά και δεν το κατάλαβε.

Μήπως για να πηγαίνουν όλοι για εμβόλιο και όχι για τέστ αντισωμάτων ;

Εκτός αυτου αν πήγαινες πρώτα για αντισωμάτων και έβλεπες οτι έχεις αντισώματα (αλλά ήθελες να εμβολιαστείς) θα μπορουσες να αναβάλλεις τον εμβολιασμό σου , οπότε κατα κάποιο τρόπο θα έδινες την σειρά σου σε κάποιον άλλο που δεν θα είχε αντισώματα.
δε ξερω..ομως θα σου πω τη προσωπικη μου γνωμη χωρις να την παρεις με το μεσα μυαλο. Αν πιστευεις οτι περασες τον ιο και τον περασες χαλαρα (οπως εγω) καλυτερα να μην ρισκαρεις με το εμβολιο.Δε ξερω βεβαια και ποσο εισαι.Αυτος ο ιος,"αφορα" καποιους ανθρωπους...οχι ολους.Τωρα εγω εχω ασχοληθει μεχρι εκει.Εχω και αλλες δουλειες στη ζωη μ με το να ασχολουμαι με αυτα.Και μην τρομαζεις περισσοτερο απο οσο πρεπει.Ο κοσμος εχει τρομαξει αφανταστα,μιλαω με κοσμο που εχει εμβολιαστει και ακομα φοβαται να βγει εξω. ξερω κοσμο που φοβαται και το εμβολιο και τον ιο.Γενικως εχει γινει το κεφαλι μ καζανι με αυτη την ιστορια.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
δε ξερω..ομως θα σου πω τη προσωπικη μου γνωμη χωρις να την παρεις με το μεσα μυαλο. Αν πιστευεις οτι περασες τον ιο και τον περασες χαλαρα (οπως εγω) καλυτερα να μην ρισκαρεις με το εμβολιο.Δε ξερω βεβαια και ποσο εισαι.Αυτος ο ιος,"αφορα" καποιους ανθρωπους...οχι ολους.Τωρα εγω εχω ασχοληθει μεχρι εκει.Εχω και αλλες δουλειες στη ζωη μ με το να ασχολουμαι με αυτα.Και μην τρομαζεις περισσοτερο απο οσο πρεπει.Ο κοσμος εχει τρομαξει αφανταστα,μιλαω με κοσμο που εχει εμβολιαστει και ακομα φοβαται να βγει εξω. ξερω κοσμο που φοβαται και το εμβολιο και τον ιο.Γενικως εχει γινει το κεφαλι μ καζανι με αυτη την ιστορια.
Εγω δεν έχω καταλήξει πιό φοβάμαι περισσότερο η λιγότερο , αλλά ειδικά τον ιό δεν τον φοβάμαι ... , ασε που πιστεύω οτι λόγω δουλειάς πολύ πιθανόν να έχω έρθει ηδη σε επαφή με τον ιό , η ερώτηση μου πιό πάνω αφορά κυριως στην αντιμετώπιση του όλου ζητήματος των εμβολιασμών απο τις κυβερνήσεις και απο τους ειδικούς.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.752
Πόντοι
3.656
Εγω δεν έχω καταλήξει πιό φοβάμαι περισσότερο η λιγότερο , αλλά ειδικά τον ιό δεν τον φοβάμαι ... , ασε που πιστεύω οτι λόγω δουλειάς πολύ πιθανόν να έχω έρθει ηδη σε επαφή με τον ιό , η ερώτηση μου πιό πάνω αφορά κυριως στην αντιμετώπιση του όλου ζητήματος των εμβολιασμών απο τις κυβερνήσεις και απο τους ειδικούς.
και για ποιο λόγο δεν φοβάσαι το Ιό; Αν είσαι βέβαιος γράψε μας την αιτία

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Αν δεν εχεις καποιο ιδιαιτερο λογο να κανεις αμεσα εμβολιο,ασε να περασει λιγος καιρος.Με τους μαλακες να πουμε φαγωθηκανε να τους εμβολιασουν ολους.Καποιοι ναι οκ οχι και ολοι.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Όλα ανοιχτά, όλα επιτρέπονται επειδή έρχονται οι τουρίστες αλλά η απαγόρευση κυκλοφορίας διατηρείται χωρίς κανέναν απολύτως λόγο μη τυχόν και ξεχάσετε ότι σας κυβερνά ένας χουντικός κλόουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εχω κανει το εμβολιο χθες, και το βραδυ κατα τις 1 καταλαβαινω οτι τελειωνουν τα τσιγαρα.
Εντελως αφηρημενος και ξεχνωντας οτι εχει απαγορευση κυκλοφοριας, μπαινω στο αυτοκινητο και παω για το περιπτερο στην Πευκη.
Μου κανει εντυπωση οτι δεν συναντω κανεναν στον δρομο. Η Λεωφορος Ειρηνης εντελως αδεια. Στη διασταυρωση με την Δημοκρατιας βλεπω κοσμο μαζεμενο απο μακρια.
Οπως πλησιαζω, ερχεται μια μπαλα ποδοσφαιρου και σκαει στο παρμπριζ.
Τότε συνειδητοποιω οτι ισχυει η απαγορευση κυκλοφοριας, και οτι καποιοι νεαροι ειναι στη διασταυρωση και παιζουν μπαλα στο οδοστρωμα. Πιωμενοι φουλ. Φυσικα κάνω το κοροιδο, δεν λεω τιποτα, σταματαω στην ακρη, παω στο περιπτερο, παιρνω τα τσιγαρα και αποχωρω διακριτικα για το σπιτι

