Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26

γράφεις πουθενά εδώ ότι βάζεις στοίχημα αρκεί να περιμένουμε να ανεβάσουν άλλοι?
σοβαρά δεν ντρέπεσαι καθόλου?
σοβαρά τώρα?

Χαχαχααχαχ τώρα πας να βάλεις αστεράκια στο στοίχημα ; Ισχύει εντός 24ων ωρών κλπ;

Κρίμα φίλε γιατί είπες ότι όσοι υπηρετήσαμε είμαστε άντρες. Μερικοί παρόλο που υπηρέτησαν δεν έγιναν άντρες δυστυχώς.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Χαχαχααχαχ τώρα πας να βάλεις αστεράκια στο στοίχημα ; Ισχύει εντός 24ων ωρών κλπ;

Κρίμα φίλε γιατί είπα ότι όσοι υπηρετήσαμε είμαστε άντρες. Μερικοί παρόλο που υπηρέτησαν δεν έγιναν άντρες δυστυχώς.
ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ????

σε παρακαλώ πολύ εξαφανίσου μην με ξαναπαραθέσεις σε τίποτα.
άντε στο καλό σου βραδιάτικα αδιάντροπε.

εάν έκανα τροποποίηση μετά την υποβολη θα έγραφε ότι έγινε τροποποίηση ρε ξεδιάντροπε.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εν τω μεταξυ εγραψε μια μαλακια ο μουνοχαλαστης, και τσακωνομαστε οι υπολοιποι ανευ λογου.
Κανενα εγγραφο για αναληψη ευθυνης δεν υπογραφεις.
Τωρα απο τον εγωισμο τους καποιοι θα ανακατεψουν τα εγγραφα συγκαταθεσης, θα λενε "εσυ ειπες οτι δεν υπογραφουμε γενικως τιποτα", θα ερμηνευουν οτι η σημειωση περι ενημερωσης συνιστά αναληψη ευθυνης κλπ κλπ.
Τελος απο μενα. Εγινε γραφικο το ζητημα.
Ναι... και θα μας αποστομώσουν...

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ????

σε παρακαλώ πολύ εξαφανίσου μην με ξαναπαραθέσεις σε τίποτα.
άντε στο καλό σου βραδιάτικα αδιάντροπε.

εάν έκανα τροποποίηση μετά την υποβολη θα έγραφε ότι έγινε τροποποίηση ρε ξεδιάντροπε.

Έλα σε PM

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εν τω μεταξυ εγραψε μια μαλακια ο μουνοχαλαστης, και τσακωνομαστε οι υπολοιποι ανευ λογου.
Κανενα εγγραφο για αναληψη ευθυνης δεν υπογραφεις.
Τωρα απο τον εγωισμο τους καποιοι θα ανακατεψουν τα εγγραφα συγκαταθεσης, θα λενε "εσυ ειπες οτι δεν υπογραφουμε γενικως τιποτα", θα ερμηνευουν οτι η σημειωση περι ενημερωσης συνιστά αναληψη ευθυνης κλπ κλπ.
Τελος απο μενα. Εγινε γραφικο το ζητημα.
εγώ ήμουν σαφής σε αυτό που είπα.

πωπω κατάφερε και με σύγχισε ο Θάνος ειλικρινά. Πρώτη φορά το ζω αυτό εδώ. Ζορίστηκα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.079
Πόντοι
2.356
Στόλισε με, θα είναι μεγαλύτερη η ντροπή σου όταν σου ανεβάσουν οι συμφορουμιτες τα δικά τους έγγραφα :)
Τυπε ,χθες δηλ στις 5/5 εμβολιαστηκα με την πρωτη δοση της φαιζερ συμφωνα με την ηλικιακη μου ομαδα ...
ημουν και με φιλο μαζι ,ΚΑΝΕΙΣ μας δεν υπεγραψε κανενα εγγραφο πριν η μετα τον εμβολιασμο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
επειδη δεν μπορω να απανταω σε ολους ..ναι ..το ειδα το εγγραφο εχει να κανει σε περιπτωση καποιου ατομου που αδυναμει να απαντησει προφορικα την δουλεια αυτη την αναλαμβανει ενας δικαστικος συμπαραστατης."Ο εμβολιασμός θα πραγματοποιείται με την προφορική ή τη γραπτή συναίνεση των πολιτών, σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα που θα δημιουργηθούν στην Επικράτεια¨" εγω προσωπικα δεν εχω εμβολιαστει (και ουτε προκειται) οποτε δεν γνωριζω το εν λογω εγγραφο και τι ακριβως ζηταει,παρολα αυτα απο τη στιγμη που συ ζηταει να συναινεσεις,κατα καποιο τροπο σου ζηταει και την αναληψη προσωπικης ευθυνης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
αμάν έκαψα εγκέφαλο με τούτο το πλάσμα. Δεν είμαι καλά.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.175
Πόντοι
22.266
Τυπε ,χθες δηλ στις 5/5 εμβολιαστηκα με την πρωτη δοση της φαιζερ συμφωνα με την ηλικιακη μου ομαδα ...
ημουν και με φιλο μαζι ,ΚΑΝΕΙΣ μας δεν υπεγραψε κανενα εγγραφο πριν η μετα τον εμβολιασμο.
Βρε βυσματια παππού πήρες όλα τα καλά εμβόλια κ εγώ σαν νινακι ψάχνω αλλάζοντας τον τκ να βρω κανένα καλό φαιζερ τζονσον στη γύρω περιοχή μας κ γλειφωντσς κ κωλους για να πάρω certificate vaccination :confused: :cry:

Τελευταία τροποποίηση:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Σε καλει και σε πμ κιολας
πως πάω σε πμ? πρέπει να πάω απέναντι κτίριο για να μου στείλει PM? να φύγω από το σπίτι? τι πρέπει να κάνω? Να κάνω κατακόρυφο μήπως αλλιώς δεν έρχεται το ΠΜ?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ολα τα predators τα εχω δει

Και βεβαια τα πιστευω και δεν το λεω γω
Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά...

Mόλις πριν λίγο έλεγα για μπετόβλακες κι έσκασες μύτη στο καπάκι!!! :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
απο τη στιγμη που συ ζηταει να συνεννεσεις,κατα καποιο τροπο σου ζηταει και την αναληψη προσωπικης ευθυνης.
Μονο ποτε θα πεθανω δεν ξερω. Προ ολιγου εγραψα οτι καποιοι θα μπερδεψουν την συναινεση, με την αναληψη προσωπικης ευθυνης.
Τι σχεση εχει βρε χρυσε μου ανθρωπε το ενα με το αλλο?
Κατ' αρχην το εγγραφο συναινεσης, αν εχω αντιληφθει ορθως, αφορά δικαστικώς συμπαραστατουμένους μονο. Δηλαδη ανθρωπους ανικανους να αντιληφθουν τι πραττουν.
Αλλά ακομη και αν μας εβαζαν ΟΛΟΥΣ να υπογραφουμε συναινεση, πώς αυτό μεταφραζεται σε αποδοχή ευθυνης?
Και στο ασανσέρ μπαίνω με τη συναινεση μου. Δεν μπαινω με το ζορι. Αν απο αμελεια του διαχειριστη εχει φθαρει το καλωδιο και σπασει και τσακιστω, εχω αναλαβει και την ευθυνη? Σου λεω ενα χοντρο παραδειγμα για να δεις οτι δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Βρε βισματια παππού πήρες όλα τα καλά εμβόλια κ εγώ σαν νινακι ψάχνω αλλάζοντας τον τκ να βρω κανένα καλό φαιζερ τζονσον στη γύρω περιοχή μας κ γλειφωντσς κ κλυε για να πάρω ceryiy vaccination :confused: :cry:
Καθενας με τον πονο του

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μονο ποτε θα πεθανω δεν ξερω. Προ ολιγου εγραψα οτι καποιοι θα μπερδεψουν την συναινεση, με την αναληψη προσωπικης ευθυνης.
Παλιά λέγαμε "το βιολί είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι βιολί".

Όταν ήμασταν 10-12 χρονών... το θυμάσαι? :tooth:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Κατ' αρχην το εγγραφο συναινεσης, αν εχω αντιληφθει ορθως, αφορά δικαστικώς συμπαραστατουμένους μονο. Δηλαδη ανθρωπους ανικανους να αντιληφθουν τι πραττουν.
Αλλά ακομη και αν μας εβαζαν ΟΛΟΥΣ να υπογραφουμε συναινεση, πώς αυτό μεταφραζεται σε αποδοχή ευθυνης?
Και στο ασανσέρ μπαίνω με τη συναινεση μου. Δεν μπαινω με το ζορι. Αν απο αμελεια του διαχειριστη εχει φθαρει το καλωδιο και σπασει και τσακιστω, εχω αναλαβει και την ευθυνη? Σου λεω ενα χοντρο παραδειγμα για να δεις οτι δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο.
συναινω δε σημαινει συμφωνω? αρα ναι αναλαβανω την ευθυνη?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
@alex71 ο Θάνος μου έστειλε ΠΜ σαν απόδειξη μια υποτιθέμενη στιχομυθία μηνυμάτων και ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ.

Πείτε μου ειλικρινά τι πρέπει να πω. Σηκώνω τα χέρια. Σκέψου να πρέπει να τηρείς το λόγο σου εσύ σε περίπτωση που χάνεις στοίχημα με τέτοια όντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom