kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.019
- Πόντοι
- 6.256
Ζούμε το Έπος Κούλη που σημαίνει ο θεός να βάλει το χέρι του
την εναλλακτικη σου προταση για την διαχειριση της περιπτωσης της κερκυρας ακομη την περιμενωΖούμε το Έπος Κούλη που σημαίνει ο θεός να βάλει το χέρι του
Που μίλησε ο Τσίπρας για ελληνικές φαρμακοβιομηχανιες;Ναι, επειδή όμως είσαι ο μπούρδας του site (αλήθεια ρε μεγάλε... πως διάλεξες το nickname? έτσι ήταν το παρατσούκλι σου μικρός???), να σε ενημερώσω σχετικά:
- Ναι, ο Κούλης είχε πει για πατέντες εμβολίων.
- Ο Αλεξέγιεφ συμφώνησε και μάλιστα είπε τρελή μπούρδα (όπως είσαι εσύ δηλαδή!) ότι θα έπρεπε να μπούνε και οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες... παρόλο που δεν υπάρχουν τα εργοστάσια!!!! Γι' αυτό κι ο άλλος τον δούλευε μετά ψιλό γαζί!
- Tελικά την πρόταση αρχίζουν να την μελετάνε όλοι.
Αλήθεια, εσύ τελικά θα μας πεις τι να ψηφίσουμε?
Τύπε μου για εσένα τα έχουμε πει. Ακόμα και σύμβαση εργασίας με τη pfizer να σου δείξω πάλι θα μου λες ότι είμαι άσχετος και έχω εμπάθεια με το γουρλομάτη.Επιτέλους, μετά από ένα χρόνο μάχες εδώ ως κυβερνητικός, αναγνωρίστηκε η συμβολή μου και ανέλαβα έμμισθη θέση να κάνω αυτοψία σε μαγαζιά εστίασης. Ευχαριστώ τον Άδωνι Γεωργιάδη που εκτίμησε το «ξύλο» που έριξα στον kolobourda και στα αριστερά παράσιτα.
Μου ανατέθηκε και γραμματέας για να έχουν φωνή τα βιντεάκια της αυτοψίας:
Και ο γιατρός επειδή είναι έξυπνος απέφυγε να απαντήσει.
Περίμενα να απαντήσει ξεκάθαρα ότι το εμβόλιο δεν έχει καμία σχέση.
Τύπε μου για εσένα τα έχουμε πει. Ακόμα και σύμβαση εργασίας με τη pfizer να σου δείξω πάλι θα μου λες ότι είμαι άσχετος και έχω εμπάθεια με το γουρλομάτη.
Το να ανακατευεις ενα ασχετο θεμα για να θεμελιωσεις επιχειρημα, ειναι ενδειξη πνευματικά ανηλίκου ανθρωπου. Προσπαθησε ξανα, ειναι κριμα.Ενταξει ενταξει,
Μονο ο κόσμος φταίει στην κέρκυρα,
Και στο Μάτι μόνο ο κόσμος έφταιξε που πήγε και κάηκε μόνος του.
Happy?
Ο κατηγορίας χαζού μίλησε.Που μίλησε ο Τσίπρας για ελληνικές φαρμακοβιομηχανιες;
Η κρατικοποίηση και η εγχώρια παραγωγή που είπε ο γουρλοματης πιθηκομουρης ήταν σάλτσα δικιά του ώστε να ειρωνευτεί τον Τσίπρα.
Βρες τώρα βίντεο που να λέει ο Τσίπρας για ελληνικές φαρμακοβιομηχανιες.
Α, και την άρση της πατέντας την καταψήφισαν οι ευρωβουλευτες της νουδουλας σου πριν 10 μέρες!
Καλά κανουνε.Πάντως λευκή απεργία αστυνομίας δεν έχουμε ξαναδεί στην ελλάδα,
Μετα τη νεα σμύρνη ευνουχίστηκε,
Τι κατάντια ειναι αυτή
Κλάσε μου τα αρχιδια απόγονος χαφιέδων καραβανάδων είσαι αναφορά θα έκανες τι άλλο!!Έφαγες αναφορά
Πούλο τώρα αλητάκι γύφτικο!
Σοβαρεψου μαστοραΚαι οι flatearthers την ιδια βεβαιοτητα με σενα εχουνε
αστον αυτον, εχει θεμα, τον πειραζει ο απειθαρχος αναγωγος χωρις ατομικη ευθυνη ελληνικος λαος,Σοβαρεψου μαστορα
πω πω ρε φιλε ,τι επαθες, σου κανε αναφορα το κλωνουπανθρωπάκι?Κλάσε μου τα αρχιδια απόγονος χαφιέδων καραβανάδων είσαι αναφορά θα έκανες τι άλλο!!
Έλα ξυσε μου και τα αρχιδια τώρα από τη φαγούρα επειδή είσαι Ρουφ