εκείνο το παιδί ο Θάνος με το στοίχημα πόσταρε καμιά υπογραφή όσο έλειπα?
Αφού σου έλειψα φίλε μου, τώρα που πέρασαν κάποια ποσταρίσματα και νομίζεις ότι ξεχάσαμε ποιο ήταν το στοίχημα που έβαλες :
Και δεν πιστεύεις εμένα(λογικό, είμαι ένας άγνωστος που λέω ψέματα ότι 2 γνωστοί μου έχουν υπογράψει απλά για να σου την σπάσω….. μήπως έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου ;;;)
Διάβασε τι λέει η νομοθεσία όσον αφορά τους εμβολισμούς COVID:
Το θεσμικό πλαίσιο βάσει του οποίου θα πραγματοποιηθεί στη χώρα ο εμβολιασμός του πληθυσμού, κατέθεσε στη Βουλή με τροπολογία, το υπουργείο Υγείας.
1.α. Τίθεται σε ισχύ Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού COVID-19.
4.Στους πολίτες που προσέρχονται σε εμβολιαστικό κέντρο χορηγείται ιατρική εντολή από τον επιβλέποντα ιατρό, που υπογράφεται και από τον εμβολιαζόμενο, αφού προηγουμένως ληφθείσύντομο ιατρικό ιστορικό για τη διενέργεια του εμβολιασμού, και εκδίδεται εντός της ίδιας ημέρας συνταγή στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης
Η νομοθεσία ορίζει ξεκάθαρα Ιατρική εντολή που υπογράφεται αφού ληφθεί το ιστορικό του.
Με τις διατάξεις της τροπολογίας προβλέπονται, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:1.α. Τίθεται σε ισχύ Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού COVID-19.β. Συστήνεται Τριμελής Επιτροπή Διαχείρισης Προμη...
www.e-nomothesia.gr
Και γιατί δεν υπογράφουν όλοι ;
Ή δόθηκε προφορική εντολή να μην ακολουθείται η διαδικασία κατά γράμμα, ή είναι αυτό που γράφει ο Billgor:
- σου βάζω και μια εκδοχή γάμμα επειδή είμαι λαρζ
: οι περιπτώσεις των φίλων σου είναι οι μόνες όπου τηρήθηκε το σωστό και τους ζητήθηκε να υπογράψουν ενώ όλοι εμείς πέσαμε σε γιατρούς που έκαναν παρατυπία παραβλέποντας την υπογραφή
Επίσης δεν είναι η παγκόσμια πρωτοτυπία η υπογραφή πριν από το συγκεκριμένο εμβόλιο :
Φίλος μου από τη Γερμανία μου έστειλε το δικό τους μάλιστα στα Ελληνικά μεταφρασμένο από ινστιτούτο :
Dieses Aufklärungsmerkblatt und der Anamnese- und Einwilligungsbogen wurden vom Deutschen Grünen Kreuz e.V., Marburg, in Kooperation mit dem Robert Koch-Institut, Berlin, erstellt und sind urheberrechtlich geschützt. Sie dürfen ausschließlich im Rahmen ihrer Zwecke für eine nicht-kommerzielle...
www.rki.de
Αν πατήσεις στα Ελληνικά:
Ενώ και στην Αυστραλία υπάρχει έγγραφο συναίνεσης που υπογράφει ο «ασθενής»:
Είπαμε είναι λογικό ένα εμβόλιο που έχει Conditional Marketing Authorization, να απαιτεί διαδικασία που να μην έχει εφαρμοστεί ως τώρα.
Τώρα περιμένω τη συγνώμη που υποσχέθηκες. Ευχαριστώ !