jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Οι αριστεροι γαμανε το εχω πει εγω εγω πηδηξα πριν μερες γυναικα 43αρα νεοδημοκρατη.Τις μπουμπούνισε ο Αλέξης;
Οι αριστεροι γαμανε το εχω πει εγω εγω πηδηξα πριν μερες γυναικα 43αρα νεοδημοκρατη.Τις μπουμπούνισε ο Αλέξης;
Κι εγώ δεν θα τις άφηνα στη θέση του.Σιγά μη τις άφησε, τους έκανε το αιδοιο γαρύφαλλο , σαν τον κουλη είναι; που του πήρε την παρθενιά η Μαρεβα και εχει πάει μόνο μαζί της όσο αυτή τον κερατωνει;;
Θελω και αλλες γυναικες νεοδημοκρατων να πηδησω αλλα δεν μου βρισκεται η ευκαιρια.Οι αριστεροι γαμανε το εχω πει εγω εγω πηδηξα πριν μερες γυναικα 43αρα νεοδημοκρατη.
Εύγε σύντροφε. Γαμάτε γιατί χανόμαστε κυριολεκτικά. Μας θέλουνε αυνάνηδες και αντικαβλέ σαν και του λόγου τους, να ζούμε με το τρίπτυχο πατρίς, θρησκεία, οικογένεια.Οι αριστεροι γαμανε το εχω πει εγω εγω πηδηξα πριν μερες γυναικα 43αρα νεοδημοκρατη.
ΧΑΟΣ. ΧΑΟΣ ΧΑΟΣ.
Σήμερα. Κ ώρα 14:52 κ ενώ αύριο ανοίγει ο τουρισμός ακόμα δεν έχει βγει το ΦΕΚ για ποιες χώρες επιτρέπονται να μπουν τουριστικά αύριο
Ε ,,,,Τα ρέστα μου
Κεντρική Μακεδονία: "Πρωτιά" στη νοτιοαφρικανική μετάλλαξη κορωνοϊούΟλοκληρώθηκε από το Eθνικό Δίκτυο Γονιδιωματικής Επιτήρησης, που λειτουργεί υπό το συντονισμό του ΕΟΔΥ, η γονιδιωματική ανάλυση σε 212 δείγματα επιλεγμένα [...]
www.thestival.gr
|
για τα γυμναστηρια κα τα μπουρδελα συμφωνω...για τα τατουαζ τωρα...καλα καθε μερα πας και βαρας τατουαζ εσυ?Αμεσο ανοιγμα σε γυμναστηρια τατουατζιδικα και οικους ανοχης.
Για καποιον σαν και μενα το λοκνταουν συνεχιζεται.
Χεστηκα αν ανοιξαν τα μαγαζια η η εστιαση και τα φαγαδικα η οι μετακινησεις απο νομο σε νομο.
εγω εχω βρει μια απο το ιραν...μελανουρι γυμνασμενο και ολη μερα της ξεσκιζω το μουνι..χτες δεν μ πηρε πιπα,αλλα σημερα την τιμωρισα για τα καλα δεν της το χαρισα.Οποτε με το που μπηκε σπιτι την εφαγε μεσα στη μαπα χωρις πολλα πολλα...Εύγε σύντροφε. Γαμάτε γιατί χανόμαστε κυριολεκτικά. Μας θέλουνε αυνάνηδες και αντικαβλέ σαν και του λόγου τους, να ζούμε με το τρίπτυχο πατρίς, θρησκεία, οικογένεια.
Ήταν καλή;Οι αριστεροι γαμανε το εχω πει εγω εγω πηδηξα πριν μερες γυναικα 43αρα νεοδημοκρατη.
H δεξιά με τα μακρια μαλλια ειναι η κορη του Μάνου Λοΐζου, η Μυρσίνη, αυτη που την προοριζε για ευρωβουλευτη αλλά τελικα δεν προχωρησε το θεμα, μετα απο κατι δηλωσεις υπέρ τρομοκρατών που εκανε η αξιολογη αυτη κυρια.Με αυτόν τον καυλιαρη πρωθυπουργό θα παίζανε τουζες τώρα στα μπορδέλα αβέρτα συναγωνιστή Ζαν... θα είχε φέρει τα μονοκλωνα αντισώματα εδώ και 5 μήνες και στη πουτσα μας όλα...
Θα είχαμε ανοιχτά τα πάντα τώρα
Μπλέξαμε με αυτή την αδέρφω εδώ όμως που μας έχει πρίξει το μπούτσο γαμώ το πολωνέζικο μπάζο του που τον κερατωνει εδώ και χρόνια ....του έχει βάλει και μολύβι στα μάτια Εδώ....ουστ γαλαζιες αδερφές
Εχει.μια χαρά είναι ο γεραπετρίτης,
καθηγητής, δικηγόρος, με ευρύ πνεύμα αμερικάνικο, όχι από σόι,
μακάρι να είχε και άλλους τέτοιους η κυβέρνηση.
Δεν καταλαβες, για το περιπτερο που λες ξεκινησα, αλλά ηταν κλειστο και πηγα προς το εμπορικορε
γειτονακι εισαι?
γιατι δεν σταματησες στο 24 περιπτερο επι της λεοφωρου ειρηνης ερχομενος απο μαρουσι αμεσως μετα το πρωην ταχυδρομειο πευκης?
μαλακια εκανες
δες εδω https://www.google.gr/maps/place/Aris/@38.0600151,23.7967006,3a,75y,4.14h,90t/data=!3m7!1e1!3m5!1sABjG558CfdlFv_F09q0u8Q!2e0!6shttps://streetviewpixels-pa.googleapis.com/v1/thumbnail?panoid=ABjG558CfdlFv_F09q0u8Q&cb_client=search.gws-prod.gps&w=86&h=86&yaw=4.142912&pitch=0&thumbfov=100!7i16384!8i8192!4m9!1m2!2m1!1zz4jOuc67zrnOus6xz4TOts63zrTOuc66zr8gz4DOtc-FzrrOt8-C!3m5!1s0x14a19f8155e3d4ef:0xe1595e6b75e2ff88!8m2!3d38.0601901!4d23.7967046!15sCifPiM65zrvOuc66zrHPhM62zq_OtM65zrrOvyDPgM61z4XOus63z4JaRQoaz4jOuc67zrnOus6xz4TOts6vzrTOuc66zr8iJ8-IzrnOu865zrrOsc-EzrbOr860zrnOus6_IM-AzrXPhc66zrfPg5IBDWdyb2Nlcnlfc3RvcmU?hl=el
και εδω
Χάρτες Google
Στους Χάρτες Google βρείτε τοπικές επιχειρήσεις, δείτε χάρτες και λάβετε οδηγίες κατεύθυνσης.www.google.gr
στο εμπορικο κεντρο της πευκης εχει συνεχεια νεαρους που σπανε κλεβουν οποιον πετυχουν