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.092
Πόντοι
22.266
Εχω κανει το εμβολιο χθες, και το βραδυ κατα τις 1 καταλαβαινω οτι τελειωνουν τα τσιγαρα.
Εντελως αφηρημενος και ξεχνωντας οτι εχει απαγορευση κυκλοφοριας, μπαινω στο αυτοκινητο και παω για το περιπτερο στην Πευκη.
Μου κανει εντυπωση οτι δεν συναντω κανεναν στον δρομο. Η Λεωφορος Ειρηνης εντελως αδεια. Στη διασταυρωση με την Δημοκρατιας βλεπω κοσμο μαζεμενο απο μακρια.
Τότε συνειδητοποιω οτι ισχυει η απαγορευση κυκλοφοριας, και οτι καποιοι νεαροι ειναι στη διασταυρωση και παιζουν μπαλα στο οδοστρωμα. Πιωμενοι φουλ. Φυσικα κάνω το κοροιδο, δεν λεω τιποτα, σταματαω στην ακρη, παω στο περιπτερο, παιρνω τα τσιγαρα και αποχωρω διακριτικα για το σπιτι
Κόψε το κάπνισμα
Παλεύεις με νύχια κ με δόντια για τον ιό Άλεξ όταν παγκοσμίως πεθαίνουν από το κάπνισμα πιο πολλοί άνθρωποι
Οπότε χωρίς εμβόλιο χωρίς καραντίνα μπορείς να κάτι κάτι καλό στον εαυτό σου..
Stop στο κσπνισμα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μου κανει εντυπωση οτι δεν συναντω κανεναν στον δρομο. Η Λεωφορος Ειρηνης εντελως αδεια.
Κανα τανκ ειδες εκει κοντα ;;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
εγω γαμουσα μια απο τιντερ σημερα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
αλλα δεν εκανε πιπες...οποτε δεν τη κοβω για πολυ καιρο

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
και για ποιο λόγο δεν φοβάσαι το Ιό; Αν είσαι βέβαιος γράψε μας την αιτία
Γιατί αν το πάρεις με τις πιθανότητες οι περισσότεροι η το περνάνε τελείως ασυμπτωματικά η με συμπτώματα στο σπίτι , λίγοι θα χρειαστούν νοσοκομείο ... θα μου πεις και αν σου κάτσει η στραβή ; ε αν είναι να σου κάτσει μπορεί να σου κάτσει και απο το εμβόλιο έστω και με ακόμη μικρότερες πιθανότητες.

Και γενικά ο φόβος δεν είναι καλό πράγμα , τον τελευταίο χρόνο όμως όλο και για κάτι πρέπει να φοβόμαστε , για τον ιό στις αρχές που δεν ξέραμε τι είναι , μετά πάλι για τον ιό γιατί μας τρομοκρατούσαν τα κανάλια η όσους τα παρακολουθούν τέλος πάντων , για όποιους δεν φοβούνται τον ιό αλλά δεν είναι πλούσιοι (που οι περισσότεροι δεν είναι) υπάρχει και ο φόβος για τα πρόστιμα ...

Αλλά συγκεκριμένα για μένα είμαι 42 χωρίς άλλα νοσήματα , περπατάω και κάθε μέρα , οπότε πιστεύω πως πολύ δύσκολα θα πάω απο κορώνα η θα χρειαστώ νοσοκομείο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Κόψε το κάπνισμα
Παλεύεις με νύχια κ με δόντια για τον ιό Άλεξ όταν παγκοσμίως πεθαίνουν από το κάπνισμα πιο πολλοί άνθρωποι
Οπότε χωρίς εμβόλιο χωρίς καραντίνα μπορείς να κάτι κάτι καλό στον εαυτό σου..
Stop στο κσπνισμα

Για να τρέχει μέσα στη νύχτα να βρει τσιγάρα,μάλλον δεν θέλει να το κόψει

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ρε

γειτονακι εισαι?

γιατι δεν σταματησες στο 24 περιπτερο επι της λεοφωρου ειρηνης ερχομενος απο μαρουσι αμεσως μετα το πρωην ταχυδρομειο πευκης?

μαλακια εκανες

δες εδω https://www.google.gr/maps/place/Aris/@38.0600151,23.7967006,3a,75y,4.14h,90t/data=!3m7!1e1!3m5!1sABjG558CfdlFv_F09q0u8Q!2e0!6shttps://streetviewpixels-pa.googleapis.com/v1/thumbnail?panoid=ABjG558CfdlFv_F09q0u8Q&cb_client=search.gws-prod.gps&w=86&h=86&yaw=4.142912&pitch=0&thumbfov=100!7i16384!8i8192!4m9!1m2!2m1!1zz4jOuc67zrnOus6xz4TOts63zrTOuc66zr8gz4DOtc-FzrrOt8-C!3m5!1s0x14a19f8155e3d4ef:0xe1595e6b75e2ff88!8m2!3d38.0601901!4d23.7967046!15sCifPiM65zrvOuc66zrHPhM62zq_OtM65zrrOvyDPgM61z4XOus63z4JaRQoaz4jOuc67zrnOus6xz4TOts6vzrTOuc66zr8iJ8-IzrnOu865zrrOsc-EzrbOr860zrnOus6_IM-AzrXPhc66zrfPg5IBDWdyb2Nlcnlfc3RvcmU?hl=el

και εδω

στο εμπορικο κεντρο της πευκης εχει συνεχεια νεαρους που σπανε κλεβουν οποιον πετυχουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom