You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Τελη δεκεμβρη,ολη η γειτονια κ τα ξαδερφια μου,ειχαν κορονοιο!Εκτος απ τα πιτσιρικια τους π ειχαν ηλικιες ως 20 χρονων,οι υπολοιποι μιλαμε για 50αρηδες,καθολου αθλητικους με καταχρησεις.Γιατί αν το πάρεις με τις πιθανότητες οι περισσότεροι η το περνάνε τελείως ασυμπτωματικά η με συμπτώματα στο σπίτι , λίγοι θα χρειαστούν νοσοκομείο ... θα μου πεις και αν σου κάτσει η στραβή ; ε αν είναι να σου κάτσει μπορεί να σου κάτσει και απο το εμβόλιο έστω και με ακόμη μικρότερες πιθανότητες.
Και γενικά ο φόβος δεν είναι καλό πράγμα , τον τελευταίο χρόνο όμως όλο και για κάτι πρέπει να φοβόμαστε , για τον ιό στις αρχές που δεν ξέραμε τι είναι , μετά πάλι για τον ιό γιατί μας τρομοκρατούσαν τα κανάλια η όσους τα παρακολουθούν τέλος πάντων , για όποιους δεν φοβούνται τον ιό αλλά δεν είναι πλούσιοι (που οι περισσότεροι δεν είναι) υπάρχει και ο φόβος για τα πρόστιμα ...
Αλλά συγκεκριμένα για μένα είμαι 42 χωρίς άλλα νοσήματα , περπατάω και κάθε μέρα , οπότε πιστεύω πως πολύ δύσκολα θα πάω απο κορώνα η θα χρειαστώ νοσοκομείο.
Περασε ο κορονας κ δεν ακουμπησε,την στιγμη π διαβαζω εδω οτι ολοι τρωνε ηττα οσοι περασαν κορονοϊο.
Popopovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 167
- Πόντοι
- 1
Βουλγαρια 11/5 που σε λιγο θα γεμισει ολη την Β. Ελλαδα με συναλλαγμα!!!
Τι εγινε και επεσε ο ημερισιος αριθμος απο 5200 κρουσματα την ημερα στα 650 ημερισιως ειναι αποριας αξιο????
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/bulgaria/
Τι εγινε και επεσε ο ημερισιος αριθμος απο 5200 κρουσματα την ημερα στα 650 ημερισιως ειναι αποριας αξιο????
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/bulgaria/
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Ναι.... αυτό μου έλεγε κι ένας φίλος, ψηλός, κανονικός στα κιλά, δεν έπινε, δεν κάπνιζε, έκανε διατροφή και κολυμβητήριο 3 φορές την εβδομάδα. Ετών 37.Αλλά συγκεκριμένα για μένα είμαι 42 χωρίς άλλα νοσήματα , περπατάω και κάθε μέρα , οπότε πιστεύω πως πολύ δύσκολα θα πάω απο κορώνα η θα χρειαστώ νοσοκομείο.
Καρκίνος στην κοιλιακή χώρα, 20 εστίες, τώρα είναι στον Αγ. Σάββα εδώ κι 6 μήνες.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Εγω τον περασα 3 μαρτιου 5 μερες ημουν λιγο με λαιμο ισως και κανα δεκατο αλλα μεχρι εκει.Τελη δεκεμβρη,ολη η γειτονια κ τα ξαδερφια μου,ειχαν κορονοιο!Εκτος απ τα πιτσιρικια τους π ειχαν ηλικιες ως 20 χρονων,οι υπολοιποι μιλαμε για 50αρηδες,καθολου αθλητικους με καταχρησεις.
Περασε ο κορονας κ δεν ακουμπησε,την στιγμη π διαβαζω εδω οτι ολοι τρωνε ηττα οσοι περασαν κορονοϊο.
Αν δεν κολλουσε ο φιλος και δεν καναμε τεστ θα νομιζα οτι ειχα κρυωσει.
Απο τους 4 που κολλησαμε οι 2 κρεβατωθηκαν και εγω και ο αλλος οχι,ο δε ο 5ος ουτε που κολλησε.
Ειναι πως θα σε βρει η κορωνα,ο ενας που κρεβατωθηκε ηταν λιγο χοντρος δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Eσύ πως την γλίτωσες που είσαι στούμπος?Εγω τον περασα 3 μαρτιου 5 μερες ημουν λιγο με λαιμο ισως και κανα δεκατο αλλα μεχρι εκει.
Αν δεν κολλουσε ο φιλος και δεν καναμε τεστ θα νομιζα οτι ειχα κρυωσει.
Απο τους 4 που κολλησαμε οι 2 κρεβατωθηκαν και εγω και ο αλλος οχι,ο δε ο 5ος ουτε που κολλησε.
Ειναι πως θα σε βρει η κορωνα,ο ενας που κρεβατωθηκε ηταν λιγο χοντρος δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.006
- Πόντοι
- 6.256
Γεραπετριτης τώρα
Έτοιμος να αντιμετωπίσει το τέταρτο κύμα ιού
Εξασφαλίζει το 8αωρο με το νέο εργασιακό
Ποιος είναι αυτός ο γεραπετριτης, τι δουλειά κανει?
Έτοιμος να αντιμετωπίσει το τέταρτο κύμα ιού
Εξασφαλίζει το 8αωρο με το νέο εργασιακό
Ποιος είναι αυτός ο γεραπετριτης, τι δουλειά κανει?
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Εσύ?Ποιος είναι αυτός ο γεραπετριτης, τι δουλειά κανει?
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.104
- Πόντοι
- 22.266
Νομός αισχος περί εργασίας αλλά off topic εδώ
Φωτογραφικός νόμος για επιχειρήσεις άνω των εκατό υπαλληλων
Φωτογραφικός νόμος για επιχειρήσεις άνω των εκατό υπαλληλων
Οι ανθρωποι ειναι κολλημενοι οσο δεν παει αλλο ...είναι πάντως εντυπωσιακό πως ότι και να πούμε όσοι εμβολιαστήκαμε, δεν μας πιστεύουν, συνεχίζουν το ίδιο παραμύθι
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Στουμπος 1.80 καθαρο υψος χαχαχαχαEσύ πως την γλίτωσες που είσαι στούμπος?
Γιατι ξερω πολλους 1.90 που λενε και ειμαστε όμοια.
Ειμαι πανω απο το μεσο ορο.
1.75 μεσος ορος υψους του αντρα παγκοσμιως.
Λεγε με στουμπο δεν με πειραζει
Ωραια αρχισες τη μερα σου.εγω γαμουσα μια απο τιντερ σημερα
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.104
- Πόντοι
- 22.266
Einai 13 μαϊου κ αύριο ανοίγουν ντεμεκ τα σύνορα για τους τουρίστες κ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το ελληνικό κράτος στις πρεσβείες του τρίτων χωρών ποιοι δικαιούνται να εισέλθουν στη χώρα κ ποιοι όχι
Τραγικό
Τραγικό
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Αμεσο ανοιγμα σε γυμναστηρια τατουατζιδικα και οικους ανοχης.
Για καποιον σαν και μενα το λοκνταουν συνεχιζεται.
Χεστηκα αν ανοιξαν τα μαγαζια η η εστιαση και τα φαγαδικα η οι μετακινησεις απο νομο σε νομο.
Χεστηκα αν ανοιξαν τα μαγαζια η η εστιαση και τα φαγαδικα η οι μετακινησεις απο νομο σε νομο.
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Με αυτόν τον καυλιαρη πρωθυπουργό θα παίζανε τουζες τώρα στα μπορδέλα αβέρτα συναγωνιστή Ζαν... θα είχε φέρει τα μονοκλωνα αντισώματα εδώ και 5 μήνες και στη πουτσα μας όλα...Αμεσο ανοιγμα σε γυμναστηρια τατουατζιδικα και οικους ανοχης.
Θα είχαμε ανοιχτά τα πάντα τώρα
Μπλέξαμε με αυτή την αδέρφω εδώ όμως που μας έχει πρίξει το μπούτσο γαμώ το πολωνέζικο μπάζο του που τον κερατωνει εδώ και χρόνια ....του έχει βάλει και μολύβι στα μάτια Εδώ....ουστ γαλαζιες αδερφές
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Εχω κανει το εμβολιο χθες, και το βραδυ κατα τις 1 καταλαβαινω οτι τελειωνουν τα τσιγαρα.
Εντελως αφηρημενος και ξεχνωντας οτι εχει απαγορευση κυκλοφοριας, μπαινω στο αυτοκινητο και παω για το περιπτερο στην Πευκη.
Μου κανει εντυπωση οτι δεν συναντω κανεναν στον δρομο. Η Λεωφορος Ειρηνης εντελως αδεια. Στη διασταυρωση με την Δημοκρατιας βλεπω κοσμο μαζεμενο απο μακρια.
Οπως πλησιαζω, ερχεται μια μπαλα ποδοσφαιρου και σκαει στο παρμπριζ.
Τότε συνειδητοποιω οτι ισχυει η απαγορευση κυκλοφοριας, και οτι καποιοι νεαροι ειναι στη διασταυρωση και παιζουν μπαλα στο οδοστρωμα. Πιωμενοι φουλ. Φυσικα κάνω το κοροιδο, δεν λεω τιποτα, σταματαω στην ακρη, παω στο περιπτερο, παιρνω τα τσιγαρα και αποχωρω διακριτικα για το σπιτι
Ευτυχώς έκανες το κορόιδο,δες τί μπορούσες να πάθεις
Νέα Σμύρνη: 60χρονος μαχαιρώθηκε γιατί έκανε παρατήρηση σε νεαρούς που διασκέδαζανΈνα πολύ σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην πλατεία της Νέας Σμύρνης με εμπλεκόμενους μία παρέα νεαρών και έναν 60χρονο άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεαροί βρισκόντουσαν στην πλατεία μέχρι τις 05:00 το πρωί όταν και ο άνδρας που περνούσε από το σημείο τους έκανε κάποια...
www.newsbeast.gr
|
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Φιλε τονυ η νδ παντοτε ηταν ενα κομμα του συντηρητισμου η αλλιως της φορμολης.Με αυτόν τον καυλιαρη πρωθυπουργό θα παίζανε τουζες τώρα στα μπορδέλα αβέρτα συναγωνιστή Ζαν... θα είχε φέρει τα μονοκλωνα αντισώματα εδώ και 5 μήνες και στη πουτσα μας όλα...
Μπλέξαμε με αυτή την αδέρφω εδώ όμως που μας έχει πρίξει το μπούτσο γαμώ το πολωνέζικο μπάζο του που τον κερατωνει εδώ και χρόνια ....του έχει βάλει και μολύβι στα μάτια Εδώ....ουστ γαλαζιες αδερφές
Δενε είναι τυχαιο που εδω μεσα πολλοι δεξιοι τασονται εναντιον του αγοραιου ερωτα.
Εγω ξερω νδ και πασοκους χωρις γκομενα 2 με 3 χρονια και δεν λενε να πανε σε μπουρδελο η να παρουν κολγκιρλ παρα περιμενουν να δεσμευτουν με καποια ελλεινη ελληνιδα η οποια θα τους ψησει το ψαρι στα χειλη.
Γινονται αγαπουληδες και μετατρεπονται σε ευκολα θυματακια των κακοαναθρεμενων ελληνιδων.
Τις μπουμπούνισε ο Αλέξης;Με αυτόν τον καυλιαρη πρωθυπουργό θα παίζανε τουζες τώρα στα μπορδέλα αβέρτα συναγωνιστή Ζαν... θα είχε φέρει τα μονοκλωνα αντισώματα εδώ και 5 μήνες και στη πουτσα μας όλα...
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Σιγά μη τις άφησε, τους έκανε το αιδοιο γαρύφαλλο , σαν τον κουλη είναι; που του πήρε την παρθενιά η Μαρεβα και εχει πάει μόνο μαζί της όσο αυτή τον κερατωνει;;Τις μπουμπούνισε ο Αλέξης;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις