You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Λοιπόν, ωμά κοφτά δεν θες?ωμα κοφτα
ας ανεβει απο αυριο το πρωι το χαρτι με το συγκεκρινο σημειο που τονιζει την ατομικη ευθυνη να υπογραψεις
καθως επεισης και μια φωτογραφια απο το εμβολιαστικο κεντρο που πηγε ο οποιοσδηποτε
Δεσμεύομαι λοιπόν ότι αύριο θα ανεβάσω το χαρτί που υπέγραψε η μάνα μου. Χθες έκανε και την δευτερη δοση.
Κάνας άλλος? Δεσμευεται να ανεβάσει το δικό του?
εγώ θέλω να μπω σε αυτό το στοίχημα.
Εξαιρείται από το στοίχημα η μοναδική περίπτωση να υπογράφει προσωρινός αντικαταστάτης λήψης αποφάσεων σε περίπτωση που αυτός που κάνει το εμβόλιο αδυνατεί να δώσει ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ.
Εάν βάλεις φωτογραφία από εμβολιαζόμενο που υπέγραψε ελληνικό έγγραφο με το ιστορικό του δεν θα γράψω ούτε ένα πόστ για έξι μήνες. Εάν δεν βάλεις να κάνεις το ίδιο.
Όταν γυρίσει ο Αλεξ με υπογραφή στο ιατρικό ιστορικό περιμένω συγνώμη για όσες φορές με έχεις προσβάλει.
Το 6 μηνο είναι χαζομάρα γιατί μπορείς να μπεις με κλώνο.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Ο Γαβράς ε?καποτε καποιος γαβρας θα γυρισει ταινια την τωρινη κυβερνηση απο την αρχη της πανδημιας μεχρι της εθνικες εκλογες
Δεν μου λες, το Predator με τον Σβαρτζενεγκερ το έχεις δει? Πιστεύεις ότι έχει γίνει πραγματικά?
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
είπες ότι στο έστειλε άρα το έχεις πρόχειρο, εγώ δεν θα περιμένω αύριο για τίποτα. Μέχρι αύριο γίνονται και φώτοσοπ.Όταν γυρίσει ο Αλεξ με υπογραφή στο ιατρικό ιστορικό περιμένω συγνώμη για όσες φορές με έχεις προσβάλει.
Το 6 μηνο είναι χαζομάρα γιατί μπορείς να μπεις με κλώνο.
Στείλε τώρα αυτό που σου έχει στείλει ήδη ο γνωστός σου και το έχεις αυτή τη στιγμή.
Βάλε μου τι όρο θέλεις. Η συγγνώμη είναι το λιγότερο, εννοείται.
Δεσμεύομαι λοιπόν ότι αύριο θα ανεβάσω το χαρτί που υπέγραψε η μάνα μου.
Για πες φίλε μου, περιέχει και το ιατρικό ιστορικό του ατόμου που υπογράφει ;
«Ναι» «όχι» «δεν ξέρω» ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
είπες ότι στο έστειλε άρα το έχεις πρόχειρο, εγώ δεν θα περιμένω αύριο για τίποτα. Μέχρι αύριο γίνονται και φώτοσοπ.
Στείλε τώρα αυτό που σου έχει στείλει ήδη ο γνωστός σου και το έχεις αυτή τη στιγμή.
Βάλε μου τι όρο θέλεις.
Βρε ο Αλεξ θα βάλει το δικό του, τι φωτοσοπ και χαζομάρες μου λες ; Φωτοσοπ κάνω και σε 5 λεπτά και το ανεβάζω.
Κάνεις πίσω στο στοίχημα ;
εσυ το εκανες το εμβολιοΛοιπόν, ωμά κοφτά δεν θες?
Δεσμεύομαι λοιπόν ότι αύριο θα ανεβάσω το χαρτί που υπέγραψε η μάνα μου. Χθες έκανε και την δευτερη δοση.
Κάνας άλλος? Δεσμευεται να ανεβάσει το δικό του?
να ανεβει το χαρτι σε οποιον παει αυριο το πρωι στο εμβολιαστικο κεντρο με το συγκεκριμενο χαρτι
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Σου απάντησα εγώ. Δεν είδες την απάντηση?εννοιεται
δεν ακουσα να λες για το λεγειν του αδωνη για τα sms στον παπαδακη ? υπαρχει βιντεο 2-3 σελιδες πισω
εγκρινεις τα οσα ειπε η οχι?
σαν εθνος που ειμαστε τα εχουμε ολαΟ Γαβράς ε?
Δεν μου λες, το Predator με τον Σβαρτζενεγκερ το έχεις δει? Πιστεύεις ότι έχει γίνει πραγματικά?
τι να μας κλασουν τα αμερικανακια
να απαντησει ο αριστος αλεξΣου απάντησα εγώ. Δεν είδες την απάντηση?
εσυ απαντησες
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
θα το συζητάμε πολύ???? βάλε τώρα το έγγραφο και θα έχεις τη συγγνώμη που ζήτησες. Περιμένω άμεσα.Για πες φίλε μου, περιέχει και το ιατρικό ιστορικό του ατόμου που υπογράφει ;
«Ναι» «όχι» «δεν ξέρω» ;
Βρε ο Αλεξ θα βάλει το δικό του, τι φωτοσοπ και χαζομάρες μου λες ; Φωτοσοπ κάνω και σε 5 λεπτά και το ανεβάζω.
Κάνεις πίσω στο στοίχημα ;
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Για ιατρικό ιστορικό δεν ξέρω, σου είπα θα το ανεβάσω αύριο. Αλλά αυτό που συζητάμε δεν είναι περί αποκλειστικης ευθύνης του εμβολιαζομενου? Τι έγινε αυτό? Υπάρχει τελικά στο χαρτί που υπογράφεις ή όχι?Για πες φίλε μου, περιέχει και το ιατρικό ιστορικό του ατόμου που υπογράφει ;
«Ναι» «όχι» «δεν ξέρω» ;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
θα το συζητάμε πολύ???? βάλε τώρα το έγγραφο και θα έχεις τη συγγνώμη που ζήτησες. Περιμένω άμεσα.
Τι θα μας ρωτά ο ΕΟΔΥ πριν εμβολιαστούμε
Ένα σύντομο ερωτηματολόγιο θα πρέπει να συμπληρώσουμε πριν τον εμβολιασμό μας για την Covid-19.
www.capital.gr
Βάλε μου τι όρο θέλεις.
Δεν έχω σκοπό να φιμώσω κανέναν εδώ μέσα ούτε για μια μέρα. Αυτά είναι πρακτικές άλλων εδώ μέσα.
Αύριο θα ανεβάσει ο φίλος το έγγραφο με το ιστορικό της μητέρα του. Συγνώμη αλλά ιστορικό φίλου μου χωρίς την συγκατάθεση του δεν μπορώ να ανεβάσω.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
ναι εχει και ιατρικο ιστορικο...να δες αυτο που εβαλα τωραΓια ιατρικό ιστορικό δεν ξέρω, σου είπα θα το ανεβάσω αύριο. Αλλά αυτό που συζητάμε δεν είναι περί αποκλειστικης ευθύνης του εμβολιαζομενου? Τι έγινε αυτό? Υπάρχει τελικά στο χαρτί που υπογράφεις ή όχι?
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
ντροπή σου. Δεν περίμενα και κάτι καλύτερο.Δεν έχω σκοπό να φιμώσω κανέναν εδώ μέσα ούτε για μια μέρα. Αυτά είναι πρακτικές άλλων εδώ μέσα.
Αύριο θα ανεβάσει ο φίλος το έγγραφο με το ιστορικό της μητέρα του. Συγνώμη αλλά ιστορικό φίλου μου χωρίς την συγκατάθεση του δεν μπορώ να ανεβάσω.
θα το συζητάμε πολύ???? βάλε τώρα το έγγραφο και θα έχεις τη συγγνώμη που ζήτησες. Περιμένω άμεσα.
Φίλε τι εννοείς ; Ότι δεν θα κρατήσεις τον λόγο σου αν δεν γίνει άμεσα ;
Είπαμε θα το ανεβάσει ο συμφορουμιτης και ο Αλεξ όταν εμβολιαστούνε.
ναι εχει και ιατρικο ιστορικο...να δες αυτο που εβαλα τωρα
Φίλε άδικα τα ανεβάζεις, κάνουν προσωπική επίθεση και δεν κοιτάνε καν τα έγγραφα σου.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Όχι, δεν έχω κάνει. Θα το ανεβάσω όταν κάνω.εσυ το εκανες το εμβολιο
να ανεβει το χαρτι σε οποιον παει αυριο το πρωι στο εμβολιαστικο κεντρο με το συγκεκριμενο χαρτι
ντροπή σου. Δεν περίμενα και κάτι καλύτερο.
Το ίδιο έγγραφο υπέγραψε ο φίλος μου :
Τι θα μας ρωτά ο ΕΟΔΥ πριν εμβολιαστούμε
Ένα σύντομο ερωτηματολόγιο θα πρέπει να συμπληρώσουμε πριν τον εμβολιασμό μας για την Covid-19.
www.capital.gr
Περιμένω την συγνώμη σου αν είσαι άτομο που τηρεί τον λόγο του.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις