Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
συναινω δε σημαινει συμφωνω? αρα ναι αναλαβανω την ευθυνη?
Ο εμβολιασμός δεν ειναι υποχρεωτικος. Επομενως αν υπαρχει καπου καταγεγραμμενη η συναινεση σου, τότε δεν μπορεις στο μελλον να πεις οτι δεν ηθελες αλλά σε εμβολίασαν με το ζόρι. Μεχρι εκει. Αν ηθελε η Πολιτεία να σε βάζει να αναλαμβανεις και την ευθυνη, πιστεψε με θα το εκανε ευθεως, δεν θα χρειαζοταν ερμηνεία άλλης φρασης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ρε μην επιτιθεστε στον πουτανοβιο, ευγενικα ρωταει ο ανθρωπος, μην πληρωσει αυτος τα σπασμενα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
@alex71 ο Θάνος μου έστειλε ΠΜ σαν απόδειξη μια υποτιθέμενη στιχομυθία μηνυμάτων και ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ.

Πείτε μου ειλικρινά τι πρέπει να πω. Σηκώνω τα χέρια. Σκέψου να πρέπει να τηρείς το λόγο σου εσύ σε περίπτωση που χάνεις στοίχημα με τέτοια όντα.
Να ηρεμησεις βραδιατικα, αυτο να κάνεις. Ειδα οτι τσακωθηκες και με τον Αγιο. Χαλαρωσε μην παθεις και τιποτα

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ο εμβολιασμός δεν ειναι υποχρεωτικος. Επομενως αν υπαρχει καπου καταγεγραμμενη η συναινεση σου, τότε δεν μπορεις στο μελλον να πεις οτι δεν ηθελες αλλά σε εμβολίασαν με το ζόρι. Μεχρι εκει. Αν ηθελε η Πολιτεία να σε βάζει να αναλαμβανεις και την ευθυνη, πιστεψε με θα το εκανε ευθεως, δεν θα χρειαζοταν ερμηνεία άλλης φρασης.
ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΔΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΕΝΟΥ. ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΔΙΟ.

ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΕΝΟΥ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.175
Πόντοι
22.266
Αν κάποιος έστω ένας στο ένα εκατομμύριο πεθάνει αποδεδειγμένα ιατρικά από το εμβόλιο τότε οι κληρονόμοι αποζημίωνοντσι από την φαρμακ εταιρία;;; :think:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Να ηρεμησεις βραδιατικα, αυτο να κάνεις. Ειδα οτι τσακωθηκες και με τον Αγιο. Χαλαρωσε μην παθεις και τιποτα
με τον άλλο δεν συγχίστηκα όπως με τούτον εδώ τώρα αλήθεια σου λέω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΔΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΕΝΟΥ. ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΔΙΟ.

ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΕΝΟΥ
Ναι βρε παιδι μου, το ειπαμε αυτο.
Εγω λεω τι γινεται ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που θα ζητείτο συναινεση απο τον εμβολιαζομενο τον ιδιο.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
πωπω κατάφερε και με σύγχισε ο Θάνος ειλικρινά. Πρώτη φορά το ζω αυτό εδώ. Ζορίστηκα.
Εάν κατάφερα να σε συγχίσω ρε φίλε για ένα τέτοιο θέμα, στην πραγματική σου ζωή με τα σοβαρά προβλήματα τι κάνεις ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Αν κάποιος έστω ένας στο ένα εκατομμύριο πεθάνει αποδεδειγμένα ιατρικά από το εμβόλιο τότε οι κληρονόμοι αποζημίωνοντσι από την φαρμακ εταιρία;;; :think:
Αυτη ειναι οντως μια πολυ σοβαρη ερωτηση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εάν κατάφερα να σε συγχίσω ρε φίλε για ένα τέτοιο θέμα, στην πραγματική σου ζωή με τα σοβαρά προβλήματα τι κάνεις ;
Σε αυτο εχεις δικιο

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
φίλε, η μπέσα είναι το αδύνατο σημείο μου και το βρήκες. Δεν διαφέρει κάτι με την πραγματική ζωή όταν δεν τηρείς τον λόγο σου και επιμένεις να πουλάς τρέλα είτε ποστάροντας έγγραφα που δεν γράφουν αυτό που λες είτε μη ποστάροντας καθόλου τα έγγραφα που ζήτησες να στοιχηματίσεις.
Με ενοχλεί σε όλες τις εκδοχέ η ατιμία, live και διαδικτυακές.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Αυτη ειναι οντως μια πολυ σοβαρη ερωτηση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε αυτο εχεις δικιο

Αλεξ του έστειλε απόδειξη ότι 2 άτομα μου είπανε ότι υπογράψανε για εμβολισμό.

Το έγγραφο δεν μπορώ να το ανεβάσω, ούτε να πω φυσικά στον φίλο μου «σε πειράζει να το ανεβάσω στο μπου» ;

Όταν πας να εμβολιστείς με το καλό θα μας πεις.
Εσυ θα πεις την αλήθεια, σε εμπιστεύομαι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
με τον άλλο δεν συγχίστηκα όπως με τούτον εδώ τώρα αλήθεια σου λέω.
Βρε ηρεμησε, θα την βρουμε την ακρη και με τον Θανο, τον ξερω απο παλιοτερα, δεν ειναι της συνομοταξίας των αμοιβαδων που εχουμε εδω μεσα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Αλεξ του έστειλε απόδειξη ότι 2 άτομα μου είπανε ότι υπογράψανε για εμβολισμό.

Το έγγραφο δεν μπορώ να το ανεβάσω, ούτε να πω φυσικά στον φίλο μου «σε πειράζει να το ανεβάσω στο μπου» ;

Όταν πας να εμβολιστείς με το καλό θα μας πεις.
Εσυ θα πεις την αλήθεια, σε εμπιστεύομαι.
Τον Τασο δεν τον πιστευεις δηλαδη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom