jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Αυξηση του χρεουςΤο ομόλογο το άκουσες? Το 5ετές? Που βγήκαμε για 3 δις και πήραμε 20 με επιτόκιο 0,17%?
Ξερουμε
Αυξηση του χρεουςΤο ομόλογο το άκουσες? Το 5ετές? Που βγήκαμε για 3 δις και πήραμε 20 με επιτόκιο 0,17%?
Οι εμβολιασμενοι θα παρουν ετσι πλεονεκτημα για τα γκομενακια στην παραλια17 του μηνός λέει πιθανών να ανοίξουν τα γυμναστήρια για τους εμβολιασμένους , και αρχές Ιουνίου και για τους υπόλοιπους
Δυο εβδομάδες διαφορά κλαίν μάιν θα πει κανείς , αλλά αρχισαμε και εδω τις διακρίσεις σιγά σιγά.
«Ανοιγμα γυμναστηρίων από τις 17 Μαΐου -Στην αρχή με εμβολιασμένους» - iefimerida.gr
Aνοιγμα των γυμναστηρίων από τις 17 Μαΐου προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Aδωνις Γεωργιάδης σήμερα το πρωί.www.iefimerida.gr
τραγουδιστής δεν είναι ο τυπάκος; Γιατί να μας ενδιαφέρει τι λέει ένας τραγουδιάρης; Να περιμένει τη σειρά του πίσω απο τους κλόουνΝεό βίντεο του Πετράκου
Σώπαινε ρε. Ανατριχιάσαμε.MAΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ!
Απο που προκυπτει αυτό;Η αποτυχία των κορονοεμβολίων
Και πίσω απο τους παίκτες μπάσκετ.τραγουδιστής δεν είναι ο τυπάκος; Γιατί να μας ενδιαφέρει τι λέει ένας τραγουδιάρης; Να περιμένει τη σειρά του πίσω απο τους κλόουν
Θα προκύψει απο την επιβολή lockdown ή όχι το φθινόπωρο. Για οποιαδήποτε δικαιολογία. Μακάρι να κάνω λάθος,αλλά δεν κάνω.Απο που προκυπτει αυτό;
Και οι flatearthers την ιδια βεβαιοτητα με σενα εχουνε
Το να ανακατευεις ενα ασχετο θεμα για να θεμελιωσεις επιχειρημα, ειναι ενδειξη πνευματικά ανηλίκου ανθρωπου. Προσπαθησε ξανα, ειναι κριμα.
Και πισω απο τις χορεύτριες. Τελευταίος των τελευταίων - η γνώμη του είναι ένα σκουπίδι. Που προμοτάρει η ακρα δεξιαριστερα. Στ'αρχίδια μας τι λέει ο τραγουδιάρης για θέματα που τον ξεπερνάνε.Και πίσω απο τους παίκτες μπάσκετ.
Α οκ. ΘΑ προκύψει. Οκ, εφόσον προκύψει θα μιλήσουμε. Δεν έχω πρόβλημα με τα γεγονόταΘα προκύψει απο την επιβολή lockdown ή όχι το φθινόπωρο. Για οποιαδήποτε δικαιολογία. Μακάρι να κάνω λάθος,αλλά δεν κάνω.
Εισαι ανεμελος κλωνοςΔεν έχω πρόβλημα με τα γεγονότα
Για την πρώτη δήλωση: Σεβαστή η άποψή σου.Προσωπικά δεν του βρίσκω λάθος σε όσα λέει.Και πισω απο τις χορεύτριες. Τελευταίος των τελευταίων - η γνώμη του είναι ένα σκουπίδι. Που προμοτάρει η ακρα δεξιαριστερα. Στ'αρχίδια μας τι λέει ο τραγουδιάρης για θέματα που τον ξεπερνάνε.
Α οκ. ΘΑ προκύψει. Οκ, εφόσον προκύψει θα μιλήσουμε. Δεν έχω πρόβλημα με τα γεγονότα
Δεν ξέρω τι λέει, ελπιζω να μη μιλάει για πράγματα που ενας τραγουδιστής εκ των πραγμάτων δεν είναι σε θεση να εκφέρει άποψη που να μετράει.Για την πρώτη δήλωση: Σεβαστή η άποψή σου.Προσωπικά δεν του βρίσκω λάθος σε όσα λέει.
Το λεκτικό είναι προσεκτικά διατυπωμένο, εντούτοις εμφανιζεται μια υπόθεση ως γεγονός. Δεν ξεκαθαρίζεται ρητώς το οτι πρόκειται για "σενάριο" if...then...Για τη δεύτερη δήλωση: Αν διάβαζες προσεκτικά όσα έγραψα δεν θα χρειαζόσουν διευκρινίσεις. Πρόβλεψη κάνω που ΟΡΙΖΩ και το γεγονός και το χρόνο επαλήθευσής της .