Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ναι εχει και ιατρικο ιστορικο...να δες αυτο που εβαλα τωρα
Ναι, ωραία... και? Όταν πας για οποιοδήποτε εμβόλιο ή εγχείρηση ή θεραπεία ή αντιβίωση ή οτιδήποτε τέτοιο, πάντα σε ρωτάνε ιατρικό ιστορικό. Δεδομένο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
εννοιεται

δεν ακουσα να λες για το λεγειν του αδωνη για τα sms στον παπαδακη ? υπαρχει βιντεο 2-3 σελιδες πισω

εγκρινεις τα οσα ειπε η οχι?
Τιποτα κακο δεν ειπε

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
έσβησες και το μήνυμα που έγραψες τελευταίο
Το ίδιο έγγραφο υπέγραψε ο φίλος μου :

Περιμένω την συγνώμη σου αν είσαι άτομο που τηρεί τον λόγο του.
αυτό που παραθέτεις υπογράφεις μόνο στην περίπτωση του προσωρινού αντικαταστάτη.
Περιμένω να βάλεις το χαρτί που έχεις υπογεγραμμένο του φίλου σου με σβήσμένα τα στοιχεία του ΟΠΩΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

αλλιώς να ζητήσεις συγγνώμη σαν ελάχιστο δείγμα. Δεν θα στο χαρίσω έτσι στο λέω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Αστα σε έστειλε αδιάβαστο .Και άρχισες τα δικηγορίστικα
Α με εστειλε αδιαβαστο.
Συζηταμε για το αν υπογραφεις εγγραφο αναληψης ευθυνης, αλλά "με εστειλε αδιαβαστο" επειδη υπογραφεις το εγγραφο συγκαταθεσης.
Καλος εισαι και του λογου σου

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πάντως έχω να παρατηρήσω κάτι:

Στην πραγματική μου ζωή δεν έχω συναντήσει άτομα ΤΟΣΟ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ όπως εδώ μέσα! Μα την Παναγία μιλάω!!!

Πολύ διασκεδαστικό το bou, για άλλο μπήκα αρχικά κι άλλα μου προσφερει!!!! :tooth:

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
έσβησες και το μήνυμα που έγραψες τελευταίο

αυτό που παραθέτεις υπογράφεις μόνο στην περίπτωση του προσωρινού αντικαταστάτη.
Περιμένω να βάλεις το χαρτί που έχεις υπογεγραμμένο του φίλου σου με σβήσμένα τα στοιχεία του ΟΠΩΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

αλλιώς να ζητήσεις συγγνώμη σαν ελάχιστο δείγμα. Δεν θα στο χαρίσω έτσι στο λέω.

Το έγγραφο που έχει στο site με το ιστορικό το υπογράφει π ο κάθε ένας που εμβολίζεται.

Τώρα σε έχει πιάσει το πείσμα και δεν το δέχεσαι.
Όταν στο ανεβάσουν τα 2 άτομα που είπαμε θα το ξανασυζητήσουμε

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΕΝΟΣ, ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΕΝΟΥ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Γιατί βρίζεις ; Έχασες την ψυχραιμία σου ;
Όχι έγγραφο με γραφικό χαρακτήρα του φίλου μου δεν ανεβάζω.
Εσείς επιμείνατε ότι δεν υπογράφει οποίος εμβολίζεται.
Κανεις δεν ειπε οτι δεν υπογραφεις γενικως, για εγγραφο αναληψης ευθυνης μιλησαμε, εχεις προβλημα αντιληψης?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ναι, ωραία... και? Όταν πας για οποιοδήποτε εμβόλιο ή εγχείρηση ή θεραπεία ή αντιβίωση ή οτιδήποτε τέτοιο, πάντα σε ρωτάνε ιατρικό ιστορικό. Δεδομένο.
1620339051812.png

αυτο εδω ομως δεν το βαζουν για οποιοδηποτε εμβολιο,η εγχειρηση

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΕΝΟΣ, ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΕΝΟΥ.

Περίμενε ρε φίλε να εμβολιστεί ο Αλεξ και θα ζητήσει συγνώμη αυτός που έχει άδικο.
Αν και έχω σου ζήτησα να ζητήσεις συγνώμη επειδή με έχεις προσβάλει με χαρακτηρισμούς, όχι επειδή έχεις άδικο στο συγκεκριμένο θέμα.
Μην είσαι ανυπόμονος.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Το έγγραφο που έχει στο site με το ιστορικό το υπογράφει π ο κάθε ένας που εμβολίζεται.

Τώρα σε έχει πιάσει το πείσμα και δεν το δέχεσαι.
Όταν στο ανεβάσουν τα 2 άτομα που είπαμε θα το ξανασυζητήσουμε
ζορίζομαι να μην σε στολίσω. Δείξε μου που υπογράφει ο εμβολιαζόμενος σε αυτό που δείχνετε και οι δύο

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
ζορίζομαι να μην σε στολίσω. Δείξε μου που υπογράφει ο εμβολιαζόμενος σε αυτό που δείχνετε και οι δύο

Στόλισε με, θα είναι μεγαλύτερη η ντροπή σου όταν σου ανεβάσουν οι συμφορουμιτες τα δικά τους έγγραφα :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
φιλικη συμβουλη

εαν μπορεις αλλαξε το αστρα με φαιζερ η μοντερνα
Να σου πω ρε, έχει νερουλιάσει το μυαλό σου? Δεν τα λέγαμε το ΣΚ ότι θα κάνω pfizer στα μέσα Μαΐου και με έλεγες κωλόβυσμα?

Κάπου σου ξεφεύγει μεγάλε. Δεν πιστεύω να κάνεις παρέα με πούσι και να σε ταΐζει χορτάρια κι εσένα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Εν τω μεταξυ εγραψε μια μαλακια ο μουνοχαλαστης, και τσακωνομαστε οι υπολοιποι ανευ λογου.
Κανενα εγγραφο για αναληψη ευθυνης δεν υπογραφεις.
Τωρα απο τον εγωισμο τους καποιοι θα ανακατεψουν τα εγγραφα συγκαταθεσης, θα λενε "εσυ ειπες οτι δεν υπογραφουμε γενικως τιποτα", θα ερμηνευουν οτι η σημειωση περι ενημερωσης συνιστά αναληψη ευθυνης κλπ κλπ.
Τελος απο μενα. Εγινε γραφικο το ζητημα.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Στόλισε με, θα είναι μεγαλύτερη η ντροπή σου όταν σου ανεβάσουν οι συμφορουμιτες τα δικά τους έγγραφα :)

γράφεις πουθενά εδώ ότι βάζεις στοίχημα αρκεί να περιμένουμε να ανεβάσουν άλλοι?
σοβαρά δεν ντρέπεσαι καθόλου?
σοβαρά τώρα?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
τέτοια κωλοτούμπα, τέτοιο εξευτελισμό δεν περίμενα να δω. Ούτε που θα το σκεφτόμουνα να αναλάβω τις ευθύνες μου και να τηρήσω αυτό που γράφω.
Εδώ μιλάμε με γραπτά όχι με προφορικά και οι απίθανοι άνθρωποι κάνουν λες και τα πήρε ο άνεμος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom