Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Νεό βίντεο του Πετράκου , το τρίτο και τελευταίο όπως ελπίζει , αλλά μόνο για τους ψεκασμένους , γιατί οι άλλοι μάλλον θα αρχίσουν πάλι να λένε ποιός είναι αυτός , η με τι ειδικότητα μιλάει κτλ κτλ.

Τα ειπε ολα μεσα σε 25'

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
Γιατρέ δεν είναι κακό να παραδεχτείς οτι ο Μόσιαλος ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ οτι έλεγε μαλακίες. Δεν μπήκα όμως για αντιπαράθεση, με έπιασαν τα φιλοσοφικά μου.
Σε τι έλεγε μαλακίες ακριβώς; (αν και τον έχω ικανό να έλεγε σε όλα)
Μην παρεξηγηθώ φίλε, δεν είναι προβοκατόρικη η ερώτησή μου, του εναντίον.
Απλά έχω σταματήσει να παρακολουθώ κομπιναδόρους-μιζαδόρους.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.762
Πόντοι
3.656
Σας αναφερω ιστορια φιλου μωλις κλεισαμε το τηλ την πεμπτη ο φιλος οανεβασε πυρετο 39-40 την πεμπτη εκανε ενα σελφ τεστ και ενα αγοραστο
απο το φαρμακειο 6 ε το αγοραστο του το κανε η φαρμακοποιος του ΔΕΝ.Παρασκευη ο πυρετος ανεβηκε 42 ολη μερα κπονους στα κοκκαλα στομα τσαρουχι και πονους στο λαιμο σελφ τεστ και αγοραστο απο φαρμακειο ΔΕΝ.Σαβαττο πηγε απο τους πρωτους στημ βιοκλινικη Αθηνων πλερωσε το παραβολο και εκανε μοριακο τψν ηδοποιησανε το μεσημερι οτι ειναι θετικος πριν απο λιγο εκανε ενα σελφ και ενα αγοραστο που το το πηρε ο αδερφος απο φαρμακειο εκτος νομου ατικης ο αδερφος κανει δουλειες στην λαμια και τα 2 ΔΕΙΞΑΝΕ ΔΕΝ. Η πολιτεια ανεξαρτητου κοματικου φορεα και κυβερνησης παντα προστατευει τους πολιτες στα αρχιδια τους οι πολιτες να ναι καλα οι ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ
έχω γράψει πιο πριν. Φίλος που δουλεύει οδηγός σε Υπουργείο, κόλλησε από το γιό του σίγουρα μέρα Κυριακή, γιατί τότε φάγανε μαζί. Μία ολόκληρη βδομάδα το ράπιντ τον έδειχνε αρνητικό, δεν είναι αξιόπιστα

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Σε τι έλεγε μαλακίες ακριβώς; (αν και τον έχω ικανό να έλεγε σε όλα)
Μην παρεξηγηθώ φίλε, δεν είναι προβοκατόρικη η ερώτησή μου, του εναντίον.
Απλά έχω σταματήσει να παρακολουθώ κομπιναδόρους-μιζαδόρους.
Ανέβασα παλιότερη δήλωσή του. Αυτή αποδείχτηκε ότι ήταν μαλακία. Έχει πεί και άλλες φυσικά.

Εδώ μέσα οι κυβερνητικοί ζητάνε πιστοποιητικά και πτυχία. Αλλιώς με το χαρακτηρισμό του "άσχετου" σε μειώνουν.

Αυτό που ήθελα να δείξω είναι ότι ακόμα και πτυχία ή/και κυβερνητικός να είσαι ΠΑΛΙ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Και βάση αποτελέσματος η κυβέρνηση ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ.

• Like
Αντιδράσεις: ave.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Κλείσε την εστίαση ρε μαλάκα Κούλη, σε μια βδομάδα βάλαμε 2 κιλά… :grin:

17.jpg

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Γιατρέ δεν είναι κακό να παραδεχτείς οτι ο Μόσιαλος ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ οτι έλεγε μαλακίες.

Καμμιά μαλακία, είσαι πολύ λίγος για να κάνεις κριτική στον Μόσιαλο.
Έχετε καταντήσει χειρότεροι από τους προπονητές της εξέδρας. Σήμερα στο twitter όλοι οι haters του Lewis «δικάζουν» το team της RedBull. Έλεος κάπου… με τα social media ο κάθε άσχετος όχι μόνο απέκτησε φωνή… αλλά κανει κριτική...

Ο ΠΘ βγήκε και δήλωσε πολέμιος των ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ. Φαντάζομαι στο μυαλό του η διάκριση εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων είναι κάτι άλλο.

Δεν έχει τα κότσια να κάνει τις διακρίσεις που χρειάζονται υπέρ των εμβολιασμένων, αυτές που απαιτεί η περίσταση...

Η αποτυχία των κορονοεμβολίων (και στη διαχείριση της πανδημίας όπως προβλέπω να γίνεται απο το φθινόπωρο και σε ανθρώπινες ζωές) με την ταυτόχρονη προσπάθεια αυξανόμενης πίεσης για τέλεσή τους μέχρι την τελική επιβολή τους θα πυροδοτήσει ένα ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ αντιεμβολιαστικό κίνημα (εκτός των άλλων αντιδράσεων που δεν μπορώ να προβλέψω).

Τα υπόλοιπα είναι η άποψη σου, σεβαστή αλλά δεν συμφωνώ, νομίζω πως η φαντασία σου καλπάζει…

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Υπάρχει λάδι να σταματήσει το τρίξιμο στην CEO καρέκλα του Savva?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.019
Πόντοι
6.256
Επεσε στα χέρια μου ενα φυλλαδιο με οδηγίες χρησης σελφ τεστ και ηταν μονο στα ελληνικα,
Ενω θαπρεπε να ειναι και στα αγγλικα,
Τι πιο λογικο να ειναι και στις δυο γλώσσες,

Α ρε ελλαδαρα με τους αχρηστους που σε κυβερνανε τοσα χρόνια

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.043
Πόντοι
6.515
Νεό βίντεο του Πετράκου , το τρίτο και τελευταίο όπως ελπίζει , αλλά μόνο για τους ψεκασμένους , γιατί οι άλλοι μάλλον θα αρχίσουν πάλι να λένε ποιός είναι αυτός , η με τι ειδικότητα μιλάει κτλ κτλ.

:takethis: :takethis:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ρε γαμώτο δεν βρίσκω το πρωτοσέλιδο του μακελειού που είδα στο φβ με φωτογραφία εξωγήινου για τα εμβόλια και με δεύτερη φωτογραφία πόδια με 7 δάχτυλα το καθένα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Στα ισα δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα.....οι ανθρωποι ειναι επιστημονες της πουστιας....γαμησανε τα παντα ολα ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΕΛΙΚΑ,ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΡΕΛΑ ΔΙΣ ,ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΣΑΚΩΝΙΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ και τωρα εχουν στησει ενα επικο σοου με τιτλο "επιστροφη στην κανονικοτητα" ,ενω εχουμε 9 ΦΟΡΕΣ πιο πολλους νεκρους απο οτι η Ινδια ανα 1,000,000κατοικους......Βεβαια τα πουστοκαναλα βαρανε ολη μερα το δραμα των ινδων στο βαρανασι, την τζαιπουρ και την καλκουτα ΚΑΙ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ που βλεπουν εισαγελατο 3000 νεκρους και κλανουν μεντες ,ενω ταυτοχρονα αναβουν κερι στον ποζερα που μας εσωσε....
Βεβαια το να επεμβει κανας εισαγγελεας κανονικος με παντελονια και να ρωτησει για ποιο λογο τελικα μας ειχαν κλειστους και μας εχουν ακομα με ενα σκασμο περιοριστικα μετρα της πουτσας ειναι σεναριο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ......ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΕΛΑΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΙΑΛΟ ΒΟΥΛΙΑΞΕ!
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ,ΕΝΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!
Αν εχεις παρει χαμπαρι, οι εισαγγελεις κυνηγανε καποιους σαν κι εσενα που λενε οτι δεν τρεχει τιποτα και οτι κακως υπαρχουν οι περιορισμοι. Προφανως το οτι εχουμε τις ΜΕΘ στο 90% τοσους μηνες, ενω υπαρχουν μέτρα, δεν σου λεει κατι. Θα ηθελες να μην εχουμε μέτρα, ο κοσμος να μην βρισκει αναπνευστηρα και μετα να μιλας για κυβερνηση δολοφονων.
Εισαι εντελως ακυρος.
Καταλαβαινουμε οτι στερηθηκες το εισοδημα σου επι ενα χρονο, αλλά δεν θα βγαλουμε και τον ηλιο απο την δυση με το ζορι επειδη ετσι γουσταρεις εσυ

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

εγώ θέλω να μου πεις γιατί νιώθει τόσο μεγάλη ανάγκη ένας τραγουδιστής να μας πείσει για δύσκολα ιατρικά ζητήματα.
Επίσης θέλω να μου πεις πως γίνεται οποιοσδήποτε άνθρωπος να έχει απόλυτη άποψη για ένα θέμα για το οποίο έχει γνώση 0,001% επί του συνολικού αντικειμένου. Για οποιοδήποτε θέμα.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Γιατρέ δεν είναι κακό να παραδεχτείς οτι ο Μόσιαλος ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ οτι έλεγε μαλακίες. Δεν μπήκα όμως για αντιπαράθεση, με έπιασαν τα φιλοσοφικά μου.

Όσο αυξάνει η περιοδικότητα μιας ιατρικής πράξης (χτύπημα εμβολίου πχ) τόσο θα μειώνεται η επιθυμία του κόσμου να την κάνει. Το παραπάνω είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ και μή επιδεχόμενη αμφισβήτησης. Λέγοντας αυτό, τα νούμερα των ανθρώπων που δέχτηκαν να εμβολιαστούν θα είναι και τα μεγαλύτερα απο όλες τις επόμενες χρονιές. Ακόμα και πρωτοπόροι στο τρύπημα συμφορουμίτες μελλοντικά θα σταματήσουν να τρυπιούνται περνώντας στην απέναντι (ψεκχαχαχα) πλευρά.

Πώς η παραπάνω συνθήκη ανατρέπεται;
Η παραπάνω συνθήκη ανατρέπεται με την αυξανόμενη πίεση των αρχών προς τους πολίτες για την τέλεση της ιατρικής πράξης με ΤΕΛΙΚΟ ΜΕΤΡΟ την επιβολή της. Γι αυτό έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά το μασάζ για μέτρα ΥΠΕΡ των εμβολιασμένων σε σύγκριση με τους ανεμβολίαστους, Να θυμίσω οτι μόλις λίγες μέρες πριν ο ΠΘ βγήκε και δήλωσε πολέμιος των ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ. Φαντάζομαι στο μυαλό του η διάκριση εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων είναι κάτι άλλο.

Η αυξανόμενη πίεση φέρνει αντίδραση. Η κυβέρνηση μάλλον δείχνει αυτό να μην το καταλαβαίνει ακόμα ή νομίζει οτι μπορεί να το διαχειριστεί αποτελεσματικά. Η μορφή της αντίδρασης δεν ξέρουμε ακόμα ποιά θα είναι. Το σίγουρο που μπορώ να προβλέψω είναι το εξής:

Η αποτυχία των κορονοεμβολίων (και στη διαχείριση της πανδημίας όπως προβλέπω να γίνεται απο το φθινόπωρο και σε ανθρώπινες ζωές) με την ταυτόχρονη προσπάθεια αυξανόμενης πίεσης για τέλεσή τους μέχρι την τελική επιβολή τους θα πυροδοτήσει ένα ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ αντιεμβολιαστικό κίνημα (εκτός των άλλων αντιδράσεων που δεν μπορώ να προβλέψω).
Ποια ειναι η αποτυχια των εμβολιων ψεκασμενε?
Σε τι αποδειχθηκε οτι ο Μοσιαλος ελεγε μαλακιες?
Ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις τον Μοσιαλο? Με τι γνωσεις?
Αληθεια, τι δουλεια κανεις?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
έχω γράψει πιο πριν. Φίλος που δουλεύει οδηγός σε Υπουργείο, κόλλησε από το γιό του σίγουρα μέρα Κυριακή, γιατί τότε φάγανε μαζί. Μία ολόκληρη βδομάδα το ράπιντ τον έδειχνε αρνητικό, δεν είναι αξιόπιστα
τα ράπιντ έχουνε πολύ χαμηλή αξιοπιστία αποδεδειγμένα πλέον.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
τα ράπιντ έχουνε πολύ χαμηλή αξιοπιστία αποδεδειγμένα πλέον.
Ποιος αμφισβητησε οτι τα ραπιντ δεν ειναι πολυ αξιοπιστα? Απο την αρχη εχει ειπωθει αυτο. Ενα εργαλειο ειναι, οχι η λυση για τα παντα.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ποιος αμφισβητησε οτι τα ραπιντ δεν ειναι πολυ αξιοπιστα? Απο την αρχη εχει ειπωθει αυτο. Ενα εργαλειο ειναι, οχι η λυση για τα παντα.
δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν εργαλείο όταν έχει χαμηλή αξιοπιστία. Θα έπρεπε να καταργηθεί. Μιλάμε για αξιοπιστία 50% και κάτω, όχι για 80% ξέρω γω. Και για τέτοιο σοβαρό ζήτημα κιόλας? θα έπρεπε να έχει πάει καλάθι καιρό τώρα.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Επεσε στα χέρια μου ενα φυλλαδιο με οδηγίες χρησης σελφ τεστ και ηταν μονο στα ελληνικα,

τα ελληνικα ειναι η επισημη γλωσσα του κρατους

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Να πέσει η κυβέρνηση!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom