Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Μαλάκα πραγματικά... θα κόψω φλέβες και καροτίδα ταυτόχρονα... με στυλό!συναινω δε σημαινει συμφωνω? αρα ναι αναλαβανω την ευθυνη?
Μαλάκα πραγματικά... θα κόψω φλέβες και καροτίδα ταυτόχρονα... με στυλό!συναινω δε σημαινει συμφωνω? αρα ναι αναλαβανω την ευθυνη?
Κοιτα θειοΠαλιά λέγαμε "το βιολί είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι βιολί".
Όταν ήμασταν 10-12 χρονών... το θυμάσαι?
καταλαβαίνεις ότι σε αυτά τα έγγραφα πουθενά δεν υπογράφει ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ή έχεις πρόβλημα με τα ελληνικά?συναινω δε σημαινει συμφωνω? αρα ναι αναλαβανω την ευθυνη?
Ο εμβολιασμός δεν ειναι υποχρεωτικος. Επομενως αν υπαρχει καπου καταγεγραμμενη η συναινεση σου, τότε δεν μπορεις στο μελλον να πεις οτι δεν ηθελες αλλά σε εμβολίασαν με το ζόρι. Μεχρι εκει. Αν ηθελε η Πολιτεία να σε βάζει να αναλαμβανεις και την ευθυνη, πιστεψε με θα το εκανε ευθεως, δεν θα χρειαζοταν ερμηνεία άλλης φρασης.συναινω δε σημαινει συμφωνω? αρα ναι αναλαβανω την ευθυνη?
Κοιτα θειο
Ο μπουφος ειναι πουλι
Εσυ εχεις πουλι
Αρα εισαι μπουφος
Να ηρεμησεις βραδιατικα, αυτο να κάνεις. Ειδα οτι τσακωθηκες και με τον Αγιο. Χαλαρωσε μην παθεις και τιποτα@alex71 ο Θάνος μου έστειλε ΠΜ σαν απόδειξη μια υποτιθέμενη στιχομυθία μηνυμάτων και ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ.
Πείτε μου ειλικρινά τι πρέπει να πω. Σηκώνω τα χέρια. Σκέψου να πρέπει να τηρείς το λόγο σου εσύ σε περίπτωση που χάνεις στοίχημα με τέτοια όντα.
ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ.Ο εμβολιασμός δεν ειναι υποχρεωτικος. Επομενως αν υπαρχει καπου καταγεγραμμενη η συναινεση σου, τότε δεν μπορεις στο μελλον να πεις οτι δεν ηθελες αλλά σε εμβολίασαν με το ζόρι. Μεχρι εκει. Αν ηθελε η Πολιτεία να σε βάζει να αναλαμβανεις και την ευθυνη, πιστεψε με θα το εκανε ευθεως, δεν θα χρειαζοταν ερμηνεία άλλης φρασης.
με τον άλλο δεν συγχίστηκα όπως με τούτον εδώ τώρα αλήθεια σου λέω.Να ηρεμησεις βραδιατικα, αυτο να κάνεις. Ειδα οτι τσακωθηκες και με τον Αγιο. Χαλαρωσε μην παθεις και τιποτα
Ναι βρε παιδι μου, το ειπαμε αυτο.ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΔΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΕΝΟΥ. ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΔΙΟ.
ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΕΝΟΥ
Εάν κατάφερα να σε συγχίσω ρε φίλε για ένα τέτοιο θέμα, στην πραγματική σου ζωή με τα σοβαρά προβλήματα τι κάνεις ;πωπω κατάφερε και με σύγχισε ο Θάνος ειλικρινά. Πρώτη φορά το ζω αυτό εδώ. Ζορίστηκα.
Αυτη ειναι οντως μια πολυ σοβαρη ερωτηση.Αν κάποιος έστω ένας στο ένα εκατομμύριο πεθάνει αποδεδειγμένα ιατρικά από το εμβόλιο τότε οι κληρονόμοι αποζημίωνοντσι από την φαρμακ εταιρία;;;
Σε αυτο εχεις δικιοΕάν κατάφερα να σε συγχίσω ρε φίλε για ένα τέτοιο θέμα, στην πραγματική σου ζωή με τα σοβαρά προβλήματα τι κάνεις ;
φίλε, η μπέσα είναι το αδύνατο σημείο μου και το βρήκες. Δεν διαφέρει κάτι με την πραγματική ζωή όταν δεν τηρείς τον λόγο σου και επιμένεις να πουλάς τρέλα είτε ποστάροντας έγγραφα που δεν γράφουν αυτό που λες είτε μη ποστάροντας καθόλου τα έγγραφα που ζήτησες να στοιχηματίσεις.Εάν κατάφερα να σε συγχίσω ρε φίλε για ένα τέτοιο θέμα, στην πραγματική σου ζωή με τα σοβαρά προβλήματα τι κάνεις ;
Γιατι γελατε κυριε;;
Ρε μαλάκα 1000 χρόνια να ζήσεις!!!!
Αυτη ειναι οντως μια πολυ σοβαρη ερωτηση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε αυτο εχεις δικιο
Που είναι το πουλί;;;Γιατι γελατε κυριε;;
Δεν εχετε πουλι;;;
Βρε ηρεμησε, θα την βρουμε την ακρη και με τον Θανο, τον ξερω απο παλιοτερα, δεν ειναι της συνομοταξίας των αμοιβαδων που εχουμε εδω μεσαμε τον άλλο δεν συγχίστηκα όπως με τούτον εδώ τώρα αλήθεια σου λέω.
Έχει εξαφανιστεί καιρό τώραΠου είναι το πουλί;;;
Τον Τασο δεν τον πιστευεις δηλαδη?Αλεξ του έστειλε απόδειξη ότι 2 άτομα μου είπανε ότι υπογράψανε για εμβολισμό.
Το έγγραφο δεν μπορώ να το ανεβάσω, ούτε να πω φυσικά στον φίλο μου «σε πειράζει να το ανεβάσω στο μπου» ;
Όταν πας να εμβολιστείς με το καλό θα μας πεις.
Εσυ θα πεις την αλήθεια, σε εμπιστεύομαι.